15. kolo
01.12.2007 17:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Tescoma Zlín - FK SIAD Most 1:1

Dva diametrálně odlišné poločasy mohli vidět diváci ve Zlíně. První poločas nepřinesl prakticky žádnou stoprocentní šanci, ten druhý, díky aktivitě domácích, jich přinesl mnoho. Už už to vypadalo, že díky Loosově trefě z 81. minuty si Most odveze všechny tři body. V nastaveném čase ale dvouminutové přesilovky využil Bača a rozhodl tak o dělbě bodů.

Úvodní tlak Zlína vedl k jasné šanci Žůrka. Ten se v 11. minutě dostal za obranu a střelou přes celou branku nechal vyniknout Svobodu. Velké nepřesnosti u půlícího kruhu pak až do 36. minuty bránily gólovým šancím. Pilař si postavil míč osmnáct metrů od branky a přímý kop namířil přesně k tyči. Z brankové čáry tak musel míč vyhlavičkovat Kroča. Zlínská aktivita kvůli pozorné obraně Mostu žádnou naději na první gól nepřinesla.

V první minutě druhého poločasu vystrašil domácí fanoušky Webster. Přetažený roh se dostal až k mosteckému hráči, který ale hlavičkoval pouze do břevna. Zlín se pak konečně začal v útoku prosazovat. Zbožínek překonal Svobodu hlavičkou, gólu však na brankové čáře zabraňoval Trubila. Žůrek, který se řítil na brankáře, i přes dotírajícího Webstera nebezpečně vystřelil a Svoboda musel vytahovat střelu na roh. Ten zahrával Šmahaj, na malém vápně si na míč naskočil Zbožínek, ale mostecký brankář svůj tým podržel. O čtyři minuty se opakovala stejná akce, tentokráte zlínský obránce nastřelil tyč. V další šanci byl Žůrek, když se dostal až do vápna a křižnou střelu musel opět vyrazit skvěle chytající Svoboda.

Rozhození domácí hráči, kteří se nemohli smířit s tím, že v 77. minutě neodpískal rozhodčí ruku Johany ve vápně, nepokryli při rohu střídajícího Loose, který hlavičkou poslal hosty devět minut před koncem řádné hrací doby do překvapivého vedení. V 87. minutě zahodili své šance Kroča a Žůrek, navíc neuspěli ani s protesty kvůli další ruce ve vápně. Jenže za tři minuty dostal Trubila druhou žlutou kartu a Zlín hrál krátkou přesilovku. Tu v 92. minutě, po šesti minutách pobytu na hřišti, využil, k radosti domácích fandů, střelou v pádu Martin Bača.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

s Mostem to nebude lehký zápas ..mají střelce X..ale to nemení nic na tom že vyhrajem !!!ševci!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele