18.01.2003 21:30 CET
2 : 4
(1:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (31)

Přidat komentář
antimadrista

Konečně zas pořádnej zápas na Nou Campu, zase bude plno. Jen doufám, že Barca neprohraje, jinak by culés asi nezůstali jen u bílých šátků. Můj tip je 3-2 pro Barcu. forca barca

Reagovat
smazaný uživatel

Valencii potkala krize v nejnevhodnější dobu a pokud prohraje na Nou Campu, bude ze hry o titul prakticky vyřazena. Navíc se jí pomalu rozpadá sestava. Něco mi říká, že zo bude remíza a zařídí ji Pablito Aimar!!!

Reagovat
antimadrista

Jak jsem řekl, bude to přestřelka, zníž vyjde vítězně Barcelona. Doufám, že van Gaal dá Saviolu a Riquelmeho do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Hasselbainkem je to nějaký divný. Docela nechápu, jak to pak chtějí řešit se složením útočné formace. Už teď Saviola s Riquelmem prakticky nehrají, protože postrádají efektivitu. Pokud přijde nizozemský zabiják, Riquelme to možná odnese hostováním. Van Gaalovi chybí odvaha postavit za dva klasické hroty právě tohoto Argentince. To uměl zahrát Rivaldo snad nejlépe na světě. Teď mají v útoku pěknej zmatek a sestavu se nedaří ustálit. Proto si myslím, že by měl před Hasselbainkem dostat přednost prvotřídní stoper. Toho potřebuje Barca ze všeho nejvíc, nejen kvůli četným zraněním v zadních řadách. Ale Gaspart to s nákupem obránců nikdy nepřeháněl. Naštěstí.

Reagovat
antimadrista

Máš pravdu, já taky nechápu proč si Barca nekoupí nějakýho prvotřídního obránce, ale to je asi filozofií FC Barcelona, která vyznává jedině útok. S tim Riquelmem se ale pleteš, on je záložník. Pokud

Hasselbaink opravdu přijde tak Barca bude mít nejlepší útok na světě Saviola, Kluivert a Hasselbaink krytý Mendietou s Riquelmem.

Reagovat
smazaný uživatel

On je sice záložník, ale hodně ofenzivní. Má o hodně slabší obrané schopnosti než třeba Mendieta.

Reagovat
antimadrista

To máš pravdu.

Reagovat
Josifek

Tak to by musel bejt úplně blbej!!!

Reagovat
HOST*xxx

Valencia ještě titul obhájí, výhra na Barce to jenom potvrzuje.

Reagovat
antimadrista

Zápas můžete sledovat na Telemadrid nebo Canal+blauw. Doufám, že nástup na hřiště bude aspoň tak z poloviny

emotivní jako s Madridem.

Reagovat
PJ

Hele mam takovej dotaz - uz nekolikrat jsi tady psal o nejakejch TV kde se daji sledovat zapasy La Ligy - to jsou nejaky satelity nebo co to je? Dik..

Reagovat
antimadrista

To hlasování je ňáký divný.

Reagovat
antimadrista

Barca jako obvykle byla lepší a jako obvykle nezískala body. Tahle sezona La ligy je na pytel.

Reagovat
smazaný uživatel

To hlasování není divný, webmaster fandí Deporu, tak to je jasný. Barca lepší nebyla. Neskutečně prospala začátek a prvních dvacet minut se skoro nedostala za půlku. Dostala dva fíky po hrubých chybách a až pak začala hrát. Valencii přehrávala díky Overmarsovi, což by se nestalo, kdyby hrál Curo Torres. Střídání ve druhé půli jí spíše ublížila, hlavně Saviola se prakticky nedostal do hry. Barca se nemá nač vymlouvat, ke konci měla na place všechny ofenzivní hvězdy, které si však spíše překážely. Chyběl tahoun, Xavi ani Riquelme na to zatím nemají. Zbavit se Rivalda a ještě ke všemu zadarmo, to byl úlet roku. Ty dva fíky ke koncu už nic neznamenaly. První neskutečně "vymyslel" Puyol a druhej byl z brejku. Což se ovšem dalo čekat, Barca měla na place megaútočné složení. Louisovi risk nevyšel, tak se zase mávalo.

Reagovat
Webmaster

Tak to bacha. Sice sem psal že fandim Deportivu, ale nechceš mi říct, proč bych ovlivňoval diskusi? Mě nejde o to vidět, jak to hlasování Deportivo vyhraje, ale o to, zjistit co si myslí návštěvníci. A že se našel někdo, kdo nemá rád ani Barcu a ani Real a nějakym způsobem hlasoval víckrát, za to nemůžu.

Reagovat
Josifek

VAlencie byla o trochu lepší,BArca zase zaspala první púlku!!!

Reagovat
Josifek

mam takovou smutnou předtuchu,že se Barca nedostane do dalšího ročníku LM!!!!

Reagovat
antimadrista

Oba máte do jistý míry pravdu. Barca zaspala prvních 20 minut, ale merenguesi nesouhlasim s tebou v tom, že Xavi není tahoun, vymyslel genialní přihrávku Mottovi a pak i Kluivertovi. Xavi byl s Overmarsem nejlepší muž zápasu. A Josifku neboj se, Barca bude v příští Lize Mistrů, ať už tak nebo tak.

Reagovat
Josifek

Ani mě to nevadi,stejně ji Real zase vyřadí.Ja sem jen rád,že nějakej španělskej klub porazí ty namachrivasný angličany,a je mi vcelku jedno,jestli to bude Real,Barca,nebo Valencie...

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš kozy ne?!

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi u mně není žádnej tahoun. Neříkám že hrál špatně, ale to není jen o dobrých přihrávkách. Ten začátek zápasu měl na svědomí hlavně on, protože Albelda s Barajou jasně ovládli střed pole a nedali mu šanci. Xavi je dobrej fotbalista, ale zatím nemá to, co míval Pep Guardiola. Ten řídil celou zálohu daleko lépe a ještě dokázal vyhecovat mužstvo.

Reagovat
PJ

To vypada, jako bys ten zapas videl... Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Kanál Telemadrid, je v základní nabídce UPC. Každou sobotu 21:30 La Liga live!

Reagovat
PJ

Aha, UPC nemam... A nekde na satelitu bych to nechyt?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ne. Ještě před čtyřma rokama to dávala TV Espaňa, teď už La Ligu na klasickým satelitu neuvidíš. Se sportovními bary je to v ČR na štíru, pokud nebydlíš ve větším městě, máš prostě smůlu. Ale 550 měsíčně za UPC není tak hrozný. Na Galaxii dávaj Premier League a Bundesligu (live přenosy i sestřihy). Na RAI najdeš sestřihy serie A. Španělského fotbalu tam najdeš taky dostatek. Kromě Telemadridu nalezneš sestřihy La Ligy na dalších třech stanicích.

Reagovat
PJ

Diky za info. Mam to trochu slozitejsi - pres tejden sem na koleji, kde sice sportbar je, ale prenosy nejsou. A o vikendu sem doma, kde zase neni sportbar a UPC mi za to nestoji, kdyz sem doma jen o vikendech...

Reagovat
antimadrista

Merenguesi co to je klasickej satelit? A řiká ti něco Taquilla? Jestli ne tak Taquilla má cca 15 programů a vysílá každej zápas každýho kola La ligy. Jestli chcete Taquillu a nechcete koukat na bulvár jménem Telemadrid, tak potřebujete Secu 2. Ale potřebujete dobrý kontakty, v ČR se to oficiálně neprodává, ale stojí to fakt za to. Jak jsem řekl 10 z 10 zápasů La ligy týdně.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickým satelitem myslím Astru a Eutelsat. Secu 2 potřebuje málokdo, schválně na kolik těch špílů se díváš ty? Mně stačí vidět Real na Telemadridu a když ho tam nedávaj, tak si zajdu do sportbaru. Ty ty kontakty asi máš, jestli jsi tím barcelonským členem, tak není divu. Mohl bys mi alespoň poradit, jak si zajistit odebírání don balonu. Dík.

Reagovat
antimadrista

Problém je v tom, že nevim nic o don balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nějaký časáky si určitě necháš posílat. A neříkej mi, že jsou to jenom barcelonský.

Reagovat
antimadrista

Žádný časáky neodebírám.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele