Ramos dorovnal španělský rekord a vyhlíží reprezentační dvoustovku

Španělsko má od včerejšího večera hned dva rekordmany v počtu startů za národní tým. Tento primát dlouhodobě patřil Ikeru Casillasovi, jemuž se v neděli večer vyrovnal jeho někdejší spoluhráč z Realu Madrid Sergio Ramos. Ten už spřádá další plány a myslí na dvoustovku...

Chci ukončit kariéru v Realu Madrid, prohlásil Ramos

Sergio Ramos se během uplynulých týdnů opakovaně dostával do spojení s možným odchodem z Realu Madrid, přičemž zájem měl mít hlavně nejmenovaný čínský klub. Ikona madridského velkoklubu ale na tiskové konferenci uvedla, že chce ve svém současném působišti ukončit kariéru...

Kapitán Realu Ramos chtěl odejít zadarmo do Číny

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos chtěl odejít ze španělského velkoklubu zadarmo do Číny, odkud dostal lukrativní nabídku. Prezident Realu Florentino Pérez však uvedl, že odchod třiatřicetiletého hráče se smlouvou do roku 2021 nepřipadá bez kompenzace v úvahu.

Prezident Realu Madrid Pérez údajně pohrozil Ramosovi vyhazovem

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos a klubový prezident Florentino Pérez se podle španělských médií po úterním vyřazení z Ligy mistrů po domácí prohře 1:4 s Ajaxem ostře v kabině pohádali. Pérez údajně pohrozil Ramosovi vyhazovem, načež dvaatřicetiletý obránce odvětil, že odejde. Klub ani Ramos na spekulace dosud nereagovali.

Ramos kvůli úmyslné žluté kartě přijde o dva zápasy Ligy mistrů

Real Madrid se bude muset v odvetě osmifinále Ligy mistrů s Ajaxem a v případě postupu i v úvodním čtvrtfinále obejít bez kapitána Sergia Ramose. Disciplinární komise UEFA dnes španělského obránce potrestala za to, že si v prvním utkání v Amsterodamu nechal úmyslně dát žlutou kartu.

Ramosovi hrozí trest kvůli úmyslné žluté kartě

Kapitánovi Realu Madrid Sergiu Ramosovi hrozí dodatečný trest za to, že si v úvodním osmifinále Ligy mistrů s Ajaxem nechal dát úmyslně žlutou kartu. UEFA už kvůli tomu se španělským obráncem zahájila disciplinární řízení, jehož výsledek oznámí ve čtvrtek.

Ramose překvapil poprask kolem jeho žluté karty. Jak vysvětlil své výroky?

Sergio Ramos, kapitán Realu Madrid, přiznal, že je zaskočený z toho, jaký poprask se strhl kvůli žluté kartě, kterou dostal v závěru prvního osmifinále Ligy mistrů na hřišti Ajaxu Amsterdam. Ramos byl obviněn z toho, že si kartu nechal dát schválně, aby si v odvetě odseděl trest a při předpokládaném postupu Realu pokračoval s čistým štítem. Situaci nepřispěly ani následné Ramosovy komentáře. Ten ale tvrdí, že je někteří fanoušci špatně pochopili.

Baleovi hrozí trest za oslavu gólu proti Atléticu Madrid

Velšskému záložníkovi Garethu Baleovi z Realu Madrid hrozí až dvanáctizápasový trest. Disciplinární komise španělské ligy začala devětadvacetiletého hráče vyšetřovat kvůli možnému obscénnímu gestu vůči fanouškům, kterým oslavil gól v sobotním městském derby s Atléticem.

V lize je stále o co bojovat, říká po triumfu v derby Ramos

Real Madrid v průběhu většiny letošní sezony působil hodně ospalým dojmem, v lednu se ovšem podřimující obr probudil a znovu ukazuje, že je třeba s ním počítat. Bílý balet včera zvládl velké derby na půdě Atlética Madrid a vyhrál 3:1, díky čemuž se vrátil do hry o španělský titul...

Ronaldo se potřinácté dostal do jedenáctky roku podle UEFA.com

Hvězdný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo se potřinácté v kariéře dostal do nejlepší jedenáctky roku podle hlasování fanoušků na webu UEFA.com a vylepšil svůj vlastní rekord. Nejvíc hráčů (4) má v internetové anketě za rok 2018 Real Madrid.

Ramos prý dvakrát porušil dopingová pravidla, obránce to popřel

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos podle německého deníku Der Spiegel porušil dvakrát antidopingová pravidla, za což nebyl potrestán. Španělský stoper to vehementně popřel a hrozí právními kroky.

Ramos se Havlovi omluvil za zákrok loktem, jímž mu zlomil nos

Plzeňský Milan Havel má po zákroku loktem od kapitána Realu Madrid Sergia Ramose ve středečním domácím utkání Ligy mistrů zlomený nos a prodělal lehký otřes mozku. Do pátečního rána zůstane na pozorování v nemocnici. Hvězdný španělský stoper se Havlovi v textové zprávě omluvil a plzeňský obránce či záložník to přijal.

Výměna trenéra? Bylo by to bláznivé, myslí si Ramos

Obránce Realu Madrid Sergio Ramos je přesvědčen, že by nebylo správné sáhnout nyní k odvolání trenéra Julena Lopeteguie. Ten se týmu ujal v létě po Zinedinu Zidanovi, nicméně moc se mu nedaří. V sobotu Real navíc ostudně prohrál na hřišti Alavesu 0:1.

Ramos si dal v Seville vlastní gól a neproměnil penaltu

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos prožil ve středu hororový návrat do Sevilly, v jejímž dresu vstoupil do velkého fotbalu. Dvaatřicetiletý stoper si vstřelil vlastní gól, neproměnil penaltu a "Bílý balet" v dohrávce 34. kola španělské ligy prohrál v metropoli Andalusie 2:3.

Real Barceloně k titulu gratulovat nebude, ujistil Ramos

Pikantní téma řeší fotbaloví fanoušci ve Španělsku. Fotbalisté Realu Madrid nebudou gratulovat Barceloně před El Clásikem. Na špalír z hráčů Realu, kterým by hráči katalánského klubu prošli na hřiště stadionu Camp Nou, můžete zapomenout.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele