15. kolo
17.12.2006 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Getafe CF 1:0

V madridském derby porazilo Atlético Madrid nejtěsnějším rozdílem Getafe a posunulo se na čtvrté místo tabulky. Hosté do tohoto zápasu inkasovali venku jen devět branek, čímž vytvořili nový rekord ligy. Zápas nabíral tempo pozvolna, po 25 minutách ale hned padl rozhodující gól. Po pravém křídle pronikl Torres, přihrál nabíhajícímu Manichemu a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Atlético mělo tlak, za hosty ohrozil branku Leo Franca jen zdálky Manu del Moral. Šanci zvýšit skóre měli do přestávky ještě Aguero a Maniche. V druhé půli se do šance prodral Torres, ale hostující gólman Abbondanzieri na přední tyči dobře zasáhl. Getafe odpovědělo trestným kopem Redonda, Leo Franco byl však připraven. Na Abbondanzierim pak ještě znovu ztroskotal Aguero.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele