Nejednám s nikým, prohlásil Ramos

Sergio Ramos má s Realem Madrid ještě dvouletý kontrakt, přesto se během uplynulých dnů dostal do spojení s odchodem. Zájem o 29letého obránce má mít Manchester United, sám španělský obránce ale odchod popírá...

Ramos možná odejde z Realu, koupit ho chce Manchester United

Španělský obránce Sergio Ramos by mohl přestoupit z Realu Madrid do Manchesteru United. Anglický klub podle britských médií za devětadvacetiletého fotbalistu už dokonce nabídl 28,6 milionu liber (asi 1,1 miliardy korun).

James má zlomenou zánártní kůstku, mimo hru bude dva měsíce

Real Madrid v dohrávce 16. kola španělské ligy porazil Sevillu 2:1 a na čele tabulky má čtyřbodový náskok, za vítězství ovšem zaplatil daň v podobě zranění dvou hráčů základní sestavy. Hodně dlouho bude chybět záložník James Rodríguez, mimo hru pak je i obránce Sergio Ramos...

Nejvíce hráčů v jedenáctce roku UEFA má Bayern Mnichov

Do nejlepší jedenáctky roku 2014 podle hlasování fanoušků na internetové stránce UEFA se dostali tři němečtí mistři světa - brankář Manuel Neuer, obránce Philipp Lahm a záložník Toni Kroos. Z klubů má největší zastoupení Bayern Mnichov se čtyřmi hráči, Real Madrid dodal tři.

O zařazení do Jedenáctky roku se uchází pětice z Realu Madrid

Dvacet obránců si po dnešním dni může dělat naděje na to, že se jejich jméno objeví v Jedenáctce roku podle FIFA a Mezinárodní hráčské federace FIFPro. Nejpočetnější zastoupení v nominaci má Real Madrid, který dodal celou čtvrtinu hráčů...

Ramos oslavil 400. start za Real gólem, ale titul už odepsal

Obránce Sergio Ramos svůj jubilejní 400. soutěžní zápas za Real Madrid ozdobil krásným gólem, ale po středečním utkání španělské ligy ve Valladolidu v něm převládlo zklamaní. "Bílý balet" totiž přišel v 85. minutě o vítězství a po remíze 1:1 minimalizoval své šance na zisk mistrovského titulu.

Ramos odčinil penaltové zaváhání a góly věnoval zesnulému otci

Před dvěma lety obránce Sergio Ramos v penaltovém rozstřelu semifinále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov vysoko překopl branku a definitivně pohřbil naděje Realu Madrid na finále. V úterý proti stejnému soupeři předloňské zaváhání odčinil.

Klidně v Realu Madrid ukončím kariéru, říká Sergio Ramos

Sergio Ramos již více než osm let patří k výrazným postavám Realu Madrid a na tom by se nemělo nic měnit. Ve španělských médiích se sice během posledního týdne spekulovalo o jeho odchodu, zkušený stoper ale tuto možnost jasně vyloučil po víkendovém utkání s Valladolidem...

Nominaci nejlepších obránců roku ovládly španělské kluby

Světová fotbalová federace FIFA a hráčská unie FIFPro dnes zveřejnily další část seznamu kandidátů do nejlepší jedenáctky roku, tentokráte dvacet obránců. Jasnou převahu mají hráči zadních řad Realu Madrid a Barcelony, kteří tvoří bezmála polovinu nominace...

Messi je potřetí za sebou nejlepším hráčem španělské ligy

Argentinský útočník Lionel Messi byl vyhlášen nejlepším hráčem minulé sezony španělské ligy. Pětadvacetiletá hvězda Barcelony v anketě Profesionální fotbalové ligy (LFP), ve které hlasují fotbalisté a trenéři, triumfovala potřetí za sebou.

Ramos byl rád, že "panenkovskou" penaltou napravil selhání z LM

Po Italovi Andreu Pirlovi se na mistrovství Evropy blýskl další penaltu ve stylu Antonína Panenky také Sergio Ramos. Španělský obránce předvedl "dloubák" ve středečním semifinálovém rozstřelu s Portugalskem a přispěl k postupu šampionů do boje o zlato.

UEFA zmírnila Mourinhovi a Realu trest

UEFA zmírnila trenérovi Realu Madrid Josému Mourinhovi a španělskému klubu tresty za úmyslná vyloučení v Lize mistrů. Portugalský kouč zaplatí 30.000 eur místo původně udělené pokuty 40.000 eur za to, že navedl Sergia Ramose a Xabiho Alonsa, aby se nechali v závěru utkání s Ajaxem Amsterdam za rozhodnutého stavu 4:0 po druhé žluté kartě za zdržování úmyslně vyloučit.

Real, Mourinho, Alonso a Ramos dostali tresty za úmyslné karty

Trenér Realu Madrid José Mourinho dostal jednozápasový trest a pokutu 40 tisíc eur za úmyslné vyloučení Sergia Ramose a Xabiho Alonsa v Lize mistrů. Oba hráči dostali od disciplinární komise UEFA pokutu 20 tisíc eur, španělský klub musí zaplatit 120 tisíc eur.

UEFA bude řešit úmyslné červené karty hráčů Realu Madrid

Evropská fotbalová federace UEFA se bude podrobněji zabývat úterním zápasem Ligy mistrů, v kterém si fotbalisté Realu Madrid Xabi Alonso a Sergio Ramos nechali záměrně dát druhé žluté karty a tím pádem byli vyloučeni. UEFA zatím zkoumá zápis rozhodčího, poté může zahájit disciplinární řízení.

Ibrahimovič si užíval vítěznou trefu. Real chtěl víc

Barcelona zvládla lépe "El Clásico" a vrátila se před Real Madrid do čela španělské ligy. Jedinou branku zápasu zařídil střídající Zlatan Ibrahimovič, který hrál tento prestižní zápas poprvé v životě. V táboře poražených bylo znát zklamání, hosté si podle svých slov zasloužili alespoň bod.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele