8. kolo
23.10.2005 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Celta Vigo - Espanyol Barcelona 1:0

Mezi Vigem a Espanyolem se schylovalo k remíze, sedm minut před koncem však rozhodl o výhře domácích z Valencie půjčený forward Silva. Celta je na krásném druhém místě průběžné tabulky. To vše, když už Espanyol dohrával bez vyloučeného Pochettina. Vigo dominovalo, přesto měl první šanci hostující De la Peňa, ale střílel nad břevno. Domácí kontrovali rohem Gustavo Lópeze, který Kameni jen vyboxoval, ale pak si poradil s dorážkou Irineyho. Po Angelově pasu chytil Silvovi šanci Kameni. Po hodině hry poslal míč do uličky Iriney, ale Perera pálil těsně vedle branky. Krátce před koncem Kameni jen vyrazil pokus Javiho Guerrera a Silva dorazil míč do branky. Zvýšit mohl Moisés, ale trefil hlavou jen břevno, stejně jako skvěle vychytal Kameni další šanci Silvy.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele