Další články

Češi pod Haškem dvakrát prohrávali. Každý vlak se musí na začátku rozjet, říkal Chorý

Výrazně se hlásí o nominaci na šampionát v Německu. Plzeňský útočník Tomáš Chorý pomohl české reprezentaci v kvalifikaci mistrovství Evropy důležitým gólem v závěrečném utkání s Moldavskem, dnes se postaral o vítěznou trefu v přípravném zápase s Arménií (2:1). Bilance dvou branek ve třech mezistátních startech si dlouhán cení, Euro je ale pro něj podle vlastních slov ještě daleko.

Chorý chtěl Spartě vrátit smolnou podzimní porážku z Letné, na hattrick nemyslel

Plzeňský Tomáš Chorý si cenil výhry 4:0 ve šlágru 24. ligového kola nad Spartou o to víc, že měl stále v hlavě, jak Západočeši při porážce 1:2 v podzimním vzájemném duelu na Letné v závěru těsně nedosáhli na vyrovnání.

Chorý za zákrok na brankáře Trmala podle komise rozhodčích správně dostal žlutou

Útočník Plzně Tomáš Chorý podle komise rozhodčích ve středeční dohrávce 6. kola první ligy v Mladé Boleslavi správně obdržel žlutou kartu za faul na brankáře Matouše Trmala. Komise v komuniké konstatovala, že se nejednalo o zákrok na vyloučení.

Chorý po reprezentační premiéře: Takhle jsem si to asi představoval

Útočník Tomáš Chorý při premiéře v reprezentačním A-týmu pomohl gólem a asistencí ke kvalifikační výhře 3:0 nad Moldavskem a postupu na mistrovství Evropy. Přestože si plzeňský hráč podobný debut v rodné Olomouci představoval, v rozhovoru s novináři uvedl, že má smíšené pocity. Mrzela ho rezignace trenéra národního mužstva Jaroslava Šilhavého.

Chorý poprvé v reprezentaci: Nervózní jsem nebyl, vesměs všechny znám

Tomáš Chorý už několikrát figuroval mezi náhradníky, premiérovou pozvánku do české reprezentace ale dostal až nyní na závěrečné zápasy kvalifikace mistrovství Evropy v Polsku a s Moldavskem. Osmadvacetiletý útočník věří, že dorazil na sraz v dobré formě. Příliš nervózní nebyl, průvodce mu dělá klubový spoluhráč z Viktorie Plzeň brankář Jindřich Staněk...

Chorý: Před skupinou by takovému postupu asi nikdo nevěřil, jsem na tým hrdý

Plzeňský fotbalista Tomáš Chorý před dvěma týdny rozhodl v Evropské konferenční lize proměněnou penaltou o vítězství 1:0 v Záhřebu a svůj počin zopakoval i v domácím utkání s Dinamem, které skončilo stejným výsledkem. Podle osmadvacetiletého útočníka by před začátkem skupiny málokdo věřil, že si Viktoria vybojuje účast v osmifinále už po čtyřech kolech a s plným počtem dvanácti bodů. Novinářům také řekl, že je na mužstvo hrdý.

Nesmíme myslet na to, že máme bodový polštář, nabádá Chorý

Plzeňští hráči podle útočníka Tomáše Chorého v domácím utkání s Dinamem Záhřeb nesmí myslet na to, že mají ve skupině Evropské konferenční ligy velký náskok na soupeře a remíza jim stačí k jistotě postupu. Na tiskové konferenci uvedl, že mu udělala radost premiérová nominace do reprezentace...

Chorý varuje před Gzirou: Sice to není tak známý soupeř, ale pořád má kvalitu

Ačkoliv jsou hráči Plzně v úvodním domácím utkání 3. předkola Evropské konferenční ligy proti Gziře velkým favoritem, podle útočníka Tomáše Chorého bude důležité soupeře nepodcenit. I proto, že v obraně maltského týmu hrají urostlí a tvrdí "chasníci" z Brazílie. Osmadvacetiletý hráč na tiskové konferenci také řekl, že pro Viktorii je jasným cílem postup.

Chorý věří, že k Plzni se znovu přikloní štěstí a v odvetě s Dritou uspěje

Útočník Tomáš Chorý po překvapivé bezbrankové remíze s Dritou v úvodním utkání 2. předkola Evropské konferenční ligy litoval mnoha neproměněných domácích šancí. Osmadvacetiletý fotbalista ale věří, že Západočeši střeleckou smůlu protrhnou a příští týden zvládnou odvetu v Kosovu a postoupí do další fáze kvalifikace.

Chorý za Sörensena trestán nebude, disciplinárka s ním nemůže zahájit řízení

Plzeňský fotbalista Tomáš Chorý nebude dodatečně potrestán za úder hlavou proti sparťanskému obránci Asgeru Sörensenovi v sobotním utkání 15. kola první ligy. Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace (LFA) se sedmadvacetiletým útočníkem Viktorie ani nemohla zahájit řízení.

Sparta žádá trest pro Chorého, podle komise rozhodčích měl být vyloučen

Pražská Sparta vyzvala disciplinární komisi Ligové fotbalové asociace, aby důkladně prošetřila zákrok plzeňského útočníka Tomáše Chorého na sparťanského stopera Asgera Sörensena. Komise rozhodčích Fotbalové asociace ČR dnes v komuniké potvrdila, že Chorý měl být v sobotním ligovém šlágru vyloučen za udeření soupeře.

V žádném případě jsem nechtěl Sörensena zranit, ohradil se Chorý

Útočník Tomáš Chorý se ohradil proti obviněním, že v sobotní ligovém duelu se Spartou (0:1) chtěl zranit stopera Asgera Sörensena. Sedmadvacetiletý útočník to uvedl v prohlášení na webu Plzně.

Chorý: Myslel jsem i na hattrick

Plzeňský útočník Tomáš Chorý zřejmě nikdy nezapomene na dvě branky, které vstřelil Barceloně při domácí porážce 2:4 na závěr skupiny Ligy mistrů. Sedmadvacetiletý útočník připustil, že myslel i na hattrick a trochu ho mrzelo, že ho trenér Michal Bílek v 79. minutě vystřídal. Západočeši podle Chorého v elitní soutěži rozhodně neudělali ostudu, přestože prohráli všech šest zápasů.

Chorý za podpory "Hujerů" přispěl gólem a asistencemi k výhře Plzně ve Zlíně

Se skvělou bilancí jedné branky a dvou asistencí se na zlínské Letné prezentoval útočník Plzně Tomáš Chorý. Společně s dvougólovým Erikem Jirkou se stal hlavním strůjcem vítězství nad "Ševci" 3:0 v utkání 14. kola první ligy. Chorého výborný výkon sledovala na tribuně rodina a širší příbuzenstvo, připomínající rodinu Hujerů z filmové komedie Marečku, podejte mi pero!.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele