7. kolo
22.10.2006 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Athletic Bilbao - Celta Vigo 0:1

Celta Vigo vyhrála na baskické půdě Bilbaa, o výsledku rozhodl brzký gól Baiana. Pasem z vlastní půlky ho vyslal do úniku Lequi a Baiano se trefil přesně do levého růžku domácí branky. Bilbao odpovědělo Iraolovou střelou nad. Zvýšit mohl z trestného kopu Nené, ale Lafuente jeho pokus kryl. Další šanci poslal Nené nad branku. Hostující brankář Pinto se pak zapotil při trestném kopu Yesteho. Vhodný okamžik ke skórování promarnil domácí Javi Martínez, ranou zdálky minul Casas. Do poločasu pak ještě domácího gólmana přinutil k akci Canobbio. Canobbio si na Lafuentem vylámal zuby i krátce po změně stran. Na druhé straně byla střela Iraoly zblokována, po centru Adurize hlavičkoval Urzáiz zblízka jen do Pinta. Hostující gólman musel zasahovat při průniku Aginagy, vyznamenal se i proti Yesteho zakončení zblízka. V poslední šanci domácích zablokoval střelu Murilla Tamas.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele