základní část, 10. kolo
01.10.2022 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Sigma na poslední chvíli zachránila v Mladé Boleslavi remízu

Mladá Boleslav proti olomoucké Sigmě kráčela k vítězství, avšak v závěru o tři body přišla. Domácí v nastaveném čase neubránili stopera Hanáků Víta Beneše, jenž přesnou hlavičkou zajistil dělbu bodů. Po remíze 1:1 zůstávají obě mužstva blízko středu ligové tabulky.

Skóre se v Boleslavi poprvé měnilo ve čtvrté minutě hry. Skalákův centr zprava si na prsa zpracoval Fulnek, jenž následně zvládl těžký volej z otočky, který skončil v horním rohu brány Olomouce. Podruhé mohl brankář Sigmy Trefil inkasovat po vlastním zaváhání v rozehrávce, napadající Ladra však následně netrefil odkrytou svatyni.

Skalák s Fulnekem si v průběhu prvního poločasu zopakovali úspěšnou souhru, kterou realizovali před úvodním zásahem, tentokrát však první jmenovaný nestřílel přesně. Povedenou 45minutovku mohli domácí potvrdit na jejím konci. Centr Karafiáta našel hlavu Ladry, který zamířil mimo dosah Trefila, gólovou radost mu ale zkazil odpískaný ofsajd.

Hosté se po změně stran chtěli ukázat v mnohem lepším světle, první vlaštovka v podobě hlavičky Růska však Šedu moc nevystrašila. Na druhé straně vyhledal Matějovský ze standardní situace Šimka, jeho pokus hlavou ukryl Trefil do svých rukavic. Trápení Sigmy hodlal z dálky prolomit Zmrzlý, nicméně Šeda jeho projektil schoval do náruče.

V druhé minutě nastaveného času však Šeda jen přihlížel vyrovnávacímu gólu. Fulnek se Šimkem neuhlídali vysokého Beneše, který si naskočil na pas z levé strany a na poslední chvíli rozjásal tábor Olomouckých.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (3)

Přidat komentář
Alan

2:2

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele