Další články

Fantasy Boost: Double gameweek je za rohem! Nastal čas použít žolíka?

Pro více než 11 milionů Fantasy manažerů nadešel ze strategického hlediska jeden z nejdůležitějších víkendů v sezoně Premier League. Před důkladným monitoringem tzv. double gameweeku se ale krátce vraťme k předchozímu kolu, které v minilize na našem webu suverénně opanoval Martin Mlýnek. Jeho tým Gunners v čele s trojicí Declan Rice, Bukayo Saka, Gabriel Magalhães získal 108 bodů i proto, že kapitán Erling Haaland opět ukázal svou výjimečnost.

Fantasy Boost: Jankovský v minilize dominoval, nastal čas koupit zpět Haalanda?

Po krátkých pauzách vyplněných FA Cupem se kolotoč Premier League opět roztáčí naplno. Únorovou porci pěti kol odstartoval ve Fantasy minilize na našem webu suverénním vítězstvím Václav Jankovský, jehož tým Red Card Rebels zapsal 98 bodů. Zejména proto, že deset z jedenácti fotbalistů splatilo jeho důvěru. Na Erlinga Haalanda sice nevsadil, ale v nadcházejícím 23. kole může být vše jinak. Přivedli jste stejně jako více než půl milionu FPL stratégů uzdraveného Nora zpět?

Fantasy Boost: Haaland už bude v nominaci Citizens, o "céčko" se hlásí De Bruyne

Po krátké pauze vyplněné FA Cupem je Premier League zpět. Před boostem pro 22. kolo se ale krátce vraťme o kolo zpět, které v minilize na našem webu opanoval Tomáš Klézl, jehož tým Promopro zapsal 95 bodů.

Návrat krále Kevina a "penalta" v Sheffieldu: 21. kolo Premier League v kostce

Specifické 21. kolo, které bylo rozprostřeno do deseti dnů, je minulostí. Jeho leitmotivem se stal snový comeback uzdraveného Kevina De Bruyneho z Manchesteru City, jenž v roli "žolíka" rozhodl gólem a asistencí dechberoucí šlágr v Newcastlu. Z vítězství se radovali i fotbalisté Liverpoolu či Arsenalu, ale více pozornosti na sebe strhlo utkání v Sheffieldu, kde nováček soutěže vyrovnal z kontroverzního pokutového kopu ve 13. minutě nastaveného času.

Fantasy Boost: AFCON zamíchá kartami, v kurzu je Palmer a Foden

Po krátké pauze vyplněné FA Cupem je Premier League zpět, což znamená, že je zpět i Fantasy. Před tradičním boostem pro nadcházející víkend se ale musíme krátce vrátit k 20. kolu, které v minilize na našem webu opanoval David Simon, jehož tým Bobísci Zlín zapsal 108 bodů. Skvěle zvolená ofenziva v čele s Colem Palmerem a kapitánem Mohamedem Salahem skolila všech 762 soupeřů. Naváže Palmer na galapředstavení v Lutonu? A kdo je nejlepší alternativou za absentujícího Salaha?

De Bruyne se vrátil po dlouhé pauze. Pomáhá nám vítězit, těší Guardiolu

Velkou radost udělal manažerovi Manchesteru City Pepu Guardiolovi nedělní návrat záložníka Kevina De Bruyneho na hřiště po čtyřměsíční pauze. Španělský lodivod podle klubového webu doufá, že do druhé poloviny sezony bude mít kompletně uzdravený kádr, který bude bojovat ve třech soutěžích.

Návrat po čtyřech měsících. De Bruyne stihl za 17 minut jednu asistenci

Po čtyřech měsících se vrátil na hřiště kapitán Manchesteru City Kevin De Bruyne, který od prvního kola anglické ligy léčil zraněný stehenní sval. Belgický reprezentant dnes nastoupil v druhém poločase utkání 3. kola Anglického poháru, v němž obhájci trofeje deklasovali druholigový Huddersfield 5:0.

Fantasy Boost: Pedro s Garnachem vedli OFK, De Bruyne je blízko návratu

Zázračné uzdravení nejlepšího střelce soutěže Erlinga Haalanda se sice nekonalo, ale Peteru Švecovi, šampionovi vloženého 19. kola ve Fantasy minilize na našem webu, to vadit nemuselo. Precizně zvolená obrana v kombinaci s produktivní dvojicí João Pedro - Alejandro Garnacho ke skalpu dalších 759 stratégů stačila. O víkendu se oči FPL manažerů upnou pravděpodobně do Manchesteru, kde obhájci titulu vyzvou poslední Sheffield.

Nejlepším hráčem v anketě UEFA bude De Bruyne, Haaland, nebo Messi

V nominaci na nejlepšího fotbalistu sezony v anketě UEFA jsou spoluhráči z Manchesteru City Kevin de Bruyne a Erling Haaland a její dvojnásobný vítěz Lionel Messi. Argentinský mistr světa po uplynulém ročníku přestoupil z Paris St. Germain do Interu Miami.

De Bruyneho zranění je vážnější, Man City nepomůže až čtyři měsíce

Manchester City může až do konce roku postrádat Kevina De Bruyneho, jenž si obnovil svalové zranění. Belgický záložník možná půjde na operační zákrok a podle manažera Pepa Guardioly nebude anglickému šampionovi k dispozici tři až čtyři měsíce...

Belgie před kvalifikací o EURO 2024 hlásí velkou ztrátu, pro zranění bude chybět De Bruyne

Kevin de Bruyne přijde po zranění z vítězného finále Ligy mistrů i o zápasy národního týmu v kvalifikaci mistrovství Evropy. Záložník Manchesteru City řekl listu The Sun, že určitě nebude k dispozici pro červnové duely, bez kapitána tak budou muset Belgičané odehrát zápasy s Rakouskem a Estonskem.

Thor a KDB vystřelili Manchester City do pole position: 33. kolo Premier League v kostce

Nejočekávanější zápas letošní sezony se změnil v jednoznačnou záležitost ve prospěch Manchesteru City. Obhájci titulu deklasovali před vlastními příznivci Arsenal 4:1, mají už jen dvoubodové manko, a navíc dvě utkání k dobru. Do hlavních rolí středečního šlágru se obsadili Kevin De Bruyne s Erlingem "Thorem" Haalandem. Jejich spolupráci tleskal beznadějně vyprodaný Etihad Stadium vestoje a nutno podotknout, že zcela po zásluze.

Manchester i bez Haalanda okouzlil a Potter dokouzlil: 29. kolo Premier League v kostce

Povstání Liverpoolu se v Manchesteru nekonalo. Citizens ho s lehkostí přejeli 4:1 a nutno podotknout, že nešťastného Alissona mohli překonat i vícekrát. Úsměv naopak po závěrečném hvizdu nescházel jinému jihoamerickému brankáři. Emiliano Martínez vynuloval Chelsea, čímž definitivně "zlomil vaz" domácímu trenérovi Grahamu Potterovi. A aby toho nebylo málo, o víkendu přišel o práci také Brendan Rodgers, konkrétně v Leicesteru.

Nepřemýšlel jsem o konci v reprezentaci, řekl nový belgický kapitán De Bruyne

Kevin De Bruyne (31), nový belgický kapitán, nepřemýšlel o konci reprezentační kariéry. Tyto myšlenky, na jejichž základě ukončil působení v národním týmu Eden Hazard (32), neměl ani po nevydařeném MS v Kataru, na němž Belgie herně i výsledkově propadla...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele