3. kolo
30.07.2010 17:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Ústí nad Labem - Slovan Liberec 0:0

Výsledková mizérie Liberce stále pokračuje. Ani ve třetím kole nebyl Slovan schopný zvítězit. Z Teplic, kde sehrál souboj s Ústí nad Labem, si veze pouze bod za bezbrankovou remízu. Stále tak zůstane ve spodních patrech tabulky.

Již desátá minuta přinesla první skutečně zajímavou příležitost. Jeden z domácích obránců velmi nešťastně poslal malou domů gólmanovi Novákovi, ten ale pohotově zareagoval a před nebezpečně dobíhajícím Keričem na poslední chvíli balón odkopl. Chorvatský rychlík se o malou chvíli později opět objevil v hlavní roli. Z úhlu dokázal nastřelit tyč, od níž míč však zamířil zpět do hřiště.

Poté bohužel diváci dlouhou dobu žádnou pořádnou šanci neviděli. V podstatě museli počkat až na samotný závěr prvního poločasu. Tvrdá rána Váchy byla sice zblokovaná, zanedlouho ovšem musel zasahovat i gólman Novák. Ten měl štěstí, že z voleje pálící Štajner poslal míč přesně do jeho rukavic.

Nějaký mimořádně atraktivní fotbal nepřišel ani po změně stran. Opět se bojovalo především ve středu hřiště, brankáři měli poměrně málo práce. Hostující David Bičík řešil jednu z těch složitějších situací v 57. minutě. To musel vytěsnit mimo území tří tyčí dalekonosnou střelu Volka. Na druhé straně naopak nemířil přesně ve skluzu útočník Andrej Kerič.

V 73. minutě konečně přišla branka. Kerič ale stál při přebírání přihrávky v ofsajdu, a tak pochopitelně jeho zásah neplatil. Už o pár sekund později mohl tentýž hráč vstřelit regulérní branku, proti ovšem byl gólman Novák, jenž jeho střelecký pokus vyškrábnul na roh. Konec zápasu patřil Ústí. Nejprve se Bičík musel zaskvět proti nádherné střele Volka, zanedlouho naopak Jindráček pálil nepřesně. I proto zápas nakonec vítěze nepoznal.

Autor: Tomáš Honajzer / idnes.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
vanGomm

tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0... let's go Arma

Reagovat
Tomtaf

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
niflheim

O nic jsem nepřišel?

Reagovat
smazaný uživatel

horší fotbal jsem už dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

3 zápasy - 2 body !!!!! Paráda !!!!! Petřík forever !!!!! Těm pár lidem, co byli na staďáku by měli vrátit vstupný.....! Hrůza, děs a bída !!!!! L. Vulin je neskutečně tragickej.....! A to jsem se na novej ročník kvůli Štajnerovi docela těšil.....!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele