25. kolo
16.04.2016 17:00 CET
2 : 2
(2:0)

Reportáž

FK Teplice - Fastav Zlín 2:2

Ani dvoubrankové vedení nestačilo Teplicím na tříbodový zisk. Zlín se ze zpackaného úvodu otřepal a dvěma brankami dokázal zápas zremizovat.

Teplicím stačilo na vedení pouhých pět minut. Horův centr do pokutového území nadělal hostům takové starosti, že si Jakub Jugas nakonec vstřelil vlastní gól. Teplice se brzkou brankou dostaly do herní pohody a o chvíli později nadělal další problémy tentokrát Vondráškův centr, který Vachoušek nůžkami promáchl a Fillo poslal balón do Dostála! Aktivita Teplic byla odměněna přesně ve 33. minutě. Horův centr zasáhl Vondrášek a Teplice vedly už 2:0. Zlín si v prvním poločase nedokázal vytvořit žádnou větší příležitost, takže poločasový výsledek byl naprosto zasloužený.

Do druhého poločasu vstoupili zcela jiní hráči Zlína. Však také nebylo na co čekat, Zlín potřeboval útočit a už v 50. minutě vstřelil kontaktní branku. Štěpán Koreš dostal dlouhý balón, posunul si ho do ideální pozice a obstřelem překonal Grigara! Po hodině hry mohl domácím vrátit dvougólové vedení Jeřábek, Dostál však jeho hlavičku vyrazil.

Celkově však Teplice polevily a v 67. minutě inkasovaly druhý gól. Pazdera poslal na zadní tyč nadýchaný centr a Vukadin Vukadinovič rovnou z první pod břevno srovnal na 2:2. Ševci mohli výsledek dokonce otočit, kdyby střela Vukadinoviče nebyla tečovaná. Na druhé straně zase dvě minuty před koncem hlavičkoval Potočný, jenže netrefil branku. Teplice promrhaly dvoubrankový náskok a se Zlínem jen remizovaly 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
ondrasch77

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

1X

Reagovat
3M

3:0

Reagovat
tlaci

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
šolim

Nedávno to rozebíraly ve Sportu, jak je "nebezpečné" vést 2:0. Tady se to zase potvrdilo a skončilo to remízou!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele