Záložník De Bruyne si zranil koleno a hrozí mu dlouhá pauza

Belgický záložník Kevin De Bruyne si na tréninku poranil koleno a anglickým mistrům z Manchesteru City bude pravděpodobně nějaký čas chybět. Rozsah zranění určí podle klubu až podrobnější vyšetření, nejčernější prognózy hovoří o absenci dlouhé dva až čtyři měsíce...

V nominaci na fotbalistu roku jsou Ronaldo, Messi, Salah i Varane

V nominaci na cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku 2018 podle FIFA jsou Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Mohamed Salah, Luka Modrič, Harry Kane, Kylian Mbappé, Eden Hazard, Antoine Griezmann, Kevin De Bruyne a Raphaël Varane. Dostalo se tak na tři čerstvé mistry světa z Francie a tři vítěze uplynulého ročníku Ligy mistrů s Realem Madrid.

Představení účastníků MS 2018 - Belgie

Už třetí šampionát v řadě budou řazeni do širšího okruhu favoritů, minimálně čtvrtfinále se považuje za samozřejmost. Nicméně napodobení výsledku z posledního MS i Eura by už bylo tentokrát asi vážně považováno za obrovské zklamání. Nevytěžit z téhle báječné generace kolem Hazarda a dalších víc než je účast mezi nejlepší osmičkou? To by byl neúspěch.

Nominace na Hráče roku: Kane, Salah, de Gea a tři hráči Citizens

Tři fotbalisté Manchesteru City jsou na seznamu kandidátů, kteří se mohou stát Fotbalistou roku v Anglii podle Asociace profesionálních hráčů. Vítěz bude vyhlášen 22. dubna.

De Bruyne: Mohl jsem jít do Bayernu i PSG. City jsem si vybral kvůli stylu hry

Záložník Kevin de Bruyne prozradil v rozhovoru pro BBC, že před přestupem z Wolfsburgu do Manchesteru City měl i řadu dalších nabídek. Promluvil také o svém vztahu s José Mourinhem.

De Bruyne prodloužil smlouvu s Manchesterem City

Manchester City si zavázal Kevina De Bruyneho. Belgický ofenzivní záložník, jenž měl s bohatým velkoklubem smlouvu do roku 2021, podepsal její dvouleté prodloužení...

Premier League v kostce (36. kolo)

Oslavy mistrovského titulu jsou naplánovány na páteční večer! Šestatřicáté kolo Premier League se ukázalo býti přelomovým. Tottenham po devíti výhrách v řadě selhal na hřišti West Hamu, zatímco Chelsea doma hladce smetla Middlesbrough a definitivně ho poslala do Championship. Sama naopak potřebuje vyhrát jediný ze zbylých tří zápasů - a první hraje už za dva dny.

Premier League v kostce (22. kolo)

Rok 2017 není přelomový jen co do počtu exkluzivních gólů (nejen v Premier League). Nezapomene se na něj i proto, že se v něm píše historie. Nejúspěšnější klub Anglie Manchester United má totiž nového nejlepšího střelce a není jím nikdo menší než Wayne Rooney. Stále teprve jednatřicetiletý, přesto už legendární útočník posunul Sira Bobbyho Charltona na druhé místo svou brankou č. 250.

Premier League v kostce (5. kolo)

Starý král umírá, ať žije král? Ne, teď není řeč o úžasném De Bruynovi. A ano, je v tom značná míra ironie. Třetí soutěžní porážka Manchesteru United v řadě je však poměrně mimořádnou událostí - alespoň v konotaci papírové kvality kádru a osobnosti manažera Josého Mourinha. Na každý pád, sociální sítě mají pré...

Manchesteru City až deset týdnů nepomůže De Bruyne

Kevin de Bruyne si ze středečního odvetného semifinálového utkání League Cupu s Evertonem odnesl zraněné koleno a nově také kotník, přičemž prvotní zprávy hovořily o velmi vážném zranění. Belgický reprezentant nakonec bude mimo hru deset týdnů...

Premier League v kostce (18. kolo)

Boxing Day je spolu s prvním a posledním ligovým víkendem nekouzelnějším kolem celé sezóny Premier League. Všechny ostatní velké fotbalové soutěže spí zimním spánkem, zatímco fanoušci anglické kopané dostávají na druhý svátek vánoční plnou palbu deseti zápasů. Skvělý fotbal byl k vidění i letos a vánočním králem je jednoznačně Kevin De Bruyne.

De Bruyne se nezvykle přesunul na hrot a rozhodl o výhře City

Manchesteru City pomohl ke středeční výhře 2:1 ve 3. kole základní skupiny Ligy mistrů proti Seville i nečekaný trenérský tah. Domácí kouč Manuel Pellegrini na poslední čtvrthodinu přesunul belgického středopolaře Kevina De Bruynea z levé strany zálohy na hrot útoku a srpnová nejdražší posila v historii klubu v první minutě nastavení rozhodla o důležitém vítězství.

De Bruyne oficiálně přestoupil z Wolfsburgu do Manchesteru City

Jenom měsíc a půl byl Raheem Sterling nejdražším nákupem v historii Manchesteru City. Novým rekordmanem anglického klubu v tomto ohledu je od dnešního odpoledne Kevin de Bruyne, jehož přestup z Wolfsburgu byl oficiálně potvrzen...

De Bruyne k Citizens v tuto chvíli nejde, kluby stále jednají

Spoustu práce má nejenom v tuto chvíli, ale také před sebou sportovní ředitel Wolfsburgu Klaus Allofs. Německému klubu se povedla loňská sezona a ve hře je varianta, podle níž za úspěch zaplatí odchodem své největší hvězdy. Ofenzivní záložník Kevin De Bruyne je objektem zájmu Manchesteru City a některá médií již informovala o hotovém přestupu...

Nejlepším hráčem v Německu byl zvolen Belgičan De Bruyne

Nejlepším fotbalistou německé bundesligy za minulou sezonu byl zvolen Kevin de Bruyne. Belgický ofenzivní záložník Wolfsburgu obdržel v anketě magazínu Kicker 367 hlasů a jasně porazil dvojici mistrovského Bayernu Mnichov Arjena Robbena (94 hlasů) a Manuela Neuera (67). Trenérem roku se stal Dieter Hecking rovněž z Wolfsburgu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele