22. kolo
23.03.2008 17:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Siad Most - České Budějovice 3:1

Mostecké fotbalisty nezaskočilo brzké vedení hostů, stav obrátili a dostali se ze sestupových pozic. Budějovice pokračují v jarní krizi, stále čekají na plný bodový zisk.

Přes větší počáteční aktivitu Mostu se do první gólové šance dostali hosté. Šíma namířil přímý kop do vápna, kde našel Homoláče, který zpětnou hlavičkou přihrál Horejšovi a ten dalším hlavičkovým pokusem otevřel skóre. Jenže po pěti minutách bylo vyrovnáno. Stožický zahrál rohový kop na malé vápno, kde centr tečoval Webster a míč skončil u pravé tyče. Hra se vyrovnala a až do 39. minuty nebyla k vidění žádná větší šance. Nudnou pasáž tak přerušila branka, která znamenala obrat. Stožický, který byl i u prvního domácího gólu, vystřelil z třiceti metrů tak šikovně, že míč těsně před Kučerou skočil a skončil v budějovické bráně.

Taktický souboj obou mužstev dlouho nedovoloval divákům shlédnout zajímavější akci. Na tu si museli počkat až do 63. minuty, Svátkovu hlavičku vyrazil Švenger pouze k Plockovi, ten zamířil pouze nado. Za dvě minuty tak přišel trest, a znovu u toho byl Stožický. Na jeho roh si naběhl Procházka a hlavou pojistil domácím vedení. Most si až překvapivě dobře počínal v hlídání dvoubrankového náskoku, přesné kombinace nedávali Jihočechům šance na návrat do hry, v nastaveném čase měl navíc Oboya šanci Budějovice ještě více potupit, míč si ale dal daleko od nohy a střelu v pádu namířil jen do Kučery.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele