Ramos může u zeleného stolu přijít o semifinále LM

Kapitánovi Realu Madrid Sergiu Ramosovi hrozí z disciplinárních důvodů zákaz startu v semifinále Ligy mistrů. Po středeční dramatické čtvrtfinálové odvetě s Juventusem Turín byl totiž Ramos spolu se spoluhráči v tunelu mezi hřištěm a kabinami, ačkoli kvůli žlutým kartám nemohl být k utkání nominován. To pravidla zakazují.

Kapitán Realu Ramos doufá, že Barcelona zůstane ve španělské lize

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos doufá, že napjatá politická situace v Katalánsku nevyústí v odchod FC Barcelona ze španělské ligy. Soutěž bez úhlavního rivala si jednatřicetiletý obránce nedokáže představit.

Je to špatný začátek, znepokojující, uvědomuje si Ramos

Real Madrid v průběhu léta porazil Manchester United a Barcelonu a sezonu odstartoval triumfy ve dvou Superpohárech, úvod ligového ročníku ovšem už tak povedený není. Bílý balet selhává na vlastním stadionu, kde nevyhrál ani jeden ze tří zápasů španělské nejvyšší soutěže, včera před půlnocí ho šokoval Betis...

Ramos vyrovnal 18. červenou kartou rekord španělské ligy

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos vyrovnal rekord španělské ligy v červených kartách. Vyloučení v nedělním zápase úvodního kola s Deportivem La Coruňa (3:0) bylo pro jednatřicetiletého stopera už osmnácté v kariéře.

Tento tým si zasloužil vyhrát ligu, říká po zisku titulu Ramos

Hráči Realu Madrid po pěti letech získali španělský titul. V čele tabulky si po výhře 2:0 v Málaze udrželi tříbodový náskok před Barcelonou, jež nenavázala na předchozí dva triumfy. Svěřenci trenéra Zinedina Zidana rozšířili historickou sbírku o 33. ligovou trofej.

Ramose těšilo, že stý zápas za Real v pohárech oslavil gólově

Ještě před týdnem byl kapitán Realu Madrid Sergio Ramos terčem kritiky za několik chyb v defenzivě, v úterý ale opět dokázal, že je mužem velkých zápasů. Třicetiletý obránce zařídil dvěma hlavičkami obrat v odvetě osmifinále Ligy mistrů na půdě Neapole, který vynesl "Bílému baletu" výhru 3:1 a stvrzení postupu. Stylově tak oslavil jubilejní 100. zápas za madridský velkoklub v evropských pohárech.

Je to víc než splněný sen, říká jubilant Ramos o 500. startu za Real

Hned dva důvody k radosti měl včera večer Sergio Ramos. Jeho Real Madrid uspěl v Pamploně a tamní Osasunu porazil 3:1, španělský reprezentační obránce navíc odehrál jubilejní 500. zápas za Bílý balet...

Fanoušci Sevilly vypískali Ramose, ten si dal vlastní gól

Obránce Sergio Ramos už několikrát svými góly zachránil Realu Madrid důležité body, tentokrát se však vlastní brankou podepsal pod prohru se Sevillou, která ukončila rekordní sérii 40 utkání bez porážky. Potěšil fanoušky Sevilly, kteří na odchovance klubu celý zápas pískali.

Real Madrid na měsíc přišel o Ramose

Zhruba čtyři týdny si od fotbalu odpočine Sergio Ramos. Kapitán Realu Madrid si ze včerejšího kvalifikačního utkání o postup na mistrovství světa 2018 s Albánií (2:0) odnesl poraněné kolenní vazy...

Kouč Realu Zidane po zisku Superpoháru chválil Ramose i mladíky

Trenér Zinedine Zidane byl velmi spokojený s tím, jak hráči Realu Madrid zvládli úvodní soutěžní zápas sezony. "Bílý balet" po výhře 3:2 po prodloužení nad Sevillou získal Superpohár UEFA, přestože nastoupil bez řady opor včetně Cristiana Ronalda. Zidane chválil mladíky, kteří hvězdy zastoupili, a ocenil přínos autora vyrovnávací branky kapitána Sergia Ramose.

Semifinále se City jsme si protrpěli až do konce, přiznal Zidane

Hráči Realu Madrid si semifinále Ligy mistrů s Manchesterem City protrpěli až do konce. Prohlásil to trenér Zinédine Zidane, jehož tým po úvodní bezbrankové remíze doma zvítězil 1:0 vlastním gólem Fernanda. Šance "Bílého baletu" ve finále s městským rivalem Atléticem jsou podle bývalého francouzského reprezentanta padesátiprocentní.

V jedenáctce roku UEFA je pět hráčů Barcelony, ale chybí Suárez

Nejlepší jedenáctku roku 2015 podle hlasování fanoušků na webu UEFA.com ovládli fotbalisté Barcelony, kterých je ve výběru pět. Do patnáctého ročníku ankety se za úřadujícího vítěze Ligy mistrů dostali obránci Gerard Piqué a Daniel Alves, záložník Andrés Iniesta a útočníci Lionel Messi s Neymarem. Další ofenzivní hvězda Katalánců Luis Suárez do ideální sestavy vybrána nebyla.

Messi porazil Ronalda v anketě o nejlepšího hráče španělské ligy

Argentinský útočník Lionel Messi z Barcelony předčil svého věčného rivala Cristiana Ronalda a byl vyhlášen nejlepším fotbalistou španělské ligy. Kanonýr Realu se musel na pondělním galavečeru LFP za minulou sezonu, kterou ovládla Barcelona, spokojit s cenou pro "nejoblíbenějšího hráče".

Real Madrid si pojistil Sergia Ramose

Sergio Ramos oficiálně spojil i svoji další budoucnost s Realem Madrid. 29letý obránce měl původně kontrakt jen do konce nadcházejícího ročníku, nyní by měl za "Bílý balet" nastupovat do roku 2020...

Ramos prodlouží smlouvu v Realu, do Manchesteru nepůjde

Španělský obránce Sergio Ramos do Manchesteru United nepřestoupí. Devětadvacetiletý fotbalista se dohodl na prodloužení smlouvy s Realem Madrid až do roku 2020.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele