19. kolo
21.01.2007 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Sociedad - Valencia CF 0:1

Velkolepá šňůra zápasů Valencie bez porážky pokračuje. Netopýři zaznamenali již šestou výhru v řadě, tentokrát to odnesli hráči San Sebastianu. Místo zraněného Baraji nastoupil ve středu zálohy Raul Albiol, střed obrany vyplnil Carlos Marchena.

Valencia začala aktivněji, David Villa si připsal v prvních dvaceti minutách tři střely, gólu se dočkal španělský útočník, ale až ve 29. minutě, když prostřelil domácího brankáře Brava. Před koncem prvního poločasu se dostal znovu do šance Villa, tentokrát ale neproměnil.

Až v 60. minutě poprvé výrazněji zahrozili domácí, Savio se dostal do velké šance, Ayala však míč vykopl z brankové čáry a zachránil Valencii od vyrovnávacího gólu. Od toho okamžiku už měla Valencia zápas pevně v hrsti. Sociedad působil celé utkání velmi bezzubým dojmem a Valencia si tak zaslouženě odvezla z Anoeta vítěztví.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*antimadrista

2:1

Reagovat
HOST*Pajec

Tipuju 0:2! Val je teď ve skvělé formě! Sice se v derby s Levante zranil Moro, Baraja a Ayala, ale věřím, že to nebude nic vážného!6. vítězství v řadě je na dosah!!!Takže AMUNT VALENCIA

Reagovat
HOST*-Kopy-

snad 0:1 moc těžké utkání

Reagovat
ronaldinho_10

To jo... Proti supertýmu, který dokázal v sezóně už dvakrát na domácím hřišti vyhrát...

Reagovat
HOST*-Kopy-

ja jsem to myslel jako že jse nám zase zranili dalsí hraci ty trubko

Reagovat
ronaldinho_10

Bóóóóže! To píšeš pořád... Zranění prostě k fotbalu patří, tak se s tím smiř a nevkládej to do každýho druhýho příspěvku!

A jen tak mimochodem, před oslovením se píše čárka, ty VOBLOUKU!!!

Reagovat
HOST*-Kopy-

Vám se zraněj 4 a jste v prdeli... a neser sem pravopis na ten ti kaslu

Reagovat
HOST*

kdyby 4 hraci, barcelone se zrani 1 z dvojce cernousku(Eto'o nebo Ronaldinho) tak hrajou uplnou pi*u, kdyz se zrani eto'o tak to jeste jde ale jak se zrani Ronaldinho tak to proste je v prdeli...

Reagovat
HOST*

0:3 Villa si dá hatrik!

Reagovat
HOST*

Výzva

vsem fanouskum Valencie... lidi dej me se dohromady, vytvořme pořádný fanclub!!! pište do knihy na http://www.valenciacf.ic.cz/index.htm

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele