Ramos na konec kariéry nemyslí, hrát chce až do čtyřiceti

12.04.2022, 22:48
Aktuality
Sergio Ramos (© AFP)
Sergio Ramos před dvěma týdny oslavil 36. narozeniny a jedním z dárků mu byl i další návrat na zelené trávníky. Zkušený španělský obránce si letos fotbalu moc neužil, jelikož ho pravidelně trápí svalová zranění, odchod do důchodu je ale tím posledním, co by se mu honilo hlavou...

Ramos před necelým rokem po dlouhých letech opustil Real Madrid a jako volný hráč se upsal PSG, drtivou většinu dosavadního angažmá v hlavním městě Francie pak promarodil. Opakovaně ho brzdily svalové problémy, kvůli nimž si na své konto do této chvíle připsal jenom sedm soutěžních startů.

"Na vysoké úrovni bych rád hrál ještě čtyři nebo pět let, pak chci vyzkoušet něco jiného," oznámil.

"V Paříži mám smlouvu ještě na dvě sezony a pokusím se vybojovat si prodloužení o další rok, pak uvidím. Pokud mi bude držet zdraví, bude fungovat i moje hlava," pokračoval.

Odchovanec Sevilly vedle PSG nenastupoval ani za španělskou reprezentaci, která si loni zajistila postup na světový šampionát do Kataru. Ramos by letos rád rozšířil svou bilanci za národní tým, která čítá 180 startů a 23 gólů.

"Bojujete za svou vlast a to je něco velkého. Jedině s národním týmem můžete bojovat o titul mistra světa. Ten pocit je jedinečný," nechal se dále slyšet Ramos.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (13)

Přidat komentář
Beči

No, když bude "hrát" jako doposud, tak by to mohl dát. Těch pár minut za sezónu zvládne.

Reagovat
milan78

inter miami, nebo miami vice

Reagovat
REPLIKATOR

nebo Vice City

Reagovat
GrimeBaller98

Ja bych mu pral Los Santos

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mu to už nešlo fotbalově, tak by se mohl stát šéfem Vagos.

Reagovat
smazaný uživatel

To spis k Ballas... zmrd ke zmrdum se hodi

Reagovat
Akinfeev

S Tommym Vercettim smrtelná stoperská dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by myslel na koniec, ked dostava sialene peniaze v podstate za nic

Reagovat
Csaplárova past

180 startu za narodak. Ty vole to je masakr cislo. Ale Neymar ho prekona ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramose loni předběhl ještě Ronaldo, aktuálně je na 186 (Evropský rekord).

Reagovat
veikko

Paradoxně absolutní rekord si asi pohlídají v Kuvajtu. Bader al-Mutawa má v současnosti 192 a je stejně starý jako Ronaldo. To je mimochodem ten jediný Kuvajťan, na kterém bylo proti nám vidět, že umí hrát fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ho vezmou na MS. Z Paříže bude dost odpočatý, to bude výhoda proti hráčům, kteří do Kataru pojedou po náročném podzimu.

Reagovat
eder

Sergio je dobrej chlap, jistě to zvládne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele