19. kolo
15.01.2006 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Espanyol Barcelona 0:1

Duel mezi San Sebastianem a Espanyolem spěl k bezbrankové remíze, v poslední minutě zápasu ale rozhodl o tříbodovém importu do Katalánska Raúl Tamudo. Espanyol byl přitom většinu zápasu horším týmem, zvláště když druhou půli odehrál oslaben o vyloučeného Jarqueho. První šanci měli hosté, když roh Luise Garcíi hlavičkoval Tamudo, míč poskočil na brankové čáře, ale byl včas odkopnut domácím obráncem. San Sebastian zahrozil po centru Nova, když slibnou šanci spálil Jauregi. Další šanci hostí měl opět Tamudo, když rozjel samostatnou akci, ale vyznamenal se brankář Riesgo. Po faulu na Gariho Urangu byl vyloučen Jarque a domácí převzali iniciativu. Pokus Mikela Alonsa likvidoval Iraizoz, střela střídajícího Dána Skouba trefila břevno. Duel se blížil k remízovému konci, pak však napřáhl zpoza vápna Tamudo a nedal Riesgovi žádnou šanci.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele