9. kolo
29.10.2005 22:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Athletic Bilbao - Celta Vigo 1:1

Athletic Bilbao mohl zvrátit vývoj nepříznivých událostí, ale po domácí remíze s Vigem zůstane poslední v tabulce. Domácí začali nervózně, ale aktivně. Oba střelecké pokusy Yesteho však byly zblokovány. Před opačnou brankou si na Canobbiův centr naběhl Silva, ale tváří v tvář Aranzubíovi ho trefil jen do nohou. Po dvaceti minutách šlo Bilbao do vedení. Yesteho trestný kop se snažil využít Urzáiz, odražený míč se dostal ke Gurpegimu a ten otevřel skóre. Po změně stran se Vigo zlepšilo a zásluhou Angela srovnalo. Silva přešel přes Expósita a Angel zblízka dokopl míč do branky. Po Yesteho rohu mohl strhnout výhru na domácí stranu Daňobeitia, za Vigo pálil mimo Canobbio. Po zákroku hostujícího Lequiho na Yesteho se možná mohla kopat penalta, ale sudí zůstal klidný.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele