27. kolo
01.05.2010 20:00 CET
5 : 0
(3:0)

Reportáž

FK Teplice - SK Kladno 5:0

Teplická stínadla zažila úžasnou kanonádu, v dnešním utkání totiž domácí doslova přejeli zachraňující se Kladno 5:0. O osudu utkání rozhodla už první půle, kdy Teplice nastřílely tři branky. Do kladenské sítě se postupně trefili Rosa, Stožický, Vachoušek a Kalivoda. Štěpán Vachoušek dokonce vstřelil dvě branky.

Domácí začali náporem a už od úvodní minuty svého soupeře pořádně zatlačili. První varování směrem na branku Kladna vyslal Aidin Mahmutovič, jenž se dostal do zakončení po Vachouškově centru. Kladno mělo také několik světlých okamžiků, i když jich nebylo tolik. Jeden z nich přišel v 18. minutě. Vít Beneš se totiž dostal k hlavičce, ale brankář Slavík předvedl dobrý zákrok. Pak už začali hrát převážně tepličtí fotbalisté.

Antonín Rosa vypálil z první a brankář Kostolanský se jen ohlédl - 1:0 pro Teplice. Rosova branka poté spustila nebývalou kanonádu. Ve 40. minutě zvýšil na 2:0 Vlastimil Stožický, po přesném pasu se z místa pokutového kopu nemýlil a Kostolanský lovil podruhé míč ze sítě. O dvě minuty později završil zkázu Kladna Štěpán Vachoušek, další povedenou ranou překonal kladenského brankáře - 3:0. Teplice nastřílely Středočechům tři branky v rozmezí deseti minut a prakticky rozhodly o osudu utkání.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a Teplice nadále svého soupeře válchovaly. V 51. minutě zvyšoval už na hrozivých 4:0 svojí druhou brankou v zápase Štěpán Vachoušek. Bývalý slávista se z hranice pokutového území trefil parádně a Kladenští už se těšili na konec zápasu. Jenže do toho pořád zbývalo dost času. Další Teplické šance spálili Došek a Verbíř. Teplicím se nakonec podařilo zaznamenat populárního "bůra", Kalivodova nepříliš výrazná střela přeci jenom skončila za zády brankáře Kostolanského - 5:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele