Konferenční liga UEFA - Konferenční liga

základní skupiny - skupina B, 5. kolo
25.11.2021 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Lazaros Christodoulopoulos (© AFP)

Fantastický gól přes půl hřiště! Anorthosis díky Christodoulopoulosovi skolil doma Gent

Anorthosis je, podobně jako Flora, která skolila v rámci pátého kola hlavní fáze Konferenční ligy doma Partizan, zase reálně ve hře o druhé místo v tabulce skupiny B, a tudíž o postup do další fáze. Podařilo se mu totiž porazit lídra tohoto čtyřčlenného uskupení Gent, a to díky trefě Lazarose Christodoulopoulose, která bezpochyby patří k největším skvostům této soutěže.

Jako první se osmělili hosté, avšak Bruno svůj pokus namířil těsně vedle domácí brány. Na druhé straně naopak kyperský celek ukázal, jak efektivně se dají proměňovat i situace, které zprvu nevypadají vůbec gólově. Christodoulopoulos využil chybné přihrávky Owusua, všiml si, že gólman Bolat stojí daleko od své brány, a tak ho střelou přes půl hřiště parádně přelstil.

Hosté se snažili na inkasování reagovat, vytvořili si několik možností, zradila je ovšem horší koncovka. V závěru prvního dějství vytlačil pokus Ngadeua-Ngadjuiho z brankové čáry dobře postavený český záložník Hušbauer, v 52. minutě nevyzrál na brankáře Tzura se svým zakončením Bruno a v 81. minutě během velkého závaru nedokázal vyrovnávat ani rázný Hanche-Olsen.

Autor: Patrik Sandev / uefa.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
EverlastD

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Elmas

1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele