Do Saúdské Arábie také Ramos? Al-Hilal pro něho chystá lukrativní kontrakt

31.03.2023, 16:23
Aktuality
Sergio Ramos (© AFP)

Sergio Ramos dokončuje svou druhou a dost možná poslední sezonu v dresu PSG. Zkušený španělský obránce má kontrakt do konce června a nový je otázkou několika měsíců, čehož se snaží využít Al-Hilal, saúdskoarabský celek je připraven fotbalistovi předložit velmi lukrativní nabídku.

Momentálně vypadá situace tak, že Sergio Ramos v Parku princů nezůstane. Toho chce využít zmíněný Al-Hilal, který však bude bojovat i o samotného sedminásobného vítěze Zlatého míče a kapitána argentinských mistrů světa Lionela Messiho. Vedení PSG přitom odchovanci Sevilly stále nepředložilo nabídku, jednat o novém kontraktu plánuje až po sezoně.

Tuto nejistotu se snaží arabský velkoklub využít, přičemž rozhodování má Ramosovi usnadnit pohádkový plat v hodnotě třicet milionů eur ročně. Cílem Saúdské Arábie je přilákat velké hvězdy, aby se zvýšila mediální pozornost fotbalu v zemi, čemuž ohromně pomohl příchod Cristiana Ronalda do konkurenčního klubu Al-Nassr.

Ramos se stane po skončení sezony 2022/23 volným hráčem. PSG mu platí 800 tisíc eur měsíčně, takže nabídka Al-Hilalu je čtyřikrát vyšší. Navzdory svému věku však stále podává spolehlivé výkony a ve dvouzápasu osmifinále Ligy mistrů proti Bayernu byl nejlepším fotbalistou svého mužstva.

Za osmnáctinásobného mistra Saúdské Arábie a čtyřnásobného vítěze asijské Ligy mistrů momentálně ze známějších jmen nastupují Odion Ighalo, Luciano Vietto či Mousse Marega.

Autor: Livesport.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
thewall

Cetto? Aneb 12*800 000=9,6 mil Euro a z toho vyplývá, že nabídka Arabů na 30 mil. Euro je 4x vyšší.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Ronalda chápu, ale toto zákeřné prase fakt ne! Mají na víc Arabové.

Nebo ještě k němu Pepeho z Porta a dvojka řezníků je zpět

Reagovat
Hardwell

Tak lepší stopeři řezníčci než stopeři čajíčci

Reagovat
Arnar Resmusonn

Jenže zákeřné prase jako je Ramos , to je prostě nad rámec.

Reagovat
-R2D2-

Ja bych zas naopak pochopil Ramose. Proc tam je CR mi dosud hlava nebere…

Reagovat
misomy6

Tak Ramosovi ponúkli 30 miliónov ale zober si zeRonaldo berie 200 miliónov, takze 4x viac…money talks

Reagovat
-R2D2-

Cetto aprove.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Já Ronalda chápu, v Evropě už to taková sláva není a tak si vydělá neuvěřitelné penízky, co by mu nikdo nedal. Ani USA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele