30. kolo
15.04.2007 17:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Getafe CF - Villarreal CF 3:0

Getafe porazili Villarreall a znovu se přihlásili do hry o evropské poháry, zatímco žlutá ponorka ze hry o ně pravděpodobně vypadla. Hráči z madridského předměstí se do soupeře zakousli hned od začátku, když pokus Verpakovskise mařil gólman Viera. Na další šanci se čekalo čtvrthodiny, ale střelu hostujícího Tomassona zblokoval Alexis, o pět minut později si Abbondanzieri dvakrát poradil se střelou Marcose. Přestože měli hosté herní převahu, gól dali domácí. Casquero napřáhl levačkou a Viera mohl jen lovit míč ze sítě. O sedm minut později to mohlo být o dva góly, když Gonzalo fauloval ve vápně Vivara Dorada, míč si postavil Giuza, ale Viera jeho penaltu chytil.

Hosté nesložili zbraně, v druhé půli dvakrát ohrozil domácího gólman Matías Fernandez. Na druhé straně střílel nad Casquero, pak ale na centr Giuzy naběhl Verpakovskis a zblízka zvýšil. Po faulu Celestiniho na José Mariho kopal trestný kop Senna, ale ani jemu se nepodařilo snížit, když se opět blýskl Abbondanzieri. Argentinský gólman si pak poradil i s pokusem José Mariho. Naděje hostí zhasly, když byl vyloučen Guille Franco za ostrý zákrok na Pulida. Početní převahu Getafané využili, když třetí gól přidal levačkou Pachón.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele