9. kolo
06.10.2007 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Slovan Liberec - SK Kladno 1:1

Liberecká krize pokračuje i nadále. Slovan se proti Kladnu dostal už v prvním poločase do vedení, jenže 13 minut před koncem dokázal vyrovnat Kúdela a připravil tak domácí fotbalisty o druhou výhru v letošní sezóně.

Liberec byl první poločas mnohem aktivnější a zaslouženě se nakonec dostal do vedení. Poprvé diváci viděli zajímavou šanci už ve třetí minutě, kdy po centru Frejlacha mířil z voleje nad Petr Papoušek. Zanedlouho dali o sobě domácí fotbalisté opět vědět. Nezmarova hlavička zamířila jen těsně vedle Pavlíkovy pravé tyče. Vytoužený gól přišel ve 25. minutě. Papouškův prudký centr proměnil Ivan Hodúr, který se do míče položil pěknou rybičkou. Zdálo se, že Slovan vstřelený gól uspokojil natolik, že už se ani nepouštěl tolik do ofenzívy a raději pečlivě bránil, proto poločasový stav zůstal 1:0.

Hosté se snažili ve druhém dějství vyrovnat a několikrát byli blízko. Nejprve Cigánek jen těsně minul bránu Zlámala, který se vyznamenal především v 69. minutě, kdy vyrazil Jeslínkovou hlavičku z brankové čáry. Slovan tlaku Kladna odolával až do 77. minuty. Kúdela se krásně opřel do míče a střelou k tyči upravil na konečných 1:1.

Slovan má nadále jediné vítězství a může jej opět postihnout pád do sestupových vod. Kladno pokračuje v překvapivě dobrých výkonech a je deváté.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

SNAD 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne ,no

Reagovat
HOST*Luke

Liberec zvítězí, má silnou zálohu a hlavně Petr Papoušek se dostává do formy. Proti Kladnu jistě vstřelí i branku.

Kladno nemá svého typického střelce a proto vyjde v Liberci bodově naprázdno.

VÝSLEDEK: 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele