Trenér Španělska Enrique uvízl před zápasem s Kosovem v hotelovém výtahu

Nezvyklé potíže měl před středečním kvalifikačním duelem s Kosovem o postup na mistrovství světa 2022 trenér španělské reprezentace Luis Enrique. Spolu se svými asistenty zůstal zhruba hodinu uvězněný v hotelovém výtahu. Na stadion se nakonec dostali krátce po začátku zápasu, který Španělé vyhráli 3:1.

Ramos zvažoval penaltu ve stylu Panenky, Benzema atakuje žebříčky

Napodobit legendárního Antonína Panenku, jako už několikrát předtím, zvažoval v osmifinálové odvetě Ligy mistrů obránce Realu Madrid Sergio Ramos, když se proti Atalantě postavil za stavu 1:0 k pokutovému kopu. Nakonec však zvolil razantní střelu, uspěl a španělský gigant po výhře 3:1 prošel po dvouleté pauze mezi nejlepších osm týmů soutěže.

Další problém pro Real Madrid, Ramos prý musí na operaci

Sergio Ramos si podle španělského tisku řádně protáhne pobyt na marodce Realu Madrid. Obránce Bílého baletu má problémy s kolenem a ty má vyřešit operace, chirurgickému zákroku se fotbalista podrobí ještě dnes a mimo hru bude až do konce března...

V nominaci na fotbalistu roku jsou Messi, Ronaldo i Lewandowski

V nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku 2020 podle Mezinárodní fotbalové federace FIFA jsou loňský vítěz Lionel Messi, Cristiano Ronaldo nebo Robert Lewandowski, který prožil skvělý rok s Bayernem Mnichov. Do jedenáctičlenného výběru se dostali ještě Thiago Alcantara, Kevin De Bruyne, Sadio Mané, Kylian Mbappé, Neymar, Sergio Ramos, Muhammad Salah a Virgil van Dijk.

Ramos prý může odejít z Realu, PSG mu nabídlo půl miliardy ročně

Kapitán španělské reprezentace a Realu Madrid Sergio Ramos by od příští sezony mohl hrát za Paris St. Germain. Čtyřiatřicetiletý stoper, jemuž v červnu vyprší v Realu smlouva, dostal podle španělského deníku AS od pařížského klubu nabídku tříleté smlouvy s ročním příjmem 20 milionů eur (527 milionů korun).

Nebylo by spravedlivé Ramose kritizovat, řekl trenér Enrique

Kapitán španělské reprezentace Sergio Ramos po sérii 25 proměněných penalt v dresu Realu Madrid a národního týmu nedal v sobotním utkání Ligy národů proti Švýcarsku hned dvě. Podle trenéra Luise Enriqueho by ale nebylo spravedlivé nového evropského rekordmana v počtu reprezentačních startů kritizovat.

Podle Ramose je výhra Realu v Barceloně skvělá pro morálku týmu

Sergio Ramos věří, že výhra Realu Madrid 3:1 v Barceloně v sobotním šlágru 7. kola španělské ligy dodá jeho týmu po předchozích dvou soutěžních porážkách morálku do nadcházejících zápasů. Právě Ramos vstřelil v El Clásicu v 63. minutě z penalty vítězný gól.

Trenéra Enriqueho nadchl výkon Španělů, vyzdvihl Fatiho s Ramosem

Navýsost spokojený byl trenér španělské reprezentace Luis Enrique po nedělní výhře 4:0 nad Ukrajinou ve druhém utkání skupiny A4 Ligy národů. Vedle týmového výkonu vyzdvihl i útočníka Ansua Fatiho, který se v 17 letech stal nejmladším střelcem národního týmu v dějinách, a dvougólového kapitána Sergia Ramose.

Přáli bychom si, aby Messi zůstal, ale má právo se rozhodnout sám, řekl Ramos

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos prohlásil, že pro celý španělský fotbal by bylo lepší, kdyby Lionel Messi zůstal v Barceloně, nicméně si podle něj vydobyl právo opustit klub podle svého vlastního uvážení. Na druhou stranu také poznamenal, že si není jist tím, že slavný Argentinec zvolil vhodnou formu.

Ramos odmítl, že by Real Madrid byl v čele La Ligy díky rozhodčím

Kapitán Sergio Ramos odmítl, že by fotbalisté Realu Madrid byli v čele La Ligy díky rozhodčím. V posledních dvou ligových zápasech zvítězil "Bílý balet" 1:0 díky jeho proměněným penaltám. Ve čtvrtek nejdřív Real takto zdolal Getafe a v nedělním 34. kole Athletic.

Realu se při návratu do ligy zranili Hazard, Ramos a Carvajal

Vítězný návrat Realu Madrid do španělské ligy po tříměsíční pauze zaviněné pandemií koronaviru zastínila zranění několika opor. Nedělní zápas s Eibarem, který domácí vyhráli 3:1, nedohráli Eden Hazard, Sergio Ramos a Dani Carvajal.

TOP 10 nejlepších stoperů světa podle Eurofotbalu

Nizozemský buldozer Virgil Van Dijk, nebo nestárnoucí kontroverzní Sergio Ramos? Nebo někdo úplně jiný? Který báječný zadák je podle redaktorů serveru Eurofotbal.cz nejlepším středním obráncem planety a kterých devět statečných ho v našem hodnocení doplní?

Frustrovaný Ramos po remíze s Betisem: Všechno nám nahrálo a my to nevyužili

Obránce Realu Madrid Sergio Ramos byl hodně zklamaný po sobotním utkání proti Realu Betis, který skončil nerozhodně 0:0. Zkušeného stopera mrzely nejen nevyužité gólové příležitosti v samotném zápase, ale také zmařená šance na posun do čela tabulky.

Ramose mrzela ztráta, španělský rekord by vyměnil za výhru

Iker Casillas od včerejšího dne už není španělským rekordmanem v počtu startů za národní tým. Na zkušeného brankáře se v září dotáhl jeho někdejší spoluhráč z Realu Madrid Sergio Ramos a včera se na čele tohoto pořadí osamostatnil, v zápase s Norskem si na své konto připsal 168. start na mezistátní scéně...

Ramos prý urazil v derby rozhodčího. Co se stane na hřišti, má tam zůstat, řekl Simeone

Kouč Atlética Madrid Diego Simeone zůstal po remízovém derby proti Realu Madrid klidný a do komentářů ohledně extempore kapitána soupeře Sergia Ramose se příliš nepouštěl. "Co se stane na hřišti, má tam zůstat," uvedl Simeone po bezbrankové plichtě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele