38. kolo
16.05.2006 21:00 CET
4 : 3
(4:2)

Reportáž

Sevilla FC - Real Madrid 4:3

Sevilla porazila v sedmigólovém zápase Real Madrid, na průnik do předkola LM jí to ale nastačilo a bude příští rok jen obhajovat Pohár UEFA. Real skončil druhý a postoupil přímo do skupiny Ligy Mistrů. V dresu hostí nastoupil na levém křídle netradičně Cicinho, v základní sestavě se gólem loučil Zidane. Utkání se přitom pro Real vyvíjelo báječně, Beckham mu po dvaceti minutách hry zařídil dvoubrankové vedení. Jako první na sebe ale upozornil Zidane, ale trefil jen břevno Palopovy branky. Domácí Luis Fabiano pak pálil nad, střelu Roberto Carlose zdálky kryl gólman Sevilly. Po čtvrthodině hry vybojoval trestný kop Raúl a Beckham s přehledem otevřel skóre, když Palopovi ztížil pozici naskakující Baptista. Na druhé straně se po trestném kopu Martího trefil hlavou Javi Navarro, ale gól neplatil pro ofsajd.

Další střelu Roberto Carlose Palop měl, pokus Raúla byl zblokován. Velkou šanci na vyrovnání spálil Maresca, naopak po dlouhatánském centru Carlose zvýšil Beckham. Sevilla zvedla hlavu a Casillase prostřelil Jesús Navas. Pak Casillas neudržel ztečováný centrovaný míč a Saviola vyrovnal. O tři minuty později už Sevillu dostal Saviola po centru do vedení. Dvě šance vyrovnat měl Cicinho, ale domácí byli v laufu a čtvrtý gól do sítě Realu dal po přihrávce Navase Fabiano. Druhá půle byla o poznání defenzivnější. V šanci byl hostující Baptista ale pálil nad. Pak přiťukl Baptista míč Zidanemu a Francouz se rozloučil s Realem alespoň snížením. Pátý gól Sevilly mohl přidat Daniel Alves ale trefil z trestného kopu tyč.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (315)

Přidat komentář
HOST*

Ronaldo, Soldado

Reagovat
Shevchenko

Kanouté

Reagovat
smazaný uživatel

1:0.

Reagovat
antimadrista

2:1 a Valencia na 2.místo

Reagovat
Shevchenko

1:0 a Sevilla na 4.místo

Reagovat
Marv

0:3 a Sevilla na 6.misto

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme se opět vycajchnovali a na horké sevillské půdě budeme zachraňovat, co se dá. Nemůžeme být horší než třetí, ale cílem je samozřemě druhé místo. Letos nás kromě tradičního turné čekají ještě volby, takže předkolo LM by fakt nebylo dobré.

V Seville se nevyhrává, jestli mě paměť a odkaz "Sevilla - zápasy doma" neklamou, tak tam vyhrál jen Depor a Osasuna. Navíc nemůžeme počítat s Ramosem (leda by mu stáhli červenou) ani Robinhem a Ronaldem.

Je několik možností, jak dosáhnout druhého místa:

1) Valencia prohraje (ideální, můžeme prohrát taky, Osasuna se dostane na definitivně na čtvrté místo, protože má se Sevillou oba vyhrané zápasy a té by nepomohlo ani dvojité vítězství s Madridem a Barcelonou... Super by bylo vítězství Osasuny 4-3 (Villa hattrick a Zlatá kopačka )).

2) Valencia remizuje (my musíme tím pádem remizovat taky, protože máme s Valencii horší zápasy, Osasuna bude čtvrtá a Sevilla buď pátá nebo šestá).

3) Real vyhraje (z říše snů, ale pak by nám výsledek z Osasuny byl u prdele, i kdyby Valencia vyhrála, šli bychom do LM přímo).

A naopak se tam nedostaneme samozřejmě tehdy, když prohrajeme v Seville, pak stačí Valencii i bod.

Takže Hala Madrid! A koukejte se snažit!

Poznámka na okraj: sportovní ředitel Realu Benito Floro je idiot a už aby si balil kufry

Reagovat
smazaný uživatel

no, ja myslím, že keď už sme to takto posrali, tak musíme hrať na možnosť číslo 3 - iné nám neostáva. Lopez Caro už sa niečo naučil, tak snáď vytiahne z talóna nejakú zázračnú stratégiu na zápas. Keď prehrať, tak aspoň so cťou..

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Robinhem??? Jsem nějak nepostřehl...celej víkend jsem nebyl doma tak jsem neviděl ani zápas...snad není zraněnej??? Toho jsem si nevšiml...

Reagovat
smazaný uživatel

Karty. Jako jediný mohl odehrát všechny soutěžní zápasy za Real, no co se dá dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá simulovat a mohl odehrát všechno...

Reagovat
smazaný uživatel

Špatné svědomí z Barcelony se ozvalo....

Reagovat
smazaný uživatel

Francisco Barroso, už deviaty kandidát za prezidenta si s ostatnými rozhodne nezadá. Okrem troch es, ktoré aspomenul len tak mimovoľne / van Basten, Kaká, Cr. Ronaldo / sa chvasce, že má takú finančnú stratégiu, pri ktorej bude Real plnohodnotným konkurentom Chelsea, čo sa týka transferov. Tak neviem..Samozrejme finančnú strategiu zatiaľ tají, je to jak v našej politike..

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý, jak to Caro vyrieši so stopérmi. Ja to vidím na dvojku Mejía, Bravo - inak to nevychádza, ostatní su buď zranení, vykartičkovaní alebo z formy.. Alebo žeby si zahral stopéra García ako som tu raz zo žartu prorokoval?

Predbežne to vidím nasledovne :

asi zvolíme sytém 4-2-3-1 ako jednu z variant zákl. rozostavenia 4-5-1 / to je len malá poznámočka pre rominha /

v tomto zložení :

Casillas - Cicinho , Mejía, Bravo, Carlos - Guti, García - Beckham, Baptista, Zidane - Raúl.

ale jak hovorím, ťažko povedať - rozhodne musíme vyhrať, druhú polku najneskôr bych tam buchol k Raulovi Soldada namiesto Garcíu.

Reagovat
HOST*RM

Nedal proti Seville Zidane 3góly? Mohl by dát ještě jeden.

Reagovat
HOST*Abc

Proč furt nehraje Ronaldo,dyt řikali,že bude mimo max.3 týdny a to už dávno je?

Reagovat
HOST*Real

Zajímalo by mě, proč tam ten mamrd Caro pořád dává Salgada a ne Cicinha. Copak nevidí, že Salgado je pomalý a nestíhá? Vždyť Cicinho je přece mnohem lepší a navíc si dokonale rozumí s Beckhamem! Jedině, že by byl Cicinho zraněný ... jinak to fakt nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky otázka.... Zrovna tak nechápu nenasazování Soldada...

Reagovat
Marv

Real by mel hrat s Raulem a Soldadem v utoku a za nima Baptista

Reagovat
smazaný uživatel

veľmi pekná varianta

Reagovat
HOST*Real

No Caro už mě sere pěkně dlouho, ale timhle to fakt dodělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to tým, že aby podporil mladícku dvojku stopérov, tak po krajoch dáva skúsených matadorov. Cicinho je síce veľmi dobrý, ale veľa krát zabúda, kde je miesto pravého beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramosovi to zase zrušili.

Reagovat
HOST*

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

"Zase"?

Reagovat
smazaný uživatel

možno bude dobré spomenúť, že naša mládež vyhrala mládežnícky šampionát Španielska, keď medziinými rozbila aj FC Barcelona 3:0. Veľmi dobre hrajú aj Real Madrid B a C . Nenadarmo tu hovorím, že nech si Barca sladko vychutná tieto kratučké chvíle úspechu, ktoré sme im nakrátko dovolili, lebo onedlho to bude opäť v starých koľajach.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono stačilo koukat na včerejší otvíračku stadionu Alfreda di Stéfana a zápas Realu proti Remeši, kde Jurado se Soldadem udělali půlku gólů mužstva. Nicméně junioři jedou, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak promiň, ale mládežnická kategorie není jen jedna, že? v jedné jsme letos zase vyhráli my, zvláštní, že jsi to nezmínil.

A pokdu budete i nadále dávat odchovancům takovýá prostor, jak za psoeldní dobu, tak si klidně vyhrávejte dál.

Reagovat
smazaný uživatel

A která kategorie to byla?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt smiešne, ale čo čakám od niekoho, kto má klapky na očoch.. Proste v mládežníckych kategóriach sme lepší a stým nič nenarobíš a dlhodobo úspešné sú kluby, ktoré majú širokú základňu. Mimochodom, až na posledné roky / aj to nie stále / v našom základe sú vždy 4-6 Španieli a z toho väčšina madridčania a väčšina kandidátov s reálnymi šancami na prezidenta chce na domácich stavať do budúcna. Navyše si určite dobre pamätáš, že keď sme hrali v zostave s Figom, Zidanem a Ronaldom v nedávnych slávnych rokoch, takisto boli vždy v základe priemerne 5 - 6 domáci.

Reagovat
smazaný uživatel

No to teda fakt, vy máte lepší mládežnické kategorie. A přesto jsou největší talenti u nás...ale co no, jestli jso uvšichni u vás tak dobří jako Portillo s PAvonem, tak se na tu budoucnsot velmi těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom keď budeme na tróne my a vy sa na nás budete pozerať zo spodných priečok , tak ti kúpim lístok do prvej rady..

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, preferoval bych na lcásico na NouCamp, abych mohl někoho sejmout flaškou a žádný fanouške realu se na mě nevrhl..

Reagovat
smazaný uživatel

No prvá rada to nebude, aby si nám náhodou niekoho neopľul

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, že to vím, hod do dálky mi sice jde docela dobře, ale mám aspoň čas potrenovat na přesnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Český reprezentační brankář do 17 let, Marek Štěch, zaujal svými výkony skauty Realu Madrid. Tak že by jsme se brzy dočkali prvního Čecha v Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

to je divné, vazquez přece říkal, že máte úžasné odchovance.

Reagovat
plechi

kysliku ty si lulin... jakykoli přispěvek co se tyče realu musiš hnedka ironicky skomentovat... že tě to stále baví

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel no, svědčí to o určitém problému v seberealizaci

Reagovat
smazaný uživatel

No VInci, ve vší úctě, kterou k tobě můžu vůbec mít (a že jí bohužel není moc), ty jsi jeden z posledních, co by měl jiné hodnotit...

Reagovat
smazaný uživatel

A jestlipak tu vůbec někdo takový je, kdo by mohl hodnotit tvoje nabubřelé ego? A myslíš, že ty stojíš za to ostatním?

Reagovat
smazaný uživatel

možno by si dal poradiť od pána Boha, ale moc bych na to nestavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych nestál, tak se takhle hojně nevyjadřujete, takže ano, myslím..

Reagovat
smazaný uživatel

A ako to spolu súvisí, chytráku? Keby som argumentoval ako ty, tak sa ťa opýtam kedy som použil spojenie "úžasní odchovanci" ...

Reagovat
smazaný uživatel

že prý jak to souvisí.

Reagovat
HOST*Real

Když by Real bral nějakého Čecha, tak bych chtěl Ujfalušiho na stopera. Myslim si, že s Ramosem by vytvořili výbornou dvojici.

Reagovat
Marv

A co potom Fiorentina.....

Reagovat
HOST*

Ty prostě nejsi normální ... neustále napadáš příspěvky co se týkají Realu a to samozřejmě negativně, což ještě neni tak hrozné, ale z nějakého neznámého důvodu se pořád snažíš vyvolat různé konflikty. Myslím si, že nejen já bych velice ocenil, kdyby si opustil diskuze týkající se Realu Madrid, protože tu neni nikdo zvědavý na ty tvé nesmyslné bláboly. Tak už se sem konečně přestaň vtírat a táhni.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen proto, že mě tady fanoušci Realu nechcou, tak tady chodit budu...Asi vám to přijde dětinské, ale koneckonců, proč ne?

Jo a co tak podpis? Podle toho "host" to vypadá, že se tady stejně moc dlouho neohřeješ a tak ti to může být celkem jedno, jestli tu budu nebo ne.

Reagovat
antimadrista

Mě to např. zajímá, co on píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Však si taky jeho vrchní lameculos!

Reagovat
smazaný uživatel

No zato ty jich tady máš hned celý zástup...(jako by snad to množné číslo, které tam být nemá ( ) naznačovalo něco o tobě samotném. )

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslíku, tvá znalost španělštiny zřejmě ještě k podstatným jménům složeným ze slovesného kořene a plurálu podstatného jména nedorazila. Takže se tu uboze neztrapňuj a zjisti si po škole na Googlu, jak se věci mají. Schválně jestli se zase budeš vykecávat, nebo jestli uznáš, žes to prostě posral...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, ale "lameculo" se normálně používá, tak nekecej. Ať je to tak či tak, narážka, že ty jich máš celý zástup je naprosto na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si vynechal, chlapečku, Google, zkus ho schválně ještě jednou, abys viděl a blbě se nevymlouvej, protože tohle ti mírně nevyšlo, co mírně - hodně. Takže se neser do něčeho, čemu nerozumíš, a uznej jednou chybu...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže mi chceš tvrdit, že "lamucelo" není? Nebo tvrdíš jen to, že může být I "lamucelos"

Reagovat
smazaný uživatel

Že to má být to druhé, to je základní tvar. "Lameculo" je prasárna....

Reagovat
smazaný uživatel

No však já myslel tu prasárnu.

Reagovat
smazaný uživatel

A nepřizná a nepřizná... Když budeš mluvit jako prase, budou s tebou jako s prasetem i jednat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tka já ale vážně myslel tu prasárnu, ono jsem zvyklý, že se se mnou nejedná jak v rukavičkách, takže to mi nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže hroší kůže. A jak to působí na tvoji psýchu? Cítíš se jako ten jediný "Pan spravedlivý a neomylný"? Vypadá to, že jo... No, každý jsme nějaký

Reagovat
smazaný uživatel

Když se hádám, jsem si jistý tím, že mám pravdu, v čemž mě většinou vaše reakce utvrdí.

Vaše slovní narážky jsou mi asi víš kde, mě slova nidky moc neovlivnovala, takže v tom vážně nemám problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Čím to, že ti něvěřím? A neomylný nejsi, to už si prokázal vícekrát a rovněž patří k dobrým vlastnostem přiznat chybu, což ty dost očividně postrádáš, neb nikdo není neomylný...

Reagovat
smazaný uživatel

čemu konkrétně nevěříš? Nevím o ničem zásadním, v čem bych tady udělal ěnjakou větší chybu...

Reagovat
smazaný uživatel

Historická témata nejsou zrovna tvůj šálek čaje...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, to spíše ty máš růžové brýle a bojíš si je sundat...

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, chlapečku, já vím, že k historii se musí přistupovat nezaujatě, proto se mi hnusí tvé černobílé prokatalánské zaměření, které obhajuješ horem dolem a přitom, proč to neříct, vyrábíš pěkné boty. Ale z dějáku asi maturovat nebudeš, tak tě to nesere...

Reagovat
smazaný uživatel

No ty jsi ten psoeldní, kdo bude mluvitz o nezaujatém pholedu na dějiny, nezávislé dokumenty, profootball mluví o tom, ja kměl Real přátleksé vztahy s Francem a ty budeš tvrdit, jak to není pravda. TY ještě někomu něco říkej o botách...

Reagovat
HOST*

Historie jednoznačně mluví pro Real Madrid ... to je fakt. Takže jsem zvědav, co mi napíšeš k tomuhle, jak budeš Barcelonu zase obhajovat, protože tady už to ani nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Takl ty jsi úplně mimo, takže s tebou se o tom vůbec bavit nebudu.

Reagovat
HOST*

Nebudeš se bavit, protože to obhájit nejde, ale na druhou stranu pěkná výmluva.

Reagovat
smazaný uživatel

V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ! Jen ať tu pěkně zůstane! Ať všichni vidí, jakých výplodů je lidský (?) mozek schopen! Jako poučení pro další generace je přítomnost takových individuí k nezaplacení.

Reagovat
HOST*2 pac

já myslim kdyby tu nebyl,tak by to tu stálo za vyliž si kapsu

Reagovat
smazaný uživatel

ehm, ehm, si si istý, že dotyčný nosí v hlave takú dôležitú súčiastku akou je mozog?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale n otak vazquezi, nemyslíš, že se trošku pdoceňuješ, když si nejsi jistý tím, že ten, s kým si schopen se dlouho hádat (aby většinou vyšlo najevo, že ani nemáš pravdu) nemá mozek? Nemáš nízké sebevědomí?

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr veľkú trpezlivosť.. A s tebou sa hádať ani nedá, to len tak aby reč nestála. No povedz, vieš si predstaviť, že by si niekedy dal za pravdu aj inému ako sebe? Ja teda nie.. To by si už snáď ani nebol ty.. Najrozumnejšie bude počkať, pokým ten váš fušerácky mančaft začne prehrávať a potom sa možno prestaneš toľko rehotať..

Reagovat
smazaný uživatel

No to si počkáš ještě hodne dlouho.

Hádám se jen tehdy, když vím, že mám pravdu, proto jaksi nedává smysl, abych někomu přiznával, že má pravdu, když ji nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*vazquez

No veď presne to je ten problém, že ty si myslíš, že máš pravdu aj vtedy keď ju nemáš. No ale ja myslím, že toho môžeme zatiaľ nechať, aby som sa náhodou zase nezaplietol do tvojich bizardných diskusií..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, a co kdžy je to naopak? Kdybych neměl rpavdu, jistě mi to dokážeš nějak vysvětlti, ale NIDKY se ti to nepovedlo..

Reagovat
HOST*

Protože jsi buď blbý a nebo to chápat nechceš.

Reagovat
smazaný uživatel

..asi tak. Blbý asi nie si doktore, ale tá druhá polka sedí dokonale..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale podívejme, anonym. Býát teobu, tak se vůbec neozývám, po té ostudě s jením španělským městem. A než mi řekneš, žes to nebyl ty, tak dodám, že ses měl podepsat a bylo by po problému.

Reagovat
Xavi

Reagovat
Marv

2pacu mel by si si jit radsi zpivat A nekecat tady do toho

Reagovat
plechi

http://www.megaupload.com/?d=7DW7BM1M první jeho gol z te exhibice... prostě paráda

Reagovat
smazaný uživatel

..bude dnes na zasadaní predsedníctva, keď odídu ďalší 4 členovia predsedníctva - možno už trénujú na situáciu po novej voľbe prezidenta, kedy bude tých presunov možno oveľa viac.

Mimochodom, zarazilo ma, jak sa silou mocou snaží Perez udržať svoj vplyv v Reale - až tak, že tlačí do voľby ďalšieho kandidáta.. Ja by som bol radšej, aby jeho vplyv už nebol veľký, predsa keď odchádza nejaká éra, tak nech to je naozaj a nie iba naoko - vidíme ako to dopadlo s Martínom..

Reagovat
Marv

Tezky zapas ve finale,pak tezky zapas s Barcou a pak jenom 3 dny odpocinek pred Realem...Myslim,ze prvni polocas bude vyrovnany,ale po polocase budeme jasne kralovat

Reagovat
plechi

vhodně zareagovali :)

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz neviem, či tie voľby prezidenta majú byť podľa včerajšej dohody 2. júna alebo júla

Zaujímavejšie snáď je, že Ronaldo definitívne chce ostať v Reale a naopak Carlos a Zidane prežívajú posledné dni svojho účinkovania v našom klube. Bohvie ako sa asi teraz cítia..Zidane si dal dokonca včera individuálny tréning aj keď mančaft mal voľno - asi si chce posledné dni v Reale správne športovo vychutnať..

Reagovat
HOST*

mají být právě až v červenci, to je průser jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Malá ukázka toho, o které hráče jsme už přišli, díky demenci celého vedení, které z mě neznámých důvodů nechtělo vypsat volby na červen a handrkovalo se jako banda debilů s Florentinem tahajícím v pozadí za drátky. Kokoti, kteří myslí na píčoviny místo na klub, který je už pár let nasuchu.

Takže ten seznam hráčů, o které jsme se zajímali, povážlivě řídne, posuďte sami:

Fabio Aurélio (LB) - na 4 roky do Live

Podolski - Bayern Mnichov

Diarra - blízko uzavření dohody s ManU (30 mega)

Chivu - zajímají se o něj italské kluby a bohužel i Barcelona

Albiol - prodloužil s Valencií

Jestli to takhle bude pokračovat a ono bude, když jsou volby až v červenci, tak budeme v prdeli a bez oněch potřebných posil. Nechápu, proč vedení neangažuje ty, které potřebujeme, ať bude trenér jakýkoli. Čili LB, DM, CM, LW, stoper, útočník, zejména teda první tři. Jako LW se nabízí Robben, ale pochybuju, že dva měsíce počká. Gratuluju, pánové z vedení, díky vaším žabomyším válkám bude Real Madrid opět lovit v rybnících bez největších ryb. Pak ale vezměte v potaz důsledky, které to bude mít pro celý klub, nejen pro fotbal, ale i basket a hlavně pro fanoušky.

Pokud jde o kandidatury, pak je mým favoritem Juan Palacios se sportovním ředitelem Camachem a trenérem Vicentem del Bosquem

Reagovat
HOST*Real

LW? To jako chceš pořád hrát tu debilní sestavu co prosazuje Caro teď? To úchylný 4-2-3-1? To snad nemyslíš vážně ne. Jo a Robbena bych rozhodně nebral, Podolskiho taky určitě ne, ale naopak veliká škoda by byla Diarry a Chiva.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, levé křídlo nemusí být nutně jen v systému, cos napsal, už proto, že žádné echt křídlo nemáme, nalevo se točí Robinho a Zidane, takže daný post je potřeba obsadit...

Reagovat
HOST*Real

A já se lekl, že se ti líbí systém 4-2-3-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ako píše vyššie yarda, tí hráči sú už pasé a naše vedenie to dobre vie. Navyše to takisto môže dopadnúť s Fabregasom, Luciom i Xabi Alonsom. Čo to znamená?

Podľa mňa je to predzvesť toho, že zmena v klube bude veľká a strategická. Dokonca aj za cenu ďalšej neúspešnej sezóny sme pravdepodobne odhodlaní vybudovať nový mančaft. Otázkou ostáva : je to takto správne alebo nie?

Yarda tvrdí, že prichádzame o všetky momentálne esá a je to fakt. Druhá vec je, že aj keď sme esá v posledných troch rokoch mali, výsledok neprišiel. Naopak , stratili u nás svoju silu a esami sa stali hráči konkurentov. Niekto teraz položí otázku, aké esá sme mali? Tak pred tromi rokmi a ešte aj pred dvomi hráči Casillas, Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, Raul, Carlos boli esá svetového futbalu. Prišli Robinho s povesťou nového Pelého / potenciálne eso / a Ramos ako najnádejnejší mladý obranca Španielska. K tomu Baptista ako vynikajúci sevillský strelec a Gravesen ako jeden z mála toho výborného, čo na jeho poste je. Ďalší bol Cicinho ako nový Cafu - ďalšie eso.

To je spolu 12 vynikajúcich futbalistov. Napriek tomu sa výsledok nedostavil, naopak prišla pohroma a pokles výkonnosti skoro všetkých hráčov. A to pánové nemôže byť náhoda, aby 12 futbalistov nevedelo hrať ako predtým. Chyba je inde.

Hovorí sa tomu chémia mužstva. To je to, čo u nás nefunguje a to čo rozhodlo o tom, že napr. Barcelona alebo Arsenal s menším počtom svetových hráčov , avšak správnou skladnou tímu nás proste predbehli a predčili. A práve ich hráči - predtým / 2-3- roky dozadu / menej známi - sú teraz žiadaní na trhu. Presne tak, chémia resp. zloženie mužstva podľa všetkých futbalových atribútov dokopy znamená teraz vo futbale najviac - ako konečne vždy doteraz. A to sme u nás nezvládli.

Čo mi z toho vychádza?

To, že vedenie klubu tieto súvislosti konečne chápe, a preto sa bojí ísť do ďalšieho rizika. Kto z nás vie teraz zaručiť, že Cole, Diarra, Chivu a ďalší dokážu mužstvo pozdvihnúť a že to neskončí presne ako doteraz so všetkými posilami? Asi nikto..

Preto si myslím, že súčasný postoj klubu naznačuje, že zmena bude naozaj strategická a dlhodobá.

Dokonca si myslím, že Junta v stredu rozhodla veľmi predvídavo a múdro, keď zmrazila všetky príchody a odchody, aj keď nevedno dokedy, keďže voľby dali až na júl.

Považujem to za najrozumnejšie riešenie z pohľadu budúcnosti klubu. Nech rozhodnú tí, ktorí budú zvolení a nie tí, čo pracujú v zákulisí.

Samozrejme nikto nie je naivný a každý vie, o aký boj o moc ide. Viesť taký úspešný kolos a mať pod kontrolou takú značku akou Real Madrid bezpochyby je , znamená prestíž spoločenskú, ekonomickú i športovú.

Napriek tomu dúfam, že Real Madrid zvolí do budúcna správnejšiu filozofiu ako doteraz, aby sme aj my natrvalo nezapadli medzi povrchné kluby. Aby opäť prevládal športový duch a záujem fanúšika nad záujmami úzkych skupín a aby sa Real vrátil tam kam patrí - na trón svetového futbalu

Ako hovorí Luis Cesar Menotti, jeden z posledných romantikov futbalu : Biznis ovláda terajší futbal a veľakrát poskytuje divákovi len ilúziu úspechu skrytú za veľkými menami. Toto nech už v Reale skončí a potom budem spokojný. Keď po Santiagu Bernabeu budú behať hráči s celým srdcom bijúcim za Real a nie kočujúce hviezdy a hviezdičky. A preto som zatiaľ za rozhodnutie junty o prestupoch. História sa totiž opakuje a my musíme byť na správnej strane keď sa bude rozhodovať o úspešných..

HALA MADRID.

Reagovat
smazaný uživatel

vazquezi. musim ta pochvalit. konecne s tebou suhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by chcelo šampus

Reagovat
smazaný uživatel

mozem tvoj prispevok okopirovat aj inde na ine forum? kedze s nim suhlasim, tak ho budem hajit ja. samozrejme tu cest necham tebe a poviem, ze som to ja nepisal.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš môj autorský súhlas. Zapijeme to potom..

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaj, chcel som sa ťa opýtať, či si niekde diskutoval o finále Slovenského pohára alebo nie?

Reagovat
smazaný uživatel

minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak niečo ti poviem. V novinách kecali o tom, jak to bolo super zorganizované a podobné kecy.

Prišiel som na druhý polčas a nepustili ma dnu. Ževraj nemôžu púšťať bez lístka aby neprišli vandali. Tak hovoríme / bolo nás tam asi 15 / , že si kúpime lístok. A sbs - kár, že to si asi nekúpime, lebo ten čo ich predával už odišiel a nevráti sa. Ty vole, nakoniec som sa tam ani nedostal, ale chlapi čo tam boli vraveli, čo ti napíšem teraz : všade na štadióne bordel a špina, otvorené len dva bufety !!! a z toho v jednom z nich cez polčas došlo pivo takže čapovali len kofolu. Proste na grc..

Suma sumárum, bol to zase poriadny trapas. Nechápem, čo sú to za idiotov, tí novinári v Športe, keď nevedie napísať jak to naozaj bolo. Aby ma niekto nepustil na štadión pretože nemá mi kto predať lístok, alebo to s tými bufetmi a pivom Samozrejme - a na to nezabudli - pri našich / trnavských / fanúšikoch sa zoradili kukláči jak okolo teroristoch. No a keď som vedel, že ten magor Micheľ nám vylúčil hráča, bolo po nálade.

Ale čo by som asi tak chcel za organizáciu na Slovensku, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je divné, když jsi tady psal to své lego, tak to až tak nevypadalo...

Reagovat
smazaný uživatel

opat sa milis, ale casom pochopis.

Reagovat
smazaný uživatel

narazam totiz na chemiu muzstva, co som dal aj do nazvu prispevku

Reagovat
smazaný uživatel

no však ano, no ale to je fuk...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, takhle asi, ale to na mém tvrzení o vychytaném rybníce nic nemění, ti hráči, co bych chtěl, nejsou všichni superhvězdy, ale Real je potřebuje, je to jakoby si chtěl řídit auto bez volantu (CM) nebo bez brzd (DM). Půjde to ale blbě a můžeš šeredně narazit...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdou je, že je to isté riziko, ale na druhej strane, čo už u nás môžeme pokaziť?

Zas - a to som tam nenapísal - pravda je aj to, čo sa málo hovorí. Totižto náš káder napriek tomu, že to teraz nejde, futbalovú kvalitu a určitú vnútornú silu určite má, inak by sme s takými problémami neboli na druhom mieste. Katalánci to nepriznajú, ale zober si, že oni do čoho kopnú, to im vyjde a my sa boríme s veľkými malérmi a napriek tomu sme hneď za nimi. To je dobrá správa medzi tými zlými..

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teraz si si to opat posral

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to osobne

Reagovat
smazaný uživatel

ste sice HNED za nami, ale to HNED by som charakterizoval inym slovom . . . . a to aj napriek postaveniu v tabulke

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, ale chcel som len naznačiť, že aj s takými problémami aké máme, držíme slušné umiestnenie, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

problemy mala aj valencia, villarreal, atd.atd.

pozri sa . do valencie, atletica prisli novi treneri a museli to nejak nastartovat a pomaly ale iste to zacina prinasat ake take ovocie. Jeden dvaja novi hraci, zlepsenie formy, trocha stastia a real bude mat problemy , aby stacil tymto dvom, nieto este Barcelone v buducej sezone.

Samozrejme nieco podobne som hovoril ohladom Atletica uz pri mojom prichode na ef a sezona to nepotvrdila. Kazdopadne sucasnost hovori v ich prospech ako v prospech realu. uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético má VELMI nevyrovnané výkony po celou sezónu, s výjimkou jedné serie asi šesti vítězství, ale to my měli taky. Příští rok budou možná ještě silnější, ač vypadá, že přijdou o Torrese, Gabiho a A.Lopeze, za ně Rosický, Pernía(?) a Aguero, tak uvidíme...

Reagovat
smazaný uživatel

mozno sa milim, ale po odchodu Bianchiho isli pomaly hore a v tomto trende mozu pokracovat hlavne prichodom Rosickeho, ktory je presne ten typ hraca, ktory im podla mna trocha chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

aha. pozeram na vysledky a zas tak ruzove to neni. uvidime. kader maju velice slusny

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenovitě ho slušný mají, problém je, že hráči až tak neplní očekávání do nich vkládaná (Galetti, Kežman...). Atlético má prý už do další sezóny Perníu, Rosického Aguera, ale to taky nedává záruku úspěchu...

Reagovat
smazaný uživatel

...stejně jako angažování Aguirreho jako trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

No úplně! Máme nejvíce zraněných hráčů v celé La Lize (nebudeme se dohadovast, či je nto naše chyba nebo ne jde o to, že nám jkasi všechno nevychází), vypadneme v phoáru dost pofiderním (pro jsitotu volím mírná slova, i když není pochyb o tom, jak to bylo..) výkonem rozhodčího, ale všechno nám vychází!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vieš, nič nie je stopercentné. Ale zase s tými zraneniami by si to preháňať nemusel, pretože zranený bol akurát Xavi. Vynechanie jedného - dvoch zápasov rátať nemusíme. Myslím teda na kľúčových hráčov. Navyše to že Xavi chýbal, v podstate nič neznamenalo, lebo ste vyhrávali aj bez neho, tak čo.

Reagovat
smazaný uživatel

ALe to akorát ukazuje sílu mžstva, ne to, jestl inám vše vycházelo nebo ne, akrotá to ukazuje, o jak velký ksu jsme před váma.

Jo a rád bych dodal, že se během sezony objevilo tuším přes 30 svaolových zarněních, což se jaksi muselo ukázat.

Dále chybí už kolik měsíců Messi, Motta toho taky moc nenahrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Sila mužstva, to je fakt. Ja Rijkaarda moc nemusím, stále mi neviem odpustiť to druhé oplutie Vollera, ale spravil jednu geniálnu vec, ktorú - napriek tomu, že to je jednoduché ako facka - v Paris SG nespravili. Nechal Ronaldinhovi absolútnu voľnosť a okolo neho poskladal vnútorne silný mančaft. Má to len jedno riziko - nikto nevie ako by to bolo, keby dlhodobejšie vypadol nie napr. Xavi, ale práve Ronaldinho. Aj keď musím s nevôľou skonštatovať, že ten Messi nevyzerá zle.. aj keď na Real to stále neni

Reagovat
smazaný uživatel

S Messim mám trochu strach, co se tam v zákulisí děje...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri, ja myslím - aj keď to teraz neni aktuálne - že najlepšie by im to slušalo pekne spolu s Robinhom. A keďže vy máte Ronaldinha, tak by to mohli skúsiť spolu u nás. Dáme im tam nejakého brzdiča do zálohy a nech chlapci hrajú..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jít by jim to asi šlo no. I když teda s Messim by to lšo každému.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, přesně tak. Na druhou stranu i když je dobrá chemie mužstva, tak to nemsuí stačit a ti t nejlepších v tom týmu prostě být musí. Barca sice není celek jedenácti superhvězd a ne všichni přišli v doěb, kdy byli tak dobří jako dnes, ale i tak. Máme nejlepšího hráče na světě, dost možná nejlepšího útočníka na světě, dva z nejlůepších záložníků na světě, jednohio z nej obránců na světě...A to vy prostě nemáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Len mi trocha uniká, kto sú tí dvaja z najlepších záložníkov sveta? - to len na okraj...

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi, Deco.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som uhádol, ale pri Decovi by som trochu zapochyboval. Až taká extraklasa to zas neni.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by som sa aj hadal , ale . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Deco jelepší než Lampard, je to naprostá extratřída a to i řpesto, že letos to nebylo tak dobré jako loni. To tady vůbec nenií o čem, si vem, že skončili třetí ve zlatém míči, rok a půl zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože??? Uvědomuješ si vůbec co říkáš???Teď nemluvím jako Madridista ale jako fanoušek fotbalu a musím uznat že Deco světová extratřída opravdu je (vždycky jsem mu moc fandil), ale tvrdit že je lepší než Lampard to je hodně velká troufalost. Nemám taky rád nějaké srovnávání fotbalistů, protože každej takovej fotbalista je něčím vyjímečnej...Ale Lampard ten umí (i když to opět nerad říkám) udělat celej zápas sám a dovolím si tvrdit kde by byla Chelsea právě bez něj...je to opravdový vůdce týmu a srdcař jako hrom. Každej mluví o Ronaldinhovi jako o nejlepším současném fotbalistovi na světě vůbec a s tím naprosto souhlasím, ovšem z hlediska útočné hry. Komplexně právě Lampard a Gerard by měli být takto podle mě oceněni...hodně lidí právě totiž bohužel opěvuje pouze tu krásu fotbalového umu (jako parádičky, kličky, nepředvídatelné přihrávky atd. - což R10 má zvládnuté určitě nejlépe na celém světě), ale umět zvládat tak "famózně" hru dopředu a zároveň dozadu jako to umí právě tito dva Angličané je pro mě (a myslím i pro spoustu lidí kteří to berou právě tak jako já) vskutku to NEJ co jde momentálně ve fotbalu vidět...toť můj názor!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V zapasoch s Chelsea sme mohli vidiet oboch. Teda pardon. Lamparda sme moc nevideli . . . . .

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ono každý zápas je jiný a Lampard byl velice dobře střežený ve středu hřiště...navíc když se jeho týmu nedaří...

Reagovat
smazaný uživatel

no to je ten rozdiel. Deca malokto vygumuje z ihriska . . . pretoze neni nalinkovany

Reagovat
smazaný uživatel

Tak především proto, že gumovat defenzivního záložníka je zbytečné...jak jsem už řekl já mám názor ten že Lampard je jeden z nejkomplexnějších fotbalistů vůbec a proto hraje tak jak hraje...a myslím že to není jen můj názor ale také většiny fotbalových odborníků...my se můžem jen dohadovat, ale myslím že právě ti "fotbalový odborníci" by dali za pravdu spíš mně při srovnávání těchto dvou hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ti SKUTEČNÍ by ti za pravdu rozhodně nedali...

Reagovat
smazaný uživatel

No ty skutečný právě myslím...můj názor je že momentálně, kdyby už se měli tito dva hráči srovnávat tak užitečnější hráč je pro tým právě Lampard...toť můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to mluvíš o něčem jiném. Užitečnější pro svůj tým možná, protože Barca není postavena na jednom muži, jako je, ač se to nezdá, Chelsea. To ale o kvaltiách tolik nevypovídá a Deco je lepší. Proč, píšu dole.

Reagovat
smazaný uživatel

No neřekl bych zrovna že je Chelsea "postavena na jednom hráči"...¨když už na středové ose týmu (Terry, Makelele, Lampard, Drogba...)

Reagovat
smazaný uživatel

JE psotavena na jednom hráči a tím je Lampad, proto taky hraje pořád a narozdíl od jiných nidk nechybí. Jakmiel se odstaví Lampard, celá CHelsea je v koncích, viz oba zápasy s barcou...

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný mně se nejvíc líbí jak tady s Rominhem hodnotíte Lamparda skrz dva zápasy s Barcou, kdy byl velmi důkladně střežen...ale to že to je společně s Gerardem nejlepší hráč Premier League posledních dvou let nic neznamená...

Reagovat
HOST*rominho

no dva zapase nehodnotime. ja som tych zapasov chelsea vydel hoodne a to z dovodu, ze je to jeden z najcastejsie vysielanych klubov a zaroven mam pristup k torrentom so zapasmi a obcas si tie zaujimave zapase stiahnem.

lampard je velice casto nevyrazny v porovnani s decom, ktory zije v tej zalohe. Je to velice logicke uz len tym, ze ak chces utocit, tak musis si tie lopty neustale pytat, nabiehat si , uvolnovat sa, tu klucka, tam klucka, tu orientacia pod tlakom, proste zit.

defenzivna cinnost a presing po strate lopty , zdvojovanie hracov supera , pozicne vykryvanie priestoru. proste v chelsea su tu Makelele a Essien, ktory od Lamparda obranuju viac a .

Reagovat
HOST*rominho

Nestracaj lopty , nemusis ich ziskavat spat. . . . .

Dufam, ze je kazdemu jasne, co chcel tym basnik povedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to s tebou souhlasím, to ale vyplývá z jejich postů jak už jsem zde napsal...Lampard to má logicky postem i zároveň tím že je nej hvězda Chelsea mnohem složitější než Deco v Barce a přesto je to momentálně nejlepší hráč PL...

Reagovat
smazaný uživatel

opat si len mimo.

gumovat defenzivneho zaloznika je zbytecne ?

tak k tomu neni co dodat. ty si fakt mimo . . . kto pozeral zapasy s ac a videl rozdiel prveho a druheho zapasu, tak vie, kde je jedna z najvacsi sil barcy v porovnani s ostatnymi tymami. . . ono vlastne sa to ukazalo aj s chelsea . . .

myslim, ze kyslik ti to vysvetlil.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak vyloženě gumovat defenzivního záložníka je opravdu zbytečné...proč jako???Ono taky asi každej z nás dvou si představuje pod slovem "gumovat" něco jinýho...neříkám ať si tam běhá jak chce to je jasný ale že by se zrovna na def.záložníka nasazovala "speciální obranná hra" je podle mě blbost...

Reagovat
smazaný uživatel

ak Deco nepoda svoj standardny vykon , tak barca je na tom kvalitativne niekde inde. . . Nemyslis, ze vygumovat takto hraca je niekedy naozaj potreba ak chce barcu niekto porazit? lenze vygumovat Deca sa superovi malokedy dari . . . a o tom kolko zapasov som na ihrisku takmer nevidel Lamparda . . . by sa dalo napisat hooodne vela.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja byt trener, tak sa prave snazim vygumovat tychto hracov, kde sa zacina akcia, pretoze ak potom dostane loptu Ronaldinho alebo Kaka, tak je zle.

Lenze prave v tomto je barca uuuuplne niekde inde, pretoze vygumovat Deca a vygumovat Lamparda je trocha ina zalezitost a prave preto sa pravidelne hadam, ze barca neni len o ronaldinhovi...

Reagovat
smazaný uživatel

On ho možná Gilberto Silva v Paříži "vygumuje" Renegáta simulantského

Reagovat
smazaný uživatel

Tak především jak jste sami psali Lampard je největší hvězda tak možná proto ta zvýšená pozornost obrany právě na něj...přesně jak Kyslík napsal Deco je ve stínu Ronaldinha a jiných útočníků tak se snaží bránit především hráče tyto...to potom tým nasadí speciální obranu na Ronaldinha, Deca, Eto'oa, Messiho a ostatní si tam budou běhat jak někde na louce????

Reagovat
smazaný uživatel

Já samozřejěm mluvil spíše o mediálním stínu. Trenéři týmů samozřejěm nejsou tak natvrdlí jako třeba vazquez, co is mylsí, že barca=ronaldinho.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale psals že lampard je největší hvězda týmu tak koho asi bude soupeř hlídat více???

Reagovat
smazaný uživatel

To jde vidět, jak to mu ale vůbec nerozumíš.

Ronadlinho je mediální hvězd, největší hvězda týmu, zastinuje v očích široké veřejosti všechny ostatní hráče Barcelony. Ale když se trenré soupeře připravuje na zápas, tak to opravdu probíhá trochu jinak, on mco dořbe ví, že barca není jenom Ronaldinho...

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě není a taky jsem to nikdy neřekl, ale stejně kdo z Barcy je nejvíc bráněn???

Reagovat
smazaný uživatel

No co se týče taktiky proti Barce, tak ta je většinou jasná. K tě nejlepším- Ronaldinho, Deco, Xavi, Etoo se okamžitě přistupuje a nenechává se jim prostor. Čím blíže jsou bráně, tím více hráčů na nich je "přilepených" proto samozřejm nen íDeco zdvojován, jak častobývá Ronaldinho či Messi a většinou už i Etoo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to všechno ti beru...já jsem neřekl že ne, ale prostě je to tak daný, že Lampard (i kvůli tomu všemu: hraje úplně jinej post atd.) je prostě hlídanej víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, ale Barca ho nijak extra navíc nehlídala (víc než chelůsea Deca určitě ne, který měl skoro osobku...) a Lampard byl úplně mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

opět jen můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, uvědomuju. Zato ty asi ne. Pokud srovnáváš deca s lampardem, tak vůbec nemůžeš argumentovat Lamaprdovou hrou dozadu, protože v té je mnohem lepší Deco. Jediné, v čem vyniká Lampard nad Decem, tak je gólovost. A i ta je způsobená způsobem hry Chelsea a tím, že kope penalty...Deco je bohužel obvykle dost podceňovaný, no...na to jsem si zvykl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem již napsal v žádném případě nepodceňuji Deca, protože to byl ještě v Portu jeden z mých nejoblíbenějších hráčů vůbec...ale bohužel musím uznat že právě již mnou zmiňovanou komplexní hrou je na tom Frank lépe...když se dívám na jeho hru tak nevidím jedinej nedostatek (nehledě na to že by ho chtěl do svého týmu snad opravdu každý)...úžasná střela, bojovnost, hlava, výběr místa, přihrávka atd atd...opravdu on a Gerard jsou pro mě opravdu momentálně nejlepší hráči planety (i když jsou oba z Anglie

Jo mimochodem nechci se zase hádat a zasírat diskuzi takže toho radši necháme...já mám na to názor jakej jsem napsal, ty máš zase jinej (podle mě ho hájíš podle toho že hraje za FCB i když to nikdy nepřiznáš... a taky se mohu mýlit )

Reagovat
smazaný uživatel

No to je každopádně nesmysl. V tom příapdě taky můžu říct, že Deco byl zvolen mezi tři nejlepší hráče proto, že všichni tedhy fandili Portu a Barce.

Lampard rozhodně nemá oproti Decovi takovou hlavu a myšlenku, v centrech je lepší deco , v soubojích jeden na jednoho taktéž a ve hře dozadu jak by smet.

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

staci ked sa pozres na kvalitu Lamparda a Deca, ked na nich presingom vyvija tlak a nebudem sa mat comu smiat.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj názor je, že oba zapadají dokonale svým projevem do ligy, kterou hrají, pokud by to bylo naopak, nesvědčilo by jim to...

Reagovat
smazaný uživatel

taktiez udajne " najlepsi " ( ) trener sveta ho chcel do Chelsea , takze mu veril . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, na základě předchozích znalostí hráče z Porta, věřil v to, že se snáze aklimatizuje, tak to vidím já..

Reagovat
smazaný uživatel

Cože???Jako tvůj první odstavec absolutně nechápu...nevím na co přesně jsi reagoval...jinak vím že jsem nechápavej apod. ale zkrátka vážně nejsem schopen to rozpoznat...

No a já mám na to prostě jinej názor...opět jen musím říct že komplexní hra Lamparda je podle mě lepší než Deca (můj názor), ale hádat se nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Deco byl (je to zhruba rok zpátky) zvolen mezi tři nejlepší hráče Evropy. Pokud tedy já říkám, že je lepší než Lampard, jen proto, že fandím Barce, tak v tom případě i ti, co tehdy volili, asi taky jen někomu fandili...Nelogické, že? Trošku ti tvá teorie skřípe...

No a komplexnější Lampard rozhodně není, to si nech zdát...henrí myšlenku má lepší spoustu hráčů, ve hře dozadu je to to stejné, hra hlavou není nejlepší a technika či souboje 1 na 1 taky nepatří k úplně ideálním...Tím nechci říct, žeje špatný, ale na Deca to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak především ti co to volili určitě nefandili Portu nebo komukoliv jinýmu(a jestli jo tak to určitě nemělo žádnej vliv)...vím že to nemá co dělat s tvým příspěvkem jen mi přijde legrační to dávat k sobě...a nevím co je na tom když upřednostňuješ hráče který hraje za tvůj milovaný tým...myslím že je to úplně normální jen to může někdy zkreslovat realitu...

No a o té komplexnosti je to tvůj názor a já ti ho teda neberu no...já myslím že je to jinak a víc se o tom snad nemusíme bavit...to je názor proti názoru, nic víc!!!A mimochodem když už jsi u těch ocenění tak jak to bylo naposledy?Nevím to určitě pač si už nevzpomínám ale řekl bych že Lampard byl na tom určitě líp...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm a jsme u toho. Takež když něco říkám já a něco úplně stejného říkají odborníci, tak já to říkám ze zaujatosti a oni ne. A přitom říkám prakticky to stejníé. No ty jsi vtipálek...

Minuel byl lepší Lampard, to ale nci neznamená, já tu anketu ukázal jen jako protiargument proti té tvé kravině o zaujatosti. Lamaoprdi deco jsou výborní, budou, objevoval ise na ředních příčkách, každopdáně je jasné, že Deco nemohl skončit před Lampardem, když Deco je v mediálním stínu Ronaldinha,. zatímcio lampard je největší hvězda Chelsea..

Jak už jsem psal. Lampard má hrozně moc nedostatk. napíšu to, v čem na Deca nemá:

Hra dozadu

myšlenka

technika

souboje 1 na 1

To jsou velmi důležití činitelé, ve kterých Lampard prostě nestačí. Navíc, jak psal rominho, Lampard byl s naprostou lehkostí vygumovaný...

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslíku, ty toho Lamparda ale fakt nemůžeš mít rád... "Lamaoprdi"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a je to venku!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Len ste v tom svojom dokazovaní zabudli na jedno : na Lampardovi stojí celá hra Chelsey, a preto aj jeho herný štýl je trochu iný. Je to hráč extrémne vyťažený a stále pod veľkým tlakom, čo Deco nie je. Navyše je to hráč ďaleko atletickejší ako Deco, ktorý je možno väčší technik, ale na druhej strane je odbremenený tým, že hra a výsledok Barcy v konečnom dôsledku stojí na iných hráčoch. Ale prečo porovnávate zrovna týchto dvoch, keď sa to ani nedá..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a co třeba Deco v Portu, nic? Taky ti to trochu pokulhává...

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, ale porovnávate ich teraz, nie dávnejšie. A aj tak, mne je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak především ti tzv. "odborníci" to viděli právě naopak a ne stejně (Lampard byl na tom snad lépe ne?Tak jaký stejný názor???) ...a s těmi důležitými činiteli je to taky na pováženou. Hledím že jsi třeba nezmínil střelbu, góly (což je to nejpodstatnější), rychlost, málo kdo ho odstaví od balónu (což Deca vlastně taky protože jakmile se na něj někdo nalepí tak hned padá jak hruška ze stromu), hra 1 na 1 je taky k uvážení jelikož díky Lampardově rychlosti a čtení hry umí lehce přejít hráče...ale jak říkám je to věc názoru (i když statistiky a odborníci hovoří ve prospěch Lamparda)...

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě je asi těžké něco vysvětlovat, co? Zkusím to podruhé. Deco teĎ musel být zákonitě za Lampardem, rpotože jak už jsem psal, není v týmu halvní hvězdou, není ten tahoun, takže prostě před Lampardem být nemůže, když tím tahounem byl, hned byl třetí na světě (nebo je snad podle tebe horší než byl o rok předtím? ).

Zmínil jsme to, v čem je Deco elpší, o střelbě už jsem se zmi/nmoval předtím, tak co lžeš, že jsem se o ní nezmínil? Ale taky už jsme ti to vysvětlil, je to založené na způspbu hry týmů. Proto má Lampard více možostí střílet a dává více gólů. Napříkald v Portu střílel Deco mnohem lépe a co se týe přímáků, tak tam na něj Lampard nemá ani zdaleka. Ve hře 1 na 1 je Lampard kopyto, to si okecávej jak chceš.

Reagovat
HOST*rominho

ja len dodam, ze to je ako s beckhamom a giggsom. giggs asi v tom obdobi jeden z najlepsich hracov sveta a bol v tieni " velebeneho " Beckhama a v anketach sa Giggs neobjavoval na najvyssich prieckach i ked si to zasluzil daleko viac ako niektori z tych co sa tam objavovali. ale nechcite odomna konkretne mena. Vid priklad Joaquin a Riquelme a ich vykony ci postavenia v anketach z minulej sezony, kde si to zasluzili daleko viac ....

Reagovat
smazaný uživatel

No radši už nic nevysvětluj, protože vysvětluješ mi pouze tvou verzi, s kterou se absolutně neztotožňuju... ...to je jak kdybys napsal že kdybyste neměli Ronaldinha tak Deco vystoupá v žebříčku mezi první tři... ...vždyť nebyl ani v první desítce. To mi teda vysvětli jaktože tam byli třeba myslím 3 hráči z AC Milán když jsou v mediálním stínu Shevcenka???Ta tvá teorie s mediálním stínem je postavená na hlavu.Myslím že porota hledí hlavně na výkonnost hráče a možná potom na tvůj zmiňovaný mediální stín...a když už jsme se dostali k těm anketám tak tuším Deco byl právě třetí skrz to že vyhráli Ligu Mistrů tak to taky hodně zkresluje ne?

A o Lampardovi už radši ani nemluvím...mám na to zcela jinej názor a hotovo...ty určitě přeci víš líp než světoví fotbaloví odborníci že Lampard je horší než Deco... ...jseš mi prostě k smíchu...než abys někdy přiznal něco proti Braceloně nebo jejich hráčům tak to by ses raději uhádal k smrti, a proto bude lepší když budu ten moudřejší a tuto diskuzi ukončím, protože to stejně nemá cenu (všechny poslední ankety ukazují jak to je ale ty jsi přeci moudřejší než oni... )...s pánem Bohem

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to je přesně ono...a když se pdoíváš okolo, kdo tvrdí, že je hra AC psotavena na jedno muži? Tvrdí někdo snad,ž bez Shcevhcenka by to nešlo? Protože tohle se přesně o BArce říká (a je to nesmysl), ROnaldinho znamená mnohem více co se týče medií, Shechenko je vyniokající hráč, ale s ORnaldinhem, jeho mediální známsotí a oblbíensotí se to NEDÁ srovnváat, jak se o to dost naivně pokoušíš. A jeslti si mylsíš, že to na tu anketu NOVINÁŘŮ nemělo žádný vliv, tak si na omylu. Protož třeba Etoo může z ROandlinha těžit a dávat víc gólů a být atké víc na očích, ale Deco prostě ne...

S tím ztkreslením kvůli bvýhře LM, to asi nemžůeš myslet vážně. Je jasné, že když někdo dovede svůj tým k vítězství v LM, tak že asi něco umí a nažebříčcích se to ukáže, to ale neznamená, že to je "zkreslené". TO jak kdybys řekl, že Etoo není nejelšpí útočník la ligy, protože dal hodně golů a to může něčí názor zkreslit.

Svůj názor na LAmparda si nejsi shcopen uhájit, jediný, za co jsi celou dobu argumentoval bylo, že dává hodně gólů (mnou vysvětleno), že má atletickou postavu ( ) a že byl vysoko v žebříčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem pouze reagoval na to že jsi napsal že je Deco lepší nez lampard a to je podle mě blbost (ostatně tak jak je blbost pro tebe opačná situace)...ohledně Lamparda jsem napsal svoje, to že s tím TY nesouhlasíš je mi úplně trenky protože za svým názorem si pořád stojím...a jak asi ty chytráku myslíš že se Lampard tou hvězdou stal??? Povím ti to tak, že asi stejně jako Ronaldinho (a to fotbalovým uměním) a skrz to je naprosto spravedlivé že v těch anketách hned za Ronaldinhem panuje...

Tvůj druhej odstavec je zcela ten samý názor jak jsem psal já...pokud v těch žebříčcích je tak asi něco umí...jestlis to nepochopil tak s tím zkreslením to byla přece ironie ne???To jsem napsal jak kdyby podle tvé logiky...momentálně je výš Lampard protože si to naprosto zaslouží za své výkony...

Reagovat
smazaný uživatel

Anio,. můj názor ti je šumafuk a proto na to pokaždé reaguejš a opakuješ to, že?

Hvězdo use stal, protože to je velmi kvalitní fotbalista, ale co se týče srovnání s Decem, tak rpohrává na celé čáře a je akorát více gólový (halvně kvůli systému hry obou celků) a lépe atleticky vybaven, TO JE VŠE! Prostě Deco je někde jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

....A k tomu je rychlejší, málokdo ho odstaví od balónu, hlavou hraje lépe, vůdce týmu s čím souvisí samozřejmě celkový přehled a perfektní čtení hry...

Reagovat
smazaný uživatel

"je atleticky vybavený... a k tomu je rychlejší"

Opravdu budeš tvrdit, že Lampard má lepší myššlení? Jsi dělšá srandu ne? Tady si oěpt ukázal, že o tom ale vůbec nic nevíš, protože tady je to JASNĚ pro Deca, ale to tobě asi těžko yvsvětlovat. Deco také dokáže být vůdcem týmu, dokonce svůj tým (s mnohem horšími spoluhráči) dovedl až k vítězství v LM, letos i loni jsme viděli, jaký je Lampard vůdce, v nejdůležitějších dvou záapyech sezony byl anrpsoto vygumovaný a Chelsea letěla...opravdu skvělý vůdce...

Prostě to máš celé postavené na hlavu, myslím, že to víš i ty sám...

Reagovat
HOST*rominho

poviem ti asi tolko.vzdy, ked sa tu objavi nejaka anketa ohladom najlpesieho hraca sveta alebo 11ky, tak sa tu z chuti smejeme ako toto mohol niekto asi vyberat, takze to o co sa tu opieras je tu mnohymi castokrat zosmiesnovane.

ankety su ankety.

Opat pripomeniem Joaquina a Riquelmeho, ktori si to minuly rok zasluzili daleko viac ako par exotov co tam bola.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nejprve čti celou diskuzi a pak mluv (nebo to pak vypadá že jsi úplně mimo)...pokud vím tak první se chvástal s anketami právě Kyslík (pokud to nevíš což asi ne tak je to hned v prvním příspěvku této diskuze, když označoval Deca za lepšího než je Lampard)...a když už to vytáhl (jak jsem napsal) tak jsem i já vytáhl ankety(a to novější) kde jasně dominuje Lampard před Decem...srovnej si to v hlavě a pak se ozývej...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, ale ty jseš asi trochu natvrdlý, ne? Víš vůbec, rpčo jsme tu anketu zmínil? Psal sjem to tam, ale to ti asi očividně nestačilo. Říkals, že já takhle hodnotím Deca jen kvůli tomu, že fandím Barceloně, kvůli tomu jsme tu hodil tu anketu, jestli tead i oni všiochni to tak hodnotí kvůli tomu, že fandí Barce a Portu...Já tím nijak nearguemntoval v tom, kdo je lepší ale jen to byl argument proti tomu tvému nesmyslu, kterým si se asi pokusil anbhradit to, že jaksi nedokážeš obhájit Lampardovy kvality oproti Decovi...holt nevíš co říct, tak řekneš, že já jsem zaujatý a je to. Když ti to lehce vyvrátím, tak to nepochopíš a začneš říkat, že já se oháním anketama...

Reagovat
smazaný uživatel

"Dr. Kyslík, 12.05.2006 14:42:57

Deco jelepší než Lampard, je to naprostá extratřída a to i řpesto, že letos to nebylo tak dobré jako loni. To tady vůbec nenií o čem, si vem, že skončili třetí ve zlatém míči, rok a půl zpět."

Pokud vím tak tohle je první příspěvek celé té naší diskuze tak co to plácáš???A já jsem reagoval a oponoval ti v tom že si myslím že je lepší Lampard...a k tomu mě obviňuješ z toho co pořád neustále sám děláš...tvůj poslední příspěvek to jasně dokazuje, zase se ptáš na to na co už jsem ti odpověděl a já pak nevím co říct...trochu si to uspořádej a pak můžeš argumentovat (zkus si třeba přečíst celou tu diskuzi od začátku - taková malá nápověda )...ale stejně zas přijdeš s něčím jiným co celou debatu typicky převrátí naruby...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, fajn, jenže to byla narážka na to, že vazquez zpochybňoval Decovy kvality, nebyl to arguemtn k tomu, že Lampard je horší. Abych ti to ujasnil, řekl jsme, že máme dva špičkové záložníky, jelikž ovazquez pochyboval nad Decem, tak si myslím, že když nějkdo skončí třetí ve zlatém míči, něco umět musí. Může se spekulovat, že ten pátý je lepší a že někdo skvělý se tam anio nevešel, to všechno je pravda, anktey jso uv tomhle často dost nepřesné a nevypovídající, nicméně skončit třetí zaručuje kvality, to bylo jen pro vazqueze na vysětlenou...

Co se týče debaty o kvalitě Lampard vs Deco, tak tam jsou ankety šuamfuk. Tady jsme to zcela jasně zmínil jen proto, že jsi mě z nedostatku arguemntů nařkl ze zaujatosti...

Ale to je to, co se ti stává pravidelně. Prostě at se hádáme očemkoli, tak ty absolutně nechápeš to, co já píšu, proč to píšu, co tím chci říct a podobně, pak to dopadá takhle.

A to srovnání, jak už jsme psal, nedokážeš to nijak obhájit, nemáš čím argumentovat aproto to myslím, můžem uzavřít, pokdu chceš jakože, i když to pořád (už trošku trapně) píšeš...

Reagovat
HOST*rominho

rozdiel je v tom, ze ja sa nehdam s kyslikom ale s tebou a ani nezodpovedam za jeho prispevky, ale za svoje, takze asi tak . . .

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

KEd uz spominame najlepsich zaloznikov sveta

xavi:

http://www.soccerclips.net/compilations.php?q=xavi&cond=player&Submut=Search

Reagovat
smazaný uživatel

A co se týče defenzivního záložníka, Edmilson taky patří k té nejužší špičce.

Reagovat
smazaný uživatel

...povedzme medzi to lepšie..

Reagovat
smazaný uživatel

5 majstrovskych titulov v rade a jeden titul majstra sveta. do top trojky myslim, ze patri urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*RM

Škoda, že nemáme zájem o Gallase.

Mimochodem, co si myslíte o Franku Riberym z Marseille? Neměli bychom zkusit zatahat za drátky?

Reagovat
HOST*

Barroso: trenér van Basten, Kaká, C.Ronaldo

L.Sanz: trenér Capello, sport. ředitel Del Bosque, Riquelme

Palacios: trenér Del Bosque, sport. ředitel Camacho

Calderón: trenér Schuster, sport. ředitel Sanchís

Sainz: trenér Del Bosque, Cesc, Xabi

Reagovat
HOST*

takze but Sanz nebo Baroso a mimochodem odkud mas ty informace o tom kdo mozna prijde kdyz treba baroso vyhraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedničku, trojku nebo pětku...

Reagovat
smazaný uživatel

...a kde máš ostatných?

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra to bude o nervy. Dúfam, že to zvládneme, ale pre istotu by mohla Valencia prehrať. Osasuna tiež hraje o dosť. Teraz neviem, či Caro bude chcieť hrať útočne a vziať vývoj do svojich rúk alebo nebude riskovať a budeme hrať na istotu a príp. brejk. Ja by som hral asi na výhru od začiatku zápasu bez ohľadu na okolnosti, aby sa to náhodou neposerkalo v samom závere. Mohol by sa blysnúť Zidane, keď už teda odchádza, aj Carlos..Jak vždy hovorím : keď prehrať tak aspoň po dobrej hre a výkone..

Reagovat
plechi

-Casillas, Diego López

- Salgado, Cicinho, Mejía, Ramos, Pavón, Raúl Bravo y Roberto Carlos

- Diogo, Baptista, Guti, Beckham, Balboa, Jurado, Zidane

- Raúl, Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to maximálně hustý. Dnes se zranil Cassano (zřejmě upadl přes břicho), chybějí oba DM, Robinho, Ronaldo, Ramos a Guti měli žaludeční potíže, Beckham nakopnutý na posledním tréninku. Uvidíme.

Casillas - Cicinho - Ramos - Pavón - R.Carlos - Beckham - Baptista - Guti - Zidane - Jurado - Soldado

Reagovat
HOST*Real

Napíšu jí sem, i když je mi jasný, že to takhle určitě nebude. Bohužel to s největší pravděpodobností bude zase Carovo trapné 4-2-3-1.

----------------------------Casillas--------------------------

-----Cicinho-------Ramos--------Mejía-------R. Carlos---

------------------------------Guti----------------------------

-----Beckham---------------------------------Baptista?---

----------------------------Zidane--------------------------

-----------------Raúl----------------Soldado--------------

Samozřejmě bohužel chybějí zranění hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekné. Ja by som ti tam spravil asi iba malinké zmeny :

Míchel za Cicinha - skúsenosť

Baptistu so Zidanem opačne

A ku koncu by som vystriedal Zidana a nahradil ho Juradom, ktorý raz bude jedným z najlepších ofenzívnych hráčov v celom Španielsku.

Reagovat
HOST*Real

Tak s tim Salgadem nesouhlasim ... je pomalý a nestíhá. Cicinho je mnohem kvalitnější a navíc si dokonale rozumí s Beckhamem. Jinak to prohození by šlo, taky jsem nad tím přemýšlel, ale řekl jsem si, že Zidane je nejlepší jako ofenzivní záložník.

Reagovat
RMCF

Jak se dívám tak 4-2-3-1, není u fanoušků realu moc populární... Ta tvoje sestava je dost ofensivní, do předu hodně nebezpečná, ale nevím kdo by v té záloze bránil... Takto hrává AC Milan a má nato dobý kádr Gattuso a Seedorf jako "krajní" záložníci a útoční krajní beci(to máme taky) Tak chtěl hrávat taky Luxemburgo a narážel na absenci levého záložníka a dával tam Zidaneho na kterého bylo příliš defenzivních úkolů. Baptistu bych souhlasil s vazquezem že radši do středu. Můj tip(ne to co chci ale co si myslím že postaví) Casillas - Salgado,Ramos,Mejia,Carlos - Guti,???Diogo??? - Beckham,Baptista,Zidane - Raúl Na defenzivního záložníka mě fakt vůbec nikdo nenapadl a nevěřím že dá od začátku Jurada nebo Soldada a střední záložníky Baptistu s Gutim.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ale úprimne, Raulovi to so Soldadom išlo veľmi dobre. Keď je tam osamotený, tak zväčša nehraje nič. Ja by som ho ako jediného hrota už asi nedával, iba v dvojičke.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Raúl prostě nemůže být na hrotu sám...to jsme mohli vidět snad ve všech zápasech co se tam objevil...teď se Soldadem to bylo hned jiný kafe...

Reagovat
HOST*Real

Že 4-2-3-1 není populární u fanoušků Realu je samozřejmé, protože tohle je sestava leda pro nějaký zakopance a né pro ofenzivně laděný tým jaký je Real, což bohužel ten blb Caro asi nevidí ... už aby byl pryč.

Reagovat
HOST*rominho

odpusti si tieto prispevky.

real hral uz 5timi roznymi systemami a vzdy ukazal prd.

v systeme 4 2 3 1 sa ocakavaju trocha ine veci, ako real ukazuje - pomalost.

Reagovat
HOST*Real

Vůbec nevim, co bych si měl dopouštět. Je prostě fakt, že tohle rozestavení je hrozný nejen u Realu. Tenhle tvůj příspěvek je úplně zcestný. Nejdřív si přečti na co reaguju a pak reaguj ty na mě.

Reagovat
HOST*Real

.... odpouštět ....

Reagovat
HOST*rominho

"tohle je sestava leda pro nějaký zakopance"

vies, ono sa to musi vediet zahrat a s hracmi, ktory nevedia dat nahravku na viac ako 3 metre vid Gravesen alebo s nekridelnym Beckhamom, ked sa v tom systeme ocakava od tohto hraca aspon podla mna viac, to moc nejde.

mimochodom, nechcem povedat, ze tak hrali spanieli, ale kedze to je velice variabilny system, tak xavi albelda vedla seba a v predu dvaja utocnici z ktorych je jeden podhrotovy a dve kridla, tak to od 4 2 3 1 moc daleko nema.tym sa nechcem hadat, ale ono to zalezi od hracov a hernej mentality. . . .aj 4 3 3 ktore je v barcelone ofenzivne, je v chelsea defenzivne, zakopance.

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho - len dve veci :

...4-2-3-1 je len jedna varianta systému 4-5-1, aj to väčšinou len na papieri trénera, lebo hráči to aj tak prelínajú, takže zbytočne je tvrdohlavo forsírovať 4-2-3-1 ako skvelý systém.

...keď píšeš " nekrídelný Beckham " tak ťa vôbec nechápem, pretože podľa mňa hráč z krídla má hlavne rýchlo zbehnúť po strane a presne centrovať a to Beckham robí vynikajúco. Navyše k tomu pridáva výborné štandardky. Tak neviem, kam zase smeruješ..

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, Vazquezi, co blbneš? Copak nevíš, že na Rominha s Beckhamem nesmíš?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som si teraz pekne zavaril Ale jednu odpoveď počkám.

Reagovat
smazaný uživatel

baf

Reagovat
smazaný uživatel

celu sezonu tu pisem, ze hraci robinho a zidane su trocha ina typologia ako beckhama a baptista. ty sem das clanok o chemii muzstva a teraz toto. vazquezi

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes swa rozhodne o mnohom, ale jedno je asi už isté - Caro Lopez nás ďalej trénovať nebude. A tak som znovu rozmýšľal o novom trénerovi a okrem mojich topobľúbencov v poradí Zico, Del Bosque, Mourinho mám ešte jedného trénera, ktorého mám veľmi rád a nikto ho tu ešte nespomínal / on to nakoniec na 100% ani nebude, ale predsa / : Bruno Metsu. Skvelý psychológ a milovník krásneho futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Po stovke aj dvestovka

Reagovat
ronaldinho_10

Ty krávo! Ten pomezní toho Beckhama pustil do góla i v ofsajdu!

Reagovat
ronaldinho_10

Ale Cassilllas hraje z domácíma! Dobře zařídil vyrovnání!

Asi vyděl ten ofsajd a chtěl být fair-play! Tomu se musí zatleskat!

Reagovat
HOST*Mára

kurva to je fotbálek,ta Sevilla hraje fakt dobře

Reagovat
HOST*Mára

luxus zápas a výsledek taky hřeje

Reagovat
HOST*Mari

Tak jsem zkusil dneska naivně hodit 2 na Real a po 27 minutach jsem si rikal, jak jsem se trefil, ale vidim, ze je to zase katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

"Free-kick sent into the Real area AND CASSILAS IS FLAPPING AND IT'S IN THE BACK OF THE NET! Oh deary me, shocking keeping but the linesman has disallowed it! What on earth for? There was no foul on the 'keeper, Navarro's header was clean and no hands were used... Must have been offside, but looked marginal."

Reagovat
smazaný uživatel

ať si ty šašci pískaj co chtěj!!!!!!!!!!!!!! Sevillas are unstoppable

Reagovat
HOST*

a nebyl to spíš ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, kdo to tady nadával těm, co kopírují články, s kterými se jiní serou dvě hodiny?

Reagovat
smazaný uživatel

ehm.,..rád bych upozornil, ež tohle není článek, to jak kdybych zmínil komentář, nehledě na to, že když píšu něco takového, tak vždy je to z eurosportu, proto jsme to tu už nepsal...ale znova opakuju, tohle opravdu není článek, tos jako nepoznal?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fakt rozdíl jak z prdu kule, navíc komentář se píše možná hůř než článek, ale co bych ti vysvětloval...

Reagovat
Shevchenko

Good Sevilla GOOOD! A ať ještě vyhraje Valencia!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Shevchenko

CRY! A co se stane když vyhrajou Sevilla i Osasuna? Rozhoduje skóre nebo vz. záp.? Doufám, že bude 4. SEVILLA!

Reagovat
smazaný uživatel

nene Osasuna...

Reagovat
HOST*PUYOL

Ale ved teraz je v tabulke 4 FC Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

nene, čtvrtá bude Sevilla...říkají to všude...

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna....

Reagovat
Xavi

Ono to je tak, že během sezóny se hledí na skore, ale v celkovém součtu, když je liga dohrána na vzájemné zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

VAlencia si to posrala sama, takže tam mi jich lít oenní, ale chudáci v Seville, i když teda Osasuan předávděla dobré výkony počas celé sezony a narozdíl od Sevilly nehrála proti béčku barcy...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takže předně velké gratulace do Pamplony, která za nás vytáhla kaštany z ohně a odrazila nápor VELKÉ Sevilly, která si výhru nad Realem zasloužila, ač jsou statistiky vyrovnané (stejně střel 2-1 na tyče a břevna). Zápas přinesl druhé místo Realu (zápas v Pamploně samozřejmě). První poločas byl brutální, ofsajd Beckhama byl tak o dva kroky. Levá strana obrany Realu tam tak nějak nebyla. Lopéz Caro je zbabělec, když nechal Raúla tak dlouho na hřišti a stáhne Beckhama za Soldada Cicinho levý záložník? Ujeté, ač se snažil jak mohl, tak tam prostě nepatří. Proč tam nehrál Jurado?

Mejía? Hrůza! Raúl skomírá... Salgado očividně nestíhá. Casillas je chudák a kničivý reportér je čurák... Vůbec bych se Ikerovi nedivil, kdyby si sbalil kufry a šel

Nicméně v hromadě zmaru se objevují jiskřičky naděje: Jurado, ač hrál nakonec, se předvedl dobře, stejně jako Baptista před bývalým publikem, Gran Zizou se rozloučil gólem. Není to moc a máme druhé místo v Lize. Nic moc.

Každopádně zápas otevřel všem oči stran problémů Realu Madrid:

1) stoper se zkušenostmi, ale zase ne žádný dědek

2) levá strana je špatná, chybí někdo, kdo pořádně brání, nutný levý záložník (Robinho a R.Carlos nebrání, Zidane nebude k mání, Mejía je tragédie)

3) nelze dávat všechny góly po standartkách, chce to šikovného útočníka

4) CM + DM (Guti to nezvládne, ač se celkem snažil)

5) LB nutné, R.Carlos je nej krajní obránce za posledních deset let, ale už taky nestačí...

No, tak mám hořkosladké dojmy, strhující první poločas, ale čtyři góly v naší síti je skutečně hrůza (Jesús Navas je ďábel, co to říkal ten reportér o zájmu Realu? Hned bych ho bral). Máme sice druhou příčku v Lize a přímý postup do LM, ale mohli jsme mít víc

Reagovat
smazaný uživatel

ad3) pro góly ze hry...

Reagovat
Xavi

Casillas se taky podepsal, při golu Savioly to vypadalo, že na něho poslal horkej brambor.

Mohli jste mít víc? A co jako? Chceš mi říct, že jste si letos zasloužili titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, spíš jsem měl na mysli Copa del Rey a menší odstup od prvního místa...

Reagovat
HOST*Real

K bodu 3) Je mi jasné yardo, že ty bys nejradši viděl v Realu Adriana, kterého bych tam rovněž rád viděl, ale ještě radši bych bral Henryho. To je podle mě hráč, který Realu chybí, přesně takový o kterém mluvíš.

Reagovat
HOST*xx

takze tento pan vyhlasuje, ze ak sa stane prezidentom Realu Madrid, tak bude schopny konkurovat na trhu R. Abramovicovi + slubuje priviest C. Ronalda a Kaku. To znie dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo zaujímavé : prvý polčas fantázia / aj keď hlavne od domácich / druhý tragédia / a to od obidvoch /.

S pokojným svedomím môžem kľudne začať zabúdať na túto sezónu a dúfať, že zmeny budú naozaj rozsiahle.

Ale k zápasu - nepochopil som zcela pár vecí :

a/ prečo sme hrali futbal len prvých 25 minút?

b/ prečo v druhej polke, keď sme prehrávali a nevedeli ako to skončí v Pamplone, prečo sme sa po hrisku flákali?

c/ prečo Lopez Caro vystriedal jediného futbalistu, ktorý ako aspoň niečo zahral / Beckhama /, keď mohol vymeniť hocikoho z ostatných?

d/ prečo zase nechal samého Raula na hrote, keď vie, že sám tam nič nehrá?

e/ prečo nemenil už cez polčas hocikoho - ale do zálohy?

f/ a prečo tým pádom musel hrať Raul aj záložníka , aj útočníka , dokonca niekedy až štíta?

g/ a už keď nič, tak prečo aspoň Caro nevymenil Zidana pár minút pred koncom, aby mu doprial ovácie publika, tak ako to robí každý normálny tréner?

h/ no a nakoniec : prečo sa kamaráti a spoluhráči Zidana nesnažili aspoň behať / okrem Raúla / , keď už mal ten rozlúčkový zápas a výhra by mu asi lepšie padla?

Našťastie, už si na to nemusím odpovedať lebo všetko sa bude meniť..

A ešte jedno, moc nesúhlasím s názorom na Raúla - totižto už aj blbý vie, že nemôže hrať na hrote sám a za druhé v druhej polke to bol náš jediný hráč, ktorý aspoň behal a bojoval, pretože nedarilo sa už vôbec nikomu a on hral zálohu aj útok dokopy.

Reagovat
smazaný uživatel

ad a) kondička? Sevilla zapnula na vyšší stupeň?

ad b) celá lavička poslouchala radio, jednu chvíli bylo vidět, jak se R.Carlos těsně před vhazováním autu zeptal lavičky na výsledek

ad c-g) neschopnost trenéra

Reagovat
HOST*

becks byl zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

No, keď schádzal z ihriska vyzeral byť skorej na.raný jak zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. K trenérovi se taky zrovna neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Popravde - ani on k nemu.. Aj tak som ten wechsel nepochopil, načo to malo byť dobré. Navyše keď Raula hodil do stredu zálohy alebo kam vlastne .

Ja by som menil Míchela, namiesto neho stiahol Cicinha a do zálohy hodil Jurada . A namiesto Baptistu alebo Gutiho menil Soldada dopredu. Hral by som 4 - 4 -2 a hotovo.

No ale keď nikto aj tak nebehá...

Reagovat
HOST*rm

Tak Gutiho asi ne, že, když v té záloze jedinej bránil. Já bych dal pryč Raúla, to byla katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se v nejdůležitějším záase sezóny uzná Realu gól z kilometrového ofsajdu a Seville neuzná jasně regulerní gól? Náhoda? Těžko...

Reagovat
HOST*vazquez

rozhodca si dáva na obed málo mrkvy

Reagovat
smazaný uživatel

No ale mco prdel byste si z toho dělat nesměli, abyste nedopadli jak Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

...neměli...

Reagovat
smazaný uživatel

Čo už máme robiť..? Môžeme tak maximálne pozvať všetkých nepresných rozhodcov k nám do Valdebebas, samozrejme ich dobre pohostiť, ukázať im areál a pri tej príležitosti ich poprosiť, aby sa nabudúce snažili pískať zcela objektívne a prípadné problémy aby konzultovali najlepšie priamo s tebou..

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo by zrušit telefonické spojení.

Reagovat
HOST*yarda

A opět hyperbola v té nejlepší podobě takzvaná "Kyslíkova"

Reagovat
HOST*

Kdyby se Ronnie,Zidane a Beckham nezranili tak vyhraje Real titul.AAle příští rok to Barce všechno vrátí.

PS:Fuck you Ronaldinho and Eto'o!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu nevím čemu se směješ? Koukni se na tabulku a tam uvidíš, že Barca také prohrála pár zápasů! Tak se nesměj druhým týmům! Když Barca také není bezchybná!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi neumíš číst, co...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli sis nevšiml: číst umím, jinak bych ani nic nemohl psát na tuto stránku......ale jsi jenom člověk tak ti tvoji chybu prominu. Tou chybou mám na mysli to, že ses domníval že neumím číst.......

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučená literatura:

"Slovník Cizích Slov", vydalo nakladatelství "Encyklopedický dům", doplněné vydání 1996.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to narozdíl od tebe nepotřebuji. A ty až příště sem půjdeš tak ti vřele doporučuji aby ses naučil lépe vyjadřovat........vypadá to pak velice zvláštně když mi zde doporučuješ nějakou literaturu a ty sám se neumíš ani vyjádřit. Jinak děkuji za tip.......ale to je pro jinou kategorii

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel potřebuješ a pokud, jak vlastně sám přiznáváš, máš problémy s porozuměním, tak to tím tuplem potřebuješ.

A věz, že jestli si něco podobného nepořídíš, tak to půjde bez problémů poznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ten problém není ale u tebe!

Reagovat
smazaný uživatel

No však toříkám celou dobu, že ten problém není u mě. Jsem rád, že jsi mi dal konečně za pravdu, ten slovník očividně pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je problém v tom, že ten problém se vyskytuje u tebe. Ty jsi to ještě nepochopil?

Reagovat
HOST*

Nech ho být, vždyť je to debil. Zbytečně s ním ztrácíš čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si vyber:

1. Odporuješ si...

2. Máš problémy sestrojti smysluplnou větu.

Tak jak tak jsi na tom špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Cituji tě: sestrojti tak radši pomlč. A zamysli se kdo to neumí setrojit smysluplnou větu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady asi bude problém v nechápavosti a to rovnou dvojího typu:

1. nechápše význam slovního spojení "smysluplná věta" , tady bych zvláště upozornil na to slůvko "věta" které se liší od slůvka "slovo".

2. ve slově se zamění dvě písmena a ty už nechápeš význam celé věty (viz., nedává ti to smysl...).

Reagovat
HOST*PUYOL

To bolo vidiet na zapase v madride 0:3 a uz ked bolo vsetko rozhodnute sme sa nikam nehnali.Messi bol 2 a pol mesiaca zraneny,Ronaldinho viac nehral,ako ano.Ak by ste boli 1.vz trebars o Bod tak bz sme yiskali este minimalne 10 bodov

Reagovat
HOST*honza

To je ale Messiho problém, že je takový tintítko

Reagovat
smazaný uživatel

Největší,nejlepší a nejkrásnější........to vše je FC Barcelona.....bohužel, že tato slova nemůžu říct o Realu Madrid......

Reagovat
Xavi

To bylo díky absenci Xaviho! Spousta lidí říká, že bez Ronaldinha je Barca jiná, pravdou však je, že nejvědší herní rozdíl byl vidět právě při absenci Xaviho!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to samozrejme len môj tip z nudy po konci sezóny, ale Del Bosque je kandidát na trénera a ja len zo zábavky chcem uhádnuť, ktorých hráčov z kádra 1. mužstva by vyradil on. Možno sa trafím. Takže môj tip:

Zidane, Carlos, Mejía, García, Gravesen, Baptista, Cassano, Diogo, Pavon.

Reagovat
smazaný uživatel

Garcíu, Dioga, Baptistu a Pavóna bych nechal...

Reagovat
plechi

Slyšeli jste o něm někdo?

Reagovat
plechi

ps: prý nový ronaldinho, a zajimá se o něj sir Alex...

Reagovat
HOST*RM

Dobrý video.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jistě, to je přece ten známý "Lachtánek"

Reagovat
HOST*Real

Takže hra o útočníka se nám poněkud zdramatizovala. Hlavní dva adepti se zdají být ze hry venku. Henry se rozhodl zůstat v Arsenalu a i Adriano si svůj odchod z Interu prý rozmyslel. Takže koho Real koupí? A nebo se rozhodne ponechat si Ronalda, Robinha a Raúla a další už nekupovat? Rozhodně jsem zvědav, jak tohle vedení vyřeší. Jen doufám, že to nebude trvat moc dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmena môže byť aj monumentálna, ale bohužiaľ aj kozmetická. Všetko závisí od voľby. Môj odhad je taký, že niečo sa naťukne, a 2. 7. bude v záverečnej fáze aj šampionát MS , takže potom do toho vhupneme naplno. Dovtedy si myslím, že nič zásadné sa nestane ani v kádri, ani v klube , dokonca si myslím, že sa nestane vôbec nič. Možno nejaké zákulisné dohody bez podpisu zmlúv. ravda je, že moc času tam potom neostane. Doterajší vývoj preto naznačuje, že Real sa už naozaj nechce uberať cestou nákupov viacerých hviezdnych hráčov. Alebo im to je teraz jedno, ide predsa o viac - kto ovládne Real Madrid. Takže neviem...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak zájem jsme měli o Caniho - a už je ve Villarrealu Takže smůla Villarreal posiluje slušně, asi chce být na výsluní déle, už mají Nihata, Pirese a teď Caniho

Reagovat
Xavi

Takže příští finále poháru UEFA 2006/07 : Sevilla - Villareal.

Reagovat
Xavi

Villareal z intertota.

Reagovat
smazaný uživatel

...a je z toho druhé místo. Už se začínám těšit, až mít krizi nebude, to budeme první o Titanic.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, ale double jste nezískali už desítky let...to je celou dobu krize?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Realu - také vám vadí, že neexituje velký web o vašem milovaném týmu v češtině? Nyní to můžete změnit. Dávám dohromady redakci pro nový web o bílém baletu.

Jestli máte zájem spolupracovat, pište na dabeckham@seznam.cz

Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

No, keby som mal čas by som sa pridal, o to pokoj, ale .. ak to mieniš mať na dlhšie ako rok-dva, tak si budeš musieť asi premenovať nick.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prý přerušil jednání s ManU a chce jít do Realu. Jen vydrž, hochu, ještě do začátku července, pak po tobě, doufám, sáhne každý jen trochu příčetný trenér, ať bude president jakýkoli... Vieiru jsme nezískali, ale Diarru musíme!

Reagovat
HOST*RM

Souhlasím. Diarra je GOOD.

Reagovat
HOST*Real

Tak tohle je výborná zprává. Tím by byl problém s DM vyřešen. Jen bych tě ještě poprosil yardo, jetli bys mi neřekl, kde si tuhle informaci vzal?

Reagovat
HOST*yarda

Mundo Deportivo Bane, AS

Reagovat
HOST*RM

Béčko porazilo Malagu B. 4:1.

GOLES:

1-0 min. 3: Soldado

2-0 min. 14: Soldado de penalti.

3-0 min. 64: Balboa

3-1 min. 69: Abel

4-1 min. 75: Soldado (tras gran jurada de Jurado)

Soldado.

Reagovat
HOST*Real

Tak tyhle hráče bych asi koupil já.

CB - Ujfaluši/Chivu

LB - A. Cole

DM - Diarra

LM - ???

AM - Kaká/Riquelme

CF - Adriano

Bohužel Kaká je asi neprodejný a Adriano si údajně odchod z Interu rozmyslel. V případě, že se Ronaldo rozhodne zůstat, tak útočníka kupovat nemusíme. A když odejde, tak můžeme koupil LM a Robinho s Raúlem do útoku.

Reagovat
plechi

proč všichno chcete tak moc adriana? co tam nechat soldada!!! dyt uz ho chce vyfouknout valencie...

Reagovat
HOST*Real

Protože Adriano je jednoznačně mnohem lepší než Soldado.

Reagovat
plechi

jednozněčně mnohem lepší??? hm, no teda...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele