38. kolo
28.05.2005 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - FC Barcelona 0:0

Samuel Eto´o propásl šanci stát se nejlepším evropským kanonýrem této sezony, jeho góly se po posledním zápase zastavilo na čísle 24, Thierry Henry jich má 25. O korunu Pichichi budou ještě bojovat konkurenti Oliveira s Forlánem. Barca nepostavila několik ze svých opor, zahráli si tak Jorquera, F.Navarro, Motta, Edmilson či Iniesta, střídali Larsson, Gabri a Damia. Eto´o však byl aktivní, po dvaceti minutách skončila jeho střela zdálky v Riesgových rukavicích, o chvíli později se další pokus jen otřel o pravou tyč.

Na druhé straně Aitorův centr byl sražen a Jorquera s ním měl plné ruce práce, průnik Aranbura skončil střelou vysoko nad. V druhé půli zahrozili domácí nejprve Barkerem, proti němuž skvěle zachránil Jorquera, neujala se ani střela Mikela Alonsa. Pak přišli další Eto´ovi okamžiky. Po Guilyho pasu mu střelu zblokoval Aitor, pokus levačkou lapil pozorný Riesgo. Poslední šanci basků měl Aranburu, ale hlavičkoval nad. Do šance se ještě řítil Eto´o, ale na poslední chvíli ho skluzem odzbrojil Labaka.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (319)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak poslední zápas tak krásné sezony...doufám, že ji stejně krásně zakončíme. 0:2

Reagovat
antimadrista

1:2

Reagovat
HOST*yarda

Seba to pustí, už mu jde o hovno Když Real odjížděl z jejich stadionu, fanoušci na něj řvali: Barca, Barca, což mluví za vše

Reagovat
HOST*PUYOL

No,takze asi prehrame,urcite dame sancu dorastencom a rekonvalestencom..

Takze 3:1.

Ozaj chalosi,zachrani sa Mallorca,veeelmi jej to prajem,ale zaroven aj Levante..

Reagovat
HOST*yarda

Hm, konec ligy bude hodně zajímavý na obou koncích: mám pocit, že Černého Petra dostane asi Levante, protože pochybuju, že by vyhrálo ve Villarrealu a Forlán bude chtít navíc být Pichichi Naproti tomu velmi zajímavý bude duel mezi Mallorcou a Betisem, kterému LM ze srdce přeju , oběma týmům jde o hodně, možná by to mohla dávat Galaxie Sevilla, Villarreal a Espanyol zřejmě vyhrají, takže se Joaquín a spol. musí setsakra snažit Puyole vyber si, buď Levante, nebo Mallorca, oba ne

Reagovat
antimadrista

Tak Levante, Albacete a Numancia jsou už venku, Betisu jde o LM,ale Mallorce zase o záchranu,takže tady bych to viděl na remízu a Santander v poho porazí Albacete. Takže Mallorca se k těm 3 přidá Jinak v boji o LM bych to viděl takhle: Villarreal vyhraje, Sevilla taktéž a Betis žejo remizuje, takže Barca, Real, Villarreal a Sevilla do LM

Škoda Espanyolu, ten už asi nemá šanci

Reagovat
HOST*yarda

Hm, Espaňol má lepší vzájemné zápasy s Betisem 4:1, 2:2), takže by zřejmě postupoval, ale to by zase nesměla bodovat Sevilla doma s Málagou ani Betis na Mallorce, tak nevím Villarrealu to přeju, hrál fakt sympaticky

Reagovat
antimadrista

Tak to jo, Betis i FC by museli prohrát a Espanyol vyhrát. To je ale dost nepravděpodobný. Jinak co řikáš na tohle: Atlético-Getafe (1), Santander-Albacete (1), Villarreal-Levante (1), Zaragoza-Real (1), SS-Barca (2), Valencia-Osasuna (02), Espanyol-Bilbao (1) a Mallorca-Betis (0).. ale toho se bojim. Co tomu řikáš? Co bys změnil? Objektivně.

Reagovat
HOST*yarda

Valencia-Osasuna čistá nula, Zaragoza-Real nula Nebyl bych si vůbec jistý duelem Atlético-Getafe, ale s ostatním souhlasím. I když ze mě rozumy netahej, v minulém kole bych prohrál, dle mého soukromého tipování, kalhoty i s botama A chybí ti tam Sevilla-Málaga (1) a Numancia-Depor (nevím, asi nulu)

Reagovat
smazaný uživatel

No já teda nevím, ale Osasuně o nic nejde, nevidím důvod, proč by měla bodovat.

Reagovat
HOST*yarda

Espaňol bude bodovat proti Bilbau, stačí mu bod a Valencia je v pi.i. Osasuna je jeden z nejhorších tipovacích mužstev, je schopná prohrát doma o pět gólů a pak bodovat na hřištích silných soupeřů A Valencia má letos velké výkyvy ve formě

Reagovat
antimadrista

Tak já tě teda budu brát za slovo ( částečně), na Real dám teda remízu.Jinak Osasuně neprohru a Atléticu budu věřit. Takže Mallorca-Betis plichta jo? Na FC Sevillu je malej kurs (to mi nestojí za tipnutí) a Numancia-La Coruňa je příliš vošemetná, tam to může skončit jakkoliv

Reagovat
HOST*yarda

Klíďo, ale zkus po mně chtít zpátky prachy za tiket

Reagovat
antimadrista

Neboj

Reagovat
antimadrista

Že by nový fanoušci

Reagovat
HOST*yarda

To je ta solidarita dvou utlačovaných národů

Reagovat
antimadrista

Kdo vás prosim tě utlačuje?

Reagovat
Mr.Jindros

Heh ?

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*yarda

Tak tahhle jsem se dlouho nezasmál

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dá Etoo aspoň 2 góly, zlatá kopačka by mu slušela...

Reagovat
smazaný uživatel

Takco říkáte na údajnou nabídku Barcy za Ferdunanda a sice 30 milionů liber? Já osobně bych se nezlobil!

Jo a pak se ještě snažíme klovnout Ashleyho Colea, což mi ale přijde jako naprostá utopie.

Nicméně obrana Belleti-Pyuol-Ferdinand-Ashley Cole nezní vůbec špatně. I Gio tam ale sedí dobře. Zatím.

Reagovat
antimadrista

Angličany nebrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Angličania mali vždy dobrých obrancov.

Reagovat
antimadrista

Ale u nás se nikdy žádnej angličan neprosadil..

Reagovat
Xavi

Přesně tak!!! Navíc nevím naco by nám byl další střední obránce?

Reagovat
smazaný uživatel

Cože???? Si děláš srandu????

Reagovat
Xavi

A jako místo koho by hrál??? A myslíš že by se mu chtělo sedět na lavce?

Reagovat
HOST*yarda

Oleguer? Ale pak by asi zase seděl Márquez, ale mně je to víceméně jedno

Reagovat
Xavi

Belleti - Puyol - Marquez (Ednilson) - Gio + Oleger na lavce. Nevím naco by nám byl za 40(mil. eur) pátý střední obránce???

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš vážně??? Celou sezonu je jasné, kde máem největší slabinu a že to je obrana, to, co předvedla proti Chelsea nebo Realu je prostě tragedie. A taky se už dlouho ví a prohlásilo to vedení, kde se bude posilovat. A je to druhý brankář, útočník, záložník a obránce, který je naprosto nezbytný.

To jsem, mírně řečeno, v šoku, z toho, co tady říkáš.

Reagovat
Xavi

hmm, tak teď jsem mírně v šoku z toho co tady píšeš pro změnu já!!! 2zápasy se za celou sezónu obraně nevyvedli (a to ani nebyla kompletní), jinak máme nejméně inkasovaných branek, což taky o něčem vypovídá a to celou sezónu nemohl hrát Ednilson. Takže se vzpamatuj

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych se možná měl vzapamtovat, aqvšak ty bys měl vědět, na jakém psotě u nás hrál a hraje Edmilson a sice na psot defenzivního záložníka, nikoli na postě středního obránce.

A ani zdaleka to nebyly dva záapsy. Co zápasy doam s Atleticem a Betisem? Co záaps doma s Ac, kde jsme sice dostali jeden gol, ale atyk to bylo z jedné akce Ac za celý zápas, jinak jen bránilo. Nebo a´t nechodíem daleko, zápas proti Villarealu, to bylo ok? Ten doma i ten venku.

Mám takový pocit, že so moc záapsů enviděl, nebo že všechno vidíš moc růžově, ale ta obrana neklape ani trochu. Možná proto mýáem v hledáčku Milita, nebo proč se o něj zajímáme???

Ano, anvrhuju koupit dalšího středního obránce, klidně i za těch 40 milionů, rozhoděn to budou lépe investované peníze, než třeba do Henryho nebo do jakéhokoli jiného psotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chcete posilovat, tak určitě středního obránce. Kvůli zraněním tam musel hrát Oleguer a v těžkých zápasech to bylo cítit. Toť můj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak!!! Nechápu, jak někdo může tvrdit opak po této sezoně.

Reagovat
Xavi

jo a jen tak mimochodem, za ty goly nemohla jen obrana!!! (hlavně v zápase s Chelsea co se týče defenzivi vyhořela záloha). Takže co navrhneš? Koupit za 40milionu dalšího středního záložníka??

Reagovat
Mr.Jindros

Já bych nekoupil žádnýho obránce ... jen nekupujte, aspoň bude legrace v diskusi i příští rok.

Reagovat
HOST*

starej se o svůj Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

On má naúprostou pravdu a to, že fandí Juventusu přece neznamená, že nemůže nic říct na adresu jiných týmů, ne?

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
HOST*peti

pocuj xavi ty nechces do stredu obrany nikoho ani ria ferdinanda miesto olequera? dost cudne ved tam bola nasa najvecia slabina

Reagovat
Xavi

Já si stojím za svým!!! Máš pravdu dr.Kyslíku, že Ednilson u nás hrál na postu defenzivního záložníka, ale jestli si ho pamatuješ ještě z Lyonu, tak tam hrál stopera!!! Takže muže hrát tam i tam, podle potřeby!!!

Reagovat
HOST*Giuly-FCB

na co ferdinanda od sezony 2008-09 smí bej v sestavě jen 3 hráči ,který nema španělskej pas-rRonaldinho,Deco,Eto'o takže kdzy stopera tak Ramose jinak Joaquina nebo Torrese za Riquelma

Reagovat
HOST*yarda

Proti Realu vyhořela spíš pravá strana, kde hrál Beletti, byl pozdě u tří gólů

Reagovat
smazaný uživatel

No to možná, nicméně Belleti jiank předvádí dobré výkony, ne nadarmo byl zvolen do top jedenácky LM. A navíc se vrátí Gabri, což možná bude směrem dozadu ještě lepší.

Reagovat
HOST*yarda

Ještě si zprava zapomněl S.Ramose ( opovažte se, culos) a připravit si tak 85 mega dohromady A to se dělá vrhat se na "mršinu" ManU (my si taky uklofnem, ale my můžem´ )?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, bude to drahá hostina. Takže 40 melounů(eura) za Ferdinanda ( nebo jiného středního obrácne, v tom příapdě by to asi bylo o něco míň ) , určitě to nebude padesát, jak se píše, je to všechno přehnané.

Pak jeden útočník...Baptista, Torres nebo Henry? Třetího si pro sebe škrkám, ale bohužel ho vidím jako nejpravděpodobnější variantu... No ale průměrně za jednoho z nich bych to viděl na 30milionů Euro.

V Ashleyho nevěřím, takže to bude těch 70 milionů

No ale zas se ušetřilo an Bommelovi, doejde plno hráčů z hostování, na čemž ybse mohlo ěnco klovnout a hlavně asi bude reklama na dresu

Reagovat
antimadrista

Reklamu přece prej vyloučili pro příští sezonu ..

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom nic nevím, ale jestli jo, tak je to super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ja o tom neviem

Reagovat
exmafie

A to už je co říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
barcelonista

ja by som bral najradsej ferdinanda to by bola neskutocna pecka dostat ho k nam e.cole je nerealny henrymu ja verim na 100% a ak by nedosiel tak potom nikto mame predsa saviolu riquelme pojde prec oleguer prec podla mna je slaby namiesto neho niekoho gio je fajn mne vyhovuje ale skor na striedanie bommel je isty - vyborna kupa este budeme prekvapeny ako sa nam to vyplati navyse mame uzdravenych hracov edmiloson je vyborny larson je tichy zabijak a to staci!!! viac netreba kader mame akurat uz len trosku posilnit tak aby sme si o rok mohli trufnut aj na obhajobu aj na LM

Reagovat
HOST*

Kyslíku kam chodíš na takový věci,já nic nenašel ?? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

www.elmundodeportivo.es, www.as.com, www.marca.es, www.fcbarcelona.cz, www.fcbarca.com, www.blaugrana.pl, www.tribalfootball.com, www.goal.com, to bude asi tak všechno. Ale ono je všude to stejný, takže bohatě stačí triball a goal, které jsou anglicky.

Jo a pokud chcete něco v cizím jazyce přeložit do angličtiny, tak http://babelfish.altavista.com/, tady se to přeloží...

Reagovat
HOST*yarda

Nestydíš, se doporučovat na prvním místě takový škvár

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas aj nejaky prekladac do slovenciny?

Reagovat
smazaný uživatel

to bude fotbal: všechno na Eto'oa nedivil bych se kdyby mu "namazávali" i domácí obranci

Reagovat
barcelonista

no mna by uz len zaujimalo ako "overene" to je na tych strankach je v tom vela drbov i ked nieco z toho moze byt pravda rio by sa nam zisiel:0)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je snad samozřejmé, že to jsou všechno drby

Reagovat
HOST*Giguer

Ale s mírnou pravdou?

Reagovat
HOST*yarda

Hm, před chvílí jsem četl na oficiální stránce San Sebastianu (www.realsociedadeusquadilibertad.es), že Baskové nastoupí s třetím brankařem a možná i bez něj...

Reagovat
HOST*Giguer

co znamená bez něj?

Reagovat
antimadrista

Že nikoho nebudou mít v bráně

Reagovat
exmafie

V hokeji se tomu říká POWER PLAY...

Reagovat
smazaný uživatel

Smial by som keby Eto´o nenastupil Keby uz chcel odichovat

Reagovat
HOST*peti

tak uz sa k tomu schyluje + doplatit no ked nas to bude stat tolko dufam ze nam vystriela buducu sezonu ligu aj ligu majstrov zda sa mi to moc za jedneho hraca aj ked videl som poslednych 15minut v sobotu proti realu a 2krat cez ich obranu presiel ako keby tam stali mali chlapci asi v nom nieco bude

Reagovat
HOST*yarda

a góla potom dal?

Reagovat
HOST*peti

nedal chcel si vychutnat aj casillasa ale ten stal na pevnich nohach na rozdiel od vasich obrancov

Reagovat
HOST*yarda

Takže hračička Naši obránci nedostali v tomhle kole ani gól, což se o těch vašich říct nedá

Reagovat
smazaný uživatel

No pěkně tam Pavóna umyl, ale to by v té rychlosti udělal asi s každým.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda,ale zdy je lepsi vysledok 3:3 ako 0:0 Takze nemame sa cim chvalit...

Reagovat
HOST*yarda

Lepší je maximálně z hlediska atraktivity skóry, jinak nevidím rozdílu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja v tom vidim velky rozdiel...0:0 to sedi akurat pre AC-Inter ale 3:3 tam sa uz hral aj futbal...

Reagovat
Mr.Jindros

Je to moc za Torrese ... navíc jak tady naznačuje yarda, má co sem slyšel občas problémy s efektivitou.

Reagovat
barcelonista

ee torres je super ale je moc moc drahy!!! saviola+riquelme+prachy to je silna kava ked vsak musi tak musi pevne verim ze sa nam oplati je mlady a perspektivny

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost, ala s riquelmem ani se Saviolou moc nepočítáme, takže co...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne-tych dvoch vam velmi netreba-aj ked su to perfektny hraci-takze pre vas by to bola velmi vyznamna kupa...

Reagovat
smazaný uživatel

No je to dost, ale vem si, že zapaltíem tolik peněz za klidně 8 let dobrý útok. Když koupíme Henryho, tak zaplatíme těžké prachy za na max tři roky kvalitního útočníka.

Reagovat
Mr.Jindros

Co ten Saviola s Riquelmem ... ty dva za Torrese, nevim, nevim.

Reagovat
antimadrista

Já si počkám, až to bude oficiálně, ale jinak Torrese beru, škoda ale Savioly

Reagovat
smazaný uživatel

Torres k vam nepride...keby ste pridali este aspon 50 mega mozno-len tak si ho nepustia...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keby som mal do Realu vyberať medzi Torresom a Riquelmem,tak určite by som bral Riquelmeho.Tvorivý hráč,potrebuje sa len poriadne chytiť.Ale Torres je dobrý útočník.Keď ho tá Barca tak nechce,neviem prečo ho nezoberieme / Riquelmeho/,veď nie je drahý.

Reagovat
smazaný uživatel

A snad si nemyslíš, že bychom vám ho dali.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno že aj áno-Figo je vzor,len či by sa potom Riquelme nebál chodiť do Barcelony-leda tak prstom na mape.

Reagovat
barcelonista

eto'o dostal pokutu 12000 euro od futb. federacie za "nadavky" pocas oslav

Reagovat
antimadrista

hamba svazu

Reagovat
HOST*yarda

HaNba Eto´ovi

Reagovat
smazaný uživatel

je to moc

Reagovat
exmafie

Mělo to být víc...

Reagovat
HOST*yarda

12 papírů je pro něj moc? To si děláš prdel, ne? Beztak si Barca vydupe u Villara odvolání, je s Laportou jedna prdel, pardon ruka

Reagovat
smazaný uživatel

To není nic, a je to tak akorát, protože on vlastně nic tak rhozného neudělal, když se pak omluvil.

Reagovat
smazaný uživatel

presne!

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň niekto má rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jak jste tady všichni kritizoval iGuiylho, tak sliboval na začátk usezony deset golu, už dal jedenáct, a myslím ,že byl v druhé polovině sezony ( tedy poté, co se zotavil ze všech těch zranění...)

stejně platný, jak třeba Etoo.

Jo a jen tak mimochodem, napsoledy něco pdoobného předvedl ROamrio, že splnil počet golů ,které slíbil. Rozdíl byl v tom ,že on slíbil třicet, tedy třikrát víc nojo, Romario, na něho nikdo nemá ( a yrado, jak tě znám, tak tady neházej nic o tom, že Ronaldo dal golu 34 )

Reagovat
antimadrista

Přesně tak!

Reagovat
smazaný uživatel

Já beru Giulyho spíš jako útočného záložníka a podívejte se, kolik gólů dávají nejlepší of.záložníci na světě, tedy Kaká a Totti (ten dá půlku z penalt). Mě Giuly hodně překvapil.

Reagovat
barcelonista

musim sa priznat ze ked giuly prisiel cakal som od neho dost vela a potom ma trosku sklamal ale 2.polovica sezony mu vysla tak perfektne ze dnes by som ho nepredal bol velmi platnym hracom navyse vidno ze je mu u nas dobre a ze klub ma naozaj rad je to vyborny hrac a som len rad ze ho mame

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to já taky, ale u nás hrál ( narozdíl od loňska v Monacu ) skutečně pravé útočné křídlo...

Reagovat
HOST*yarda

A kdože to dal víc gólů na MS? Co ty na to?

Reagovat
HOST*yarda

Jo a mimochodem, Ronaldo dal 34 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Romario vás porazil 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

co tady sereš MS?

Reagovat
HOST*yarda

Srovnává Romária s Ronaldem, kde jinde je mohl běžný divák lépe porovnat? Tak si vyser voko

Reagovat
smazaný uživatel

Romario dovedl sám brazilce k titulu ( teda ještě mu pomohl bebeto ) , pak se an něj dvakrát yvsrali i dkyž dával goly jak na běžícím pásu a to jen proto, že byl starý Proto jich nemohl dát víc jak Ronaldo.

MS 2002 bylo spíš zásluhou Rivalda, jako hlavního tahouna, podle mě.

Reagovat
HOST*yarda

Bane, Ronaldo byl na posledním Mundialu fakt dobrý a v kombinaci s Rivaldem nepřekonatelný. Viz první gól finále Takže bych ho nepodceňoval

Reagovat
smazaný uživatel

Na Romária mal Pelé...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se rozhodl, že se sebou začnu něco dělat a vždycky si to posobě aspoň jednou přečtu, protože už se to nedá číst, kolik tam mám překlepů...

Reagovat
smazaný uživatel

No to mozes-ale teraz si naco narazal?S tym ze na Romaria nikto nema to si chcel takto napisat?Lebo s tym nesuhlasim...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to jsem reagoval na svůj příspěvek a jediné, co jsem se snažil říct, bylo to, že budu psát méně překlepů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

radši bych snad do LM FC Sevillu, když odejde z Betisu Joaquín tak budou poloviční a v LM nic neuhrajou

Reagovat
HOST*yarda

No já mám sice Betis rád, ale pokud se to splní, nebudu se zlobit Za pár let k nám zase přijde ze Sevilly Jesús Navas

Reagovat
smazaný uživatel

pokud by se nám pak podařilo získat Ettiena, tak přeju sestup kolegům z levante

Reagovat
HOST*yarda

Supi (nebo netopýři?) se slítají na mršinu, tfuj!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*peti

tak maxi lopez asi odide do villarealu tak to bude lepsie u nas by si asi uz nezahral aspon si buducu sezonu zahraje ligu majstrov tam sa perfektne ukazal proti skurvenej chelsea doma ale skoda ho

Reagovat
HOST*yarda

Já zase četl, že ho chce Santander Ale s Forlánem (pokud zůstane) by utvořili zřejmě docela úderné duo

Reagovat
exmafie

Možná údernější než naše dvojka Ronaldo-Raúl...

Reagovat
smazaný uživatel

No ono ho chce víc "lidí". A asi bdue vážěn lepší, když půdje hrát někam, kde bude moct hrát poháry a zároveň pravidelně nastupovat. Rozehraje se a pa kse vrátí...jen aby neskončil jak Savioal a za dva roky ho nenabízeli spolu s ním a Riquelmem za Torrese...

Reagovat
HOST*peti

mam taky napad eto ronaldinho deco xavi pyuol + 45 milionov za torresa

Reagovat
smazaný uživatel

No to je uz lepsia ponuka To by uz mozno aj porozmyslali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si tady po delší době opět hodím nějakou variantu sestavy na další rok...:

Valdes ( najisto ) -Gabri ( Belleti ) , Puyol ( Ramos ), Milito (Marquez), Gio ( Sylvinho ).

Deco ( Iniesta ) , Bommel ( radši bych tam měl více obranného záložníka-Edmilson, Motta, Gerard, ten bude ale asi pryč ) Xavi.

No a teď asi pěkný problém...Protože Rijkaard chce dát Ezquerra nalevo, aby uvolnil víc Ronaldinha a když počítám, že napravo má být Guily, jinak by nám úplně odpadla pravá strana a že má přijít nejspíš Torres, tak mi na dvě místa zbývá přehršel útočníků...Msíto Ezquerra bych sice radši viděl Luqueho, ale co už.

No takže s tím útokem...Buď to bude 1-2 a sice Ronaldinho-Etoo,Torres ( nebo jiný hrotový útočník ) - nejpravděpodobnější.

Nebo bude sedět vždycky jedno křídlo, druhé bude hrát a bude hrát jen jeden hrotový útočník.

Nebo, když budem muset dotahovat, tak "odstraníme" jednoho obránce, a budem hrát s dvěma křídly a jedním hrotem.

Nebo bude Santi prostě hrát v záloze a v útoku bude volnějc.

Nebo ještě jedna sebevražedná možnost a sice Ronaldinho na lavce a ve předu Ezquerro-Etoo-Guily ( Torres ) . Co bude s Larssonem????

No ale Ezquerro bude asi stáhlý ještě víc než Guily v záloze.

Takže asi konečná sestava-

Valdes-Gabri, Puyol, Milito, Gio- Deco,Bommel-Xavi, Ronaldinho- Etoo,Torres.

Takže nám asi ze začátku bude trošku dělat problémy hra po křídlech... lavička bude asi nejsilnější na světě. Belleti, Edmilson, Oleguer, Marquez, Gerard, Sylvinho, Motta, Ezquerro, Guily, Larsson, Messi...Ramos?

No každopádně se nemusíme bát zranění.

Místo Milita možná nějaký jiný obránce, uvidíme...

Reagovat
HOST*yarda

Na Ramose se vyserte, culos! A "maršál" Milito má prý podepsat nějaký nový superkontrakt se Zaragozou, tak uvidíme, vlastně uvidíte Po Militovi jsme šli taky, ale pro náchylnost ke zraněním jsme ho nevzali a kolikrát byl zraněný od té doby?

Reagovat
smazaný uživatel

Tolikrát co Woodgate

Reagovat
smazaný uživatel

Co pořád kdo vidí na tom Ezquerrovi? Torres je podle mě blbost, k Eto´ovi se moc nehodí, jsou si dost podobní. Na tak silnou lavičku zapomeň, minimálně 2 plejeři odejdou na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

A to si fakt myslíš, že je po týhle sezóně nutný takhle radikálně měnit sestavu??? Po Torresovi vůbec netoužim ( to je ale spíš z osobního pocitu, prostě se mi moc nezdá a navíc ty prachy + Saviola s Riquelmem, vždyť ještě nehrál LM a na euru taky nic moc... ), ale když ho chce vedení i trenár, tak budiž. Na Belletiho nesahat!!! Marquez se taky ukázal v dobrym světle, sice v záloze, ale mohl by se sehrát s Puyolem a bude vynikající i na stoperu. Nechápu ale jednu věc: mi chceme koupit útočníka za nekřesťanský prachy místo toho, aby sme se vrhly na nahrazení mého, sice oblíbence, ale kvalitou jaksi nedostačujícího van Bronkhorsta - proč vyhazovat prachy za Torrese a zavřít si tak úplně vrátka ke Coleovi? Proč nedat šanci Saviolovi? Máme Etooa, takže by se tim nedalo moc zkazit a když to nevyjde, tak Torrese koupíme za rok - ze Španěl se mu nechce a do Realu nemůže, takže sme asi jediný, kdo ho může vzít...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak já teda nevím, ale kde je ta radikální změna v té mé sestavě? Marquez loni na stoperu žádná sláva, středního obránce potřebujem!!!

Gio hrál letos velmi dobře, krom asi pěti zápasů, kdy měl, jak sám přiznal, výpadek formy, a v těch ho SKVĚLE nahradil Sylvinho. Ale souhlasím, že by to Ashleyho Colea chtělo, hlavně kvůli věku Gia a Sylvinha.

A Torres pohlásil, že buď půjde do zahraničí, nebo k nám, ale nic o tom, že se m unechce ze španělska...A Torres může být v příštích letech větší bomba než Robinho, je hrozně mladý, adaptovaný, ve španělsku také velmi oblíbený a je to skvělá značka...

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti letošní ideální sestavě tam vidim 4 změny ( Gabri, Milito, Bommel, Torres ), to se mě osobně zdá docela radikální

Reagovat
smazaný uživatel

gabriho bych nebral jako změnu, ten letos ze začátku normálně hrál a střídal se s belletim, tak bych to dělal i já příští rok. Střední obránce bude jen k dobru, útočníka chce vedení, Bommel už je náš, a ačkoli si já sám přeju nechat zálohu s jedním typičtějším defenzivnějším záložníkem, tak ta záloha bude BOHUŽEL tak jak to tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě něco: tady říkáš, že byl Marquez tragickej v obraně a dole píšeš, že treněr udělal chybu, když ho nedal do obrany a do zálohy místo něho nedal Gerarda Jak si to teda myslel???

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, MArquez byl loni tragický, ale letos ta obrana ve složení, které jsem napsal, fungovala. Sám MArquez řekl, že se cítí letos mnohem líp, ale i tak si stojím za svým, že je potřeba posílit obranu.

Reagovat
HOST*Giuly-FCB

na Giulyho nesahat bude hrát

Reagovat
HOST*Barca

Gabriho nechci kromě Oleguera tak bych tam dal každýho,možná se mýlím a je to můj názor!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nechceš Gabriho?

Reagovat
HOST*Barca

Nikdo neví jak dlouho mu bude trvat než se dostane do bývalé formy návic se mi Belleti zdá lepší.,ale jestli to tak bude a Gabri se do formy dostane tak budu jen spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

tak toho s nebojím, vždyť na to bude mít celé léto, to je skoro jsité, že bdue hrát zas tak jak dřív, ale mně se taky Belleti dost líbí.

Reagovat
antimadrista

Gabri je klasa, už měl dřív zranění a vždycky se z toho dostal a byl výbornej.

Reagovat
barcelonista

tak reagujem na zostavu na buduci rok: vidim to tak ze najprv treba pocitat s tym ze ti hraci s ktorymi sa "pocita" nemusia byt vobec isti torres/ezquerro/xyz co vsak nemeni nic na tom ze je jasne ake posty sa budu posilovat tak ze ja by som tipoval dve varianty: 4-3-2-1/4-3-3 cize obrana:beletti puyol marquez gio/silvinho to je iste k tomu snad len ze by sa nam zisiel jeden obranca osobne na lavu stranu pripadne niekoho ku puyolovi defen.zaloha: xavi deco/iniesta bommel to je tiez iste no a ako bolo spomenute utok je problem! tak ze: ronnie+kridlo lave alebo prave+eto'o/torres alebo ronie a dva hroty eto'o torres tato varianta sa mi pozdava najviac hrat na dvoch cistych utocnikov by mohlo byt fajn ale tym padom nam odpadaju kridla co tiez nie je vyhra... podla mna su tieto 2 varianty celkom pravdepodobne s tym ze frank by mal pouzivat prvu alebo druhu podla typu supera a formy jednotlivych hracov tj. ak bude mat super slabsie kraje obrany mozeme hrat na jedno kridlo+ronnie+hrot a ak budu kraje supera silne tak na dvoch utocnikov podporovanych ronniem ja k tomu dodam ze mne sa hra na 2 hroty celkom pozdava ale vsetko podla mna vyplinie z danej situacie- formy hracov zraneni a od supera netreba zabudat na to nakolko bommel je uz isty ze on nie je ziaden defenzivne ladeny hrac a urcite sa bude ostatne tak ako vsetci okrem obrancov trepat dopredu!!! tak ze to bude este velmi zaujimave v kazdom pripade lavicka bude naozaj velmi silna co je predpoklad pre obhajobu a LM

Reagovat
HOST*peti

myslim ze zostava valdes - beletti pyuol ferdinand gio - bommel xavi deco - ronaldinho eto torres by bola najlepsia na svete myslim ako zaklad a potom podla situacie ci by sme vyhravali alebo naopak ale o odchode torresa nechce atletico ani pocut takze miesto neho henry(maximalne na dva roky potom uz bude mat 30) alebo saviola plus lavicka terajsia okrem olequera a gerarda

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico o to msice nechce ani slyšet, ale nic jiného jim nezbyde. Poháry asi nebudou, tím pádem tolik pro ně potřebné peníze taky ne a Torres k nám dost chce.

Reagovat
smazaný uživatel

No s tím, že to není jisté máš pravdu, já jsem akorát použil nejpravděpodobnější varianty s tím, že ten post se tak jak tak zaplní, akorát se kdyžtak prohodí jména

Reagovat
barcelonista

gerrard pojde asi prec no a oleguera by som poslal prec aj sam ferdinand by bol skvely ale pochybujem ze dojde no a ci uz to bude torres alebo henry je v podstate jedno obaja su skveli ibaze jeden o dost starsi ale zase vyzralejsi ronaldinho lobuje za henryho tak ze uvidime ze co a ako

Reagovat
smazaný uživatel

Oleguera nechat, mám ho rád, ale radši když je na lavce a nic nekazí

A Ronaldinho lobuje skoro za každého, za Robinha, za Henryho, za Baptistu...

Reagovat
HOST*peti

asi to bude tak torresa neudrzia budu potrebovat aj hracov aj peniaze a my im ponukame aj jedno aj druhe takze eto ronaldinho torres + larsson ezquero giuly a sme najlepsi na svete + dvaja stredni superobrancovia

Reagovat
smazaný uživatel

za Adriana

Reagovat
antimadrista

Víctor- Gabri, Puyol, Marquez, Gio- Deco, Motta, Xavi- Giuly, Eto'o, Ronaldinho.

Reagovat
barcelonista

po tomto vykone gerrarda v liverpoole neudrzia ani keby sa na hlavu postavili som zvedavy kto ho kupi dufam ze nie madrid

Reagovat
HOST*yarda

Aha, takže chceš, aby si ho vzala Chelsea, co? Jsem zvědavý, jak se mu bude líbit, že bude sedět na lavičce Lampard ho do základu nepustí, i když teď ve finále Gerrard předved, že umí i jako krajní obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho chci! Když jsme byli ochotni dát kolem 40 za Vieiru, tak za Stevena musíme taky!

Reagovat
barcelonista

jo jo je to vyborny hrac a ukazal to uz vela krat nie len v tomto zapase ak mam povedat pravdu radsej nech ide do madridu ako do chelsea nakolko rusakov zacinam nemat rad viac ako merengues navyse ak by nebolo chelsea tko by sa stazoval? nikto ale keby nebol madrid nebolo by ani el classico a uz by to predsa len nebolo "ono" deco sa jemne "dohovara" c.ronaldovi aby siel na nou camp... viem su to neskutocne drby asle potesia cchristiano je tiez velmi dobry hrac a "hravostou" by sa k nam hodil

Reagovat
Xavi

S Lampardem by mohli hrát klidně v základu oba, v Anglické repre hrají taky oba

Reagovat
barcelonista

aj to tu santiago ezquerro sa nam upisal na 3 roky tak ze lave kridielko by sme mali este obrancu(ferdinand hehehe) a utocnika(torres/henry) a sme kompletni a pripraveni na obhajobu a LM uz teraz sa neviem dockat na novu sezonu

Reagovat
antimadrista

Útočníka už nepotřebujem, vždyť máme Eto'oa, Larssona a teď Ezquerra.

Reagovat
HOST*

Jakto že ne?????????

Reagovat
barcelonista

v poriadku utocnikov mame dost (ked pocitam aj saviolu) ale mam proste pocit ze este jeden s "velkym" menom dojde a podla mna aj ked je v novinach vela kecov a drbov nieco na tom henrym/torresovi urcite bude tak ze ci sa nam to paci alebo nie este jeden hrot urcite dojde

Reagovat
antimadrista

Tak teď po příchodu Ezquerra Saviolu buď prodáme nebo ho necháme dál na hostóvání. Další útočník podle mě už nepřijde, nač taky? Vždyť můžou max. nastopit tak dva z nich a navíc je hrotový útočník podporovaný Ronaldinhem a Giulym.

Reagovat
smazaný uživatel

TY přestupy budou zajímavé...a už s vážně těším na další sezonu.

Příští sezonu bych si přál vítězství v LM mnohem víc než letos, ale vítězství v lize stále u mě bude vést! A myslím, že jsme jedni ze tří největších favoritů na vítězství LM.

Reagovat
HOST*BarcaFan

Tak teď na to koukám-186 zápasů/43 gólů!!!!!!! To znamená na 30 zápasů jenom 7 gólů!!!!!!!!!! Diť to není hráč pro Barcu!!!! A ještě k tomu příde zpátky Javier, kterej těch gólů dává podstatně víc!

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš za nesmysly? To takhle přece nemůžeš brát!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, Ezquerro se prosadí, letos dal 21 golu v 31 záaspech...

Reagovat
HOST*

Kolik mu je ????????? Nevim jestli se prosadi v takto skvělém tymu?

Reagovat
smazaný uživatel

28, ale je zadarmo, takže je to v pohodě. ta statistika těch golu hovoří zA vše, navíc má ZATÍM ( ŤUK ŤUK ŤUK ) štěstí, ež nebývám ZATÍM zraněný a je velm iuniverzální, může hrát jak levé křídlo, tak spíše záložníka i hrotového útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

kde to breš ty čísla, za bilbao hraje pravidelně a po 37 ligových zápasech Bilbaa má jen 11 gólů a to jich tak 30 podle mě odehrál

Reagovat
Xavi

neřekl bych "jen" 11golů!!! To je na záložníka nebo útočníka (podle potřeby) na to, že jeho tým figuruje kolem středu tabulky celkem slušný číslo

Reagovat
smazaný uživatel

No já nemyslím jen ligu, ale i poháry a tak, ale já za to nemůžu, prostě to tam tak psali, pokud je to špatně ,tak se omlouvám

Reagovat
exmafie

Tak 21 gólů ve 31 zápasech je silný kafe i na Henryho...

Reagovat
HOST*Shevchenko

1.Gerrard

2.Van Bommel

3.Ronaldinho

4.Lampard

5.Cocu

6.Shevchenko

7.Henry

8.Eto´o

9.Luis Garcia

10.Kaká

15.Nedvěd

18.Čech

25.Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole a a už jsi ho tomu Gerrardovi předal?

Reagovat
Xavi

nezbyl ti i jeden pro mě?

Reagovat
smazaný uživatel

Prvé štyri miesta veľmi správne len poradie trochu inak,Lampard vyššie.Ma prekvapuje ,jak si to presne vystihol,super-Gerrard-priviedol oslabených Reds k LM,van Bommel-režíroval najväčšie prekvapenie sezóny-PSV,Ronaldinho robí Barcu a tá bola tento rok dobrá a Lampard zasa režíruje hru Chelsea.

Shevchenko-prvé štyri miesta-profesionálny odhad.

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to vážne,prepáč. Však tam máš Ronaldinha,tak čo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,na teba celkom slusne...

Reagovat
HOST*azulgrano

1.Ronaldinho, pak dlouho nic, 2.kupka hnoje a pak en zbytek

Reagovat
HOST*

Zlatý míč ma jasne Eto'o. Nevim kdo jinej by ho měl získat???????????????

Reagovat
HOST*azulgrano

Dinho

Reagovat
HOST*yarda

Zlatý míč je za CELOU sezónu, takhle byste mu mohli dát tak maximálně půlku a ještě bůhví jestli

Reagovat
barcelonista

ja som neskutocne zvedavy ako to dopadne s tymi posilami neustale sa nieco suska drby su na kazdej stranke uz teraz sa tesim! vidim to tak ze jeden z dvojice torres/henry urcite dojde no zatial vela nepocut o obrancoch ktorych potrebujeme ako sol! aspon jedneho lepsie dvoch jedneho ku puyolovi a jedneho laveho tj.dokopy 5 novy hraci z toho 2 uz mame a su zadarmo tak uvidime

Reagovat
barcelonista

no a vzhladom na to ze 2 mame zadara utocnika mozeme dostat bud na vymenu(riquelme+saviola) tak by nam teoreticky mohli ostat peniaze na ozaj kvalitneho skuseneho obrancu ja by som bral ferdinanda ten by sa k nam hodil aj ked je jasne ze by bol mastny ako hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Henry, Torres nebo Baptista, mezi nimi se nejspíš rozhodne...

Reagovat
HOST*peti

torres bude asi nedosiahnutelny a henry ma tusim 27 na dva roky by nam pomohol ved utocnici ako eto henry larsson taky utok nebude mat nikto aj ked sa nedajboze jeden zrani stale tam ostanu dvaja + giuly roonie ezquerro

Reagovat
HOST*Barca

Henry-28.Radši Torrese.

Reagovat
barcelonista

ja radsej henryho ale to z cisto srdcoveho pohladu podla mna je vyborny i ked ma 28 to este neznamena ze po 30 ho hned caka invalidny vozik je to blbost takuto formu aku ma si stabilne drzi uz roky a nevidim dovod preco by nemohol potiahnut do 33/34 s aktualnou formou navyse novy klub=nova vyzva kazdopadne torres je urcite perspektivnejsi ale aj o to drahsi podla mna sa rozhodne medzi nimi dvoma babtista je uz z kola von...

Reagovat
barcelonista

ale pravda ze by bol torres asi vhodnejsi z dlhodobeho hladiska nechajme sa prekvapit aj tak si vedenie urobi po svojom ci sa nam to paci alebo nie ostava len dufat ze vyberu spravne a efektivne

Reagovat
smazaný uživatel

Podle čeho jako soudíš, že je Baptista z kola ven????? Právě naopak, to, že Sevilla získala Luise Fabiana, otvírá Baptistovi volnou cestu k nám, problém je pas EU.

Reagovat
HOST*

Neví někdo jestli príjde Henry???

Reagovat
HOST*peti

no ronie deco xavi nehraju kto bude etovi posielat lopty na zlatu kpoacku, zeby larsson

Reagovat
HOST*Barca

Kurna 58. minuta a nic Eto'o

Reagovat
HOST*Barca

Konec.

Reagovat
smazaný uživatel

...je tu...a tak si dovolím udělat takový můj sumář...

Nejlepší hráči sezony: Ronaldinho, Xavi, Etoo

Nejhorší hráči sezony: NEJSOU!

Zápas sezony: Barca-Real 3:0

Nejlepší výkon sezony: Valencie-Barca, Barca-AC

Nejhorší výkon sezony: Braca-Atletico, Barca-Betis

Největší překvapení sezony: Etoo a jeho 24 branek, Maxi, Belleti.

Největší zklamání sezony: konec v LM, zranění hráčů, Etoo nevyhrál Zlatou kopačku a možná ani pichichi

Největší křivda sezony: nezapískání jasného faulu Carvalha na Valdese, tohle nás stálo postup.

Největší výpomoc sezony: Nezapískání ruky Belletiho proti Seville.

Největší skandál sezony: Morinhovo chování po zápase na Nou Campu. Zápas Real Madrid-RSSS

Největší ztráta sezony: Pravděpodobný odchod Sandra Rossela. Odchod Gerarda.

Největší chyba sezony: proč proboha Frank nedal gerarda do základu a Marqueze namísto Oloeguera???

Největší slabina sezony: obrana.

Nejhezčí gol sezony: Ronaldinho-AC, Valencia venku, Etoo-Sevilla venku.

Největší zkrat sezony: úvodních 30 ninut s Chelsea.

Nejkrásnější chvíle sezony: vítězství nad Chelsea, shlédnutí oslav titulu.

Největší rýpal sezony: Mr. Jindros, yarda.

Nejtěžší soupeř sezony: Betis Sevilla-uhráli jsme jediný bod.

Největší zvrat zápasu sezony: Barca-Chelsea 2:1, Barca-Betis 3:3, Chelsea-Barca 4:2.

Nejdojemnější chvíle sezony: návrat Larssona, Motty, Edmilsona a Gabriho do hry...

Reagovat
HOST*PUYOL

Trosku Ta opravim,najkrajsi gol sezony bol 2.Ronaldinhov,co dal FC Sevilla,presiel cez 3 hracov a asi z 35 metrov akciu ukoncil nadhernym golom do sibenice

Pozri si to na fcbarcelona.dk

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ten už je z loňska, ne?. Jinak si myslím, že "opravovat" jde těžko, když jde o subjektivní názor

Reagovat
antimadrista

To bylo ale v minulý sezóně

Reagovat
HOST*azulgrano

proč nepíšeš oficiální příspěvky pro Eurofotbal? nebo snad jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Co delaš za práci, že maš tolik času na tolik příspěvků???

Reagovat
HOST*yarda

To by zajímalo i mě

Reagovat
smazaný uživatel

Ze vam to este nedoslo...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry-to nebolo tebe

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*PUYOL

Nie minuly rok sme s FC Sevilla doma remizovali,tento vyhrali 2:0.Hned 2.zapas sezony,prvy bol v Santanderi a skoncil rovnakym vysledkom

Reagovat
Xavi

nejvědší slabina nebyla obrana, ale obranna hra celého mužstva...

Reagovat
HOST*yarda

Ad překvapení: Maxi? Proč? Jen za to Chelsea?

Ad výpomoc: Výborně! Máš červené plus!

Ad skandál: Real-Real SS? Důvod?

Ad rýpal: Jaktože jsem až za Mr.Jindrošem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ad Překvapení: Celkově, překvapil mě jeho příchod, pak mě překvapil v zápase s Cheslea a proti Realu, kde hrál naprosto skvěle, nic jsem od něj nečekal...

Ad výpomoc: Se ti hodí, co? Ale ruka Chelsea v LM byla dle tvých slov sporná

Ad skandál: moc náhod najednou

Ad rýpal: obyčejná abeceda

Reagovat
HOST*yarda

Ad výpomoc, mně že se to hodilo? Spíš vám ne? Když pencle nebyla

Ad rýpal: Nejlepší může být jen jeden - takže bych byl pro nějakou doplňkovou soutěž

Reagovat
smazaný uživatel

Ad výpomoc: no jako tak, že nám pomohl rozhodčí, což se vám, protože kdoví jak by to bylo, kdyby to rohodčí zapískal, teď můžete být ukřivdění...

Ad rýpal: myslím, že by rozhodly zkušenosti s rýpalstvím a ty bys vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

SUPER!

Reagovat
HOST*yarda

Ad) nejtěžší soupeř sezóny: Proti Villarrealu a Atléticu totéž v bleděmodrém

Reagovat
smazaný uživatel

Ale s Betisem už během té naší super formy a doma byl ten jeden bod více než šťastný.

Reagovat
smazaný uživatel

podle komentářů byl ten zápas pěkná nuda ani jednomu už o nic nešlo...?to se mi nelíbí

PS: je zajímavé, že se již moc neobjevují komentáže české ligy ale chápu, že je to pod úroveň těchto stránek.vlastně není o čem psát, nejsme Blesk a ta korupce je fakt nechutná ( i když fandím Spartě, tak s tímto ať jde doprdele )

Reagovat
antimadrista

Zápas to byl nic moc, SS mělo celkově navrh, ikdyž sme taky ňáký šance měli

Reagovat
smazaný uživatel

takže Forlán to vyhrál?

Reagovat
HOST*Barca

Pokud se nepletu tak maj stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

před tímto víkendem měl 23 a dal 2, ne? (nejsem si jistý) Eto'o skončil na 24 gólech

Reagovat
smazaný uživatel

Je to velká škoda, ale je to skoro jedno. Navíc Forlánovi (stejně jako celýmu Villarrealu) hodně fandím, takže dobrý

Reagovat
HOST*yarda

Někdo tady (nevím přesně kdo) zpochybňoval před sezónou Forlánovy kvality a tady to máte

Reagovat
HOST*Barca

Možná se pletu,ale na www.fcbarca.com davaj , že Eto 'o je nakonec Pichichi prej mu uznali gol proti Mallorce, který prj předtím připsali Decovi.Dobrý ne.

Reagovat
HOST*yarda

Pichichi být nemůže, leda se dělit s Forlánem. Navíc gól proti Mallorce by mu neměl být uznán, protože padl po střele Deca a Eto´o před střelou vysloveně UHÝBAL.

Reagovat
HOST*Barca

Jasný já jen říkám co jsem viděl napsáno a to , že uhýbal s tím aji souhlasím.

Reagovat
HOST*Barca

Jasný já jen říkám co jsem viděl napsáno.

Reagovat
antimadrista

Jo no

Reagovat
HOST*

V last matchi jsme ukázali že umíme hrát bez obdrženého gólu!

Reagovat
antimadrista

Ale měli sme na mále.

Reagovat
smazaný uživatel

A i bez vstřeleného

Reagovat
HOST*Barca

Hmm tak Ferda je prý od 25-30 mil. no to se dá.

Reagovat
HOST*peti

to by bolo perfektne keby sa nam poderilo ho ziskat (mal by kto prefackat gravesena ) my by sme im zanho dali olequera +by nam nieco doplatili

Reagovat
HOST*Barca

Reagovat
HOST*yarda

No jen ať si případně zkusí na Gravesena šáhnout, kolejničkář jeden! Pozná co je to narazit na seveřanského berserka

Reagovat
Xavi

Doufám,že Ferdinand do Barcy nepůjde. Ať radši láme nohy někomu v ang. lize

Reagovat
HOST*peti

tak potom mam lepsi napad nech sa vrati christianval najlepsi obranca v historii klubu

Reagovat
HOST*azulgrano

myslím, že Barca se nesníží k tomu kupovat takové pořízky jako je Gravesen, ti nemají s fotbalem nic společného

Reagovat
HOST*yarda

Ty zas nemáš nic společného s inteligencí. Soudě podle tvého výlevu, budeš ten multischizofrenik, co?

Reagovat
HOST*azulgrano

multi schizofrenik dobrý !

ještě španělsky...?

Reagovat
HOST*yarda

španělsky je to "HOST*azulgrano"

Reagovat
HOST*anonym

Potřebuju poradit, na oficiálních stránkách Barcy si chci koupit suvenýr, nevíte někdo kolik se platí poštovný?

Reagovat
HOST*PUYOL

No,podobny prispevok sa tu dal uz citat aj odo mna a bolo mi povedane ze od 10-15 eur.

Ale pri objenavke davaj pozor,aby si ju mal v jednom kosiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaj co hovorite na sezonu?Mne sa celkom pacila...az nato,ze nebol titul nas...

Reagovat
smazaný uživatel

Chalani uvedomili ste si,ze nam stacilo na ziskat este 5 bodov a sme Majstri!Obycajnych debilnych 5 bodov! Stacilo vyhrat 2 zapasy naviac...2 debilne zapasy! Ved si pozrime kolko sme prehrali uplne zbytocnych zapasov proti lahkym tymom...skoda-mohlo to skoncit uplne inac.Ale aspon dakujem hracom za pekny zaver sezony a som velmi rad,ze sa na to nevysrali ked sme stracali na Barcu 11 bodov...A dufam,ze nabuduca sezona bude pre nas radostnejsia.HALA MADRID!!!

Reagovat
HOST*BarcaFan

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to s tými bodmi hovorím stále... Totižto keby sme naozaj boli prví,tak všetci by sa na situáciu pozerali z úplne iného uhla.A bolo by jedno,že nejaké zápasy sme hrali katastrofálne-ale taký je život.

Reagovat
smazaný uživatel

No hej

Reagovat
smazaný uživatel

to je pěkná blbost, my jsme taky vypustili poslední tři zápasy, jinak bychom měli o 6 bodů víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto mám brať vážne?-posledné tri zápasy?Keď,tak možno jeden a ani s tým by som sa nechválil

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš normální? NEviděl si snad zápas proti Levante???

A co proti Villarealui, kde hráči naběhli jako mistři světa, vůbec předtím natrenovali, oslavovali...

No a SS, jen náhradníci, teda skoro...

Reagovat
smazaný uživatel

Bral som to podľa zostavy,preto hovorím jeden.Podľa mňa v Levante to mohlo byť aj dohodnuté,alebo to vyplynulo z hry,lebo poslednú asi polhodinku,možno 20minút sa už nehral futbal-to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

začínám mít trochu obavy, protože pokud skutečně nepřijde další obránce, tak nevěřím tomu, že příchodem Bommela se naše obranná hra zlepší.

Reagovat
Xavi

Gabri a Ednilson nehráli celou sezónu. To je jako bychom teď koupili 2 obránce

Reagovat
smazaný uživatel

No jak myslíte, ale mě ta obrana pořád silně znepokojuje.

Reagovat
HOST*Barca

Mě taky.

Reagovat
HOST*peti

jedneho stredneho obrancu musime kupit rio este nema podpisanu zmluvu s manchestrom a este nieco zevraj chceme nistelroya no to snad ne v nicom nevinika jedine tak v strelach do prazdnej z piatich metrov nikdy sa mi nepacila jeho hra

Reagovat
HOST*yarda

Ale neplivej na Nistelrooye, umí góly i za vápnem (občas ). Na střely z pěti metrů a blíže je specialista Superpippo Inzaghi. No a za Henryho prý chcete dát 42 mega?

Reagovat
HOST*peti

co? tak to sa potom fakt radsej oplati torres kedze argentincanov uz nechceme + doplatime nic proti henrymu v tomto pripade rozhoduje len vek

Reagovat
HOST*peterZba

Henry do Barcy nepojde nikdy..a Torres uz duplom nie....poviem ti len tolko pockajme ako sa to vyvinie..tieto spekulacie su k nicomu

Reagovat
HOST*azulgrano

trošku to teď vře v realizačním týmu, hádají se o koncepci klubu, se spekulacemi o příchodech/odchodech bych teď chvilku počkal

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa to síce vôbec neznepokojuje,ale čo som sa dozvedel najnovšie,tak máte veľký a seriózny záujem o Forlana.

Reagovat
HOST*azulgrano

Riquelme chce zůstat ve Villarealu, takže Forlan připadá k úvahu. nevím jak je starý( pro případné rozhodování Forlan-Torres ), ale konec sezóny měl určitě lepší než Torres

Reagovat
antimadrista

Jestli do Atlética přijde Bianchi, tak by tam Roman zřejmě odešel.

Reagovat
antimadrista

Kdyby se Puyol vrátil zpět jako pravej bek, tak by nám stačilo koupit jednoho stopera a bylo by to celkem v poho.

Reagovat
HOST*Barca

Má vůbec pas EU.

Reagovat
HOST*peti

neviem preco chceme tym chudacikom brat forlana nech si vsetkych nechaju + im dame maxiho na hostovanie je mi to po barce druhe najsympatickejsie muzstvo v lige majstrov im budem najviac fandit a zda sa mi ze forlan nema EU pas takze jedine miesto eta ronieho alebo marqueza a to je blbost

Reagovat
HOST*peterZba

nuz vy by ste mali spravit nieco s tou obranou lebo je to uplna katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

16.července zlín - valencia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Barca

1:1

Reagovat
HOST*PUYOL

Kdyby se Puyol vrátil zpět jako pravej bek, tak by nám stačilo koupit jednoho stopera a bylo by to celkem v poho. -Tak toto uplne,ale uplne nechapem,Puyol uz nikdy na pravej obrane hrat nebude,lebo v strede je jeden z 5-tych naj.na svete a to urcite,takeho obrancu by bola na kraji skoda.A kde by hrali Belletti a Gabri???Co to tu taras za nezmysli???

A ked kupit obrancu tak SERGIA RAMOSA a nie Ria Ferdinanda,ktory je sice dobry,ale bude drahsi,je o 7 rokov starsi a Spaniel je Spaniel.

Reagovat
smazaný uživatel

možná proto že jako pravej bek je Puyol opravdu NEJLEPSI na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ty nesmysly spíš plácáš ty...antimadristův návrh není vůbec špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu Riovi, Rio je stále ještě o třídu lepší, kdoví jak se Ramos bude dále zlepšovat a tak, já bych ho sice bral všemi deseti, ale Rio je taky mladý a rozhodně by to byla dobrá vobla.

Reagovat
HOST*yarda

A co Kompany?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho asi nedokážem získat.

Reagovat
HOST*yarda

A chce ho kdo? Budu hádat - modrý dresy a nápis Fly Emirates, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Normláně bych tě pochválil, ale tohle nebylo až tak těžký uhodnout, navíc nejsou jediní...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sergia Ramose zapomeňte, CULOS , máte Puyola, který je úplně to samý (+starší, zkušenější, oblíbenější) z hlediska pozic na hřišti. A kupovat si hráče za 27 mega na lavičku?

Reagovat
antimadrista

Tak to není pravda. Viděl si někdy hrát Carlese jako beka? Asi ne

Reagovat
barcelonista

gerard odisiel nech mu je zem lahka... drby okolo utocnikov sa stale zvacsuju uz teraz sa neviem dockat a pomaly sa zacina suskat uz aj o obrancovi dufam ze kupime laveho a ak nie tak maximalne stopera...vravim som velmi zvedavy:0)))

Reagovat
barcelonista

na jednom polskom forume bol "topic"s nazvom tohto hraca a otazkou ci by ho fanusikovia brali spat do FCB... no je to samozrejme usmevna tema ale na odlahcenie preco nie..? tak ze za predpokladu ze by mal EU pas a bol by za rozumny peniaz brali by ste ho..??? a nezabudajte co vsetko pre nas urobil

Reagovat
Xavi

Já bych mu ještě dal šanci. Přece nezapomněl hrát fotbal. Když by se chytil, tak proč ne

Reagovat
HOST*peti

hral vpredu a nalavo tam sme tuto sezonu viacmenej nikoho nemali mozno trosku ronie urcite by som ho bral co pozeram zostrihy z greckej ligy tak stale vo futbale kraluje vid teraz jeho gol bolo to tusim vo finale greckeho pohara

Reagovat
Xavi

pěknej gol dal taky letos Liverpoolu u nich z trestňáku

Reagovat
smazaný uživatel

Rivaldo byl a patrně (řeckou ligu nesleduju) ještě je jeden z nejlepších levonohých hráčů světa

Reagovat
smazaný uživatel

tak ta krize ve vedení klubu se mi přestává líbit , momentálně odchází už 5 lidí, mimo jiné trenéři Béčka i Céčka.

doufám že je to pouze ozdravná kůra nebo tak něco, kdyby to mělo mít vliv na hráče a jejich výkony tak by to nebylo dobré

Reagovat
smazaný uživatel

jj, mě to taky příšerně sere a abych se přiznal, radši ať jde Laporta než Rossel, a jejich lidi. Protože letošní nákupy, ty provedené i ty chystané, se mi až tak nezamlouvají oproti těm, co navrhoval Rossel, ten má navíc oblibu u hráčů.

Podívejte, jak vyhořel Albertini, mohli jsme místo něho mít Maniche či Edua...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá nazačátek konce ambiciozního projektu v Barce...

Laporta je se všemi rozhádaný, nejdůležitější muž odchází, tím pádem odpadá šance získat Robinha...

Sandro Rossel

To je tragedie, navíc další můj oblíbenec Gerard je taky pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nevím jak se začátkem konce, nicméně Laportův problém bude zřejmě tahání politiky do fotbalu Rossell přivedl dva nejdůležitější muže barcelonské zálohy a měl skvělé znalosti a kontakty na brazilském trhu, bude asi dost chybět...

A zahrál by si Gerard?

Reagovat
HOST*peti

co to ma kurva znamenat? zevraj to moze mat vplyv na odchod ronaldinha z klubu

Reagovat
barcelonista

poznate to VZDY sa nieco moze posrat ja sice do vnutra oficiality nevidim a neviem co vsetko sa tam odohrava ale vobec sa mi to nepaci vitazny tim a odchadzaju mu funkcionari..? namiesto toho aby vsetci mesiac spolu chlastali tak sa hadaju..?to nie je uplne normalne pevne verim ze to nebude mat ZIADEN negativny vplyv na chod klubu!!!a akekolvek spekulacie o odchode ronaldinha z klubu si VSETCI odpustite su to voloviny aj keby mal byt v realizacnom time meciar s dzurindom tak ronnie ostava! bezdebaty

Reagovat
barcelonista

nikto z hracov predcasne z dovodov odchodu casti realizacneho tymu neodide ak niekto tak preto lebo nam nesedi alebo nam ho netreba ronnie ostava a aj ostane su to bycajne spory do ktorych nevidime moze v tom byt cokolvek:dovera peniaze iny pristup pohlad na vedenie klubu...je logicke ze ked dojde k sporu tak musi odist ten kto je vo "firme"(barca je svojim sposobom firmou) nizsie v inych kluboch sa menia 2/3treneri rocne kluby prebera zahranicno rusko/americky kapital fanusikovia saleju budme radi u nas sa ziaden palacovy prevrat nedeje ide (dufajme) len o nezhodu s logickym i ked smutnym vyustenim radujme sa z titulu a tesme sa na nasledujucu sezonu bude este lepsia!!!

Reagovat
barcelonista

neodpustim si ale ustipacnu poznamku co by ste povedali (vzhladom na sucasny vyvoj) ze by laporta stratil doveru a prezidentom by sa stal opat gaspart..?verte mi do roka a do dna by sme mali za trenera milovaneho van gaala

Reagovat
antimadrista

To je smutný, co dodat, mělo by se to nechat uležet a na nic nespěchat. Pokud jde o Gerarda, tak mi po něm bude smutno, ale pro něho osobně je odchod lepší.

Reagovat
HOST*BarcaFan

Asi každý si v sobotu zapne televizi, aby se podíval na tu českou hrůzu, ke které neodmyslitelně patřil ..náš´´ Vašek Tittelbach. Ale boužel, budeme si muset odvyknout na fauly ve velkém čtverci (!!!) a další nesmlnosti, při kterých se ale každý kdo fotbalu rozumí rád zasměje.........je to tak.Václav Tittelbach končí............

Reagovat
HOST*Flappie

Je to tak, Václav nás opouští!!! Co to bude pro nás 'chudáky', kteří nemají satelit ani Galaxii znamenat? Především NUDU NUDU a zase NUDU! (vyjma výtečného Bosáka, který nejen, že dokáže být přesný a pohotový, ale u toho i vtipný.) Skutečně >velký čtverec<, >tři tyče< nebo >hvězdný kádr Slovinska< mi budou moc chybět. Takovou změt hovadin, překeců a omylů(schválností?) asi už jen tak od nikoho neuslyšíme. Vašek je buď hovado nebo génius, ale každopádně si ho všichni zapomatují pod pojmy jako jako Fenomén nebo Démon s mikrofonem Václave

(ne)budeš nám chybět!

Reagovat
Xavi

Reagovat
Xavi

král je mrtev, ať žije král

Reagovat
HOST*yarda

Myslíš Poulíčka?

Reagovat
Xavi

Poulíček už patří ke kolotočářům

Reagovat
smazaný uživatel

připojuji se ke kondolenci Vašek byl velký, opravdu velký Ko(O)me(K(n(O)táTor

jeho profesionální přístup, ta jeho pohotovost, příprava - Bože jak TO mi nebude chybět boží mlýny melou pomalu, ale už to vypadalo že kdo z koho: buď MY, fanoušci, diváci nebo ON, hvězda fotbalových přenosů

Konečněééé, hurááááááááááá

Vašku sbohem? a do fotbalového pekla s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

to mě teda bude chybět, ON byl jedním z mála důvodů proč se doposud na Kapřík ligu dívám, ted už to bude fakt asi o ničem, když už se člověk ani nezasměje....

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak Valencie posiluje a má prý už podchyceného Kluiverta na tři příští sezóny Tak uvidíme jestli si spraví chuť po angažmá v Newcastlu A jestli netopejři přiberou ještě Baroše

Reagovat
HOST*azulgrano

Kluivert, Baroš - to je velmi zajímavé, přál bych to tomu klukovi ať se konečně roztřílí. Jenom jestli nebude Kluivert do útoku povahově stejný kokot jako Cisé, to bych mu zase nepřál

Reagovat
smazaný uživatel

to mě sere, že bereme odpad z Barcy, navíc ho naprosto nesnáším, už 2 roky hraje kulový

Reagovat
HOST*BarcaFan

Ve Valencii jsou samý plívy!!!! Je to pod Kluivertovu úroveň!!

Reagovat
antimadrista

Kluivert je náhodou dobrej a já ti dám odpad z Barcy Jak vám bod Gerard. Kluivert by zas z toho už teď průměrnýho klubu moh udělat něco víc

Reagovat
HOST*peti

kluivert sa len musi chytit ked nebude zraneny a nebude chodit najebany na treningy tak este stale moze dat 20 golov za sezonu ako utocnik je dobry ale musi sa mu chcet nikdy som ho nemal rad ale podla mna je vzdy lepsi ako corradi s di vaiom

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně abysme ještě dotáhli i toho Villu, pak si oddechnu

Reagovat
HOST*azulgrano

Reagovat
HOST*Giguer

Podle no vinářů z evropy je v all star týmu tohoto roku 5 hráčů Barci a nikdo z Realu (Puyol, Roinaldinho, Deco, Eto o a Van Bommel)

Reagovat
HOST*Jura -Man

Jak to že tam není Ferdinand . JSTE P..E k...a

Reagovat
HOST*PUYOL

Poculi ste o jeho sporoch s Rijkaardom??

Vraj uvazuje o odchode a uz dal prikaz agentom,aby mu hladali novy klub

A zaujem ma Manchester a Chelsea.

Viz.stv text 249.

Reagovat
HOST*peti

do anglicka hrat nepojde sam sa vyjadril ze mu nevyhovuju klimaticke podmienky v taliansku sa hra prenho az moc defenzivne a vspanielsku by bol kazdy klub okrem barcy krok spet a do realu tazko takze zostane to su len nejake zvasty jedine ze by o neho prejavila zaujem petrzalka

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to už je dlouho, už od zápasu, kdy byl etoo vystřídán na konci Messim. A Frank řekl, že odejde jen pokdu se najde adekvátní náhrada.

Už jsme se o tom tady kdesi bavili...

Reagovat
HOST*peti

tak eto dementoval spravy o odchode vraj sa nikam buducu sezonu nechysta a je stastny v barcelone

Reagovat
HOST*peti

no kedze sme ziskali van bommela takze stredova formacia je jasna motta na lavicke dufam ze ten drevak olequer odide chceme kupit gallasa na 80 percent to znamena ze aj rafa a edmilson budu sedet ked nebudu zas ziadne kolena tak obrana by mala byt jasna + beletti gabri napravo a gio so sylvinhom na lavo a v utoku bud ostane maxi aj ked radsej by som bol keby odisiel do villarealu saviola ten je asi najpravdepodobnejsi baptista nema eu pas a na torresa nebudeme mat peniaze podla mna to uz zostane takto

Reagovat
HOST*Barca

No ještě někoho by to chtělo: náhradního golmana,beka a útočníka a chci abyjsme někoho koupili a ne abysme si vystačili ze svého.

Reagovat
HOST*BarcaFan

Konečně máme špičkovýho golmana a Jorquera, ačkoliv jsem ho chytat neviděl, bude asi taky dobrej.Do obrany by to vedle Carlese chtělo ještě jednoho top obránce.Záloha je s příchodem Van Bommela perfektní a útok to samý.Abych nezapomněl, Rijkaard je taky top trenér.Prostě Barca musí příští rok kromě La Primery vyhrát I Champions League.Jinak to dopadnout nemůže..............

Reagovat
HOST*Barca

Uvidíme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele