Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina B, 5. kolo
25.11.2021 16:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Flora skolila Partizan a drží se ve hře o postup

O postupujícím do další fáze Konferenční ligy stále není ve skupině B rozhodnuto. Do hry se totiž dostala Flora, která důležité utkání v roli outsidera zvládla. Před vlastními fandy skolila Partizan, a stáhla tak manko na klub ze Srbska na rozdíl dvou bodů. Každopádně platí, že tallinnský výběr musí na závěr skolit venku i vedoucí Gent, aby mohl skončit druhý.

Domácí působili v duelu s věhlasnějším rivalem jako rovnocenný partner. Hosté rozhodně nenaplnili očekávání, která do nich byla vkládána, a dokonce neskórovali. Definitivně navíc bělehradský celek přišel o šanci proklouznout na první pozici, na tu ztrácí aktuálně tři body, jenže disponuje před posledním mačem s Anorthosisem horší vzájemnou bilancí s Gentem.

Klíčový okamžik zápasu přišel na řadu v závěru prvního poločasu. Poom vyslal dlouhý pas do šestnáctky, který nakonec dopadl na nehlídaného Millera, a ten z blízkosti neměl výraznější potíže hlavou úspěšně zacílit. Partizan ve druhém dějství držel více míč na kopačkách, přímo mezi tři tyče vypálil třikrát, ale efektivita v jeho podání byla zkrátka na nedostatečné úrovni.

Autor: Patrik Sandev / pink.rs, livesport.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
EverlastD

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0.2

Reagovat
REPLIKATOR

Partizan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele