3. kolo
17.09.2006 20:00 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

Athletic Bilbao - Atlético Madrid 1:4

Atlético Madrid pokračuje v dobrém vstupu do sezony, tentokrát veze vítězství z Bilbaa. Zápas začal vlažně, s šancí přišel až hostující Maxi, vyslal přízemní střelu a Aranzubía měl plné ruce práce vyrazit míč na roh. Na opačné straně rozehrál roh Yeste a nad břevno jej hlavičkoval Tiko. Hosté byli ale nebezpečnější, pokus Petrova šel ještě vedle, po centru Aguera se ale už z gólu mohl radovat Maxi. Do přestávky zvýšil náskok Petrov střelou zdálky. Po hodině hry přidalo Atlético třetí úder. Luccin vysunul Aguera a ten prostřelil Aranzubíu potřetí. Gólmana domácích pak opět prověřoval Maxi, na druhé straně Leo Franco zlikvidoval pokus Yesteho, o chvíly později Yeste přihrával a Javi Martínez alespoň snížil. Poslední slovo měli opět hosté, když Prieto fauloval ve vápně Aguera a Galletti z penalty stanovil konečný výsledek.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (2)

Přidat komentář
Marv

Reagovat
Pharrell

2:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele