Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina A, 5. kolo
25.11.2021 18:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Helsinky porazily Alashkert a skončí na třetím místě

Nejtěsnější výhru si v Konferenční lize připsal HJK Helsinky. Novopečený obhájce finského titulu přetlačil arménský Alashkert 1:0, když se o jedinou branku zápasu postaral Atomu Tanaka. Hosté zůstávají po pěti zápasech nadále bez jediného bodu.

O postupujících ve skupině A je již dávno rozhodnuto a souboj Helsinek s Alashkertem měl rozhodnout boj o konečné třetí místo. Dle předpokladů se to povedlo domácímu HJK, byť se v zápase očekával trošku větší brankový příspěvek.

Alashkert nebyl úplně bez šance a v 18. minutě mohl jít klidně do vedení. José Embaló se dostal z otočky ke střele, ale trefil jen obránce. Z dorážky pak pálil Grigorjan a Keto musel tasit pohotový zákrok. Brankář domácích musel zasahovat i po půlhodině hry po hlavičce Kadia.

Helsinky si na svůj gólový moment počkaly na začátek druhého poločasu. Atomu Tanaka vypálil ze střední vzdálenosti a Čančarević se natahoval marně. Hosté se pak snažili o vyrovnání a dokonce měli na svém kontě více střeleckých pokusů, jenomže Keto udržel čistý štít. Helsinky tak po vítězství 1:0 obsadí konečné třetí místo, zatímco Alashkert zůstane poslední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
EverlastD

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Elmas

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele