Další články

Teď už mohu zemřít v klidu, ulevil si Ramos po vítězném návratu do Sevilly

Sergio Ramos v neděli po dlouhých osmnácti letech znovu oblékl dres Sevilly. Návrat 37letého obránce do Andalusie představoval hodně kontroverzní tah vedení a fanouškům se příliš nezamlouval, to vše ale změnilo utkání s Las Palmas.

Jsem rád, že jsem zpátky, potvrdil Ramos návrat do mateřské Sevilly

Bývalý mistr světa a Evropy Sergio Ramos se po 18 letech vrací do Sevilly. Sedmatřicetiletý španělský obránce po minulé sezoně skončil v Paris Saint-Germain, předtím hrál 16 let za Real Madrid. Svůj návrat do Sevilly dnes potvrdil novinářům.

Sobotní oslavy a hned dvě loučení, vedle Messiho PSG opustí i Ramos

Vedení PSG před dvěma roky lovilo v největších španělských klubech a získalo dvě výrazné posily, obě pak v sobotu večer čeká loučení s hlavním městem Francie. Utkání s Clermontem bude posledním nejen pro Lionela Messiho, ale i pro obránce Sergia Ramose.

Do Saúdské Arábie také Ramos? Al-Hilal pro něho chystá lukrativní kontrakt

Sergio Ramos dokončuje svou druhou a dost možná poslední sezonu v dresu PSG. Zkušený španělský obránce má kontrakt do konce června a nový je otázkou několika měsíců, čehož se snaží využít Al-Hilal, saúdskoarabský celek je připraven fotbalistovi předložit velmi lukrativní nabídku.

Ramos už za Španělsko nenastoupí, uzavřel reprezentační kariéru

Definitivní konec ve španělské reprezentaci oznámil Sergio Ramos, jenž ukončil kariéru v národním týmu. Rekordman za La Roja naposledy nastoupil před dvěma lety...

Ramos na konec kariéry nemyslí, hrát chce až do čtyřiceti

Sergio Ramos před dvěma týdny oslavil 36. narozeniny a jedním z dárků mu byl i další návrat na zelené trávníky. Zkušený španělský obránce si letos fotbalu moc neužil, jelikož ho pravidelně trápí svalová zranění, odchod do důchodu je ale tím posledním, co by se mu honilo hlavou...

Ramos dres měnit nechce, v PSG by rád dodržel kontrakt

Paris Saint-Germain ani letos nevyhraje Ligu mistrů a jeho hvězdy se staly terčem kritiky. Vypískáni nedávno byli Lionel Messi s Neymarem a zklamání představuje rovněž Sergio Ramos. Zkušený španělský obránce by francouzskému klubu stále rád oplatil jeho důvěru...

Ramose potkaly další komplikace a opět musí odložit debut v PSG

Paris Saint-Germain v průběhu letošního léta získal několik zajímavých posil a hned dvě z nich začaly nové angažmá zraněními. Lionel Messi je po problémech s kolenem už v pořádku, na marodce naopak nadále zůstává Sergio Ramos, španělského obránce stále trápí lýtko...

Sága ohledně Ramose je u konce, obránce se upsal PSG

PSG je na trhu hodně aktivní a v průběhu několika dní získalo dalšího vynikajícího obránce. Defenzívu vyztuží Sergio Ramos, zkušený stoper prošel zdravotní prohlídkou a podepsal dvouletý kontrakt, na jehož podmínkách se s vedením dohodl...

Ramos by měl po odchodu z Realu Madrid hrát za Paris Saint-Germain

Španělský obránce Sergio Ramos by měl po odchodu z Realu Madrid oblékat dres Paris Saint-Germain. Podle francouzských médií má pětatřicetiletý stoper v bohatém klubu připravenu dvouletou smlouvu. Jeho bratr a zároveň agent už v Paříži údajně domlouvá poslední detaily.

Ramos po šestnácti letech odejde z Realu Madrid

Real Madrid po dlouhých 16 letech opustí kapitán Sergio Ramos. Zkušený obránce, který se nedočká prodloužení smlouvy, se rozloučí na zítřejší tiskové konferenci...

Kapitán Realu Ramos je měsíc před Eurem znovu na marodce

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos je opět zraněný a je možné, že přijde o dramatický závěr španělské ligy. Klub uvedl, že zkušený stoper podstoupil další vyšetření a má zánět šlachy stehenního svalu. Plánovanou délku absence Real neuvedl.

Kapitán Realu Madrid Ramos měl pozitivní test na koronavirus

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos měl pozitivní test na koronavirus. Oznámili to zástupci španělského klubu. Real ve středu čeká odveta Ligy mistrů s Liverpoolem, zkušený obránce ale už dříve ze sestavy vypadl kvůli zranění.

Sergio Ramos si nezahraje ve čtvrtfinále LM proti Liverpoolu

Real Madrid se bude muset ve čtvrtfinále Ligy mistrů obejít proti Liverpoolu bez obránce Sergia Ramose. Kvůli zranění lýtkového svalu zřejmě nebude hrát ani v jednom duelu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele