Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina E, 1. kolo
14.09.2021 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Jens Toornstra (© AFP)

Maccabi Haifa se rozešla s Feyenoordem 0:0

Žádná branka nakonec nepadla v utkání mezi Maccabi Haifa a nizozemským Feyenoordem Rotterdam. Největší šanci měl v prvním poločase Chery, který orazítkoval břevno. Maccabi jinak nedokázalo za devadesát minut vystřelit na branku.

Skupina E se rozehrála už v úterý a výsledek zápasu zajímá i slávistické fanoušky. Především pak výkon Feyenoordu, který bude v pořadí druhým soupeřem "sešívaných" v Konferenční lize. Utkání začalo opatrně. Ani jedna strana neměla trvalou převahu a teprve po dvaceti minutách přišla první gólová šance. Kapitán hostí Toornstra přesně přihrál Linssenovi, ale ten si nedokázal poradit s brankářem Cohenem. Na druhé straně byl mnohem blíže prvnímu gólu Chery, ovšem po jeho ráně se za Bijlowem otřáslo břevno! Diváci v Izraeli vstřebávali první výraznou gólovku.

Posléze byl přeci jenom o něco lepší Feyenoord, který po půlhodině hry opět prověřil Cohena. Ránou se tentokrát prezentoval Til. Nizozemci měli v prvním poločase celkem tři střely na branku, zatímco Maccabi Haifa ani jednu. Přesto to byli domácí, kteří měli největší příležitost první půle.

Podobný trend pokračoval i po změně stran. V 57. minutě nesedla střela Linssenovi a o dvacet minut později se stejná situace opakovala. A protože stejně nepřesně střílel i domácí Haziza, skončilo utkání bez branek. Maccabi i Feyenoord si připisují první bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele