14. kolo
03.12.2005 22:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Athletic Bilbao - Atlético Madrid 1:1

Bilbao remizovalo s Atlétikem Madrid, o konečné podobě výsledku rozhodla situace ze sedmé minuty nastaveného času, kdy hlavičkou vyrovnal domácí Orbaiz. Hostům chyběl vykartovaný Fernando Torres. Baskové začali aktivně, posíleni výhrou na Mallorce. Efektivnější však byl tým z hlavního města, který poslal po čtvrthodině hry do vedení Kežman. Zahinos mu poslal dlouhý pas a útočník využil statické obrany domácích a prostřelil Aranzubíu. Bilbao kontrovalo nepřesnými pokusy Gurpegiho či Yesteho. Největší šanci měli Baskové po akci Yesteho s Etxeberríou, když na brankové čáře zastavil Urzáizovu střelu jeden z obránců.

Další šanci hostí měl po Petrovově pasu opět Kežman, byl sám před Aranzubíou, ale minul cíl. Krátce před půlí se Atlétiku zranil gólman Leo Franco, jeho obvyklý náhradník Cuellar na lavičce nebyl, tak si debut odbyl Falcón. Ten zneškodnil Urzáizův pokus, Yesteho střela šla nad břevno. Tlak Bilbaa narůstal, Yesteho trestný kop vytěsnil Falcón, Gurpegi trefil tyč, ale byl odmáván ofsajd. Na druhé straně nabil Ibagaza do šance Gabimu, ale i on minul branku. Až v posledních sekundách přiletěl do vápna Atlétika centr a zcela volný Orbaiz hlavičkou vyrovnal.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele