20. kolo
28.01.2007 21:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Real Betis - Valencia CF 2:1

Každá série jednou končí, ta valencijská skočila po šesti vítězstvích, ukončil ji dvěma góly Robert De Pinho de Souza. Začátek utkání však nenaznačoval, že by "Netopýři" měli ztratit body. David Villa poslal v desáté minutě Ches do vedení, po akci Angula se Silvou neměl španělský kanonýr problém s prostřelením Doblase. Jenže už o pět minut později srovnal po pěkné akci Robert. Za krátkou chvíli se mohl znovu radovat Robert, ale mířil vysoko nad bránu Canizarese. Na stadionu Manuela Ruíz de Lopery byl k vidění pohledný fotbal a ve 37. minutě trefil tyč Xisco, o minutu poté zahrozil na druhé straně Silva.

Po přestávce se několikrát vyznamenal domácí gólman Doblas. V 67. minutě přišel zásadní moment utkání, kdy David Albelda fauloval v pokutovém území Capiho a Robert nedal Canizaresovi šanci. V nastaveném čase střílel střídající Joaquin, ale s jeho střelou neměl v neděli výtečný Doblas problémy. Betis se tak dobrým výkonem posunul ze sestupového pásma a hodil černého petra Levante.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (25)

Přidat komentář
HOST*

safra doufam ze z leva bude hrat Vicente a zprava Juaquin:) jestli bude hrat nejaky podelany Angulo a Slva tak to je fakt konec

Reagovat
HOST*Pajec

Ty jsi asi upad?...podělaný Angulo a podělaný Silva??????....Angulo už zajistil tolikrát Val výhru a Silva je neuvěřitelný talent....je to jeden z nejlepších fotbalistů VCF!!!....tak si schovej ty svoje připomínky někam a příště když už tak se aspoň podepiš...Hrdino!!! AMUNT VAL

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas,ale nemusel si na nej být tak tvrdej...

TOMPOK

Reagovat
HOST*

tim chces rict ze angulo a silva jsou lepsi nez Vicente a Joaquin??? si asi upad, ne?

Reagovat
HOST*Pajec

Jinak tipuju těsnou výhru Val 0:1 maximálně 1:2..

Reagovat
HOST*

no dobre ale tak jako juaquin letni posila bude na stridacce porad ze? a Vicnete taky no prada su zveadvy na ty tvoje zoliky

Reagovat
HOST*-Kopy-

žolíky

Reagovat
HOST*Pajec

Joaquín je letní posila, ale není ve stejné formě jako byl v Betisu. Jinak jsem proti němu vůbec nic neřekl. Taky by mi bylo milejší kdyby hrál v základu protože je to PAN Fotbalista!!! A co se týká Vicenteho tak střídal jen proto, protože nechtěli riskovat zranění, když ještě nebyl na 100% fit! Kazdopadně si myslím, že je jedno kdo hraje v základu!Důležité je, že Valencia vyhrává!!!

Reagovat
HOST*-Kopy-

JJ... Proč měnit sestavu když se vyhrava ? Je otázka casu kdy Joaquín zacne nastupovat v základní sestave podle mě...

Reagovat
HOST*Mista

HOST tomu vyloženě rozumí a o fotbal ve Valencii se zajímá, jinak by nám tu nepřednesl takové filozofické věty k zamyšlení

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
HOST*Pajec

Reagovat
Pharrell

0:2

Reagovat
HOST*Kobli

ze pry je Del Horno uz zdraví víte neco o tom?? takze kdo bude nastupovat Del Horno nebo Morreti- ja osobne bych

Reagovat
HOST*-Kopy-

No co koho neboj se nam to rict ?

Reagovat
HOST*-Kopy-

PIPO už trenoval se spoluhráčema parada!!! Moc dobrá zpráva... Ale Albelda má prý nejaky lehky uraz...

Tým je opravdu ve výborně formě a pohodě... Na treninku byla dobrá nalada...

Proti Betisu umíme zahrát!!!

Sezóna 2001/02:

Real Betis - Valencia: 1:3

Valencia - Real Betis: 2:0

Sezóna 2002/03

Real Betis - Valencia: 2:0

Valencia - Real Betis: 1:1

Sezóna 2003/04

Real Betis - Valencia: 0:1

Valencia - Real Betis: 2:0

Sezóna 2004/05

Real Betis - Valencia: 1:1

Valencia - Real Betis: 2:1

Sezóna 2005/06

Real Betis - Valencia: 0:2

Valencia - Real Betis: 1:0

Sezóna aktualní:

Valencia - Real Betis: 2:1

AMUNT 1:2 vyhra

Reagovat
HOST*venab

kua první odveta... tož to mosíme vyhrát.... silva je kolík... ale potřebuje ještě zkušenost:) ale jezdí tam jak šicí stroj... :D osobně bych radši eduita než pipa, ale co sa da robiť... takže defendera asi zase zahraje marchena, co? ja bych tam dal albiola, šak on na tom postě vyrostl, tak by to snad mohl umět.... jinak del horno aj moretti uz su ready...myslim ze by del horno mohl stridat ze zacatku...kdyz bude dobre skore..aby sa do toho po roce dostal... jinak dufam ze je klepnem, protoze chcu aby sa levante a sociedat zachranili:)

Reagovat
HOST*vodnikkk

Výzva

vsem fanouskum Valencie... lidi dej me se dohromady, vytvořme pořádný fanclub!!! pište do knihy na http://www.valenciacf.ic.cz/index.htm

Reagovat
smazaný uživatel

Rád se přidám,ale nevidim knihu...

Reagovat
smazaný uživatel

oki,už sem ji našel!

Reagovat
HOST*sweet

Já osobně si myslím že bude hrát Moretti.A doufám že bude vzákladu Vicente a Raúl Albiol protože to jsou velmi talentovaní hráči.

Reagovat
HOST*sweet

Skončí to nakonec buď 1:2 nebo 0:1.Vaaaaaallllllleeeennncccciiiiaaa

Reagovat
HOST*

Každá serie jednou končí

Reagovat
HOST*sweet

Přesně tak ale mohla skončit až později

Reagovat
HOST*Parker

Bestis se právě definitivně zachránil v lize.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele