27. kolo
11.03.2006 18:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Celta Vigo 2:0

Espanyol porazil Celtu Vigo, když dal rychlý gól a vedení i přes dlouhou hru v oslabení udržel, ba ještě zvýšil. Už v první minutě byl možná ve vápně faulován Tamudo Sergiem, ale hrálo se dál. Tamudo si vše vynahradil o chvíli později po akci De la Peňi s Luisem Garcíou. Na druhé straně si Iraizoz poradil s pokusem Canobbia, hosté začali hrát lépe až po vyloučení Armanda Sá za faul na De Riddera. De Ridder mohl i srovnat, ale opět zasáhl Iraizoz, další gól dal ale Espanyol. De la Peňa šanci připravil a Fredson se trefil přízemní střelou. Tlak Celty přišel až v druhé půli. Byl ale neproduktivní, až v závěru střílel zblízka Baiano, ale fotbalisté Espanyolu mu jeho pokus zblokovali.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele