32. kolo
29.04.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Racing Santander - Deportivo La Coruña 0:0

V nepříliš záživném utkání nevyužil Santander možnost posunout se na pohárové sedmé místo, La Coruňa po remíze zůstává na jedenácté příčce, vyšší ambice si svěřenci Joaquín Caparrós nejspíše letos nedávají.

Šancí během zápasu příliš nebylo, ta největší v prvním poločase ovšem přišla už po čtyřech minutách, kdy se v dobré pozici pro střelbu nacházel Arizmendi, pokusil se ale celou situaci ještě vylepšit přihrávkou na Estoyanoffa, který však byl ve větším úhlu a svůj pokus namířil vedle branky Toňy. Racing se pokusil odpovědět neúspěšnými akcemi Zigice s Minutisem. Deportivo se těšilo většímu držení míče, na druhou stranu domácí působili přímočařeji a nebezpečněji, šancí ale bylo poskrovnu. Do konce poločasu ještě hosté stihli zahrozit hlavičkami Rikiho (nad břevno) a Rodrígueze, se kterou si pro změnu poradil pozorný Toňo.

Stejně jako v části první, i ve druhé si hosté vypracovali svou největší šanci ihned zpočátku. Po Estoyanoffově centru na vzdálenější tyč dorážel Riki, míč se záhadným způsobem odrazil od břevna na nohy Rodrígueze, který byl ke štěstí domácích fanoušků zablokován obětavými obránci. Za Santander hrozil převážně ex-Deportista Munitis, jehož centry pravidelně zásobovaly Zigice na hrotu, s vytáhlým útočníkem domácích si však bývalý brankář Racingu Aouate (kterého místní fanoušci přivítali velkým aplausem) poradil. A když nakonec izraelský gólman přece jen padl, zachránil ho na brankové čáře Sergio. Toto byla také poslední zajímavé akce celkově nepříliš atraktivního zápasu, kde remíza je naprosto spravedlivým výsledkem.

Autor: Petr Kilian

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele