26. kolo
28.02.2004 21:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Real Betis - Sevilla FC 1:1

Další Sevillské derby skončilo remízou a cennější je pro hostující FC Sevillu, která hrála od 37. minuty bez vyloučeného Antonita. Začátek patřil Betisu. Joaquín zahrával sporný roh, Daniel Alves zasáhl míč rukou a kopala se penalta. Alfonso si proměnil a poslal betis do brzkého vedení. FC Sevilla mohla vyrovnat, ale po Martího trestném kopu hlavičkoval Darío Silva nad. Zvýšit vedení Betisu mohl z trestného kopu Benjamín, ale gól padl na druhé straně. Střela Javi Navarra se od břevna odrazila těsně za brankovou čáru a sudí Pino Zamorano gól uznal. Sedm minut před přestávkou přišla druhá žlutá karta pro Antonita, který stoupl na kotník Juanitovi. V druhé půli se hosté stáhli do obrany, mnoho zajímavého fotbal nepřinesl. Betis se snažil, Alfonsovu hlavičku kryl Esteban, Itovu střelu zablokoval Javi Navarro, na druhé straně putoval míč po ose Darío Silva- Daniel Alves - Baptista, ale jeho střela byla příliš vysoká.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele