Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

osmifinále - 1. zápasy
10.03.2022 18:45 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Yira Sor (© AFP)

Nigerijské tornádo smetlo LASK, Slavia půjde do odvety se třemi góly k dobru

Slávisté zvládli první polovinu osmifinále Konferenční ligy na jedničku podtrženou. Agresivním presinkem rakouských soupeřů se nenechali zaskočit, vsadili na bleskové protiútoky a brzkými dvěma góly určili ráz zápasu. O tři góly se postarala nigerijská letka Yira Sor - Peter Olayinka, soupeře v závěru dorazil jejich africký kolega Ibrahim Traoré...

Po nasazení Davida Hovorky do derby pražských "S” po dlouhých 13 měsících pauzírování se Jindřich Trpišovský vytasil s dalším překvapením, když do základní sestavy nominoval teprve 16letého pravého křídelníka Adama Pudila. Mladík ze stejné vesničky jako Petr Ševčík se sice trenérovi gólem neodměnil, avšak celý tým odstartoval perfektně.

Už ve čtvrté minutě se Bahův špatný dotyk s míčem ukázal být spíše požehnáním, neboť Slavia záhy míč opět získala a do rozhozené obrany už Bah napodruhé vyslal z úhlu na bránu Yiru Sora, který střelou namísto centru poněkud zaskočil klečícího brankáře Schlagera.

Na podobné, velmi oportunistické notě se nesla hra Slavie i nadále: trpělivé čekání na brejk a následný smrtící kontr, takový byl dnešní recept Trpišovského ansámblu, a to nejlépe přes dočista pustou levou stranu. To se opět ukázalo při souhře kvarteta Madsen-Olayinka-Plavšić-Sor, kdy však tentokrát hbitý Nigerijec zakončoval ve velké tísni.

Ve třinácté minutě byl Plavšićův centr o chlup delší či prudší, aby na něj dosáhl Sor, zato po dalším rychlém výpadu po prázdné levé straně, kde krásně zakombinovali Olayinka s Plavšićem, už Sor zakončovat mohl, ale v dobré pozici balon slabší levačkou vesměs kompletně minul. Když pak Madsen narýsoval zcela perfektní centr na zadní tyč, dvojice Sor-Pudil pro změnu nereagovala včas a nechala míč procestovat až za brankovou čáru.

Hosté z Lince zahrozili poprvé z přímého kopu, kdy ale nastřelili pouze zeď. Ze hry se neustále utápěli kombinacemi u ucpané levé postranní čáry. Větší varování se dostavilo až v úplném závěru první půle při sérii čtyř rohových kopů, ale tou dobou to už bylo 2:0. Ve 29. minutě Madsen promptním lobem za obranu nakopl Sorovu motorku, ten jako nic pláchl oběma obráncům, obkroužil Schlagera a bez problémů zakončil do zcela prázdné svatyně.

Také druhý poločas de facto načal úprk Sora po výtečné práci Ousoua, obránce LASKu opět nestíhal, ale rozhodil Sora natolik, že stihl zakončovat až těsně před zkušeně si počínajícím brankářem rakouského celku. Ten musel být opět ve střehu, když zaspal asistent rozhodčího a nechal díky těsném ofsajdu nejprve neutěšeně kličkovat Miloše Pudila, dvojče Adama, a poté z dalekonosné dorážky nastřelit vzdálenější tyč pohotového Alexandera Baha.

Slavia v dnešním utkání skutečně mohla bez problémů vyhrát rozdílem pěti, šesti gólů, ale po pěkném vysunutí Traorého například Peter Olayinka nastřelil pouze horní tyč Schlagerovy branky, aby se zanedlouho "vykoupil” na druhé straně příliš sebevědomou a riskantní rozehrou bez zapojení brankáře Aleše Mandouse, kterou vystihl Balić a snížil na 1:2.

Tenhle úder zničehonic Slavii na dobrých 15 minut rozhodil. Přechod do útoku rázem nefungoval, a byť soupeř nepodrobil Mandouse žádné okamžité palbě, například Balićova kličkovaná rozhodně budila respekt. Neuspokojivá remíza se zdála skutečnou možností.

S blížícím se koncem zápasu se však LASK opět nechal příliš unést a Slavia se vrátila k chladnokrevnému trestání. Byť Sor nebo žolík Masopust sami před Schlagerem váhali, Pražanům to nemuselo tolik vadit, jelikož po Bahově průniku si jeslemi na zadní tyči spravil chuť Olayinka a jenom dvě minuty nato se Teclův finiš šťastně snesl na hlavu Traorého.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (619)

Přidat komentář
berliner

LASK Linec Tip 0:1

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

No.....skoro

Reagovat
Coutinho10

ten 1 gól trefil, potenciál tam je

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
waynemarkrooney

2:0

Reagovat
Kocour Klapuška

3:0

Reagovat
Losinho

2:0

Reagovat
ladyboy arsenal

1:1

Reagovat
ratusek

3:0

Reagovat
dontcallmeandre

4:1

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Reagovat
berliner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kuchta

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Lemond Laws

O sestup v rakouské lize

Základní skupina primitivní...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by měla být jasná záležitost pro Slavii

3:0

Reagovat
Marv

2:1

Reagovat
Greny
Reagovat
kilobyte

K CAS už to Kúdela dal, ne?

Reagovat
jackinho10

Tvrdik rekl, ze by si pral, aby to Kudela z CAS odvolal a tim uz cela kauza skoncila..

Reagovat
kilobyte

To je dobrej zmrd.

Reagovat
naheCZ

Však to u CAS normálně je, jen se to odložilo, protože právníci Kúdely chtěly křížový výslech Kamary, což nebylo kvůli COVIDu možné.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sport-fotbal-jina-liga-covid-zasahl-i-do-fotbalove-kauzy-kudela-kamaru-ceka-krizovy-vyslech-186137

Reagovat
Greny

Jo ale Tvrdík někde říkal že chce pokud to dopadne ve Skotsku takhle aby to Kudela stáhl a neřešilo se to

Reagovat
naheCZ

Špatně jsem to pochopil a ani jsem to od Tvrdíka nikde nezaznamenal. Každopádně však už to v jednání, celé je to v kompetenci Kúdely a jeho právníků a nebýt COVIDu, tak už je to asi i projednané. Stáhnout to teď by nedávalo žádnej smysl...

Reagovat
Bakary3

Ale je fakt, ze Tvrdik rikal, ze by si přál, aby kdyz to skonci ve Skotsku, tak aby to dal neresil ani Kudela.

Reagovat
Losinho

Tak minimálně je CAS šílenej na peníze ne? Plus ty nervy z toho.. nedivil bych se, kdyby se na to vykašlal.

Reagovat
thewall

Plus ty právníky prý platí Slavia/Tvrdík. Bude tlak ze strany Tvrdíka na Kúdelu, aby to stáhnul.

Reagovat
naheCZ

Tak být to o penězích, tak spíš by dávalo smysl pokračování ne? Už se kvůli tomu určitě spoustu peněz utratilo a takhle by to akorát přišlo vniveč...

Reagovat
thewall

Pokud to platí Slavia, tak nedávalo. Tzv. utopené náklady. Když to teď stopnou, tak budoucí bilance je nula. Když pojedou dál, tak budoucí bilance je finanční mínus.

Pokud to platí Kúdela, tak z finančního hlediska záleží, jestli se podaří získat nějaké finanční kompenzace za neoprávněnou stopku (platí v případě úspěchu Kúdely u CAS). Pokud ano, tak lze předpokládat, že tyto kompenzace převýší budoucí náklady na pokračování řízení u CAS. Pro již vynaložené náklady platí to samé co ve variantě "Slavia", tj. utopené náklady ke kterým se nepřihlíží při rozhodování, zda proces stopnout nebo pokračovat.

Reagovat
kilobyte

Tak to ale trochu postrádá smysl, proč to k tomu CAS vůbec dávali.

Reagovat
thewall

Celé to má nějaký vývoj - právní, emoční atd. Teď s odstupem času a ve světle nových skutečností (stop stíhání ve Skotsku) zvažují, jestli dál pokračovat v boji, který už má hodnotu jen pro Kúdelu a pro Slavii jen náklady a udržování aféry ve veřejném prostoru.

Slavii naprosto pochopím, pokud se stáhne a zůstane další postup jen soukromou záležitostí Kúdely.

Být Kúdelou tak se snažím svůj případ dotáhnout u CAS do konce.

Uvidíme, jak si to Slavia a Kúdela vyhodnotí.

Můj příspěvek byl jen reakcí na běžný omyl ve vnímání tzv. utopených nákladů. To, že někde utopím mraky peněz ještě neznamená, že má smysl za každou cenu pokračovat. To je uvažování gamblerů, které není racionálně ekonomické.

Reagovat
kilobyte

To stíhání ve Skotsku bylo ale nezávislý na CAS. I kdyby u CAS vyhrál, tak by ho Skoti mohli dál stíhat. Nebo se pletu?

To odvolání k CAS je jen o očištění Kúdely. Nic jiného z toho získat nemohli. Skončit v půlce spíše vyzní, že se bojí prohry.

Reagovat
thewall

Jasně, ta řízení jsou nezávislá. Tady může hrát roli emoční rovina, kdy jedny nervy mu skončily (Skotsko) a pokud se stáhne z CAS, tak už má definitivní klid. A to může být obrovská úleva.

Nevidím Kúdelovi do hlavy, ale nedivil bych, kdyby chuť se rvát postupem času klesala (plus tím strachem z prohry to taky může být spojené). Čas v tomto případě určitě hraje velkou roli a ztrátu Eura už mu peníze nenahradí. Mimo Kúdely už ta kauza nikoho extra moc nezajímá (zdůrazňuji extra moc). Pus Slavia asi bude dost tlačit, ať po všem a klid.

Reagovat
thewall

Sakra, furt mi vypadávají písmenka ...

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Slavia povinná výhra a postup.

Reagovat
Cotton

3:1

Btw správně je jen LASK, ne LASK Linec/Linz

Reagovat
thewall

Dle webovek klubu jsou od roku 1919 "Linzer Athletik Sport Klub Linz"

Reagovat
smazaný uživatel

Podobně jako Athletic Bilbao prý v žádném případě není Bilbao, ale přesto má ve znaku Athletic Club Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

Někde jsem četl, že LASK nějak nehraje doma, hrají někde v Klagenfurtu nebo kde - předělávají stadion nebo co, fakt nevím - a prý kvůli tomu zkrátili název jen na LASK.

Reagovat
verv

Hrajou normálně doma v Linci. Proč by hráli v Klagenfurtu, kterej je skrz celý Rakousko a hory?

Reagovat
verv

Stadion teda předělávají, ale určitě kvůli tomu neměnili název, protože se na něj letos mají vracet. Ta změna byla proto, že se kdysi, jako LASK, spojili s místním FC Linz. A teď už se k tomu nehlásí, plus tam byly nějaký neshody s městkou radou, což k tomu taky mohlo přispět.

Reagovat
Losinho

Hrajou v St. Poltenu, stadion pro nějakejch 8000 lidí.

Reagovat
verv

Nevím jak poháry, ale ligu hrajou v Paschingu, což je v podstatě předměstí Lince.

Reagovat
wyqinac

Kvůli rekonstrukci Linzer Stadionu, domácího stánku LASKu, nastupuje klub v dočasném azylu Waldstadionu v Paschingu. Ten ale nevyhovuje mezinárodním standardům pro evropské zápasy a duel se Slavií tak Linec odehraje na stadionu v Sankt Pöltenu s kapacitou 8 000 diváků.

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl vy ty predstavovacky na webu fakt nekdo ctete?

Reagovat
wyqinac

jsem v karantene, nudim se

Reagovat
Losinho

jj, tak mě zajímají jen poháry no škoda, Linec by byl na výjezd úplně ideální

Reagovat
verv

Jo, říkal sem si, že vám los dost přál, co se týče výjezdu by to bylo snad jednodušší než někam do Zlína. Škoda, nevyšlo to o nějaký 3 měsíce

Reagovat
didosh

Linec by byl asi lepší ale Pölten je taky skvěle dostupný...

Reagovat
andrew96

Taky tam vede koněspřežka?

Reagovat
Losinho

To možná jo, ale Slavie dostala asi 400 lístků.

Reagovat
raduinho

Bylo to tady v článku od ČTK po rozlosování. Já se pak díval na mapu a taky mi to přišlo divný. Takže ČTK: krásná práce.

Reagovat
andrew96

Jen "Linzer Athletik-Sport-Klub"

Reagovat
thewall

Přísahám, že na jejich webovkách bylo ještě včera "Linzer Athletik Sport Klub Linz" - kopíroval jsem ten text z jejich webu. Konkrétně na této stránce: https://www.lask.at/lask/klub/

Asi chodí na EF a zjistili, že to mají chybně

Reagovat
andrew96

Kde jinde by taky měli hledat validní info.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Freedo

Mandous - Schranz, Holeš, Ousou, Bah - Hromada, Traoré - Olayinka, Plavšič, Lingr - Tecl

2:0 win

Tak to tipuju, nicméně Trpiš se nechal slyšet, že "je možné, že ve středové řadě nastoupí hráč, který tam dosud nehrál". Takže uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvažuje, že by vedle Traoreho hrál Kolář

Reagovat
Freedo

To by asi nešlo. V naší záložní řadě se musí makat celých 90 minut. Ale chápu, že ve Spartě máte jiná kritéria a kdyby Kolář za vás hrál v neděli, tak by tam vedle Hložka ani nebyl vidět rozdíl.

Reagovat
Greny

Hromada není na soupisce kdybych si měl tipnout já potom co jste psali před derby tak :

Mandous - Bah, Ousou, Holeš, Schranz - Traoré, Talovjerov - Olayinka, Lingr, Plavsic - Tecl

Na lávce zraněnéj Kudela a Sor, Madsen, Krmencik a Kolář kterej bude mít i hráčský dres kdyby nahodou

Reagovat
Freedo

A jo, máš pravdu. Buďto teda Maks na defenzivní zálohu, nebo možná by to zvládl i Madsen.

Reagovat
John Obi Mikel

To jsem zvědavý, koho tím myslí. Sázel bych na Tecla.

Reagovat
Greny

Krmelec na desítce, ten doda vaší hře myšlenku

Reagovat
John Obi Mikel

Tipnu Kolář - Bah, Holeš, Ousou, Plavšič - Traoré, Talovjerov - Lingr, Madsen, Olayinka - Schranz

Ale Trpiš asi vymyslí nějaké překvápko.

Reagovat
Mass

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
John Obi Mikel

8/11

Reagovat
Mass

Vyšlo ti to překvápko s mladym Pudilem.

Reagovat
Pablos

1:3 bohužel Linec naprosto podcení jako všichni tady na EF

Reagovat
Elmas

jj, už 3. sezónu se LASKu v Evropě daří

Reagovat
Cotton

Slavii taky

Reagovat
Pablos

plus dodám přání: 5:0

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

3:1, nebude to snadné, ale snad to dáme.

Reagovat
Gedofrey

1:0 žádné terno

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim bych favorizoval LASK. Teď věřím Slávii, ale soupeři proti kterým se cítila být favoritem ji zatím neseděli, tak uvidíme.

Reagovat
Adyss

Btw, vie niekto ako budú vyzerať lístky na tú ligu národov? inak Dúfam že niečo uhrate

Reagovat
wyqinac

myslim, ze zatim neni zadne info, ale tohle jsou ceny, jaky byly na pratelak s Brazilii : I. kategorie 2490,- Kč, II. kategorie 1990,- Kč, III. kategorie 990,- Kč.

Proti Spanelum a Portugalcum asi necekam nijak mensi ceny..

Reagovat
Selänne

Reagovat
F.Torres

Věřím ve 2 výhry takže 2:0 a 1:2

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat
Pan.Antonin

Máme prý k dispozici jen 14-16 hráčů, takže budu rád za jakoukoliv výhru. Tip 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuju lajky, tak proto: Rusko

Reagovat
didosh

Rusko je krásná zem...Ruská politika a její politici

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji za komentář, teď ještě lajk, děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji za komentář, tak ještě lajk, děkuji

Reagovat
h8_sfatto

děkuji za komentář, tak ještě like, děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji za komentář, dáme like za like ? posílám první: snad mě nepodrazíš

Reagovat
Pablos

Lajka

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji za komentář, teď ještě lajk, děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš proti Lajce? Tu jen hodili do rakety a poslali na smrt, se SSSR neměla nic společného. Byla vlastně oběť režimu (spolu s několika dalšími psy).

Reagovat
Pablos

nic, to měla být slovní hříčka na ty jeho lajky

Reagovat
kilobyte

V Rusku trpí i psy.

Reagovat
Konspirator

Drž si komentář

Reagovat
Agnelli

1:1

Reagovat
h8_sfatto

doufám, že Tvrdík zaplatil karty jako proti Leverkusenu a dalším

Reagovat
smazaný uživatel

Lotyši by mohli být levnější než Cakir.

Reagovat
kilobyte

Zas on není schopný zaplatit ani domácím.

Reagovat
oli9

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Trpiš už zas čaruje

Reagovat
Akinfeev

Trpiš tvoří hráče

Reagovat
naheCZ

Sestava: Madsen – Bah, Ousou, Holeš, Plavšić – Traoré, Talovjerov – Pudil A., Madsen, Olayinka – Sor

Lavička: Kolář, Sirotník, Masopust, Tecl, Samek, Kúdela, Krmenčík, Pudil M.

Pudil v základu

Reagovat
John Obi Mikel

Ročník 2005

Reagovat
Mass

Reagovat
naheCZ

Koukám, že na stránkách měli chybu u brankáře, chytá Mandous samozřejmě

Reagovat
Mass

Splést si Mandouse s Madsenem? Rasismus!

Reagovat
kilobyte

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, doufal jsem, že Trpišovi definitivně hráblo.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Greny

ta lavicka a to buh vi zda je Kudela a Masopust jsou schopni vubec zasahnout do zapasu ..

Reagovat
Mass

Masopust neměl vážnější zranění a Kúdela už minule střídal.

Reagovat
wyqinac

no stridal asi na 3 minuty

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
delfin

Kde je Schranz?

Reagovat
Mass

Asi dostal i s Lingrem volno za góly v derby

Reagovat
Cotton

Zajímalo by mě, jestli bude Talovjerov na stoperu a Holeš v záloze nebo naopak

Reagovat
Coutinho10

zajimava a Plavsic na beku...nevim nevim

Reagovat
Kaspar

Zase musi byt stoper na DM a DM hraje na stoperovi

Reagovat
naheCZ

OT: O čem se tu po EURU spekulovalo se stalo skutečností...Kadeř ukončuje repre kariéru...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ou shiet Za to si ale můžeme sami.. teda realizák

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Greny

kazdopadne pokud nebude Coufal tak asi Havel .. troufnu si rici ze jina varianta neni

Reagovat
HalaMadrid_Flx

no marně přemýšlím, po kom sáhnout

Reagovat
Greny

asi tak tak hlavne ze ma Jarda odzkousene varianty za tech x let u narodaku na kraje obrany ...

Coufal, Boril, Novak zraněni, Kaderabek konec kariery..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mass

Matějů, Holík, Wiesner

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jako vím že v tom budu jeden z mála, ale mě se celkem líbí Wiesner, kdo ví co by ukázal mimo tu Sparťanskou bídu, je sebevědomý a s míčem si celkem rozumí...

Reagovat
Mass

No pro mě, statistiky má dobrý, celkem dobrej fotbalista, ale na hřišti i docela zmrd (fauly a simulace), řekl bych taková sparťanská verze Bořila, ten bude oblíbený jen u vlastních fanoušků

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jojo, to dává smysl

Reagovat
John Obi Mikel

No ti Sparťani, co znám osobně, tak ho nesnášej (kvůli fotbalovosti teda, ne chování)

Reagovat
kilobyte

Mě teda poslední dobou hlavně štve tím chováním, kdy si říká zbytečně o kartu.

Reagovat
kilobyte

Nevím jak máš nasledovanou Spartu, ale jeho největší slabina je bránění. Navíc je teď bez formy a dost kazí a vytváří soupeři šance.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jo, na tom něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně musím souhlasit

Reagovat
Selänne

Wiesner není pravej bek. Navíc neumí bránit.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mass

Z ligových krajních beků má lepší procento soubojů už jen Šimko, Fukala, Ndefe, Gebre a Oscar (o kterym bych taky dřív řekl, že neumí bránit).

Reagovat
kilobyte

Když nejsi v souboji nemůžeš prohrát.

Reagovat
Mass

Jan Žižka style

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Baronne

To má za Gebreho, kterej jí ukončil kvuli němu! Je to škoda...

Reagovat
Greny

nedivim se kdyz tam musel hrat zranenej Boril .. jsem zvedav kdo bude hrat ted.. Darida asi skoncil z podobnych duvodu troufnu si tvrdit

Reagovat
ratusek

Reagovat
naheCZ

A hlavně Coufal musel hrát všechno i bezvýznamné zápasy, takže se mu taky moc nedivím, zbytečně na ty srazy jezdil...

Reagovat
KingMaster13

Tak ale Darida tam měl fakt konkurenci. Je sice blbý že hrál dlouho Král bez formy ale stejně bylo lepší řešení tam vedle Součka mít Holeše/popřípadě Baráka. Ten středu musí pochopit že je natřískanej ale dával trenérovi možnosti v manévrování, že se mu typologicky mohl hodit vysloveně na nějakej zápas.

Reagovat
kilobyte

Zase střed Souček, Holeš a Král to byla pastva pro oči.

Reagovat
KingMaster13

Tak Král byl do té doby hodně nadějně se vyvíjející střeďák co už měl i nějakou výkonost. Před Eurem to ale neunesl nějak v hlavě nebo co se s ním stalo od té doby hraje hrozný hovno a nechápu to, to bylo jak když by jsi zmáčkl něco na ovladači prostě zničehonic do té doby měl výkony super. Holeš ten turnaj odehrál skvěle

Reagovat
Mass

Holeš byl proti Nizozemsku vyhlášenej hráč zápasu.

Reagovat
kilobyte

Já to nemyslel, jako že jsou to špatní hráči. Jen prostě nemůžou hrát spolu. Tedy aspoň s tou Královou formou.

Kdybys měl střed zálohy Messi, Messi, Messi. Tak jeden z nich by byl taky klidně vyhlášen hráčem zápasu, ale vidět je bránit by bylo utrpení.

Reagovat
Mass

Králova forma dost upadla, toho si snad všiml i Šilhavý.

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, na baráž by se hodil. Ale jestli dělá uraženýho kvůli Euru, tak ať končí, aspoň nebude dělat zlou krev.

Reagovat
Selänne

Oznámit to 2 týdny před baráží je ale docela zmrdství. To má být nějaká msta nebo co?

Reagovat
Greny

jak dva tydny

Reagovat
Selänne

Já si pořád říkám, že minimálně dva měsíce máme čas, ale ono je to fakt za rohem.

Reagovat
Greny

tak ale on to oznamil na zacatku podzimu

Cítím jasně, že podzim vynechám. Co bude v reprezentaci dál, o tom rozhodne především zdraví a samozřejmě další okolnosti v čele s mojí formou a zájmem trenérů," podotkl Kadeřábek.

Reagovat
Selänne

Jo takhle, já to na první dobrou pochopil jinak.

Já si tohle prohlášení pamatuju, ale to načasování prostě dobrý není. Těsně před nominací oznámit, že na to jebeš zrovna když má tvoje repre slušnou šanci postoupit na MS po dlouhých 18 letech. Ke všemu připočíst fakt, že Coufal je mimo. To se nemohl ještě kousnout na baráž a zahodit křivdu z EURA?

Reagovat
kilobyte

Už vidím, jak by se kousnul a přijel a Šilhavý by ho dal na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Tak on se už předtím omluvil ze srazu, takže to není z ničeho nic. Navíc co by se stalo, kdyby to oznámil dříve? Stejně by Šilhavý neměl prostor nikoho nového vyzkoušet, když se nic nehrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

psycho sestava

Reagovat
PaulinhoTheGunner

silenost, jestli ani tohle neskonci prus*rem, tak je Trpis vazne genius

Reagovat
Mass

Vždyť sestava je +- až na Pudila předpokládaná...

Reagovat
John Obi Mikel

Bohužel všichni zranění, Masopust taky není plně zdráv. Jediná jiná varianta byla dát Sora na křídlo a na hrot Krmelce/Tecla.

Reagovat
kilobyte

Což by bylo horší. I kdyby hráli oba.

Reagovat
Greny

na Pudila a Sora jsem dneska zvedavej.. celkove.. ten LASK pry hraje dost silovej fotbal a dost soubojovej

Reagovat
Mass

Kdo na toho kluka neni zvědavej?

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tam přestavil Köstla.

Reagovat
Stannis Baratheon

Demente

Reagovat
smazaný uživatel

Jardo

Reagovat
Stannis Baratheon

Ano?

Reagovat
Losinho

Dneska Krmelec gól

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase bude kopat penalty na Kováře a na 10. pokus promění

Reagovat
Nadržený šimpanz

Bosáku mlč!!!!

Reagovat
Greny

Linz na hrotu paliče to mohl Trpiš nasadit Standu

Reagovat
John Obi Mikel

Lingr a Schranz obrovské oslabení, snad to zvládnem.

Reagovat
naheCZ

Soooooor

Reagovat
OTASi

SOR

Reagovat
Greny

Sooooor jina raketa

Reagovat
Shevchenko

Vždyť to kopl na hovno

Reagovat
John Obi Mikel

Sooooooooooooooooooooooor

Reagovat
smazaný uživatel

JIŘÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Reagovat
wyqinac

tohle nebyl zadnej slagr ja pri cteni sestav rikal, kdy to asi tak Bosak rekne

Reagovat
Greny

hlavne by to chtelo pumlíč

Reagovat
Mass

Jo utahovat si z příjmení, to je znak vyspělého komentátora...

Reagovat
monty25

Sor Tu akci udělal hlavně on, byť mu teda pomohl i brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitka bránění Linze i s gólmanem Slavia dostala suverénně nejslabšího soupeře.

Reagovat
OTASi

Pudil dobrý, ale příště ať se nechá ostříhat

Reagovat
KingMaster13

Jíra je dělo, díky Baníčku

Reagovat
HorajzmAmmann

Díky SKS za zvyšování ceny a procenta. Baník udělal to nejlepší co mohl...

Reagovat
KingMaster13

My nápodobně

Reagovat
C.1922

Reagovat
Mass

Teď teda nenabitý

Reagovat
KingMaster13

Proti Feneru taky spálil šanci

Reagovat
Mass

Pokud má míč na noze do běhu, tak je zvíře, jak má něco trefit, tak horší jak Tecl

Reagovat
Mass

zvíře!!!§

Reagovat
KingMaster13

Jako proti Feneru po spálené šanci dá gol

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda

Reagovat
John Obi Mikel

Sor

Reagovat
Greny

tohle bude mrzet

Reagovat
OTASi

jaktože Sor mohl teď stát 2 metry před zdí?

Reagovat
kilobyte

Bílá čára platí jen pro bílý.

Reagovat
Greny

jsem myslel ze se rozhodl jit na primak rozhodci jak se rozebehl

Reagovat
Mass

Reagovat
monty25

Taky

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
wyqinac

Reagovat
didosh

Jj taky

Reagovat
PH8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Sor teda levačku maximálně na opírání

Reagovat
bobis21

Nebo na góly ...

Reagovat
didosh

Reagovat
Losinho

Reagovat
OTASi

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fabec1222

Ten jejich brankář a obrana teda nejsou žádnej šlágr

Reagovat
naheCZ

Sor

Reagovat
Akinfeev

SOR

Reagovat
Selänne

To je ďábel.

Reagovat
Greny

SOOR!

Reagovat
Superme

Ta obrana Linze, to je vtip normálně...

Reagovat
Akinfeev

3 zápasy - 4g + 1a

Reagovat
John Obi Mikel

Sorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Reagovat
DieFohlenBMG

jinde kluk

Reagovat
PhilipS

Pudil ještě není ready no. Ale to nevadí. Olej a Plavsic super. A Sor? Ten nehrál v Baníku všechno? To může bejt větší terno než Sima

Reagovat
bobis21

Jak nehrál všechno? My nehrajeme všechny zápasy stejnou 11 a děláme změny podle soupeře no, takže třeba ani nejlepší střelec ligy u nás nehraje všechno ...

Reagovat
PhilipS

Tak to vám blahopřeju

Reagovat
bobis21

Tak já to beru jako pozitivum. Ale pořád nevím co ses tím snažil říct

Reagovat
PhilipS

Že je to píčovina aby nehrál v klubu jako Baník všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš být strašně hloupej

Reagovat
Pablos

Sor... dneska bude hattrick

Reagovat
monty25

Reagovat
monty25

Sor Docela dobrý na frajera, co umí jenom běhat...

Reagovat
DieFohlenBMG

ted se vyhnout pasti

Reagovat
SIRBRANIKE

Mbappe pro chudé.

Reagovat
Infi

Reagovat
Hafna

Plavšič je dneska famózní mámvpičista

Reagovat
NataženýTříslo

Reagovat
Kepy_FCB

Jak psal po zájmu Slávie Trevorek ať zabalíme Sora do dárkového atd. tak mi bylo jasné že se hodně dobře prosadí...

Reagovat
Wyrda

Doufam ze si Brabec vynutil u Luftjardy aspon 20% z dalších prestupu u Yirky at mame pokryty rozpočet na další sezonu

Reagovat
Greny

prodali jste ho za malo no

Reagovat
didosh

Mělo se počkat ale na druhou stranu on nechtěl počkat...

Reagovat
Greny

měla se Slavia jeste vic podojit

Reagovat
didosh

každopádně

Reagovat
HorajzmAmmann

3. největší přístup ligy.

Do toho Ekpai + Laco. Myslím, že výborný přestup. Naopak čím lepší Jirka bude tím lepší přístup pro Baník

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Taky myslim, že jste neprodělali

Reagovat
KingMaster13

Zase v Baníku by takovej válec nebyl a dává goly v Evropě což mu na další přestup hodí dost cenu nahoru to by se mu v Baníku nepovedlo.

Reagovat
HorajzmAmmann

to nikdo nechápe mám pocit.

Reagovat
didosh

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
didosh

Reagovat
bobis21

Chtěl odejít ...

Reagovat
Losinho

Za mě ukázkovej přestup, dobrej pro hráče i oba kluby.

Reagovat
andrew96

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
bobis21

Byl bych rád kdyby zůstal, ale když hráč chce odejít, nemá cenu ho držet, takže nakonec ok. Snad ho aspoň prodáte za raketu, pak to opravdu budu považovat za dobrý přestup

Reagovat
Cotton

Reagovat
Wyrda

Prodal se v ideální čas za super prachy. Nemyslím si že by banik v budoucnu dostal vic. Yirka by v Baniku takto nikdy nehral a to si musime priznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Madsen je nový Barák

Reagovat
HorajzmAmmann

Popravdě takhle dobře u nás ani nehrál ne? Že se takhle hned prosadí v pohárech jsem nečekal. Ale je to jenom dobře. V Baníku by se na takovou cenu a reklamu v pohárech nikdy nedostal. O kdyby tam bylo 15% tak Baník dostane slušně nasypáno..

Jen tak dál Jirko. Za Slavii ti to holt běhá no...

Reagovat
monty25

Tak hlavně u vás hrál na jiným postu a většinou střídal... Trpiš z něj udělal dělo.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
AjaxFans

Pěkný blafák od Xixaa

Reagovat
Kiwi-21

Já myslím že ještě 1 takový zápas a Baník ho bude udávat na prodej aby dostaly rychle ty % za něj

(Ber z nadsázkou, samozřejmě)

Reagovat
Pablos

Odpověď je: Poháry... to prostě vidíš hned, něco jako Olayinka ...takový hráči to potřebujou jako motivaci k ještě lepším výkonům.

Reagovat
Kiwi-21

Nejen motivace ale je taky rozdíl hrát v lize skoro celou dobu do plných a nebo nahoru,dolů či na brejky v pohárech

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl EU ten jejich GreenDeal už musí cpát i na mantinely stadionů, ubohost

Reagovat
Greny

to tam maji reklamu prazsti dealeri

Reagovat
OTASi

Reagovat
Pablos

Ale ta kombinace,až na fajn záblesky hrozně vázne... ještě že ten LASK je nakonec marný.

Reagovat
KingMaster13

Taky je ta sestava hrozně poslepovaná. Není tam taková souhra.

Reagovat
Pablos

jj já vím, nemyslím to zle... jen to konstatuji. Ale Slavia vede a koukat se na to samozřejmě dá dobře. Jen mě to vždycky mrzí ty pasáže kdy prostě né a né si přihrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo. Kdo ještě má barák nebo aspoň stan, tak dávat na Linec, než spadne kurz.

Reagovat
Coutinho10

Yira Sor je delo sice toho dost zazdi, ale i dost toho da

Reagovat
Remt

Trochu mi v tom připomněl Salaha teď. Jo, spali nějaký šance.. jenže zlob se na něj když se za zápas dostane do 5 šanci a vždy třeba 2 promění :D

Reagovat
Coutinho10

tak tak

Reagovat
John Obi Mikel

Před zápasem s touto sestavou jsem 2:0 nečekal, takže asi dobrý.

Jenže 1) tenhle stav je vždycky nebezpečný

2) Mohli jsme z první půle a skvěle Trpišově taktiky (hrát to přes levou stranu) vytěžit víc. Škoda. Dopředu jsme nebezpeční, dozadu to nevypadalo 2x jistě, tak snad to 2.půli zvládnem.

Sor je skvělý a to ještě jednu velkou šanci zadrbal, hodně dobře hraje Olayinka s Plavšičem a docela dobrý je i Madsen. Adam Pudil za nimi zaostává, ale přeci jen je mu 16, nečekám že bude klíčový hráč a snaží se, bojuje, maká.

Reagovat
Remt

Madsen je stejně takový zvláštní fotbalista. Má hrozně zvláštní pohyb/y na tom hřišti. Přitom ale moc nekazí a občas vymyslí něco opravdu chytrého. Pořád ale nevím co si o něm myslet a to ho na tom hřišti sleduju pořád

Reagovat
John Obi Mikel

Rozhodně to není sprinter, no.

Reagovat
Remt

Není není. Ale na druhou stranu hraje podle mě na pozici kde to není až tak poznat. Ale mě se vlastně docela líbí

Reagovat
thewall

Nechápu, jak to na Livesportu počítají (Slavia:LASK):

Útoky 47:75

Nebezpěčné útoky 23:29

Reagovat
smazaný uživatel

jeden roh je asi za 10 útoků

Reagovat
DieFohlenBMG

Čapek zkomolil každý jméno, co řekl

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Jára ...teda Jura ...

Reagovat
Pablos

Jinak musím uznat, že ten Plavšič začíná bejt fakt lepší než ve Spartě.

Reagovat
naheCZ

Fakt brácha za bráchu

Reagovat
3ivo3

Přijde mladej Putin teda Pudil

Reagovat
John Obi Mikel

Pudil-Pudil Linečtí si nevšimnou změny

Reagovat
NataženýTříslo

Kdyby alespoň neměl stejný účes

Reagovat
Mass

Ty kluky mohli vyměnit v šatně a nikdo by si toho nevšiml

Reagovat
Greny

Zbytečný střídání

Reagovat
PH8

Ušetří střídání, když má na lavičce 3 hráče

Reagovat
chytrejkluk

taky jsem si říkal

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
NataženýTříslo

jiný číslo

Reagovat
SIRBRANIKE

Vymenia si dres.

Reagovat
Infi

Reagovat
didosh

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
chytrejkluk

Talovjerov zatím nic moc

Reagovat
Mass

K Součkovi má zatim hodně daleko, ale zase ber, že to je snad jen druhej zápas v záloze.

Reagovat
chytrejkluk

tak jasný, ale chyb dělá na můj vkus dost

Reagovat
Remt

No líbí se mi víc než v minulým zápase, tam v tom dost plaval

Reagovat
KingMaster13

Ty vole to jsme mohli ušetřit to střídání By si toho nikdo nevšiml

Reagovat
John Obi Mikel

Sor

Reagovat
zurix_new

Soraldo

Reagovat
smazaný uživatel

Účesy Slávistů, jak kluci ze školky.

Reagovat
RadekVonCZE

To se u mladejch dneska nosí

Reagovat
naheCZ

To měl být gól

Reagovat
Mass

áááá

Reagovat
John Obi Mikel

Ach jo Hrozná škoda.

Reagovat
monty25

Škoda, tohle měl být gól.

Reagovat
OTASi

Pudil je Adam ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už je dávno pod dekou, tohle je brácha

Reagovat
Greny

Ne

Reagovat
John Obi Mikel

Adam o poločase střídal za dvojče Miloše

Reagovat
OTASi

ajo kurva

Reagovat
andrew96

Bejvávalo.

Reagovat
Mass

Taky tě zmátli co, oni sou dva.

Reagovat
Remt

Reagovat
OTASi

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Remt

Reagovat
Remt

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kluivert9

Daniel

Reagovat
Greny

Je čas tam poslat Standu a Krmelca

Reagovat
oli9

No místo 4:0...2:1

Reagovat
Artii96

akorát to nachci napsat taky a bum...dementi

Reagovat
naheCZ

Už to mohlo být 5:0 sotva to dopíšu a klasika nedáš dostaneš

Reagovat
John Obi Mikel

My ale máme ultimátní pech

Reagovat
Greny

Nedáš -> prihrajes -> dostanes

Reagovat
Chittak_LFC

Olayinkova past

Reagovat
Mass

Reagovat
OTASi

Reagovat
monty25

Místo 4:0 je to na 2:1.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Gooooooooool

Reagovat
Kiwi-21

Místo 4 a více 0 2:1 a gól z ničeho

To je k vzteku

Reagovat
Mass

To je jak s Ferencvárošem

Reagovat
Kiwi-21

No teď už mělo být opravdu rozhodnuto o postupu ale nemam obavy že by to nezvládly

Reagovat
PhilipS

Jako v podstatě hrajou Slavistí v desíti. Pudilové se tam pouze motaj. Plavšič je ale skvělej, ten bek mu hrozně sedí. Zajímalo by mě kolik hráčů takhle nenaplní potenciál, protože hrajou na blbý pozici.

Reagovat
Melda

No taky nemusel bránit.Měl tam snad jednou souboj 1v1 a ten prohrál.

Reagovat
Mass

Twl Linec jedna střela na bránu...

Reagovat
John Obi Mikel

LUCK Linz tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl na plac. Takže 2:2, nebo 2:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Debile, vůbec tomu nerozumíš.

Reagovat
Greny

Proč Sora ten se tam ještě mohl hodit

Reagovat
Chittak_LFC

twn uz muze bejt vystavenej

Reagovat
oli9

Standa je dobrý kluk, do kabiny donesl ovoce a řekl vtip.. Takže si zaslouží 20 minut

Reagovat
oli9

Tecl za Sora ty vole to je jako když to hoří táborák ty máš udržet oheň ale si takový dement, že dřevo vyměníš za kýbl s vodou

Reagovat
Artii96

To budou obránci koukat na rozdíl Standy a Sora

Reagovat
Greny

A to je na lavce jeste těžší kalibr

Reagovat
fabec1222

To bude 2:2, a ještě bude Slavia ráda

Reagovat
Greny

Jen přišel defenzivní útočník a hráči na hřišti ihned pochopili že je na čase myslet hlavně na defenzivu

Reagovat
Shevchenko

Ty už radši nějaké prognózy nedělej

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl mohlo být po dvojzápase a místo toho se budem ještě hodně bát o výhru.

Reagovat
OTASi

Oni to ještě zremizujou

Reagovat
Greny

Ty vole on hraje Samek

Reagovat
PhilipS

Mě se Madsen celkem líbil. Hlavně by potřeboval větší minutáž. Je vidět, že to v sobě má

Reagovat
oli9

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
djwenca

mně přijde, že k němu má zatím Trpišovský takový "balutovský" vztah. Hraje sice dobře, ale nehodí se mu moc do systému

Reagovat
NataženýTříslo

myslíš, že mu tam koupěj "co je dostupný"? To víš, že si ho vybral.

Reagovat
Coutinho10

od jara famozni, vidi to

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Remt

Ale on teď hraje víc nebo ne? Poslední dobou

Reagovat
monty25

Wiesinger se tváří, jako by se přežral toho jejich cukroví...

Reagovat
naheCZ

Trošku očekávané střídání Pudila kvůli vývoji...

Reagovat
John Obi Mikel

Adam Pudil > Miloš Pudil dneska

Reagovat
naheCZ

Oleeeeeeeeeeeeej Bah parádně

Reagovat
Coutinho10

Olie napravil

Reagovat
oli9

Jediné štěstí, že to neprošlo na Standu

Reagovat
Heisenberg

Kdyby tam nebyl Olej, tak Tecl a Plavšič, to už by byli nebezpečnější vedle stojící hráči Lasku.

Reagovat
PhilipS

Taky sem si říkal. Ten se snad dokázal dostat do offsidu.

Reagovat
monty25

Olayinka pěkný housle

Reagovat
John Obi Mikel

Olieeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Odpustek

Reagovat
Akinfeev

Hotovo.

Reagovat
naheCZ

Nádhera, nakonec všechno dobrý

Reagovat
wyqinac

nazdaaaaar

Reagovat
Coutinho10

Yes, yes, yes Ibraaaaaaaaaaaaa ted to skore zacina odpovidat

Reagovat
John Obi Mikel

Ibra chytá druhou mízu

Reagovat
Mass

Chytil fakt skvělou formu a to už ho některý odepisovali nebo psali, že slouží jako "chůva" pro mladý afričany.

Reagovat
Coutinho10

jako obcas me vytaci i ted , ale nastesti tam doklusal a doklepnul tou hlavou

Reagovat
John Obi Mikel

Traoreeeeee

Reagovat
monty25

Afričani všechny 4 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je diskriminace, když afričani všechno oddřou a ostatní se jen vezou.

Reagovat
Sosi

Tecl to ale slusne zajebal

Reagovat
Mass

Už se asi počítá s tim, že to Standa napálí do brankáře

Reagovat
Sosi

Masopust uz se ani nerozciloval, asi to od Standy cekal.

Reagovat
Heisenberg

Génius Trpiš, nechat Tecla a Plavšiče útočit a dorážet nevyhnutelný odrazy od gólmanů nebo tyče.

Reagovat
naheCZ

Masopust taky klasik

Reagovat
Greny

Škoda těch tutovek na odvetu mohla jet juniorka

Reagovat
KingMaster13

Taky jsem si pohrával s myšlenkou že mohla mít Vlašim výlet do Rakous

Reagovat
John Obi Mikel

Měli jsme šancí cca na 8 gólů

Reagovat
Greny

Z nich musí udělat Trpis děla

Reagovat
Coutinho10

jako aspon 6-7 kousku sme fakt meli dat no..vvelka skoda, ale aspon to neskoncilo pouze 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Masopls

Reagovat
John Obi Mikel

Masíčko

Reagovat
Mass

Bosák udělal z Nakamury Okamuru, rasista!

Reagovat
didosh

Reagovat
pingla

Všechny 4 góly dali černoši. Náhoda?

Reagovat
jsemdement

Rozdil tridy ne-li dvou.

Reagovat
REPLIKATOR

Očekávaný výsledek proti slabému soupeři. Slavia měla opravdu štěstí na los.

Reagovat
Kiwi-21

4:1 a nebo z pohledu Linze 1:4 je ještě lichotivý výsledek

Reagovat
Akinfeev

Čtvrtfinále bez Pudilčat v základu

Reagovat
PhilipS

Naprosto zaloužený. Lask hrozně naivní. Hrát vysokou obranu s takhle pomalejma obráncema je sebevražedný. MOTM asi Jirka ale bylo tam několik dalších úžasnejch výkonů Plavšič, Olej, Ousou

Reagovat
Mouser

Lask tomu sel hrozne naproti, klidne to mohlo byt 6:0. MOTM za me Ousou, vsechno vyresil dobre, super prehled a klid, ta akce jak zalozil Soruv brejk paradni. Z nej fakt roste opora

Reagovat
žrout

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tady se opravdu ukazuje kvalita Intertoto cupu, pardon Konferenční ligy. Tak Sigma před lety zvládla finále, Blšany semifinále, uvidíme co Slavia

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
PISTOLERO

O to smutnější že jsme venku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo nezvládne ani takovou kvalitu

Reagovat
montaigne33

S Partizanem vyhořeli... a Partizan dostal od FR/ kt hrál skupinu s SKS...

Reagovat
John Obi Mikel

Je tam Feyenoord, AS Řím, Leicester a Marseille. Kvalita tam je

Reagovat
Mass

Olomouc tenkrát měla neskutečný štěstí na los, mohla dostat VfB, Zenit, Aston Villu nebo Auxerre a oni jí nalosovali Blšany

Reagovat
OTASi

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
žrout

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Drumassacre

no tak to bude komplexíček užívej!

Reagovat
Mass

Já vim že jen trolíš, ale v těhle zápasech jde hlavně o věhlas soupeře a řekl bych, že Slavia měla Feyenord, Union Berlín, Fenerbahce a Maccabi. Olomouc tenkrát hrála s Araratem, Slaven Belupo, Velbazhd (kurwa kde to je ) a dokonce s Blšanama

Reagovat
Remt

Jak se to vyslovuje ty vole to bych si zlomil jazyk natřikrát

Reagovat
Losinho

Bl-ša-ny

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Greny

Reagovat
OTASi

Reagovat
Kapřík

Čest jejich památce.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
delfin

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
žrout

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Komix

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Selänne

Reagovat
Mouser

Reagovat
david_villa7

Reagovat
lichna.

Reagovat
Freedo

Reagovat
mistr129

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
hornito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
kecipep

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Reagovat
Euphael

Reagovat
Lof

Reagovat
Cotton

Reagovat
raduinho

Reagovat
lampas

To docela koukám s kým to hráli Slovan hrál taky finále intertoto, ale postoupili jsme tam tehdy přes Nantes a ne přes Blšany. Olomouc pak mimochodem vyřadila v intertoto Dortmund, to byl velký výsledek.

Reagovat
Greny

A zapomeneš na Zbrojovku.... to byla taky dobrá jízda ten jeden rok

Reagovat
Selänne

Reagovat
mojmira

Tak to jste měli hrát se Slávií finále ne?

Reagovat
Losinho

Tak to jste hodně v prdeli. Dvě prohry s Partizanem, kterej dneska dostal bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono hlavně to tzv. Finále hrálo 6 mužstev, jestli si to dobře pamatuje, Semifinále 12 týmů.

Reagovat
Mass

Reagovat
žrout

Reagovat
montaigne33

Reagovat
emanuel habasko

Za takovou demagogii už by se asi styděl i Lavrov. Je to tak nahovno pohár, že z něj Sparta raději vypadla. Ještě by to mohla proti nebožákům vyhrát…

Reagovat
smazaný uživatel

A proto jste tam neuhráli ani bod...

Reagovat
John Obi Mikel

4:1 je fajn výsledek - takže spokojenost, ale mohlo to být mnohem víc. Snad v odvetě nic nepodceníme a potvrdíme postup. 1.půle se mi líbila víc, ale i tak jsme měli v 2.půli krom gólů několik šancí, ať už Sor, Olayinka, nebo Masopust. Mohli jsme vyhrát větším rozdílem.

Traoré další dobrý výkon, neustále mne překvapuje

Reagovat
John Obi Mikel

*ještě Bahova tyčka

Reagovat
PhilipS

Na Traoreho bych málem zapomněl. Na něho je fakt spoleh. Škoda, že už je tak starej.

Reagovat
Mass

Viděl si včera Modriče s Benzemou? V úterý Lewu s Müllerem, škoda že sou tak starý

Reagovat
montaigne33

Reagovat
Coutinho10

meli, ale berme to..lepsi nez 2:1

Reagovat
John Obi Mikel

Asi dobrý no, 4:1 bych před zápasem bral

Reagovat
Coutinho10

tak tak...uplne jsem nevedel, co pred zacatkem cekat, takze dobry

Reagovat
iamnotdave

Na to, že mu určitě bude minimálně 38, tak skvělý!

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Spalovač šancí

Plavsic sympaťák

Reagovat
monty25

Umí dobře česky.

Reagovat
Mass

Hlavně ve Spartě oblíbený

Reagovat
Coutinho10

i herne jde nahoru

Reagovat
Lof

Reagovat
DieFohlenBMG

Vrchol kariéry v 16 letech

Reagovat
smazaný uživatel

První hrál totální tužku a ten druhý jenom tužku, další dva roky bych tam ani jednoho z nich nepostavil, 80 minut se hrálo o 10

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první hrál jako Krejčí st. ze Sparty

Reagovat
tencotomunerozumi

ty musíš byt ten, co se kope za uši v okresním přeboru a je strašně zhrzenej, že ho nevzali aspon do b. třídy... takovej ten co teď na všechny mladý nadava a nikomu nic nepřeje..

Reagovat
Kiwi-21

Tak ono to možná není o tom že by jim nepřál ale v 1 poločase hrály opravdu v 10 a ve 2 to bylo lepší ale jsou ještě moc mladí na tuhle úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Já už fotbal nehraji ,když ho nehraješ na profesionální úrovni, tak to v dospělém věku nemá cenu, protože se v každém pralese najde někdo, kdo to bere moc vážně a akorát tě zraní. V jeho věku jsem byl kapitánem jednoho ligového mládežnického týmu a v dospělém jsem měl odehrána už utkání na vyšší úrovni než je tvoje proklamovaná b třída a prales beru od 3 ligy níže. Koukni na prvních 45 minut Karabce za A tým a pak to srovnej s tím prvním Pudilem, to je nebe a dudy a Samek byl v prvních 45 minutách za Slavii taky úplně někde jinde Bah to tam celou dobu zachranoval jako bůh a hrál z celé defenzívy jasně nejlépe, chvíli byl Pudil na druhý straně u Plavšiče v druhém poločase a automaticky to tam začalo hořet Skončil jsem kvůli zdraví a doktorům, takže v dospělém věku nemám za sebou žádné oficiální utkání, ale i po roce v nemocnici nebo posteli jsem 18 spolužáka, který hrál v té době 3. ligu dospělých za první tým tabulky motal po měsíci na tělocviku jako malé dítě a b třídu bych mohl hrát kdykoliv i ted, kdykoliv když někoho vidím z bývalých spoluhráčů a řeknou mi, že ještě hrají, tak se musím po tichu smát, že se neposunuli v životě dále, jestliže to nehrají profesionálně, ale takové znám Aspoň jsem dodělal v Praze gympl za tři měsíce budu Ing. na státní vysoké (reprezentoval jsem školu na mnoha akcích, jsem v kolegiu děkanky) a nabídek na zaměstnání po škole mám několik s platem vyšším než je průměr v ČR. Já to přeji lidem, kdo na to má, ale dokáži vyjádřit taky názor, že někdo v danou dobu na to fakt nemá nebo případně nikdy mít nebude, ale to ho už musím znát lépe ne jako Pudily

Reagovat
Freedo

Reagovat
Oxbow

Uz jste si dohonil pane inženýre?

Reagovat
lampas

Reagovat
PH8

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Jardin

Reagovat
FUnk

Reagovat
Konspirator

Reagovat
Infi

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
RuneSKS

Slušnej výplod

Reagovat
JarousFCB

Zase jeden světový zboží znalec.

Reagovat
PH8

Já jsem KAČA!

Reagovat
Znalec

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Napiš si to do životopisu, ať se personalisté z tvé budoucí vysokoškolské naprůměrně placené práce taky zasmějí jako já.

Reagovat
oddy

Reagovat
cubinho

Tento typ prispevku mam nejradsi

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Reagovat
PlackaSKS

Mně baví jak se v podobným výplodu ty věci navzájem vylučují nechodíš občas fandit i za plot?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smetos

Hlaska roku

Reagovat
bobis21

To muselo dát práci a přitom taková blbost

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
smazaný uživatel

Mají 16 let ty kokote.

Reagovat
Lemond Laws

Ty si vystudoval gympl??? A navíc v Praze? WOW Si můj vzor!!

A víš, že třeba spousta těch frajerů, co hrajou kraje, B třídy atd., tak to nehrajou, aby se už někam posouvali, ale prostě mají rádi fotbal? A když by třeba měli na víc, tak kvůli času, práci a tak radš hrajou v pohodě nižší soutěže, kde je to víc baví

Ale gratuluju pane vysokoškoláku, seš tu mezi námi jediný takový! A navíc bývalý kapitán v žácích, to už je opravdu úspěch! Kéž by moje děti taky něčeho takového dosáhly

Reagovat
smazaný uživatel

Takových lidí co se "posunuli" tím, že už nehrají fotbal v nižší soutěži znám plnou prdel. Ano, mnozí z nich si vydělávají dost a jsou úspěšní, ale rozhodně to není tím, že si nejdou jednou za 14 dní kopnout o víkendu. Hlavně teda skončili většinou proto, že i v těch nižších soutěžích upadali čím dál víc mezi ty největší kopyta, byť to s nima v mládeži vypadalo nadějně.

Reagovat
RealC.F.

Vydělají dost v nižší lize než 2. ? Tak to si mě pobavil, 3 liga tak max do 1500 Eur a to možná má tak 10 hráčů z celý republiky. Podobně i Německo na nižších ligách, takový ty žvásty co tu někteří drivpsali, že tam bereš ve 3-4 lize 4000-5000 Eur Ve 3 lize máš míň jak pokladní v Lidlu

Reagovat
bobis21

Co takhle číst? Psal že fotbal už nehrají a vydělávají něčím jiným než fotbalem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Nechceš si ten příspěvek od Momo9 přečíst ještě jednou?

Reagovat
Infi

možná raději dvakrát

Reagovat
PH8

No většinou to posune (jakože doopravdy) takové ty lidi, co na fotbal neměli psychiku a byly z každého zápasu ve stresu.

Reagovat
PH8

*byli

Reagovat
j_mrazik

Mertesacker byl z každého zápasu úplně v prdeli a kam to dotáhl.

Ten vrcholový sport, očekávání, fanoušci, první pořádná raketa, když jsi ještě junior a kámoši chodí pro peníze k tátovi, není to sranda to všechno v hlavě udržet.

Reagovat
PH8

Jo ale o tom nemluvím Mluvím o klucích co kopou A třídu a jsou z každého zápasu vystresovaní tak, že už den předtím jsou v práci k hovnu, protože už přemýšlí nad zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Slyšel si někdy, že ochablost mozku poznáš podle ochablosti stehenního svalu? Přestat se hýbat a soustředit se jen na školu není úplně cesta k úspěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Narážíš na ochablost prdele?

Reagovat
PH8

To si hrál asi jiný fotbal než já

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Hlahart

A tohle je policajt/voják, jo?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
cr7sux

Já už fotbal nehraji ,když ho nehraješ na profesionální úrovni, tak to v dospělém věku nemá cenu, protože se v každém pralese najde někdo, kdo to bere moc vážně a akorát tě zraní. V jeho věku jsem byl kapitánem jednoho ligového mládežnického týmu a v dospělém jsem měl odehrána už utkání na vyšší úrovni než je tvoje proklamovaná b třída a prales beru od 3 ligy níže. Koukni na prvních 45 minut Karabce za A tým a pak to srovnej s tím prvním Pudilem, to je nebe a dudy a Samek byl v prvních 45 minutách za Slavii taky úplně někde jinde Bah to tam celou dobu zachranoval jako bůh a hrál z celé defenzívy jasně nejlépe, chvíli byl Pudil na druhý straně u Plavšiče v druhém poločase a automaticky to tam začalo hořet Skončil jsem kvůli zdraví a doktorům, takže v dospělém věku nemám za sebou žádné oficiální utkání, ale i po roce v nemocnici nebo posteli jsem 18 spolužáka, který hrál v té době 3. ligu dospělých za první tým tabulky motal po měsíci na tělocviku jako malé dítě a b třídu bych mohl hrát kdykoliv i ted, kdykoliv když někoho vidím z bývalých spoluhráčů a řeknou mi, že ještě hrají, tak se musím po tichu smát, že se neposunuli v životě dále, jestliže to nehrají profesionálně, ale takové znám Aspoň jsem dodělal v Praze gympl za tři měsíce budu Ing. na státní vysoké (reprezentoval jsem školu na mnoha akcích, jsem v kolegiu děkanky) a nabídek na zaměstnání po škole mám několik s platem vyšším než je průměr v ČR. Já to přeji lidem, kdo na to má, ale dokáži vyjádřit taky názor, že někdo v danou dobu na to fakt nemá nebo případně nikdy mít nebude, ale to ho už musím znát lépe ne jako Pudily

Reagovat
Blasphemer

Já už fotbal nehraji ,když ho nehraješ na profesionální úrovni, tak to v dospělém věku nemá cenu, protože se v každém pralese najde někdo, kdo to bere moc vážně a akorát tě zraní. V jeho věku jsem byl kapitánem jednoho ligového mládežnického týmu a v dospělém jsem měl odehrána už utkání na vyšší úrovni než je tvoje proklamovaná b třída a prales beru od 3 ligy níže. Koukni na prvních 45 minut Karabce za A tým a pak to srovnej s tím prvním Pudilem, to je nebe a dudy a Samek byl v prvních 45 minutách za Slavii taky úplně někde jinde Bah to tam celou dobu zachranoval jako bůh a hrál z celé defenzívy jasně nejlépe, chvíli byl Pudil na druhý straně u Plavšiče v druhém poločase a automaticky to tam začalo hořet Skončil jsem kvůli zdraví a doktorům, takže v dospělém věku nemám za sebou žádné oficiální utkání, ale i po roce v nemocnici nebo posteli jsem 18 spolužáka, který hrál v té době 3. ligu dospělých za první tým tabulky motal po měsíci na tělocviku jako malé dítě a b třídu bych mohl hrát kdykoliv i ted, kdykoliv když někoho vidím z bývalých spoluhráčů a řeknou mi, že ještě hrají, tak se musím po tichu smát, že se neposunuli v životě dále, jestliže to nehrají profesionálně, ale takové znám Aspoň jsem dodělal v Praze gympl za tři měsíce budu Ing. na státní vysoké (reprezentoval jsem školu na mnoha akcích, jsem v kolegiu děkanky) a nabídek na zaměstnání po škole mám několik s platem vyšším než je průměr v ČR. Já to přeji lidem, kdo na to má, ale dokáži vyjádřit taky názor, že někdo v danou dobu na to fakt nemá nebo případně nikdy mít nebude, ale to ho už musím znát lépe ne jako Pudily

Reagovat
FUnk

takhle o sobe snad nikdo nemuze psat

Reagovat
mistr129

Reagovat
Euphael

Reagovat
Euphael

To mi pripomnelo cetta a matematicky gympl.....mate prosim nekdo link na tu diskuzi?

Reagovat
bobis21

Děláš jako bys nikdy nestál na ulici před gymplem

A zkusil bych projít hlášky, v nějakém starším ročníku to najdeš

Reagovat
F.Torres

Wow klobouk dolů, vynechal jsi jen diplom z plavání, jinak tam máš vse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

oversharing much

Reagovat
smazaný uživatel

tl;dr

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
montaigne33

Reagovat
emanuel habasko

Ty zas nebudeš nejostřejší tužka v penále. Kluci mají 16 a hráli OF v evropských pohárech. Myslím, že dobrej začátek.

Raději se věnuj diplomce, ať tě někdo nevymotá u státnic…

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

dělat závěr po tom co někoho vidíš hrát hodinu....

Reagovat
Losinho

Hodně dobrý 2x 16 let, jednou čerstvě 18, Sor 21, Ousou 22, Talovierov 21.. a jedinej třicátník

Venku snad další výhra.

Reagovat
KingMaster13

Na to jak to bylo lepený před zápasem tak bych 4:1 bral všema deseti. Po zápase....měli jsme jim dát víc

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom ten LASK byl v poli celkem dobrý, ale když nemáš v obraně žádný Bolty, tak takový kamikadze styl hrát nemůžeš. Nakonec jejich nej. hráč byl golman i přes ty 4 góly. Ještě ten Balič.

Reagovat
KingMaster13

Balič hrál dobře, ten tam dělal celkem bordel

Reagovat
naheCZ

Tak dal gól a pak ten průnik na pravé straně...kde obešel Pudila a Plavšiče, to zas takovej problém není

Reagovat
Mass

Tam sem se bál, že po týhle straně bude průniků mnohem víc, naštěstí Linečtí to pořád zkoušeli po druhý straně, kde to Bah s Olejem chytali nebo přes Talovierova, kterej bránil spolehlivě.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mass

Čekal sem, že budou hrát autobus, ale dost mě (příjemně) překvapili.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
jackinho10

Reagovat
naheCZ

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
John Obi Mikel

Dobrý Skoro jak Morata proti Barce.

Reagovat
Mass

Tak CZ Bělehrad mají za sponzora Gazprom, navíc hraje proti privilegovaně klekacímu Rangers, bych se divil, že je rozhodčí pustí přes půlku

Reagovat
Selänne

No, štěstěna s nimi dneska fakt vyjebává. Smolnější poločas jsem snad v životě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě určitě stihne redku.

Reagovat
Freedo

Výbornej výkon. Jeden z nej tuhle sezónu. Těch gólů teda mohlo být víc. Takhle to má Linz pořád teoreticky hratelný. Přidat 2, tak game over. Ale přišlo mi, že po inkasovaném gólu jsme si trochu přestali věřit. Je vidět, že tam byl hodně mladej tým.

Sor je fakt bůh a to mohl dát 4-5 branek jen on. Chemie s Olim super, celkově se všem Afričanům daří, když hrajou spolu.

Pudilové moc nepředsvědčili ani jeden. Ale nebáli se jeden na jednoho, na 16 let asi v poho. Hodně se mi líbil Maks v záloze, ten se tu moc nezmiňuje. Na novém postu dost s přehledem. Jinak tradičně Bahinho parádní, ani Plavšič dnes moc nehořel a dobře si rozuměl nalevo s Olim, toho taky musím pochválit. Madsen je fotbalově fajn, ale hrozně pomalu pracuje s míčem.

Fanoušci Linze byli výborní. O level hlasitější jak Fenerbahce. Od nás samozřejmě klasicky úžasná kulisa, ale chybělo choreo. Snad příště.

Reagovat
Mass

Asi po tom Švejkovi jim PR oddělení sebralo příspěvek na barvičky

Reagovat
smazaný uživatel

Ti fans LASKu byli super. Sedel jsem kousek od nich a na to, že jich nebylo tolik, tak dělali celej zápas super atmosféru. Pokřiky taky top. Mně se líbil i Talovierov. Když přihlídnu k tomu, že toho u nás moc neodehrál a v pohárech v takový zápase vůbec... tak má velkej potenciál být v tom středu jistotou.

Reagovat
milan78

koukám sor další epizoda, co tam neodehraje ani sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, blbý.. ale lepší než aby to byl případ Minchev a podobní, kteří u nás budou 6 let a nebudeme se jich moct zbavit.

Reagovat
milan78

souhlas, ale když ji pak ani nepomůže do LM

Reagovat
oli9

Fotbal bavil, Slavie dominovala jinak ten Sor to je takový levnější Mane.. Když dá v zapase 2 góly klidně ať si dalších 6 golovek spálí, hlavně že se do nich dostává

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Remt

Maneho mi presne pri prvnim golu pripomnel - raketove zrychleni z mista. Oproti nemu vypadali v tu chvili stoperi jako hlemyzdi

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

Vsadit na třetí gol Sora za barák a pět minut na to střídání, můžu fakt jen já

Reagovat
OTASi

Reagovat
Lemond Laws

Kolik tam byl kurz? Vždyt se dalo čekat, že ho sundá ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedivil bych se, kdyby to měl i fabec.

Reagovat
Coutinho10

tohle je hodně ošidný no....na střelce ve 2. poločase nesázet

Reagovat
j_mrazik

Super výsledek!

Rakušani dobře zmenšovali prostor a blbě se z toho dostávalo, ale taktika rychlýho otáčení nalevo byla super a vyhrála zápas. Tohle jde za Trpišovským. Střed dobře postavenej pro taktiku "zboř a ukopni". Madsen i Max to nakopávali, kam byli otočení. Chtělo to trochu klidu a Sor mohl běhat sám na golmana častěji. Samek to trochu uklidnil, nebo se aspoň o to snažil a Masopust napravo to pak s Bahem dotáhli. Jak si to Plavšič s Olayinkou občas mezi sebou dali, tak Bah s Pudilama si moc nerozuměl (nebo mu nevěřil) a radši to kopal za něj dlouhýma balonama. Jinak doufám, že střední záložníci dostanou masáže krku, protože z toho otáčení, jak jim to lítalo na hlavama, je ten krk fakt musí bolet.

Na to, že bylo tolik personálních ztrát, to nakonec byl dobrej zápas. Odvetu rozhodnout v prvním poločase gólem a hurá do dalšího kola.

Reagovat
Chittak_LFC

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele