14. kolo
05.12.2004 17:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Racing Santander - Deportivo La Coruña 2:2

Depor gólem v poslední minutě z kopačky střídajícího Pandianiho ukradl v Santanderu bod, ale právě jeden získaný nakonec pro žádný z celků nic moc neřeší. Lépe začal Santander, ale šance Regueira s Moránem skvěle zneškodnil Molina. Domácí Aouate zase dvakrát dobře zasáhl proti akcím Luqueho. Do vedení šel ale přece jen Racing. Moran připravil pozici pro Benayouna, a ten otevřel skóre zápasu. Krátce po změně stran zahrál ve vápně rukou Regueiro a Luque z penalty vyrovnal. Stejný hráč mohl dostat hosty do vedení, ale neuspěl tváří v tvář Aouatemu po sólovém nájezdu. Molina se vyznamenal i při šancích Andersona a Javiho Guerrera, na další střelu Guerrera z první pět minut před koncem byl však už krátký. Domácí se ale tří bodů nedočkali. V oslabení o vyloučeného Morána nedokázali držet obranu a inkasovali po trestném kopu střídajícího Pandianiho.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele