Sága ohledně Ramose je u konce, obránce se upsal PSG

08.07.2021, 11:20
Aktuality
PSG je na trhu hodně aktivní a v průběhu několika dní získalo dalšího vynikajícího obránce. Defenzívu vyztuží Sergio Ramos, zkušený stoper prošel zdravotní prohlídkou a podepsal dvouletý kontrakt, na jehož podmínkách se s vedením dohodl...

"Paris Saint-Germain s potěšením oznamuje příchod Sergia Ramose. Španělský obránce uzavřel dvouletou smlouvu, v klubu bude působit do 30. června roku 2023," oznámil francouzský vice-mistr v oficiálním prohlášení.

35letý Ramos je odchovancem Sevilly a největší část kariéry strávil v Realu Madrid, za který odehrál 671 zápasů a nastřílel celkem 101 gólů. S Bílým baletem hned čtyřikrát opanoval Ligu mistrů, pětkrát se stal mistrem Španělska a dvakrát pozvedl nad hlavu trofej určenou pro šampiona tamního poháru.

V loňské sezoně měl Ramos často zdravotní problémy a koncem června mu vypršel kontrakt. S představiteli slavného týmu dlouho jednal o prodloužení a kamenem úrazu se stala délka smlouvy - fotbalista chtěl dohodu na dva roky, Real Madrid byl ochoten nabídnout mu jen jednoletý kontrakt.

PSG se v příští sezoně hodlá vrátit na francouzský trůn a rádo by opanovalo i evropskou scénu. Vedle Ramose přišel Achraf Hakimi, z Liverpoolu dorazil Georginio Wijnaldum a z AC Milán přijde italský reprezentační brankář Gianluigi Donnarumma.

Autor: Tomáš Pavlík / psg.fr

Komentáře (196)

Přidat komentář
Svatej

Abych si to PSG ještě nakonec neoblíbil.

Udělali světu laskavost a odsáli v podstatě to nejvíc nesympatický, co z toho kvalitního po trávnících běhalo, zachránili PL od tohohle šmejda, nám poslali Silvu a jako bonus ukradli Hakimiho, kterej by nás i přes jeho kvalitu zbytečně vázal k omezenýmu počtu rozestavení. Good bois.

Reagovat
smazaný uživatel

U obou jsem si oddechl

Reagovat
O.Giroud

sice je v PSG vela nesympatickych hracov, ale som rad ze ich tu mame a s takyma penezma. Vsetko zle je na nieco dobre

Reagovat
Mercury

Fanda penez jak vidim oblibene kluby. Jeste bych pridal Anzi Machackalu.

Reagovat
widlak

V Machačkale už prachy nemají.

Reagovat
O.Giroud

nemusis verit vsetkemu co vidis sme na Internete

Reagovat
Mercury

To mi chces rict, ze nejsi realny Olivier Giroud?

Reagovat
O.Giroud

njn

Reagovat
smazaný uživatel

merde!

Reagovat
Firkraag

Kecá, určitě to je Giroud. Francouzi umí česky běžně, Gérard Houllier tehdá psal na svaz, že chce trénovat repre .

Reagovat
O.Giroud

Tinder, Badoo te nauci

Reagovat
fenixLFC

aj keby, tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tiež to tak vnímam...

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
Svatej

Jinak už jsem to psal do jedný mrtvý diskuze, tak to sem pošlu znova, třeba na to někdo bude mít dobrej náhled.

Krásně se to v PSG rýsuje pro to, aby celýmu světu splnili přání a toho Ronalda s Messim dotáhli do jednoho týmu. Mbappé stejně neprodlouží a teď vyskočilo poslední a ideální okno ho za rozumný prachy střelit a když tak dychtí po získání LM, je tohle ideální jednorázová cesta, jak k tomu dojít.

Nevěřim tomu, že se to Crisovi a Leovi samostatně někdy ještě podaří, ale společně, bohužel i s Ramosem v týmu, by to urvat mohli.

Řekni to za mě Dominicu! https://tinyurl.com/ymn7ywp

Reagovat
Atlético de Madrid

No nevim, jestli tym slozeny z hracu 35+ bude hlavnim favoritem na vitezstvi v LM.

Reagovat
Svatej

Tak kdyby byla řeč o 35 letým Anelkovi, tak bych ti dal za pravdu okamžitě. V tomhle případě jde ale v podstatě o hráče, kteří si doteď udrželi tu absolutně nejvyšší výkonnost a postupně z ní každým rokem nějaký procenta ztrácejí. Teď ještě pořád určitým způsobem jsou kvalitou nad odsttaníma, mladšíma. Se správným systémem to může bejt poslední jízdenka za titulem.

Pochopitelně mě k tomuhle žene i prostá zvědavost a přání v jednom. Já bych je v týmu společně hrozně chtěl vidět.

Reagovat
vilp

Ani jeden nich neudělá bez balonu pro tým nic, se Suárezem to pak taky absolutně nefungovalo. Podle mě teda k sobě oba potřebují 10 dělníků, aby měli šanci ještě jednou vyhrát.

Reagovat
Svatej

Juventus něco takovýho teď celkem měl ne? Dostali na prdel od Porta a bylo vymalováno, přes nás by nejspíš stejně nepřešli. Barca sice neměla dřívější kvalitu, ale alespoň dravý mládí ne? Co konkrétně by sis představoval jako 10 dělníků? Něco na styl Poolu?

Já tam tu šanci pro ně separovaně v současný době a v současných týmech nevidim. Společně v jiným, talentem nacpaným kádru, by to možná pořád šlo. Pro ''tvou'' i ''mou'' variantu hovoří určitý plusy i zápory.

Reagovat
vilp

Minimálně Messi potřebuje, aby k němu hráči seděli typologicky a ještě to za něj stíhali odběhat a odmakat, pak ve svým věku vynikne nejvíc. Třeba Griezmann rozhodně líný není, ale do toho týmu podle mě stejně nezapadá. Takových borců s velkým platem tam mají víc, proto jsou ve finále platnější mladíci jako Fati nebo Pedri. Ale ti se budou muset zlepšit a vyhrát. Kun nebo Depay se mi tam taky úplně nehodí. Na Juve nekoukám, ale četl jsem tu od fanoušků asi tisíckrát, že jim Cristiano omezuje nejlepší hráče, to je pak těžký.

Reagovat
Svatej

Tak ona celkově v tomhle scénáři je důležitá ta věc, aby si jak Ronaldo, tak Messi uvědomili v podstatě to, co tady píšu. Sami už to nejspíš neuhrají. Messimu novej dostatečně kvalitní a běhavej tým těžko doroste do dvou let a Ronaldo už je na pomyslný hranici, kdy se zpochybňuje jeho přínos, už teď. Pokud chtějí ještě vyhrát, něco změnit musí.

Kam tím mířim? Bylo by důležitý, aby oba svoje role přijali a věděli, že už bejt jen touhle verzí úplně nestačí. I kdyby měli obětovat 20% svýho přínosu dopředu a trenér to postavil na tom, aby dozadu nebyli alespoň vyloženě kotvami, mohlo by to na ten rok v ty správný zápasy fungovat.

Je to málo pravděpodobný? Asi, ale když si hrajeme s divokýma scénářema a tvoříme jim možnosti, těžko to do sebe zapadne jako lego, kde jednu kostičku odebereš a dám jinam, kde bude taky perfektně sedět. Ale zas bych se opakoval, ti dva budou mít hald vždycky, otázka je, jestli jsou ochotní pro to ještě jednou něco obětovat..

Reagovat
vilp

Problém je v tom, že Messi po hřišti chodí už roky a Cristiano je pořád největší egoista v Evropě.

Reagovat
Svatej

Jup, jak sám píšu, není to jen o tom nacpat je do jednoho týmu a pohodlně se posadit. Oni sami musí vědět, jak na tom jsou a že jejich týmy nejsou jediným důvodem, proč už nevyhrávají..

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas, že nutnou podmínkou je změna mentálního nastavení obou hráčů. Současně je ještě potřeba trenér, který by pro tým dokázal připravit vhodnou taktiku a současně hráče ukočírovat, když se nebude úplně dařit. A v neposlední řadě nějak přesvědčit Messiho, aby opustil Barcelonu. Což je tedy podle mě nejtěžší úkol

Reagovat
Svatej

Přesně

Reagovat
Atlético de Madrid

Spolehat na to, ze dva veterani s milionem trofeji a miliardovou vyplatou ve 35 letech najednou pujdou do sebe a uplne zmeni svuj styl hry mi teda prijde naprosto mimo realitu

Reagovat
Spalovač šancí

Úplně ne. Sami cítí, že už to není ono. A další triumf LM jim pomalu utíká a popravdě řečeno, jejich současné kluby na vítězství nemají

Reagovat
Svatej

Reagovat
misinho7

Podla mna by tu LM ziskali uplne suverejne. Mat v time Ronalda a Messiho(sice uz starsich) je prsote cheat a k tomu este vzadu Ramosa. Na ten jeden rok by to mohli risknut, sak to by mohli postavit jeden z najlegendarnejsich timov aj ked len na sezonu. Francuzsku ligu absolutne nelsedujem ale s tou dvojkou v time by to podla mna zrazu zaujimalo cely futbalovy svet.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomik111

Akorát v dnešním fotbale je luxus, pokud nemusí bránit ten jeden hrot (hvězda) jako Lewa, CR, Leo. Nedovedu si představit v LM, jak by hráli proti běhavé Chelsea nebo City, kdyby nebránili oba dva. Nemluvě o tom, že by tam zůstal Neymar a ten by asi taky moc nebránil.

Reagovat
sylarko

jako utok neymar-ronaldo-messi by som si pozrel

Reagovat
Acquanni

Tak tohle je právě hodně zajímavá představa. Takový zápas by mohl dopadnout tak, že je prostě Chelsea nebo City uběhají a zničí. Na druhou stranu ta představa, že PSG hraje těžký blok, ale jednou dvakrát za deset minut dostanou balón k Messimu, který si udělá prostor a pošle dopředu Crise Takhle čistě z fantazírování by takový dvojzápas mohl skončit 0:0, 5:5 i 5:0 na jednu či druhou stranu Když si člověk vezme, jak PSG zahrálo proti Bayernu, kdy hráli dost z bloku, ale na druhou stranu měli navíc X tutovek, tak být tam k Neymarovi místo Mbappeho Cris a Messi, to je šílená představa, i ten Bayern nabídl dost mezer, že s takovým kombem by to mohlo být fakt 10 gólů za ty dva zápasy. Samozřejmě by to taky mohlo být 10 pro Bayern, kdyby místo Neymara s Mbappem nebránili rovnou tři. Určitě by to bylo zajímavé vidět. Kdyby taková sestava vyhrála, bylo by to ještě větší uznání velikosti těchto dvou, kdyby ne, ukázalo by to jaký pokrok fotbal v důležitosti týmové spolupráce ušel

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
oddy

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja si naopak myslim, ze to je totalni blbost

Reagovat
Pharrell

Reagovat
misinho7

Ako predstava krasna ale nakoniec mam pocit ze tam nepojde ani jeden z nich. A hlavne akoze FFP pre nich neplati ale toto by uz bolo snad riadne podozrive

Reagovat
Svatej

Tak Messiho obechčiješ nějakým ambasadorstvím, když ho nemusíš kupovat a Ronaldo už zas tak brutální cenu mít nebude, plat obechčiješ stejným způsobem.

Spíš je otázka, jestli by to fakt stačilo. nemůžu se zbavit dojmu, že se fotbal posouvá směrem, kde už je dost velkou přítěží i jeden nemakající hráč, natož 2 nebo s Neymarem 3 (na jeho workrate jsem nikdy moc nekoukal). Ale znova... dost pravděpodobně by se na těch několik zápasů hecnout mohli, já bych to zkrátka chtěl vidět.

Reagovat
misinho7

No ako chcel by som vidiet ako tam ta trojka stoji v predu a ti vzadu sa idu zblaznit. na druhej strane ako nahle by ta trojka dostala loptu tak by bolo vymalovane, Messi s Neymarom by to tam cele roztocili a Ronaldo by bo tam zakoncoval

Reagovat
Gazdo

No Neymarovi sa moc workrate zrovna vycitat neda. On ma fakt len jedinu zlu vlastnost a tou je to ze je to proste zmrd vylizany inak je proste genialny a takpovediac asi aj dokonaly futbalista

Reagovat
Svatej

Díky za doplnění, nebyl jsem si právě u něho jistej, jak to s ním ve skutečnosti je. Jak se o tom nikdy nemluvilo ani v jednom, ani v druhým extrému, tak mi tahle stránka jeho hry zůstala v pomyslný šedý zóně, což samo o sobě vlastně taky říká alespoň něco..

V tom případě je možnost, že by tenhle scénář fungoval, znova o něco málo větší

Reagovat
Gazdo

No on ako ide vek tak vacsinou maka uz len ked naozaj o nieco ide ale vtedy dokaze byt vazne timu platny aj v defenzive. Ale si pamatam ked prisiel do Barcelony tak lietal ako drak

Reagovat
El Cid z City

Asi by nechtěli hrát spolu.

Reagovat
Svatej

Jak říkám, možná je to jeden z mála způsobů, jak něčeho ještě dosáhnout. Pokud by je byli v PSG schopni přesvědčit, že to společně s Neymarem a Sergiem dovedou, tak proč ne. Ronaldo by do toho šel podle mě určitě. Liga sice na hovno, ale za prvé tuhle ještě nemá a za druhé bude vždycky chtít další LM.

Reagovat
Mercury

MLS - Inter Miami. Pockej dva roky..

Reagovat
Svatej

Tam nebudou na očích a nebude to mít velkej význam.. Navíc na to ještě mají trochu času.

Reagovat
Mercury

Vsak jo, ty dva roky. Aby tam sli ve 40 nema uplne cenu. Mne slo hlavne o to, kde by se realne mohli potkat v jednom tymu. Messi do PSG nepujde, odehraje dve sezony v Barce a pujde se nekam uklidit a dohrat si v klidu...

Reagovat
Svatej

Tak je mi celkem jasný, že týhle eventualitě uplně fandit nebudeš a varianta, že Leo zůstane, je pořád velká.

Pokud to ale nevyjde, což se pořád může reálně stát, tak to PSG vidim jako uvěřitelnou možnost. Po jeho získání by se média tak zbláznily, že by to fakt mohlo klapnout celý. V tomhle celým šíleným scénáři to v mých očích bude stát a padat právě na Leovi.

Reagovat
Mercury

Bez šance. Ta byla loni a i tak bylo ve hře reálně jen City.

Reagovat
Svatej

Loni taková šance nebyla, pořád ten kontrakt měl. Teď už to prostě není ve vašich rukách a situaci je úplně jiná, vždyt se dokonce ani neví, jestli to dáte dokupy finančně.

Ve výsledku já tě o ničem přesvědčovat nemusím, jen se mi zdá že se dostáváš do takový sebevědomý pozice, ze který by jsi mohl vyjít nepěkně překvapenej...

Reagovat
Mercury

To máš možná pravdu, ale pokud nenastane tebou zmíněná finanční katastrofa (ke které bohužel v Barceloně není v posledních letech nikdy daleko), tak jsem si dost jistý, že i sám Messi to už chce dohrát doma.

Reagovat
fabec1222

Ronalda tam čekám no, ale ještě ne teď...

Myslim si, že tam půjde tak za 3 roky, po ME 2024. Taková mediální osobnost se tam bude před MS 2026 hodit, a pro CR7 pak to MS bude ideální konec kariéry.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Bych chtěl vidět rozdělení penalt a přímáků

Reagovat
Svatej

Věřil bych tomu, že by si Ronaldo rozebral penalty a Messi přímáky z blízka. Každopádně to by byla ze všeho jedna z těch příjemnějších starostí.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Yes, to by dávalo smysl.

Reagovat
Hachim Mastour

normálne by si ich delili podľa strany tak ako s Garethom

Reagovat
Seydou Doumbia

Vyplatilo by se to vůbec těm šejkům za tu cenu? Podepsat Mesiho, Ronalda s obrovskými platy, potom se jich zase někdy zbavit. Jeden z favoritů by to na vítězství LM byl, ale to jsou už od dob Ibry a furt nic. V posledních letech je srazuje nekoncepční práce a absolutně nevývažený tým, kde na jednom konci máš Neymara a Mbapeho a po hřišti ti lítá i Paredes nebo Baker či Diallo.

Přílíšná cirkulace hráčů do kádru není nikdy k užiku, i když jde o hráče sebelepší. Ale to je čistě můj názor.

Reagovat
Svatej

Hmm já teda mám vzato, že šejci to pro peníze a byznys absolutně nedělají. Chtějí se jen bavit a vyhrávat z mýho pohledu.

Problém byl že v době Ibry byli v evropě prostě minimálně dva nadhráči v dvou supertýmech, což zkrátka stále bylo o něco víc. Teď je konkurence v prdeli a oni můžou z toho zlatýho ctrónu ještě vymačkat poslední šťávu, neváhal bych..

Jinak právě ta absence koncepce je to, proč bych i věřil tomu, že to udělají. Ve výsledku by takováhle fůze nedávala ze strašně moc pohledů smysl a vzhledem k tomu, jak sám popisuješ, to vedou, to je ve výsledku i relativně reálný vyústění situace.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak samozřejmě že by to vyhrát mohli. Přeci jen i minule se už dostali do finále. Ještě by si k tomu mohli přivést Pogbiče. Ten tým by to bud vyhrál a nebo by se hromadně mezi sebou servali jak psi během zápasu. Nebo by je soupeř dokazal psychicky úplně rozložit. Ale nechci to. Rázem by se do L1 sekce přesunula hromada čuráku a dělala chytré.

Reagovat
Svatej

Jo aha, teď teprve koukám na tvoje oblíbený týmy a rázem tvůj pohled naprosto chápu.

Z vlastní zkušenosti kdykoliv, kdy hráč z PL přestoupil do PD a vice versa, byly diskuze i po jediným gólu danýho hráče vážně k nesnesení. Tohle by sis skutečně neužil.

Každopádně největší šanci bych viděl v tom, aby spíš než Pogbu urvali Kantého, Součka a další ekvivalent behajícího kamenu nekonečna a doufali, že to banda atletů za ty geniální dědky odběhají.

Reagovat
Seydou Doumbia

No kdyby PSG přivedli Kantého tak už by současný tým mohl stačit pro výhru v LM a nemuseli by šaškovat s dalšími pokemony. Kanté ale vypada jako rozumný kluk tak snad když uz šel do Chelsea tak nepůjde do PSG.

Reagovat
Miguel19

A největší sranda by byla, ze slabej Poche by s tím neuhral ani titul v lize…

Reagovat
Svatej

Viděl bych to na dobrou válku vyšších sil.

Messi, Ronaldo, Ramos, Neymar, Donnaruma vs Tottenham curse magic.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Seydou Doumbia

No letos to je izy win ligy pro něj...loni mu to posral Tišl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Seydou Doumbia

Vám vyhrál LM, ale PSG posral titul

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby si ho nechali, tak ho mají.

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle už by vyhrál i on.

Reagovat
kovi610

Reagovat
r.mrazik

utok neymar,messi,ronaldo by byl zajimavy...akorat by museli hrat fotbal stare gardy,kdy se nechce m oc pressovani

Reagovat
Svatej

Tohle by byla taková fotbalová verze Expendables. Starý páky ve filmovým světě, kterej už dávno funguje uplně jinak a i když se zdálo, že o jejich produkt zdánlivě nebyl zájem, fungovalo to.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
patas92

Až na to, že ten film moc nevydělal

Reagovat
Svatej

Hmmm vydělal si na sebe 3,3 krát, to není zas tak hrozný.

Reagovat
r.mrazik

jednicka? ta jeste docela jeste joo

Reagovat
kattos

Dont give me hope.

Reagovat
Svatej

Reagovat
FUnk

for family

Reagovat
Akinfeev

Tak snad s timhle tymem uz vyhraji ligu

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Kluivert9

Srdcař

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Messi, LeBron a Djokovic, a bude to celý. Potom dokoupit licenci LM, a z rezervních týmů sestavit ligu. Tomu se říká změna paradigmatu.

Reagovat
Mercury

Messiho leda s Federerem, legendy k sobe. Djokovice nebrat.

Reagovat
Gazdo

A pritom je Djokovic lepsi ale aj tak Fede je proste sirokou verejnostou brany ako Goat no

Reagovat
LAM

Federer,Nadal.....Djokovič pro každého kterej tenis dlouhodně sleduje

Reagovat
Mercury

Reagovat
Bandita_Harry

Hovor za seba

Djokovic top

Reagovat
sylarko

Reagovat
penepi

Reagovat
Bandita_Harry

Zatiaľ áno u skalných fanúšikov asi bude navždy Federer najlepší, uvidíme kam až to dokáže Nole dotiahnuť sezónny GS + OH by mohol padnúť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mercury

Tohle mi prijde zvlastne smutne, ze nejvetsi legendy Realu v tom klubu proste nekonci (na top urovni). Raul, Casillas, CR, ted Ramos...

Reagovat
CHONG

Raúl je trochu jiný případ, ale ostatní si za to můžou sami.

Reagovat
kolouch

Mi to přijde logické. Chtějí ještě hrát, ale tu TOP úroveň z před pár let, kterou Real vyžaduje, už prostě nemají. Tak jdou do jiného, "méně" špičkového klubu a 2-3 sezóny tam ještě s přehledem odkopou a budou tam za hvězdy.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
wyqinac

tak napriklad Xavi ani Iniesta taky nekoncili kariery v Barce.. Ramosovi byla jednoleta smlouva malo, tak at si holt jde.. Kdyby chtel zustat, tak mohl

Reagovat
Mercury

Schválně jsem do závorky dopsal kariéru na TOP úrovni...

Reagovat
Gazdo

Tak jedna vec je neukoncit karieru a odist niekam do dalekych koncin aby si uz proti barcelone nemohol nastupit (max v nejakom propagacnom priatelaku) a druha je ist do dalsieho top klubu v europe kde dost mozno narazis na ten “svoj” klub v sutaznom zapase

Reagovat
wyqinac

ano, ale pak je tady druha vec, ze s brachou na real zkouseli ruzny praktiky, jak z nich vytriskat co nejvic penez jeste. Kdyby chtel zustat, mohl minimalne sezonu jeste odehrat, protoze nabidku na rocni smlouvu mel. Pokud by hral klicovou roli, urcite by pak dostal dalsi rocni. Ale vetsinu tyhle sezony promarodil a pak si rika a dvouletou smlouvu a tezky prachy.. Tady je pak videt, ze jemu o to, aby zustal v klubu neslo

Reagovat
king23

No ale to jaksi klub nemůže rozhodnout, jestli se hráč rozhodně odejít do MLS, Kataru nebo do klubu hrajícího LM. Nebo by jako byl tvůj pohled na Real jiný, kdyby dnes Ramos podepsal s LA Galaxy?

Reagovat
Gazdo

Bavime sa o hracoch alebo o kluboch? Ja Realu vobec nic nevycitam

Reagovat
king23

Co je na tom prosím smutného? Mě to přijde naprosto pochopitelné.... hraješ za jeden z TOP5 klubů na světě, takže asi těžko tam můžeš hrát do 38 let. Buď ukončíš kariéru v 33 letech jako Zidane nebo se smíříš s lavičkou a nebo prpstě musíš odejít. Nevím, jak jinak bys to chtěl řešit. Barca měla to samé s Xavim, Iniestou, Alvesem.

Reagovat
pantondavo

Ale Ramos by klidně jednu až dvě sezony s přehledem dal, spíš se cítil ublíženě, že mu nabídli jen roční, já nevim, za tím muselo být něco víc, tohle prostě smrdí, že takovej srdcař a legenda odejde jen kvůli byrokracii.

Reagovat
CHONG

Srdcař, který už minimálně dvakrát vedení "vydíral" s přestupem...

Reagovat
king23

Hele, kdyby Ramos chtěl, tak by v klubu hrál. Tohle nemá co dělat s tím, že by Real neuměl jednat s legendami. A po tom divadlu s United pár let zpátky stojím jednoznačně v této záležitostiza klubem, byť je Ramos jeden z mých nejoblíbenejších fotbalistů vůbec.

Reagovat
Tomik111

Tak tak. Ramose mám taky mezi nejoblíbenějšími, ale stojím za klubem. Kdyby chtěl, tak je pořád v Realu.

Reagovat
pantondavo

Však jo, jak si z mýho komentáře vyčetl, že stojím za Ramosem?

Reagovat
Mercury

Xavi ani Iniesta by po konci v Barce nikde jinde v Evropě nehráli, o tom jsem přesvědčený. O Puyolovi ani nemluvě.

Reagovat
Kenneth

Vsichni tri byli v Barcelone odmalicka, to se neda o Cristianovi nebo Ramosovi rict. Ikera je skoda, to uznavam.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
zasranej malíř

Tak hodně štěstí kapitáne

Reagovat
CHONG

Konečně je ta telenovela u konce

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Spalovač šancí

Si polepšil

Reagovat
vilp

To je nezvyk jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hraje nekdo nejakej fotbal na mobilu? Stahl jsem si FIFU a PES a PES za me teda o moc lepsi na gameplay.

Mam i FM 2021 ale tam je to oproti PC verzi strasnej rozdil a nuda...

Budu se ted par mesicu dost nudit v praci.

Nebo nejaky jiny tipy na hry? Co se daji hrat.. rad bych nejakou strilecku, ale mam vetsinou zkusenost ze se to hraje na picu.

btw. Sergio

Reagovat
Kixi Syhimour

Soccer Champs

Taková oddechovka, někdy až možná příliš jednoduchá, nicméně rád si čas od času dám jednu sezónu, navíc na ní vývojaři stále pracují a aktualizují.

Pak bych ti i na mobil doporučil Plant vs. Zombies, sice to je rozdíl oproti PC, nicméně na mobil můžeš mít i dvojku, která je sice díky EA horší, ale i tak hratelná a dostatečně tě na delší dobu zabaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusim

Plants vs Zombies jsem kdysi na PC hodne drtil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Moje maličkost

Hraní na mobilu

Reagovat
smazaný uživatel

No je to peklo. Ted s tim prave z nouze zacinam.

Reagovat
Nihilister

Kup si nějakou retro konzoli do ruky, aby to pobralo aspoň PS1 a budeš vysmátý ... zbytečný hrát na mobilu, kde bez vložení reálných peněz, vždy dojdeš do bodu, kdy se dále neposuneš je tak ...

Reagovat
Unique

Pay to win

Reagovat
Kokesh

A fanoušci Juve si stěžují, že s Ronaldem neudělali LM...

Kádr PSG je úplně jiná liga....

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli chceš fotbalovou hru, tak TOP Eleven.

Reagovat
Svatej

Ta mě vždycky srala. Přede deseti lety ji hrálo celý město a ta hra na nás doslova křičela svou náhodností výsledků. Když byl evidentně silnější tým proti evidentně slabšímu, tak jsi v 95% vyhrál, ale u podobně silných týmů to bylo hrozně na náhodu.

Reagovat
Kixi Syhimour

To mi připomíná simulování her ve FIFĚ, kdysi jsem na tom ujížděl, pak mě ale začalo dostávat, jakou absurdní výhodu mají domácí týmy. Reálně si klidně můžeš postavit dream team, ale nějaký křováky v FA Cupu neporazíš, protože hraješ venku, absolutní nesmysl

+ samozřejmě to tak funguje i na "neutrálních" hřištích, když jsi veden jako venkovní tým, tak se můžeš jít klouzat

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam origo licence? Manažera s nějakýma fiktivníma postavama nikdy nezapnu.

Reagovat
John Obi Mikel

Ne, je to prostě manažer s fiktivníma postavama.

Reagovat
wyqinac

Jako strilecku urcite Call of Duty, na tom jsem nejakou dobu ujizdel, hlavne battle royale mod. Jinak ja hraju na mobilu hlavne hearthstone, ale to jestli nehrajes asi moc nema cenu zacinat jinak FIFU jsem taky hral, ale to je proste spis takovy FUT na mobilu, nejhorsi na tom je, ze to musis hrat porad, denne. Hlavne kdyz jsou nejaky eventy - pokud tam chces dosahnout na nejaky ty nejlepsi hrace a necpat do toho prachy, musis kazdy den zapnout treba kazdych 6-8 hodin, kdyz se ti dobije energie, abys sbiral ty body a vse stihnul.. A pak to mesic, dva nezapnes a zjistis, ze tvuj 92 Ronaldo, co si ho farmil x krat za den, den co den behem dvou tejdnu uz vlastne nic neznamena, protoze z novyho eventu dostanes 93-94 jen ty uplne nejtrapnejsi/nejlevnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

True Football - takový CSM, ale na mobil

Reagovat
drussbarb

Na mobilu fotbal nehraju, ale hrozně mě baví Root - desková hra v elektronické podobě, jedna hra do 1/2 hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

Deskovky me nedonuti hrat ani moje zena.

Reagovat
drussbarb

Root je plnokrevná válečná hra v rouše beránčím

Reagovat
Igner Farnsworth

Mtg Aréna, nejlepší hrát normálně v reálu, ale i na mobilu v práci nakou hodku zabavi.

Reagovat
smazaný uživatel

na android je hra podobná civilizaci - Unciv - je opensource (zdarma bez reklam s pravidelnými aktualizacemi). V podstatě seš vůdce svého národa a handrkujes se s ostatnima o suroviny, uzemi, obchodujes, valcis...

Jinak pro ty co maji dobry pc, tak doporučuju Doom Eternal.

Reagovat
smazaný uživatel

ceknu

Reagovat
sokar

Diggis Adventure od bratislavskej Pixel Federation. Taká oddychová klikačka, kde su zakomponované puzzle a iné logické hry

Reagovat
martin.b

Tak snad se posune Marquinhos na DM, tam byl pod Tuchelem totální beast

Reagovat
miguel bain

Co by za takovou gólovou bilanci dali útočníci z české ligy

Reagovat
Manik...

Reagovat
technecium

Kapitán kapitánů

Reagovat
Unique

Reagovat
Free_player

Hodně štěstí a snad PSG skončí v LM ještě dřív než letos

Reagovat
Godwinson

A teď Mbappé do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

nasrat, Mbappé nikam nejde

Reagovat
Setwo

povedzte mi ako mozu splnit FFP? Ramos, Wijnaldum musia mat obrie platy... ak podpisu este Donnarumu, neverim ze splnaju FFP, ked platia este Neymara, Mbappeho a dalsich Marquinhos, Icardi, Di Maria a Verrati tiez isto nehraju za drobne

Reagovat
Manik...

Na FFP se*e pes.

Reagovat
kovi610

Reagovat
Mass

Za FFP dostávají tresty jiný kluby:

"FC Ordabasy, NK Olimpija Ljubljana and FK Crvena Zvezda have received sanctions from the Adjudicatory Chamber of the UEFA Club Financial Control Body for breaching Financial Fair Play Regulations."

Reagovat
arsavin

Reagovat
king23

FFP je hovadina. Ve zkratce to říká, že příjmy musí být v dlouhodobém horizintu minimálně stejné jako výdaje. No tak mám velké výdaje, tak začnu prodávat vstupenky na VIP sedadla komukoliv za 10 mil./kus. No a záhadně si je koupí pár šejků no..

Reagovat
Woods

este podpisu Ronalda a bude liga vyhratá už v decembri ... aj ked pri Pochetinovi to nemusí byt take iste :D

Reagovat
Seydou Doumbia

kvalitní trenér

Reagovat
Ross Geller

Kdo bude chytat, Navas nebo Donnaruma?

Reagovat
Woods

pochybujem ze Gigi prisiel robit dvojku .... Navas pojde o dom dalej....

Reagovat
Seydou Doumbia

taky může jít na rok hostovat do merdy

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej, co udělaji s tím Dolarumou?

Reagovat
Remt

Ve Španělsku mu za ty svinarny nikdo hnáty neprerazil tak si řekl že půjde na starý kolena provokovat jiný hráče do jiné ligy?

Reagovat
Switchback

Neskutečně najetej tým

Reagovat
LeonardoUžoa

Ještě by měli nasypat Zidanovi, co si s tou kvalitou chudák Mauro počne.

Reagovat
smazaný uživatel

@ESPNFC confirms: Carlo Ancelotti has personally contacted Everton's Richarlison. It's expected that Everton will demand €55m for the player.

bro whyy.....

Reagovat
misinho7

aj tak je to blbost...Floro vsetky tie money proste vrazi do Mbappeho ak bude moznost..isto sa nebude kupovat nejaky Richarlison..ale zas ak nevyjde Mbappe tak teoreticky ta moznost tam je, nemam ho moc nasledovaneho ale nepride mi ako nejaka top kvalita ktora by ten utok zdvihla

Reagovat
Svatej

Je to hlavně nemožně nesympatickej diver a věčná plačka

Reagovat
Eichel

ale futbalista to nie je zlý, nie?

Reagovat
Svatej

Je docela dobrej a užitečnej, ale myslim si, že nemá strop tak vysoko, aby hrál za Real.. Z druhý strany spousta hráčů svoje předpokládaný možnosti přelezlo, může v pohodě překvapit i on. Jeslti na jeho povaze můžu vyzdvihnout alespoň něco, tak že je to skromnej kluk, kterej si dost váží toho, kde je a uvědomuje si, že to šlo přes dost tvrdý dřiny. Může se zlepšovat i dál..

Reagovat
Eichel

lebo mne práveže prišiel dosť fajn a oproti tomu, čo má momentálne Real na krídlach by mi to prišlo ako zlepšenie... samozrejme, čakal by som od neho vyššiu produktivitu ale zas by som sa nechytal za hlavu pri myšlienke, že si ho tam Carlo chce vziať

Reagovat
smazaný uživatel

na obránce ani ne každých 7 zápasů na gól je neskutečná bilance

Reagovat
LeonardoUžoa

Však je to pravda

Reagovat
Rothbard

TOP obránce/stoper. Nechci diskutovat, kolik a kdo byl/je lepší než on, ale suma sumárum patří tak do TOP5 obránců celé historie? Nebo do TOP kolik myslíte vy?

Reagovat
Mercury

TOP20 asi jo. Desítku kvalitnějších obránců čistě z hlediska defenzivních skills (byť a mnohem menším gólovým přínosem) bych v historii určitě našel.

Reagovat
madridcan

Netrep. Práve Ramos a trebars Pique vyrástali pri Puyolovi, ktorý posunul hranicu. Obranca, kapitán, líder v jednom baliku. Neviem čo tu chceš ťahať defenzívne skills. Tie má aj Varane a neidu sa z neho ľudia pojebať, lebo Ramos ma niečo navyše a zžil sa do svojej osobnosti dokonale. Keď odhliadneme od komédii ako Cuardado, tak to je príkladný kapitán. Nie nadarmo už ho aj 10 rokov dozadu videl Baresi v AC ako nového Maldiniho. Na defenzivne skills sa vyser. Vyser sa aj na mena ako Franz o ktorých si maximálne počul. Vyser sa na Carlosa, lebo je to pojem a vyjde ti, že Ramos minimálne v top 3 v historii je proste a s tým nepohneš

Reagovat
Mercury

Aha, ok. O nejakych italskych obrancich jsi nekdy slysel?

Reagovat
madridcan

Aj videl. A?

Reagovat
Mercury

Maldini, Baresi, Nesta...nejak nevidim misto pro Ramose.

Reagovat
madridcan

Pekne. Ty si Baresiho videl trebars áno? Môžem jebať ,,slyšel"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určit nejakú Top 3 histórie je nesmierne náročné a hlavne často subjektívne....Otázne je, ktoré vlastnosti hráča sú pri vybere najdôležitejšie, navyše porovnanie komplikuje často aj rozdielna doba v ktorej hrali, liga, klub, taktika, "hype", či sympatie....Maldiny a Nesta sú rozhodne legendy a úplná špička, no hrali v defenzívnej lige, dlhodobo spolu, takže boli zohratí, AC a bolo na vrchole slávy a to isté Séria A, ktorá bola asi naj ligou a priťahovala naj pozornosť tým ich nechcem spochybňovať, no niektoré okolností im nahrávali.....Ramos možno nemá také taktické zmýšľanie a precíznu defenzívu, ako oni, no má obrovskú charizmu, vodcovské schopnosti, dokáže rozhodovať veľké zápasy a je platný aj v útoku, navyše sa mu podarilo s Realom niečo, čo história nepamätá.....takže určite sa zaradí k najlepším bekom všetkých čias....

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Brandon Walsh

Když jsou penízky od šejků, může se všechno a zaplatit se dá každý. Vykoupit hotové hráče jako Hakimi, Donnarumma, Ramos, Wijnaldum + ten současný kádr. To zase tak těžké není s tímto materiálem vyhrávat. Krize asi taková nebyla a FFP platí jen pro někoho. Smetánky se to netýká. Kde jsou doby, co jsem ten klub znal jen prakticky z CSM, kde jsem pravidelně vykupoval Ronaldinha jako tehdejší velký talent, jinak tam nikdo věhlasný nehrál a klub se díval na záda Lyonu nebo Marseille.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele