20. kolo
28.01.2007 17:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Getafe CF - CA Osasuna 2:0

Getafe se díky vítězství nad Osasunou bodově dotáhlo na šestou Zaragozu. Pamplona naskočila do zápasu oslabená o čtyři hráče základní sestavy a na její hře to bylo znát. Getafe bylo od začátku lepším týmem a v 28. minutě zúročil jeho převahu utočník Guiza. Cotelo hlavičkou našel Guizu, ten se obratně vyhnul dvěma obráncům a z kraje pokutového území prostřelil Elia.

Do přestávky se tentýž hráč prosadil znovu, Ángel Vivar Dorado pronikl pro pravé straně, skvělým centrem našel přesně agilního Guizu a ten z první překonal bezmocného gólmana hostí Elia. Po přestávce domácí kontrolovali hru, Osasuna neprojevovala větší odpor. Hosté dohrávali posledních patnáct minut utkání bez vyloučeného Josetxa.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele