8. kolo
28.09.2007 18:00 CET
7 : 1
(5:0)

Reportáž

Slavia zdemolovala Zlín sedmi góly

Pouhých 3704 diváků shlédlo skvěle vydařenou generálku Slavie na úterní utkání Ligy mistrů proti Seville, když nečekaně rozdrtila aktuálně pátý Zlín 7:1! O vítězi bylo rozhodnuto již v 34. minutě kdy na ukazateli skóre svítilo 5:0. Jednoznačnou výhrou se svěřenci Karla Jarolíma vyhoupli do čela tabulky a před svým nejbližším pronásledovatelem Teplicemi mají tříbodový náskok.

Domácí odstartovali gólovou kanonádu už ve třetí minutě, kdy Krajčík přihrál z pravé strany hřiště do středu Belaidovi, který zůstal volný a křížnou střelou překonal zlínského brankáře Baránka. O tři minuty později se střelecky prosadil slavistický kanonýr Stanislav Vlček, jenž sprintoval sám na bránu a střílel gól do opuštěně sítě, když Baránek při vyběhnutí uklouzl. Třetí branka padla v šestnácté minutě zásluhou Milana Ivany, který prudkou střelou propálil hostujícího brankáře. O několik okamžiků později diváci na Strahově se dočkali již čtvrtého gólu, když skóroval hlavou Belaid. Ve 34. minutě už domácí vedli 5:0 zásluhou Dana Pudila, který krásným obloučkem překonal bezmocného Baránka. V prvním poločase Zlín působil naprosto odevzdaným dojmem, zato Slávistům vše vycházelo, a proto vedli zaslouženě 5:0.

Druhé dějství hry se odehrávalo už v exhibičním duchu. Fanoušci Slavie volali během již rozhodnutého zápasu po deseti gólech svého týmu. A v úvodu druhé půle se zdálo, že by se přání domácích příznivců mohlo naplnit, když v 50. minutě zvýšil na 6:0 Ladislav Volešák. Ten samý hráč mohl vstřelit branku i o devět minut později, kdy byl zcela sám v pokutovém území, ale tentokrát trefil pouze břevno. Zlínským fotbalistům se podařilo vstřelit alespoň gól útěchy, v 82. minutě se hlavou po rohovém kopu trefil Ivo Zbožínek. O poslední úspěšnou trefu se postaral domácí Šourek, který uzavřel stav zápasu na 7:1.

Vývoj tohoto duelu se jednoznačně odehrával podle sešívaných, kteří si s valašským celkem poradili bez jakýchkoliv problémů. Na strahovském stadiónu byl vidět úplně jiný tým než ten, který hrál vyrovnanou partii s Teplicemi, Ostravou a Spartou. Svěřenci Pavla Hoftycha se budou z ostudného debaklu, v němž dostali víc gólů než za uplynulých sedm kol dohromady, těžko vzpamatovávat...

Autor: David Křížka

Komentáře (33)

Přidat komentář
HOST*bary72

Zlín je v laufu, ale snad hoši vydřou 3 body, tip 2:1

Reagovat
HOST*lysbee

doufam ze na slavii nesložíme zbrane ..a aspon ten bod privezem ..byl by to uspech ..fakt jo ..

Reagovat
HOST*

debakl jak cíp..

Reagovat
HOST*marcocruz

tip eurofotbalu 0? vůbec Slavia vyhraje..2:0

Reagovat
HOST*rufus

tip eurofotbalu trochu vedle

Reagovat
smazaný uživatel

No tak vydrene to nebylo pekna generalka na sevillu

Reagovat
HOST*

Doufam ze si taky schovali nejaky goly do sevilly

Reagovat
-Kopy-

Supr, až na ty diváky...

Reagovat
Slejdy

debáč jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas super, koncovka na naše poměry nevídaná. Škoda, že si více nezahrál Jablonský, zvlášť když už dávno bylo rozhodnuto. Ať už jsme ze Strahova pryč, ty návštěvy jsou hrozné.

Reagovat
HOST*

Já su fanda Slovácka, ale fandím celému českému fotbalu. Uplně nesnáším, když se hraje proti Ajaxu s dobrými vyhlídkami na ligu mistrů tak je stadion vyprodaný a každý známý politik či celebrita je Slávista. 3 704 diváku je odporné číslo. Já vím, že stadion je noc moc,a le s tím by se fanoušek, jehož tým má skvělou formu a hraje s pátým celkem tabulky, ještě bez nějakých vnitřních problémů jak v Spartě měl snést a vyrazit na zápas. To je pěkně trapný, když pak na Sevillu a Gunners dojde vyprofaný stadion, to se spíš příjdou lidi podívat na známá jména než fandit Slavii. je to hrozné. Víc lidí chodí na druhou ligu do Hradiště. To je na jeden z nejslavnějších českých klubů veleostudné číslo. jinak hodně štěstí do bojů v lize mistrů před 18 000 i v domácí před 3 000 diváků. C´mon Slávia and Celtic Glasgow. C´mon the hoops

Reagovat
HOST*

tady jde o to ze strahov je v hrozny dire a ten stadion je taky hroznej a v tomhle pocasi to tam je peklo.v edenu to bude o necem jinym a verim ze tam bude na kazdej zapas min.10tisic

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, kdo tu nedávno psal ten rozbor Zlína, ale dneska to byl herně totální opak. Dneska sem tam mohl s chřipkou vyběhnout z publika a asi bych dal gól, ten Zlín tam nebyl. Jenže když dostanete dva góly za 6 minut a po čtvrthodině není co řešit, tak se hraje těžko. Byl to ten typ zápasu, kdy na co jeden sáhne, z toho je gól a na co druhej, z toho je průser.

Pěkně se vybarvuje Belaid, Pudil nebude po uzdravení Šventa potřeba, Šourek na LM ( alespoň zatím ) nemá, Suchý už může pomalu balit... No v podstatě nic novýho, jen Belaid bojuje o základ, ale Tavares je lepší, přidává k tomu centimetry a na klasického DM je Švec nejlepší.

Reagovat
HOST*

drž píču výs asi o fotbale úplný hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamená slovo "výs"?

Reagovat
Shevchenko

No jakože výš jako do větší výšky, to ti mohlo docvaknout

Reagovat
HOST*

a prej v modernim fotbale nepada hodne branek,sama defenziva

Reagovat
HOST*

konec zlina v cechach

Reagovat
HOST*Jiří gřešek

Zlín, je good dát 7 kousků slavii to je neco, slavia se y toho nemusi vzpamatovat, a to hraje LM. Zlín, jen tak dál, poražte všecky 7:1 jako slavisty!

Reagovat
smazaný uživatel

ty si mimo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fakt hodně dobrej komentář

Reagovat
HOST*Madridista

Kde te ucili cist?

Reagovat
HOST*Jiří gřešek

Hele ja chodim na stolare a to je dobra skola, takye cist umim ty obludná ošoustaná vopico! To je chyba ne teletextu je napsano ze vyhral Zlín

Reagovat
HOST*lyzbee

cos hulil za vzorek ..to musel být dobrý model voee...nebo ti uplne mrdá ..me to moc smesné nepríjde ze tým kterému fandím akde bydlím dostane takový kartáč..

Reagovat
HOST*lyzybee

čuráku.

Reagovat
HOST*Madridista

On to ale asi myslel vazne, akorat neumi cist

Reagovat
HOST*Kamil Slivka Opava

prosím pána ježíše aby se O.H. dostal do nebe s celou svou soucasnou i budoici rodinou a aby se dostal hned napoprve na prava. Amen

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si tez mimo ze?

Reagovat
HOST*Madridista

Asi do blazincu zavadeji internet

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, dneska je tu fakt sranda

Reagovat
HOST*Kamil Slivka

Máš neco proti teplousi? Ale bůh žehnej Hl.

Reagovat
HOST*

Debakl jak svině Sevilla se má na co těšit,moc se jí nedaří ale to není Zlín

Reagovat
HOST*yellow

Jahahaha...hustě:) takovy vyprask to se nevidi každy den,natož v naši lize...doufejme že to signalizuje Slavistickou formu...a zapas se Sevilou bude přinejmenšim vyrovnany:) držme palce:)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele