25. kolo
26.02.2006 17:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Getafe CF 1:1

Valencia remizovala s Getafe, vyrovnávající gól dostala až dvě minuty před koncem, a to přestože hosté hráli skoro 30 minut bez vyloučeného stopera Anibala. Domácí byli lepším týmem a do soupeře, které minulý rok trénoval kouč Flores, se pustila s vervou. Zdálky prověřoval gólmana Luise Angulo. Morrettiho pokus i trestný kop Aimara byly zblokovány. Další šance zneškodnil hostující gólman Aimarovi a Albeldovi. Getafe kontrovalo jen pokusem Diega Rivase, se kterým však neměl Caňizares větší problémy.

Na další vzruch se čekalo až do šedesáté minuty. Caňizares lapil střelu bývalého hráče Ches Redonda, málo razantní bylo zakončení Paunoviče. Hostům byl vyloučen Anibal a Aimar málem bleskově trestal. Z trestného kopu ale trefil jen tyč! Domácí tlačili, střely si připsali Angulo i Viana, se skóre pohnul až David Navarro. Mario Regueiro střílel z kraje pokutového území, míč se dostal k Navarrovi, který napotřetí dostal míč do sítě. Valencia mohla zvýšit, když nepřesně pálil znovu Regueiro, před opačnou branku se k šoku Blaquinegros ale prosadil pěknou ranou zdálky Nano.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*RM

Nechcete konečně ztratit? Pro Real by bylo druhé místo lepší a k vám se lépe hodí to třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to by se Realu asi libilo,aby ho ostatni tymy nechavaly postupovat vys a vys.....ale Valencia se jen tak neda!...Getafe dostane 2:0 a druha pricka zustane Valencii!

Reagovat
smazaný uživatel

ale bude to těžké

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

este madrid a bude to ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda te remizy,myslim si ze v tomto zapasu se mel brat plny pocet bodů. Nevadí, stále věřím v titul. Valencia GOOO!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele