25. kolo
16.04.2016 17:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Baník Ostrava 1:2

Senzační obrat předvedli fotbalisté Baníku Ostrava, kteří zároveň poprvé v sezoně vyhráli i druhé utkání v řadě. Svěřenci Vlastimila Petržely prohrávali po brance Šabaly, ale De Azevedo a vlastní gól Bednáře znamenaly obrat. Nešťastný útočník si vstřelil vlastní gól v době, kdy hrál Baník bez vyloučeného Vraštila.

Domácí začali dle předpokladů lépe a Mudra už v sedmé minutě vyslal za obranu Štípka, jehož střela šla mimo. Baník se rychle oklepal a pomalu začínal přebírat iniciativu a být dokonce nebezpečnější. Až ve 30. minutě zaúřadoval znovu Mudra, jehož centr málem nadělal Šromovi velké problémy.

Každopádně Příbram nemohla být s průběhem zápasu spokojena. Kouč Tobiáš nejspíše musel o přestávce zvýšit hlas a start do druhé půle byl ze strany domácích vydařený. Ve 47. minutě dostal krásnou přihrávku Šabala a ten pohodlně do prázdné branky poslal Příbram do vedení. Baník se následně snažil tlačit do ofenzívy, ale Příbram si v bránění počínala dobře. Až v 75. minutě odemkl domácí branku De Azevedo. Příbram nedokázala dostat míč do bezpečí, k voleji se dostal De Azevedo a krásnou ranou nedal Hruškovi žádnou šanci - 1:1.

Baník byl blízko získání dalšího bodu, ale jen o čtyři minuty později si celou situaci zkomplikoval. Vraštil uviděl za skluz druhou žlutou kartu a hosté dohrávali o deseti. Příbram cítila šanci rozhodnout zápas ve svůj prospěch, ovšem místo kýžené vedoucí branky přišel šok! Centr Roberta Hrubého si hlavou srazil do vlastní branky Roman Bednář a Baník byl najednou blízko senzačnímu vítězství. Ve třetí minutě minutě nastavení měla Příbram dobrou šanci alespoň srovnat, ale Šrom předvedl pohotový skok a Baníku zachránil vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
pawelFCB

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1, Příbram gól z penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten kurz s přehledem 2

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
ondrasch77

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

02 za 1000? kurs 3,36? což chlapi

Reagovat
zde73

FCB OLE!Pribram 2.liga

Reagovat
vanGomm

1986 To bylo MS v Mexiku. Pouze snížení počtu týmů v I.lize by pomohlo,aby se liga hrála v důjstojnějším prostředí.

Reagovat
smazaný uživatel

bednář na zlatana

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele