24. kolo
22.04.2007 17:00 CET
4 : 2
(2:1)

Reportáž

FK SIAD Most - 1. FC Brno 4:2

Konečně! Zápasy Mostu se už pomalu stávaly stereotypní, ale tentokrát jsme se dočkali hodně velké změny. Tato divoká výhra se pro Most rodila ve velkých bolestech, rozhodly až závěrečné minuty.

Po patnácti minutách hry byl už stav 1:1. Jako první šlo do vedení Brno, díky nesehrané obraně Mostu, která nastoupila v úplně novém složením. Tím šťastným prvním střelcem utkání byl Petr Pavlík, který se po dobrém přenechání balónu od Střeštíka nemýlil a Vaniakovi nedal šanci. Jenže už za dvě minuty vyrovnal po centru Mendyho mostecký záložník Aleš Pikl. Zápas pokračoval i nadále podobným stylem. Především Brno si vypracovalo vyložené šance, ale i přesto těsně před konce prvního poločasu centroval Zbončák a první gól v dresu Mostu si připsal Martin Vozábal.

Ani tento stav dlouho nevydržel a v 47. minutě se po bezchybném centru a Besty a špatném odhadu Vaniaka se o krok dříve u míče ocitl Martin Kuncl a přehodil vyběhnutého brankáře domácích. Zdálo se, že v průběhu utkání již nic nestane, ale naštěstí pro Most přišla závěrečná pětiminutovka. Třetí gól do sítě Brna vstřelil Václav Štípek, kterého našel přesným centrem Ondřej Prášil a brankář Bureš neměl nárok tuto hlavičku chytit. Poslední branka padla po totálním rozkladu hostující obrany, po zblokované střele Brzeziny se k dorážce dostal Alexander Mendy a ten bez rozpaků z pěti metrů napálil přesně šibenici. Brno po této prohře už téměř jistě může zapomenout na zisk čtvrtého místa, zato severočeši se posunuli už na jedenácté místo v tabulce.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Fisa

No konečně to tam nasázeli klucí mostecký

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele