"Vysavač" Sadílek si buduje v PSV respekt, učí se od legend

V Nizozemsku se po Václavu Černém rodí další velký talent českého fotbalu v Michalu Sadílkovi. Energický střední záložník si v sedmnácti letech buduje v PSV Eindhoven silnou pozici a svými výkony si řekl o cenu pro nejlepšího českého dorostence. Pomáhá mu i to, že se učí od legend PSV.

Nejlepším dorostencem roku je záložník Sadílek

Nejlepším dorostencem českého fotbalu za rok 2016 byl vyhlášen Michal Sadílek. Záložník z PSV Eindhoven v anketě Fotbalové asociace ČR porazil Ondřeje Šašinku z Baníku Ostrava a Daniela Turynu ze Senice. Nejlepším mladším dorostencem je Matěj Majka ze Sparty. Výsledky byly vyhlášeny na 15. galavečeru Grassroots v pražském Paláci Žofín.

Dorostencem roku bude Sadílek, Šašinka, nebo Turyna

Nejlepším dorostencem českého fotbalu za rok 2016 bude buď Michal Sadílek z PSV Eindhoven, Ondřej Šašinka z Baníku Ostrava nebo Daniel Turyna ze Senice. Tato trojice je v nominaci na hlavní cenu 15. galavečera Grassroots Fotbalové asociace ČR, který se uskuteční v neděli od 17:00 v pražském Paláci Žofín.

Sadílek se stal hráčem Eindhovenu, podepsal smlouvu na tři roky

Nejlepší český mladší dorostenec Michal Sadílek se definitivně stal fotbalistou PSV Eindhoven. Přední nizozemský klub uplatnil opci a získal šestnáctiletého záložníka na přestup ze Slovácka. S mládežnickým reprezentantem podepsal smlouvu na tři roky.

Sadílek sklízí v Eindhovenu chválu a jde ve stopách Černého

Po Václavu Černém roste v Nizozemsku další velký talent českého fotbalu v Michalovi Sadílkovi. Šestnáctiletý odchovanec Slovácka od srpna sbírá zkušenosti na hostování v PSV Eindhoven, kde sklízí velkou chválu. Jeho manažer David Nehoda je přesvědčený, že nizozemský celek uplatní opci na letní přestup talentovaného záložníka...

Talent Sadílek bude ze Slovácka hostovat v PSV

Nejlepší mladší dorostenec v českém fotbale za loňský rok Michal Sadílek opouští Slovácko. Šestnáctiletý záložník bude rok hostovat v PSV Eindhoven.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele