26. kolo
04.03.2006 18:00 CET
3 : 2
(1:2)

Reportáž

Villarreal CF - Deportivo Alavés 3:2

Villarreal začal opatrně, hosté byli od začátku nebezpečnější a brzy vedli. Bodipo povodil nalevo Gonzala, nacentroval na Aloisiho, který na vzdálenější tyči otevřel skóre. Domácí kontrovali pološancemi, které gólmana Costanza vážněji neohrozily. Po dvaceti minutách bylo vyrovnáno. Román centroval do vápna a Costanzo si nepříliš těžký míč srazil do vlastní sítě! Gól však byl připsán Románovi. Villarreal převzal otěže hry, měl 70% držení míče. Další Románův pas našel ve vápně Forlána, ten dal gól, ale stál v ofsajdu. Další šanci zmařil Forlán střelou mimo. Naopak Alavés dal z brejku druhý gól. Juanito našel pěkným míčem De Lucase a ten nadvakrát překonal Vieru. Další lehký centr vypadl Costanzovi, spoluhráči však uklidili míč do zázemí. Horší mušku než loni potvrzoval Forlán, když na sklonku poločasu pálil dvakrát mimo.

V druhé půli pokračoval neplodný tlak domácích. Forlán se jen zastřeloval, do střelecké pozice se těžko dostával i Román. Po hodině hry se Villarreal dočkal vyrovnání. Roh zahrál Senna, míč propadl právě k Románovi a ten z jednoho metru svým druhým gólem vyrovnal. Na druhé straně z ojedinělého protiútoku zahrával trestný kop Lacen, ale trefil jen zeď. Další zahozenou šanci měl Forlán, tentokrát mířil na pravou tyč, ale gólman jeho střelu vytáhl na roh. Sedm minut před koncem se domácí dočkali. Střídající Héctor Font centroval a další nový hráč Guillermo Franco hlavou prostřelil Costanza. Ten si na míč sáhl, ale mimo branku ho vytěsnit nedokázal. Další gól mohl po Forlánově pasu přidat Román, ale zcela volný pálil ze šesti metrů nad.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele