25. kolo
26.02.2006 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Betis - Real Sociedad 2:0

Betis porazil v bitvě o záchranu San Sebastian a v tabulce ho bodově dostihl. Betis začal náporem, vypracované šance ale nedokázali využít Capi, ani Joaquín. Hosté zahrozili po pasu Xabiho Prieta na Skouba, ten ale pálil jen do gólmana Contrerase. Betis šel do vedení po centru Tardelliho, který za Riesgova záda usměrnil Dani. Zvýšit mohl Edú, ale jeho pokus zdálky Riesgo kryl. I v druhé půli Betis tlačil. Tardelliho střely šly vedle, po rohu Joaquína vystihl Edúovu hlavičku Riesgo. Ten se skvěle uvedl i při ráně Daniho i dalších šancích zelených. Když už ho Dani překonal, zastoupil ho na čáře Cifuentes. Další šance Basků přišly až v poslední části utkání. Trestný kop Mikela Alonsa byl zblokován, po pasu Xabiho Prieta pálil Mikel Alonso nad břevno. Jistotu dal Betis až Robert v nastaveném čase.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele