2. kolo
15.08.2005 16:40 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FC Brno - Slovan Liberec 0:1

V pondělní dohrávce se utkalo Brno s Libercem. Domácí před týdnem nešťastně prohráli v Příbrami, naopak Liberec vyhrál v Mladé Boleslavi. Zpočátku byl Liberec mírně aktivnější, ale brankář Václavík byl vždy na místě. Brno postupně převzalo aktivitu a bylo stále nebezpečnější. Především útočník Luděk Zelenka se dostával do nebezpečných příležitostí. Zlomový okamžik utkání nastal ve 33. minutě, kdy Brno zahrávalo penaltu za faul na Trousila. Pokutový kop zahrával Černý, ale jeho střelu doprostřed branky bez problému Martin Čech zneškodnil. Domácí sice ještě do konce první půle párkrát zahrozilo, ale po neproměnné penaltě se postupně vytrácela jistota z brněnských kopaček. Ve druhé půli si více šancí vypracovali hosté, navíc vše bylo umocněné v 73. minutě, kdy byl vyloučen brněnský David Horejš. Trest v podobě liberecké branky přišel v 79. minutě. K Ančicovi, který nabíhal ze druhé vlny se dostal odražený míč a ten přesně umístil k tyči. V závěrečných minutách už Liberec své těsné vedení nepustil. Brno tak ani ve druhém kole nezískalo bod. Naopak Liberec vstoupil do sezóny excelentně, když ze dvou zápasů venku získal šest bodů.

Autor: Marek Chromčák

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufam tak 1:3

Reagovat
HOST*neKAKÁ

zapomeň, liberec na tom bude letos hodně špatně. co to je taky za nápad, prodat půlku mužstva??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele