Suma sumárum: Ohlédnutí za uplynulou sezónou Premier League

26.05.2015, 23:09
Názory a komentáře
Po několika autorských článcích a silné redaktorské invenci si EuroFotbal částečně odpočinul; připravili jsme pro si pro vás hodnocení sezóny Premier League z dílny britské BBC. Jak si kluby vedly v porovnání s předsezónními prognózami? Kdo překvapil a kdo naopak zklamal?

Kromě připomenutí letních tipů na umístění a porovnání s konečnými výsledky BBC ohodnotila každý tým třemi známkami. Na stupnici od 1 do 10 se postupně řadili všichni manažeři, hráči (dohromady) a známku dostala i výsledná sezóna v kontextu s (ne)naplněnými cíli.

Mezi manažery dostali nejvyšší ocenění šéf Chelsea José Mourinho a lodivod Southamptonu Ronald Koeman. Nejhorší známku inkasovali již bývalý kouč Crystal Palace Neil Warnock a neúspěšný záskok manažera v Newcastlu John Carver.

Z hráčských ansámblů jsou největšími odpadlíky dle očekávání fotbalisté Magpies a Queens Park Rangers. Naopak nejvyšší známky obdrželi borci Chelsea a Southamptonu. Ale dost už napovídání, pojďte si hodnocení ročníku od BBC užít sami.

Chelsea - 1. místo (předpověď - 1.)
Manažer: José Mourinho 9/10; Hráči: 8/10; Sezóna: 8/10

Zasloužený vítěz Premier League, od prvního do posledního kola nejlepší tým ligy. Skvělý začátek sezóny jí velmi pomohl, Chelsea však skvěle zvládla i náročný závěr. Díky triumfu v Capital One Cupu navíc mohou Blues slavit menší double. Jediný menší škraloup je vyřazení v osmifinále Ligy mistrů. Jinak dokázal José Mourinho dotáhnou svou práci do konce, pomohly mu i perfektní nákupy Fábregase a Costy. Další nepostradatelnou proměnnou byl fenomenální Eden Hazard.

Manchester City - 2. místo (2.)
Manažer: Manuel Pellegrini 5/10; Hráči: 5/10; Sezóna: 5/10

Slabý pokus o obhajobu titulu. Především po Novém roce působili hráči Manchesteru City bídným dojmem a Manuel Pellegrini je nedokázal inspirovat ke zlepšení. V jednu chvíli se dokonce loňský šampion strachoval o umístění v top four. Nakonec Citizens skončili druzí, přestože takový Yaya Touré vysoké očekávání nedokázal naplnit. Movití majitelé budou mít v létě plné ruce práce.

Arsenal - 3. místo (5.)
Manažer: Arsene Wenger 6/10; Hráči: 7/10; Sezóna: 7/10

Opět se kvalifikoval do Ligy mistrů, fanoušci Arsenalu prožívali také euforii - třeba po vítězstvích na obou manchesterských stadionech (proti MU v FA Cupu). Ani na malý okamžik se ovšem Kanonýři nebyli schopni zapojit do boje o titul, zklamání převládá i z představení v Lize mistrů, kde jim překvapivou stopku vystavilo podceňované Monako. Dojem však mohou napravit ve finále FA Cupu proti Aston Ville.

Manchester United - 4. místo (3.)
Manažer: Louis van Gaal 7/10; Hráči: 7/10; Sezóna: 7/10

Cíl skončit v top four se Manchesteru United podařilo úspěšně naplnit. Příchod manažera Louise van Gaala a hvězdných posil Ángela Di Maríi a Falcaa však sliboval víc, než Rudí ďáblové ve skutečnosti ukázali. Alespoň vítězství nad Tottenhamem, Liverpoolem a Manchesterem City však ukázal, čeho jsou do příští sezóny schopní.

Tottenham - 5. místo (7.)
Manažer: Mauricio Pochettino 6/10; Hráči: 6/10; Sezóna: 6/10

Objevení Harryho Kanea a postup do finále Capital One Cupu byly nejpozitivnější aspekty Tottenhamu v letošní sezóně. I přes občas rozpačité výkony Spurs musíme Pochettinovi vyjádřit respekt za dojem z první sezóny na lavičce londýnského celku. Argentinec navíc nepracoval s týmem, který si vysnil, po letní přípravě a práci na přestupovém trhu by mohl implementovat v Tottenhamu tolik očekávaný systém s vysokým presinkem.

Liverpool - 6. místo (4.)
Manažer: Brendan Rodgers 5/10; Hráči: 4/10; Sezóna: 5/10

Všechno špatně. Po loňské sezóně, v níž Gerrard, Rodgers a spol. bojovali do posledních týdnů o titul, je letošní ročník noční můrou. Kapitán opouští loď, která se potápí pod tíhou neúspěchů na přestupovém poli. Peníze za Suáreze Liverpool investoval otřesně, tým se navíc rozkládá i zevnitř nejen vinou rozmazleného Raheema Sterlinga. Ostuda na Britannia Stadium všechen zmar přetavila do reálných hodnot.

Southampton - 7. místo (14.)
Manažer: Ronald Koeman 9/10; Hráči: 8/10; Sezóna: 8/10

Pravý opak Liverpoolu. Odchod Lallany, Shawa, Lamberta, Lovrena, Chamberse a manažera Pochettina měl tým položit na lopatky. Southampton ale všechny negativní předpoklady spálil na troud. Dokonalé angažmá Ronalda Koemana a řady ‚nízkonákladových‘ posil drží Saints v boji o Evropskou ligu i po skončení sezóny. Čekají jen na úspěch Arsenalu ve finále FA Cupu.

Swansea - 8. místo (16.)
Manažer: Garry Monk 8/10; Hráči: 7/10; Sezóna: 7/10

Neočekávalo se, že bude Swansea bojovat o udržení, ale její výsledné umístění i rekordní počet bodů bere dech. Manažerský zelenáč Garry Monk se vypořádal i s odchodem kanonýra Bonyho a na Liberty Stadium je před ním světlá budoucnost.

Stoke - 9. místo (9.)
Manažer: Mark Hughes 8/10; Hráči: 7/10; Sezóna: 7/10

Taky Stoke City dokázalo navýšit svoje bodové maximum v Premier League, Mark Hughes navázal na dobrou práci z minulé sezóny a Tony Pulis je náhle zapomenut. Ambiciózní dojem může bývalý trenér QPR nebo Manchesteru City projevit i v nadcházející sezóně, kde povede Potters už coby regulérního adepta na lepší střed tabulky.

Crystal Palace - 10. místo (12.)
Manažer: Neil Warnock 3/10, Alan Pardew 8/10; Hráči: 7/10; Sezóna: 7/10

Sezóna dvou tváří. Strasti pod Neilem Warnockem nakonec vyřešilo jmenování Alana Pardewa, jenž fanouškům Eagles vlil optimismus do žil. Vliv bývalého šéfa Newcastlu se projevil prakticky okamžitě a tým se zachránil s luxusním předstihem. Pomohly mu i výborné výkony ofenzivních opor v čele s Yannickem Bolasiem a Jasonem Puncheonem.

Everton - 11. místo (6.)
Manažer: Roberto Martínez 5/10; Hráči: 5/10; Sezóna: 4/10

Minulý rok se div neprobojoval do Ligy mistrů, proto je letošní Everton jedním z největších zklamání sezóny. Kvalita zmizela do ztracena, opory jako by marně hledaly ztracenou formu a Roberto Martínez vyrukoval s příliš pasivním stylem. Toffees musí trošku přestavět kádr, aby s osou Stones - McCarthy - Barkley - Lukaku opět příští ročník bojoval o poháry.

West Ham - 12. místo (11.)
Manažer: Sam Allardyce 5/10; Hráči: 5/10; Sezóna: 6/10

Velké zklamání z druhé poloviny sezóny stálo Sama Allardyce práci. Do očekávané sezóny 2016/17 na Olympijském stadionu už zkušený manažer Kladiváře nepovede. Ještě na podzim se West Ham pral o poháry, hrál pěkný fotbal a pod taktovkou Ennera Valencii a Diafry Sakha střílel spoustu branek. Po Vánocích se ale všechno zhroutilo...

West Brom - 13. místo (19.)
Manažer: Alan Irvine 4/10, Tony Pulis 8/10; Hráči: 6/10; Sezóna: 6/10

Strach ze jmenování Alana Irvina manažerem se promítl jak v předsezónní prognóze, tak i v reálných výsledcích. West Brom však však jmenoval skutečného taktika Tonyho Pulise, jenž z 16. příčky dovedl tým do bezpečných vod středu tabulky. Přehlídku jeho umění si mohli fanoušci Baggies vychutnat i při výhře na Old Trafford.

Leicester - 14. místo (18.)
Manažer: Nigel Pearson 7/10; Hráči: 7/10; Sezóna: 7/10

Ještě na začátku dubna to s Leicesterem vypadalo ještě hůře než dle předsezónních prognóz. Nigel Pearson byl podle mnohých jednou nohou bez práce, i vinou nereprezentativního chování. Inspirující great escape, který v novodobé Premier League nemá obdoby, však veškeré trable smetl ze stolu, Lišky vyhrály sedm z devíti zápasů a zaslouženě si zahrají elitní soutěž i za rok.

Newcastle - 15. místo (8.)
Manažer: Alan Pardew 6/10, John Carver 3/10; Hráči: 3/10; Sezóna: 3/10

Prognózám BBC zpřed sezóny učinil velkou čáru přes rozpočet odchod Alana Pardewa do Crystal Palace. Newcastle tak přišel o schopného manažera, kterého John Carver nenahradil ani v těch nejoptimističtějších možných pohledech. Jeho šokující útok na stopera Mika Williamsona, který se dle jeho slov měl nechat úmyslně vyloučit, byl třešničkou na shnilém stračím dortu. Jeden z mála, kdo nezklamal, je po rakovině navrátivší se Jonas Guttiérez.

Sunderland - 16. místo (10.)
Manažer: Gus Poyet 4/10, Dick Advocaat 8/10; Hráči: 5/10; Sezóna: 4/10

Sunderland v úvodu letošní sezóny nenavázal na loňský great escape, a tak musel v závěru ročníku opět mohutně bodovat. Tentokrát už u toho nebyl Gus Poyet, pod nímž se Mackems řítili na útes. Navést loď správným směrem nakonec dokázal na poslední chvíli Dick Advocaat, jehož přínos rozhodně nebyl zanedbatelný.

Aston Villa - 17. místo (17.)
Manažer: Paul Lambert 4/10, Tim Sherwood 8/10; Hráči: 6/10; Sezóna: 5/10

Aston Villa umírala pomalou smrtí, dokud jí nepřišel vzkřísit Tim Sherwood. Pozitivní vliv manažera na tým i klub zelektrizoval Villa Park, a především Christian Benteke prožil opravdové znovuzrození. Sherwood nejenže dokázal tápající tým zachránit, navíc s ním prošel až do finále FA Cupu, kde jej ve Wembley čeká Arsenal.

Hull - 18. místo (13.)
Manažer: Steve Bruce 5/10; Hráči: 5/10; Sezóna: 4/10

Útraty vyšly na zmar. Zcela na zmar. Rekordní posila Abel Hernández za 10 milionů liber patřil k největším zklamáním Premier League, nepomohl ani Tom Ince. Hull byl zoufalý v posledních dvou měsících, tedy v rozhodující části sezóny. Před Stevem Brucem je nyní přetěžký úkol, který se dá přirovnat k přebudování kádru QPR Harrym Redknappem v minulé sezóně Championship.

Burnley - 19. místo (20.)
Manažer: Sean Dyche 7/10; Hráči: 5/10; Sezóna: 4/10

Vysoké hodnocení pro Dyche i přes sestup. Z hráčů dostal vše, co se dalo; ti zase předvedli neutuchajícího ducha, kterým dlouho nahrazovali chybějící kvalitu. Ostatní týmy, které bojovaly o udržení, utratily v létě velké peníze a výsledek nebyl o moc lepší. Burnley nechybělo odhodlání, zato však postrádalo širší kádr hráčů schopných soupeřit s těmi nejlepšími. Problém byl především v malém množství nastřílených branek - speciálně na konci sezóny.

Queens Park Rangers - 20. místo (15.)
Manažer: Harry Redknapp - 4/10, Chris Ramsey - 4/10; Hráči: 3/10; Sezóna: 2/10

Šokující sezóna od první do posledního dne. Zoufalství pod Harrym Redknappem, o nic lepší pod Ramseym, který dostal důvěru a bude reformovat Rangers v Championship. Tam se patrně bude muset obejít bez dvou největších opor Charlieho Austina a Roberta Greena, jejichž výkony byly pozoruhodné, leč zbytečné. Pozitivně se ukázal i Leroy Fer. QPR se tvářilo jako sestupující celek většinu ligového ročníku.

Autor: Marek Ustohal / bbc.com

Komentáře (656)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vďakabohu, že ten sviniar Fabregas nedal Henryho rekord v asistenciách.

Reagovat
RKBoy

aspoň nejaký úspech pre Arsenal.

Reagovat
mesyas

no počkat, fanoušci zvolili Sancheze za hráče sezony!

Reagovat
samson192

twitter fans

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak isto drží ako jediný neporazitelnosť :*

Reagovat
smazaný uživatel

Na toto sa dá odpovedať jedine BBB

Reagovat
smazaný uživatel

doplnit kadr v obraně a ještě jednoho utočnika a jdem si přišti sezonu pro titul

Reagovat
Stiksxx

přeju to Memphisovi.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu budeme mať čo povedať aj my

Reagovat
Stiksxx

Pěkné shrnutí.

Reagovat
fantomas

"Šokující sezóna od první do posledního dne. Zoufalství pod Harrym Redknappem, o nic lepší pod Ramseym"

O nic lepší to určitě nebylo, zbytečně drsný vůči němu. Stačí, že namísto toho, aby pokračoval v Redknappově totální neschopnosti vyhrát venku, hnedka na cizí půdě zvítězil. Právě pod nim se taky třeba parádně předvedl Phillips, o němž se bůhvíproč vůbec nezmiňujou.

Reagovat
vodka

Phillips byli můj tip ve fantasy, než sem se na to bohužel pod tlakem okolností totálně vykašlal... Ramsey má u mě velké plus, stejně jako Dyche, Redknapp by podle mě neuhrál tolik bodů, co Ramsey zvládl...

Reagovat
fantomas

Jednoznačně. Sem rád, že mu dali tak dlouhej mandát do Champu. Pokud od toho plánu při první krizi hnedka neupustí, tak je to jedno z mála jejich rozumných rozhodnutí za poslední dobu.

Reagovat
papanegra

doplnit kadr ve vsech frontach minimalne za 300mil a hura na titul

Reagovat
smazaný uživatel

chudaci saints

Reagovat
papanegra

No vy máte co řikat, když kurvíte Shawa...

Reagovat
Infernoqt

Tak pro zmínku. Shaw vždy bojoval o místo, ale k jeho smůle to vždy skončilo zraněním. První zranění již v létě během přípravy - natažený stehenní sval, přišel o začátek sezony během níž utrpěl dalších 7 ať už větších nebo menších zranění...

Reagovat
kardous

Reagovat
Mariano13

Lebo kurvit Shawa aj ked sa pokurvil zranenim je asi to iste ako kurvit polku saints

Reagovat
patas92

Předpovědi celkem srandovní

Reagovat
fantomas

Jono, hlavně ten Arsenal, Sunderland a Swansea

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Arsenal?

Reagovat
Counter

Rok co rok je pasovaný na vypadnutí z top4 a rok co rok je to směšnější.

Reagovat
Usty

tak po loňský jízdě Liverpoolu, jeho na první pohled povedených nákupech... a po příchodu LVG a řady posil do MU.. by to zas až takový překvapení nebylo...

Reagovat
papanegra

Asi každý si představoval sezonu jinak, hlavně fans LFC, ale pak se ukázalo, že to byli opravdu je 1 sezon playeři..

Reagovat
Counter

První věc, kterou jsem při návalu těchhle spekulací udělal, byla sázka na Arsenal v Top4.

Tvrdit po odchodu Suáreze (a příchozí posily teda nijak zvlášť povedeně nevypadaly), že LFC dokáže skončit zase před Arsenalem, který zrovna je předčil v boji o podpis Alexise, bylo prostě padlé na hlavu od začátku. Bylo by to překvapení, a to nemalé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na to takhle. Wenger deset let v lize neskončil lépe než třetí, ten klub stagnuje, nikam se neposouvá a tohle prostě nemůže trvat věčně, jednou z té top 4 vypadnete.

Reagovat
Lacko_Boh

to neni pravda František

Reagovat
fantomas

Pokud někdy AFC za poslední léta ze sezony na sezonu nestagnoval, resp. se nedalo očekávat, že stagnovat nebude, bylo to právě letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli Alexisovi?

Reagovat
fantomas

Kvůli Alexisovi, Özilovi v druhym roce, nakonec i tom Welbeckovi, obměněnym zdravotnickym personálu...

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho Mesuta prostě jako top hráče po odchodu z Madridu prostě nevidím. Tady beru, že jsem trochu zaujatej, ale Giroud s Welbeckem taky nejsou útočníci formátu pro Arsenal.

Reagovat
fantomas

Proto přišel Alexis. A Özila si tak nebral po JEDNÝ sezoně v uplně novym prostředí. To je spíš tvoje chyba, která ti ošálila mysl, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, však to jsem schopen i uznat, že jsem zaujatý, ale u Girouda to tvrdím už dlouho, ten chlap je prostě hroznej.

Reagovat
mayday

Reagovat
fantomas

*dalo očekávat

Reagovat
alcantara

stagnovat nebude? Skor stagnovat bude, ne?

Reagovat
Usty

dneska je to s těma dvojitejma záporama krizový

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Já u Arsenalu posun vidím. A s tou tvojí logikou se můžeš směle zařadit do táboru fandů Spurs, ti na svůj moment, kdy to "jednou přece přijít musí" čekají už dvacet let.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej posun? To jsou furt ty stejné bolístky už řadu let. Zranění, špatné přestupy, osmifinále LM, kde ten posun je?

Reagovat
FUnk

na jare bolestive vypadnuti z LM, potom dobra serie v PL a wenger je zase kral.

Reagovat
Nikikrew

spatne prestupy?

Reagovat
smazaný uživatel

Cunter je zase mimo

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc to jsou prostě fakta. Za 10 let jste vyhráli pokud dobře počítám jeden, teď možná druhý, FA Cup a to je všechno. To je prostě na klub formátu Arsenalu málo, to mi nikdo nevymluví. Je sice hezké hrát 18 sezón po sobě LM, ale co z toho.

Reagovat
Counter

Fakta jsou, že Arsenal nedokázal hrát o titul, když splácel stadion a žil z nízkých sponzorských smluv, které kvůli tomu stadionu uzavřel. Přesto za celou dobu nevypadl z top4. Pak ty sponzorské smlouvy skončily, konečně se je povedlo navýšit na diametrálně jinou úroveň, přestaly se prodávat hlavní hvězdy, naopak začaly přicházet hvězdy za velké pálky, hned se dostavila první trofej za posledních devět let....

Ujasni si, jestli ti jde o to, že Arsenal na moc nedosáhl, nebo o to, jestli opravdu může jít ještě víc dolů a vypadnout z top4, když na to ani v mnohem kritičtějších letech nedošlo. To jsou dvě podstatně odlišné věci. V tomhle vláknu jsi začla mluvit o druhé, pak plynule přešel k první.

Reagovat
smazaný uživatel

kral kokotov

Reagovat
Counter

O nikom asi nemám tak nízké mínění jako o tobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

už vůbec někdy napsal něco smysluplného? Kolikrát jsem ho viděl ve španělské sekci a zaujal mě tím, že nějakou blbost vždycky dokázal přebít ještě větší blbostí

Reagovat
Counter

Kdysi dávno to s ním ještě vypadalo jakžtakž, je to třeba autor příspěvku, že Tottenham má nejlepší lavičku náhradníků na Ostrovech. Ale postupně v posledních letech přešel k čím dál větším urážkám všeho a všude okolo a na moji adresu se takhle vyjadřuje už v podstatě nepřetržitě.

Reagovat
Kily

aha, tak to zase nedovedu posoudit, jak Anglii až tak bedlivě nesleduju, tak mi možná i uteklo, že v kurníku instalovali na lavičky třeba masážní křesla

Reagovat
smazaný uživatel

napodobne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Tolik si nefandi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1. o titul pořád nebojujete

2. příležitosti k získání trofeje jste měli i v těch dobách temna a nezískali jste je proto ne, že byste na to neměli, ten posun tam není prakticky žádný a to jste momentálně jeden z nejvíce rozhazovačných klubů světa

Reagovat
smazaný uživatel

porovnávaš 10 rokov "temna" so zatiaľ 2 rokmi, kedy máme peniaze a začali sme budovať káder. Z toho v prvom roku sme o titul bojovali a na čele sme boli najdlhšie zo všetkých. Uvedomuješ si, aké pitchoviny ty vôbec píšeš, alebo ti to fakt nedochádza?

Reagovat
smazaný uživatel

a v těch 10 letech jste na čele nikdy nebyli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Tak ještě jednou - téma téhle debaty zní, že Arsenal měl vypadnout z top4. Odbíháš podstatně jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

já už radši odběhnu úplně, protože o tomto diskutovat s vámi nemá smysl

Reagovat
smazaný uživatel

tak s nami

Reagovat
Counter

My se tu v klidu bavíme o něčem, ty do toho zničehonic vstoupíš s něčím od věci, já tě na to upozorním a ty napíšeš, že nemá smysl se s náma bavit.

Jasné no, naše vina.

Reagovat
Usty

Alexis mohl shořet stejně jako ADM nebo Falcao.. jejich fail byl taky šokující. Je to hrozně relativní... Já to neobhajuju, jen se to snažím pochopit.

Reagovat
Counter

Porovnávat Falcaa s Alexisem nejde, jeden byl po vážné operaci kolene a s pokročilým věkem, druhý hyperaktivní 20+ gólový střelec Barcelony s výborným MS v zádech. S DiMou je to už vhodnější, ale mi tady šlo o srovnání s LFC, ne MU. A zrovna Wenger má poměrně slušné schopnosti vytěžit ze svých hráčů co nejvíc, u DiMy to bylo v novém působišti pod novým koučem s všelijakým rozestavením o něco pochybnější.

A když už MU - oni byli v relativním rozkladu, pod novým koučem, se značně obměněným kádrem... Arsenal naopak stabilizovaný, bez větších změn, se stálicí na postu manažera, naopak ještě posílený. Čekat u něj propad bylo vážně méně pravděpodobné, než úspěch téhle rodící se konkurence.

Reagovat
vodka

ten rozhozený a nevyvážený kádr je u nás koneckonců pořád aktuální...

Reagovat
smazaný uživatel

Tie nakupy neposobili povedene ani na prvy pohlad...teda aspon triezvy.

Reagovat
fantomas

Jj, Liverpool posiloval hodně, ale stěží přesvědčivě; ManUtd nemělo obranu. O tom se všeobecně vědělo, a taky se jim to na podzim sečetlo.

Reagovat
Usty

Tak Lovren, Lallana, Can a možná i Marković poměrně slušně vypadali.

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič slušně fakt nevypadal.

Reagovat
smazaný uživatel

Slusne na tu poziciu, na ktorej LFC skoncilo.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Usty

To že místo Suáreze vzali Balotelliho už je věc druhá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se není čemu divit s Wengerem na lavičce.

Reagovat
fantomas

Jednoznačně. Vyjít taková predikce třeba před sezonou, co sme ztratili Cesca a posléze i Nasriho, tak ani nemuknu... ale před tou letošní? Směšný.

Reagovat
Usty

Z CFC, MC, MU, AFC a LFC mohl kromě CFC vypadnout z čtyřky každej.. zas tak skandální mi to nepřijde. nikdo nemohl tušit, že Sturridge neodehraje jedinej kloudnej zápas.

Reagovat
Counter

Ale tak... Že je Sturridge skleněnka, není žádná novinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, jedině dobře, že jsme se ho zbavili.

Reagovat
fenixLFC

ale toto bol predsa len extrem s ktorym nemohol pocitat nikto...ok, ze vypadne na 10-15 zapasov, to sa celkom cakalo ale on ich tolko odohral (ked vôbec)

Reagovat
Lacko_Boh

ja neviem, mne pride Arsenal primerane zhodnotený (ale tak ja som pred sezonou vždy naivný). Akurat by mohla byť ta znamka Wengera a hračov rovnaka, celu sezonu sa to imho prelievalo.

Reagovat
Counter

Tipovat u Arsenalu po takovémhle létě (kdy fakt nikdo důležitý neodešel a naopak se přivedl Alexis, Debuchy a ještě Chambers s Welbeckem), že skončí pátí, to je fakt přestřelené.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers 5/10? Zaco?

Reagovat
Feind

cele to hodnoceni je sracka

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím, ale prostě Rodgers si zaslouží tam tři body.

Reagovat
papanegra

promrdal toho dost a je hodnocenej jako průměr

Reagovat
tuny

6-1 je 5

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
technecium

Nejslabší PL sezóna co pamatuju

LM nic, málo bodů, žádný boj o titul... Nuda... Zlatá španělská liga

Reagovat
fantomas

A jéje, už je to tu.

Reagovat
technecium

Coeee? Subjektivní hodnocení k subjektivnímu článku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Však jo - následovaný subjektivnim povzdechnutim nad tvym subjektivnim hodnocenim k subjektivnímu článku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

si pamatam ked bolo mlieko za dve koruny,to boli časy a ked som vo vyklenku s chalanmi rapoval a natačal si rapy na kazety, u Anysa na byte, ked mi zaskrečoval bol som z toho v piči, teraz ten hip hop je uplne iny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Ja som s tým ani jako nič nemal v podstate, ja som sa tam nejako nanominoval, čo jako som asi dobre spravil v konečnom dôsledku...

Reagovat
Lacko_Boh

Mami! Milujem hudbu! Snažím sa prinášať hudbu každý deň! Lebo ten kto miluje hudbu nemôže byť nikdy úplne neštastný! Ale nikdy nehovor nikdy! A nikdy nehovor určite

Reagovat
nani92

A nikdy nehovor navždy....3 years later..Kontrafakt - Navždy...ja mám v piči, že si serem do huby, môj život je naplnený, chodzím krmiť holuby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
FUnk

Reagovat
technecium

A taky už se těším, jak v LM Valencie rozseká United nebo Arsenal ve skupině...

Reagovat
papanegra

To by se museli unoted dostat do skupin přes Spartu..

Reagovat
valloire

přes Spartu se dostane i Vaslui, neměl by to pro MU asi být problém

Reagovat
valloire

Reagovat
Lacko_Boh

aj ked je pravda že CL aj titul boli rozhodnute skoro no a zachranu som tento rok nejak extra tiež neprežival aj tak je FA cup najpodstatnejšia suťaž

Reagovat
Counter

Ještě tak v dubnu se říkalo, že to je (co se boje o CL týče) nejvyrovnanější sezona ever. Pak ale Spurs, Saints i LFC krutě odpadli a bylo hotovo.

Reagovat
Lacko_Boh

šak to..a o druhe miesto sme to zas my odfajčili skoro...Vždy keď malo isť do tuheho tak to niekto pokazil, ešte aj ten Leicester sa easy zachranil

Reagovat
Counter

Mi přišlo, že hráči najeli na supr šňůru, šlapalo to, pořád existovala nějaká matná vidina boje o titul... a když to padlo, tak prostě přišlo mírné (podvědomé) polevení → několik ztrát a třetí místo.

Reagovat
vodka

ani ne, nuda to byla dejme tomu posledních 5 kol pro ty, co dlouhodobě PL nesledují. Horší je, že snad polovině týmu trvalo půl sezony, než si našli svoji tvář...

Reagovat
fantomas

Jenom oproti loňsku letos mnohem silnější mistr a obecně lepší / vyrovnanější top10 podle mě.

Reagovat
vodka

v podstatě je to tak, CFC byla nakoplá od začátku a paradoxně po dlouhé době rozhodla první polovina sezony. Na druhou stranu tragičtější první půlku u takového počtu týmů snad ani nepamatuju. Díky tomu se taky WHU, Soton a Swans byli schopní držet vysoko tak dlouho...

Reagovat
fenixLFC

majster silnejsi ale zvysok slabsi

Reagovat
fantomas

To si fakt nemyslim. Srovnej si třeba ty posty top10 mimo Ligu mistrů...

Letos - loni:

CPFC >>> NUFC

Stoke > Stoke

Swans = Soton

Soton > ManUtd

LFC > Spurs

Spurs = EFC (případně možná EFC o trochu vejš)

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase srovnání...

Reagovat
fantomas

Napadá tě lepší způsob?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

suhlasim s predposlednym riadkom zvysok neporovnavam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Přesně.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
raduinho

španělská letos bavila víc.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Dufan

No nic. Tak Everton musí příští sezónu pořádně zabrat a rozhodně udělat pár řezů v sestavě. Howard špatně. Robles nevím jestli na to má. Z obrany musí okamžitě jít Alcaraz, Distin neperspektivni. Barry zklamal a možná bych se zamyslel i nad odchodem Pienaara. Zbytek relativně i přes neformu a celkově špatnou sezónu použitelný. Jinak překvapení určitě Saints, Swansea a hlavně výkony Crystalu pod Pardewem a "easy" záchrana lišek.

Reagovat
smazaný uživatel

mluví se o nějakých posilách evertonu?

Reagovat
Dufan

Kromě občasných spekulací jsem zatím nic vážnějšího nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

Cleverley

Reagovat
smazaný uživatel

Robles je jako dvojka slusny golman, potrebuje jen nabirat leta zkusenosti a chytat. Distin jde, Alcaraz snad taky. Barry snad bude pristi rok lepsi, kdyz nebude muset hrat porad 2 zapasy za tyden. Pienaar asi jeste nepujde, jeste ma rok smlouvu, a kdyz je zdravy, tak porad hraje slusne. Chtelo by to stopera, stredniho zaloznika, tvurce hry, kridlo a utocnika.

Reagovat
Dufan

možná by nebylo na škodu zkusit Kalase. Je použitejný i jako náhrada za Colemana vpravo. Snad se znovu chytí Barkley. Ten Cleverley nevim. Ale alternativa to určitě je. Lennon se taky nejevil úplně špatně....jeho pohyb dělal soupeřům problém. Ono celkově byl tým hodně bez formy a sebevědomí. Příští sezonu to snad bude lepší.

Reagovat
valloire

stačila expreska

Reagovat
smazaný uživatel

to by se tam nevlezlo tyjo

Reagovat
VojtovaChelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Je toho strasne moc, ale redaktor je samy anglan, tak si musis zvyknut na zaplavu z PL. Stale lepsie autorske clanky a pokusy o vyjadrenie nazoru(cize zrovna tento nie), ako tu citat preklady sraciek od Mourinha a spol...

Reagovat
valloire

ale jo

Reagovat
Counter

Ona taky PL má docela dost příznivců, takže je k tomu třeba zohlednit i vyšší počet článků.

Reagovat
vodka

fakt nevěřím tomu, že kdyby někdo ze španělské sekce napsal jakýkoliv článek, tak by byl utlačený na namísto článků o PL... jde spíš o to, že PL sleduje víc lidí => víc aktivních příspěvků pro články...

Reagovat
alcantara

Jasne, ze nebol, vid clanky od Jakuba ci Kyslika naposledy. Len nie su ludia, zaujem, schopnosti na to nieco napisat, tak to tak potom dopada...

Reagovat
kiwwi

tak potom nechapem ten narek co tu stale predvadzate

Reagovat
alcantara

Za druhych odpovedat nebudem, za seba: Narek?

Reagovat
vodka

a je potřeba si uvědomit, že toto je pořád víceméně neplacený fanweb, takže nejde očekávat, že PJ někomu dá za úkol analyzovat sezonu PD, to by finanční ohodnocení muselo být řádově vyšší, aby se tím někdo zabýval dlouhodobě...

Reagovat
fantomas

Mno...

Reagovat
Counter

Ticho prosímtě, ještě to teď zadá mně za nějakou almužnu a jsem nahraný.

Reagovat
Usty

za nápad řádově vyššího ohodnocení

Reagovat
vodka

ok, popravdě netuším, jak je to teď, ale kdysi ste si docela stěžovali, že je to víceméně almužna...

Reagovat
fantomas

Na to si odpradávna stěžoval jen Kily.

Reagovat
vodka

v tom případě sem vám udělal akorát trapnou reklamu zkrátit platy a zvýšit efektivitu podle mitta romneyho...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí vám tu články z PD? Nikdo vám nebrání je napsat.

Reagovat
alcantara

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy můžu čekat první? Podivej kolik lidí píšících ted je ze čtenářstva.

Reagovat
alcantara

V den, ked budes mat mozog.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jenom kritizuješ a nemáš ani náznak snahy se sám podílet na zlepšení?

Reagovat
alcantara

Ja len popisujem dany stav a respektujem ho. Neocakavam ale od Teba, ze by si to pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jenom, že tu takhle popisujete už dlouho a nikdo se z vás nezved, aby s tím něco udělal. Já jenom, že si tu z nás z PL děláte prdelky, jak jsme náplava a nerozumíme fotbalu, zatímco z nás se rekrutují super redaktoři, z vás prakticky nikdo, zvláštní co?

Reagovat
alcantara

Ja zase neviem, preco pouzivas v debate so mnou mnozne cislo a odkazujes na inych ludi. Naplava je vsade pomerovo asi rovnaka, takze touto deboatou daleko nezajdes. Ci su super, to je vec nazoru, ja si pamatam skvele pisucich ludi ako Kyslik, yarda, alegre, Lapiz atd, nech nikoho nezabudnem, ktory sa vyznali v spanielskom futbale a pacili sa mi viac. Takze nic zvlastne na tom nevidim, lakurat nie je za nich bohuzial nahrada.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neni náš problém, ale váš, chápeš to?

Reagovat
alcantara

Ja ale ziadny problem nemam, to mas ty nieco vo svojej hlave vsugerovane a nevies si s tym zrejme rady.

Reagovat
smazaný uživatel

Evindentně s tím problém máš, viz tvůj první příspěvek na který jsem reagoval.

Reagovat
alcantara

Vratim sa o par prispevkov vyssie, ked ten prispevok nechapes, tak to nie je moj problem

Reagovat
smazaný uživatel

" redaktor je samy anglan, tak si musis zvyknut na zaplavu z PL. Stale lepsie autorske clanky a pokusy o vyjadrenie nazoru(cize zrovna tento nie), ako tu citat preklady sraciek od Mourinha a spol..." aha

Reagovat
alcantara

No vidis, z toho vyplyva, ze ich chvalim a podporujem v autorskej praci, uz Ti to docvaklo?

Reagovat
smazaný uživatel

ughrghr

Reagovat
oddy

Reagovat
frank

Reagovat
alcantara

Inak si samozrejme mozem pisat, co chcem, a ty s tym nic neurobis. Jedine ze by si odisiel podesiatykrat, ale potom sa jedenastykrat vratis a zase Ti to bude vadit a dostaneme sa na zaciatok.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde píšu, že nemůžeš psát? Já tě naopak nabádám, abys psal i články.

Reagovat
alcantara

Narazam na to, ze nie prvykrat mas problem so mnou, ked popisujem dany stav. A zrejme ho mas aj s ostatnymi, ked mas neustale potrebu pisat v mnoznom cisle. Ci budem nieco pisat alebo nebudem, to nechaj na mna

Reagovat
smazaný uživatel

Já si tě poprvadě moc nepamatuju, zas tak důležitý nejsi, abych měl problém výhradně s tebou.

Reagovat
alcantara

Za to ty si bohuzial neprehliadnutelny...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm a ty mne zas tolik nezajímáš, blbý co?

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíce z PL mě zaujal Crystal Palace,je to celkem sympatický tým a s ne příliš známým kádrem dokázal mít celkem dobré výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jo, na druhou stranu Sam Tighe z Bleacher Reportu na základě toho označil Pardewa za manažera sezony, což je docela úlet zase.

Reagovat
Kily

zachránit za jednu sezonu dva kluby, to je celkem slušný úspěch

Reagovat
fantomas

Jako když to vezmeš takle... ale nezapomínal bych na to, že on na podzim za výsledky s NUFC nijak velebenej nebyl, spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

viz. PARDEW SNACK

Reagovat
smazaný uživatel

Tak začátek sezóny co vím neměl v Newcastlu vůbec dobrý, ale potom měl dobré výsledky, ale když začal mít dobré výsledky, tak byl právě vyměněn do CP a tam měl až do konce sezóny stabilní výsledky, tak asi bych ho taky nevolil jako nejlepšího manažéra sezóny, ale mezi nejlepších 5 určitě ano, jelikož s CP měl dobrý výsledky s ne tak kvalitním kádrem..

Reagovat
Spasitel

Ako za druhú časť čo predviedol s takým tímom úspech bol riadny

Reagovat
fantomas

Jj, jenže půlsezona mi nepřijde dostatečná. To možná v případě Pearsona, ale ten šel taky nahoru ještě dramatičtějc.

Reagovat
vodka

no, Pardew zvednul CP de facto od nástupu, proměna agresivity a celkové akčnosti byla zjevná hned a výsledky byly tak skoro okamžité. Fakt nevim, co by měl udělat víc, uvedl se líp než Pulis loni... A třeba Murrayho znovuzrození považuju za jeden z divů sezony...

Reagovat
fantomas

Já vim, ale ten materiál tam prostě byl vždycky, ukázalo se to už loni pod Pulisem, navíc Pardew měl benefit "impulsu nově příchozího". Ten byl při Warnockově práci v podstatě zaručenej, a to naprosto kymkoliv. Pearson napravoval svou vlastní mizernou práci a to s ještě většim přehledem než Pardew - což pro mě bude osobně vždycky víc.

Reagovat
vodka

no, z mého pohledu loni Pulis vytáhl CP dost značně a zmínku o materiálu beru, ale pointa je podle mého v tom, že je probudil, CP letos fakt přpomínalo WHU pod Pardewem v minulosti jako máloco. A CP z mého pohledu kádru měli tak na tu top 14 max, stejně je ale Pardew posunul... Koneckonců materiál na PL mělo i QPR a prostě to nefungovalo, Pardew dokázal CP stmelit líp, než by to dokázal kdokoliv jiný a do další sezony mu docela fandím...

Reagovat
fantomas

Tohle sou ale všechno věci, který nikde nepopírám. Já jen srovnávám s dalšim případem, kdy po matnym manažerově podzimu přišlo super jaro... a ten případ u mě furt vyhrává. Nehledě na to, že tu samozřejmě máš i konzistentnější manažery, který jeli na slušný vlně stylem start-cíl, a ti by měli mít možná už uplnou přednost.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Noustress

pre mňa ako fanusika CFC úspešná sezóna aj ked mi oproti minulým prišla o niečo nudnejsia, svoje na tom nesú aj týmy ktoré do PL nepatria a oto viac ma skrie, ze tam postupilo to co tam postupilo az na Norwich ktory to podla mna ukope velka slabota a verim ze kluby ako Burnley QPR sa tak skoro nevratia a buduci rocnik vypadne Watford Burneneviemčo a Kryštalový Penis

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92
Reagovat
fff

Takze BR a komisia sa uz davnejsie vraj rozhodli, ze Benteke bude ciel c. 1 a po finale FA cupu ma prist ponuka

Enrique a Borini si maju hladat novy klub, odist moze aj Lambert a Borini.

A vraj maju v klub strach, ze Markovic sa do Anglicka nehodi.

Ings a Milner sa blizia prichodu.

Reagovat
fff

Teda blizi sa ich prichod

Reagovat
smazaný uživatel

Borini jeden pre novy klub a jeden pre jeho odchod. Zaujimalo by ma, ake su plany s Balotellim.

V kazdom pripade Benteke je zase nakup na

Reagovat
smazaný uživatel

bentak pre vas bude super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neco podobneho jsem cetl i o Lallanovi s Lovrenem.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že lucho nepůjde

Reagovat
stiflerovamama

Tak vacsina ludi nie je z mozneho prichodu Bentekeho nadsena ale podla mna bude vyborny. Mne sa na nom najviac paci to, ze aj ked je proste vysoky, silny, tak rychlost, techniku, aj kombinaciu ma na velmi vysokej urovni, ziadny Carroll. A s tou vyskou a silou nam moze priniest to co nam tuto sezonu chybalo najma v 16 tke, ked taam tie lopty casto isli ale nemal ich kto usmernit do brany.

Lambert, Borini to je jasne, aj ked si myslim, ze Rickie mohol dostat viac sanci.

A co sa tyka Ingsa a Milnera, tak Milner moze byt velmi prospesny, najma ak bude hrat zo stredu. Ale stale to chce este defenzívneho zaloznika a aj konstruktivneho zaloznika ( namiesto Stevieho ), a obavam sa ze prichodom Milnera pride uz len jeden typ.

A Ings co ja viem, bude tam teda novy utocnik, Daniel ( stym ze bude prve 2 mesiace zraneny ( plus kym sa do toho po dlhej pauze dostane ) Origi a teda zrejme Ings. Stym ze ak budu vseci v poriadku tak prednost budu dostavat novy utocnik, Daniel a myslim si, ze Origi bude hravat skor z kraja. Takze Ings mozno ako 3-4 utocnik aj ked pri absencke Daniela mozno teda aj druhy. A podla mna tiez nebude nejak zly. A este sme zabudli na Maria no co snim, kvality podla mna ma, ale zrejme neostane. Aj ked ja by som si radsej nechal Maria ako prividol Ingsa.

A este skoda Enriqueho ak pojde, v tejto sezone toho teda vela neodohral ale podla mna tu ulohu dvojky za Morenom moze zastavat v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke je presne ten typ posily, u ktorej musis hladat pozitiva toho prestupu az po samotnom prestupe. Ja by som chcel hraca, na ktoreho sa budem konecne tesit. Takeho, u ktoreho okrem maleho rizika zlyhania budem vediet, ze jeho angazovanie prinesie impulz smerom k superom, ku kabine a k fanusikom, ze to v klube myslia vazne. U Bentekeho zase cele leto clovek stravi presviedcanim sameho seba, ze hadam to nejak vystreli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

no, na to mozes zapomenout, Di Maria se bral jako brilantni posila a nakonec je z neho hrs, ktery na 20 minut vystrida Younga...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to nemohol nikto cakat. Minimalne ste pritiahli jedneho z naj hracov z klubu vitaza LM, do klubu, ktory LM ani nehral, co je samo o sebe jeden aspekt toho nakupu.

Okrem toho si myslim, ze este pride cas, kedy ho budete oslavovat.

Reagovat
vodka

to nevylučuju, ale osobně jsou mi tyto akvizice proti srsti... Prostě mi maximálně vyhovoval systém, kdy SAF dotáhl někoho, klidně i za větší prachy, ale dokázal z daného hráče udělat wordl class... Nevyšlo to de facto jenom s Veronem a Kgawou... Jinak se všichni posunuli na vyšší level. Momentálně prostě čelím tomu, že nakupujeme world class hráče, kteří jsou u nás horší... ale doufám, že je to jenom dočasné...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Kolik stál Kagawa? Ten až tak drahej nebyl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Fortune, Forlan, Djemba-Djemba...

Reagovat
Bakary3

Anderson, Nani..

Reagovat
Counter

Özil taky až do letošního jara nebyl žádná vypalovačka, ale jeho příchod prostě zvedl náladu všech spojených s AFC o patro výš, byl to takový signál, že se věci k lepšímu obrací. V případě MU to je samozřejmě jiné, protože to už je teď jeden z nejbohatších klubů na světě, ale LFC má k předloňskému Arsenalu docela blízko, takže juaovi rozumím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Každopádně vidím to s váma skepticky

Reagovat
Counter

Reagovat
stiflerovamama

Tak ja sa na Bentekeho tesim, vzdy ked som pozeral Aston Villu, bolo to najma kvôli Bentekemu, pretoze ma bavil, jasne nie je to Suarez ale podla mna je to pre tim hrac, ktory ma nan velky vplyv. Ja osobne som si este prial Lacazetteho, a niekto iny vhodny ma uz moc nenapada.

A v tom, ze sa chces na hraca tesit uz pred tym ako nieco odohra, staci sa pozriet na Falcaa.

Reagovat
stiflerovamama

A teda ako pozeram s otvorenými ocami, ako niektori fans robia z Bentekeho trageda uz len z principu, ze pride z Aston Villy, v ramci Anglicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri Benteke mal tuto sezonu do 28. kola na konte 2 goly(!!!). Samozrejme boli tam zranenia, ale to, ze jeho injury record nie je najredsi, tak nejak k tomu patri. Potom skoroval este v v 6.kolach. Proste ja by som naivne asi chcel aspon hraca, o ktorom budem vediet, ze jeho posledna sezona bola, diplomaticky povedane, nevyrovnana. Ta predtym este horsia. Za toto 30 mega je zase loteria.

Reagovat
smazaný uživatel

*nebola

Reagovat
stiflerovamama

No jo, bol skoro polku sezony zraneny a potom mu trochu trvalo dostat sa do formy, ale napriek tomu 13 golov je podla mna dost. A kto ho sleduje tak proste musi vidiet, ze je to kvalitny hrac. A netreba zabudat, ze hra v time, ktory mal bez neho najmensi pocet strelenych golov, cize s presunom do lepsieho klubu pojdu jeho cisla hore.

Ale chapem tvoj uhol pohladu, ale myslim si, ze urcite nebude taky fail ako si niektori myslia.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Já bych se teda na Bentekeho ve velkym klubu třásl jak malý děcko.

Reagovat
I am Mancunian

to asi viaceri, ale on pise o liverpoole

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To ta dobre napadlo

Reagovat
fenixLFC

*ti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

jezis, 30 mega za bentekeho, skvele...dalsia sklenenka

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že se Chelsea tak brzo trhla,mohlo to být napínavé až do konce.Jinak to byla zábavná sezona- Saints, WHU... Do ledna to bylo super

Reagovat
LGT

Takže už i Barret, Bascombe a další věrohodnotné zdroje píšou o našem zájmu o Bentekeho, v plánu je údajně nabídka něco přes 20 mega, Ings a Millner jsou prý blízko. Je to sice pořád dokola, ale já to jebem, to po téhle sezóně se opravdu budem chovat úplně stejně jako loni v létě, což byl jeden z největších průserů za poslední roky?

Za mě jsem spokojenej jedině s Millnerem, zbytek ať si celá pochcaná transfer committee strčí do řiti.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na posranie naozaj.

Reagovat
F.Torres

Dobré shrnutí pro nakopávanou, chtělo by to něco takovýho i u fotbalovějších a více zajímavých lig

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by někoho musely ty jiné ligy zajímat. Fotbalová periferie.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Wohou, Eddie Howe vyhlášen LMA Manager of the Year. To je už solidní pocta.

Reagovat
smazaný uživatel

O něj bude za chvilku solidní hoňka, neskutečný v tom věku.

Reagovat
fantomas

Snad se z tý PL spolu s Neilem neposerou. Už teď je ale každopádně jasný, že takhle mladá a slibná dvojka do PL nepostupovala už hódně dlouho, pokud někdy. Strašně se těšim.

Reagovat
Spasitel

Túto sezónu rozhodla Mourinhova taktika a mizerné formy prenasledovateľov Chelsea, ktorá hlavne druhú časť sezónu hrala iba taktické bitky namiesto futbalového umenia ale tak splnilo to svoj cieľ a skončili bezkonkurenčne prvý ale očakával by som viac od takého tímu

Reagovat
fantomas

OT:

Adam Digby ‏@Adz77

2011: Conte joins Juve

2012: Threatens to quit over ban

2013: Threatens to quit over Giaccherini

2014: Quits

2015: Threatens to quit Italy

To je fakt kus vola

Reagovat
Kowe

Rodgers 5/10

Reagovat
fantomas

A tak co ste zase čekali? Hodnocení na úrovni Carvera?

Reagovat
Kowe

Jo 3/10 by odpovídalo, a Carver s jeho 3/10 je taky směšný.

Reagovat
Arbiter
Reagovat
kiwwi

ty vole tak to je trapas

Reagovat
Arbiter

Nemusíš popisovat to, jak se tu chováš, každý to vidí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Arbi, zo zakladky si prave vysiel?

Reagovat
Arbiter

Ne, ale ty se chováš neskutečně trapně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

zato ze sa smejem z Mourinha? Ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, to je jenom kvůli tomu hlavičko

Reagovat
kiwwi

s tebou sa nebavim, si ozraty

Reagovat
smazaný uživatel

On se třeba opije a ty se chováš jako debil. Rozdíl mezi Masopustem a tebou je v tom, že on se z toho do druhého dne vyspí.

Reagovat
Kily

v tom případě se už dobré čtyři roky pořádně nevyspal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Že to fakt řikáš ty se svým argumentačním rozsahem.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je solidní nářez

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kiwwi

review sezony Liverpoolu sa cita nadherne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ten druh člověka, kterýmu ani nevadí, že je jeho tým ve sračkách, hlavně že rival je ještě ve větších?

Reagovat
kiwwi

moj tim nie je v srackach ale na vzostupe zatial co rival sa do sraciek ponara hlbsie a hlbsie

kludne sa priznam, ze ma to tesi

Reagovat
smazaný uživatel

To ťa úplne vystihuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kucka

Reagovat
fajdax

Reagovat
tomasinho

Benteke cíl číslo 1? Ok, aspoň vím, že víc jak páté místo nemám čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

To prostě nejde do hlavy..Lambert s Balotellim vyhoří protože jsou málo pohybliví a nehodí se do systému a co pak uděláme? Koupíme Bentekeho a vůbec, všichni tři - Benteke, Ings, Milner..sezonu co sezonu upadáme kvůli takovým posilám do většího průměru..zoufalost..

Reagovat
fff

Presne pre toto som nechcel Bonyho a bol som tu za debila . Benteke je pre mna podobny pripad akurat bude stat zrejme este viac , nez by vtedy stal Bony...

Reagovat
smazaný uživatel

Milner bude super posila a Benteke je vyborny utocnik, nejak nechapem, co riesite, budete mu musiet trosku prisposobit hru..ale radsej trochu zmenim hru v prospech utocnika, co je schopny davat 20 golov za sezonu, nez sa pozerat na to, co ste hrali posledne mesiace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Přizpůsobit hru. To už tady bylo tolikrát.. Když máme téměř všechny hráče typologicky pro rychlej a kombinační fotbal, tak potřebujem na hrot nějakýho blázna co se furt pohybuje a umí zakončovat líp než třeba Sterling.

Jinak já bych ale řekl, že problém v útoku totálně souvisí se středem zálohy. Jestli má naše nejkreativnější CM být Hendo, tak to bude do útoku bída (Coutse neberu jako CM). Stejně tak problém obrany souvisí se středem zálohy. Teď po konci Gerrarda je ideální šance stvořit novej střed, vyjebat se na Lucase a koupit CM a DM. Millner Ings Bentekte to je všechno hezký, ale alfa a omega úspěchu je podle mě v tom středu zálohy. Jestli se přivede za těžký prachy Benteke, tak už potom na 99% nezbydou peníze na pořádné střeďáky.

Reagovat
vladis271

Ja si nemôžem pomôcť, mali sme sa pokúsiť o toho Yayu, možno by sme ho ukecali na zníženie platu, predsalen PL je niečo iné ako Dubaj.

Reagovat
13

slíbit mu narozeninovou párty na Anfieldu. Já ale nevím jestli ho chtít, ten už se bude jen zhoršovat.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Melda

Podle mě Hendo i Couts můžou být skvělí ale potřebujou k sobě nějaký parádní DM, něco jako je v CFC Matič třeba.No z Bentekeho taky neučurávám blahem.

Reagovat
fff

Prisposobit hru Bentekemu. To sme dopadli. Za prve on nie je taka hviezda ako Messi ci Ronaldo, aby sa mu prisposobila hra celeho timu a za druhe tim ako taky je budovany na uplne onu styl hry, nez Bentekemu vyhovuje. Takze pekne rozdrbat budovany system za 30m mierne nadpriemernym utocnikom.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, mate budovany system, v ktorom hraje na minimum vynimiek jeden priemerak vedla druheho..Benteke bude top utocnik a zase tu netreba nic drasticky menit na vasej hre, Benteke nie je ziadny lenochod ako Balotelli..

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak zadny system ani nemame nebo ja ho letos nevidel. Mozna proti Spurs a tam zahral dobre i Mario. Ono to asi jenom tema utocnikama nebude.

Reagovat
fff

Ok zacnime hrat futbal, kde budeme 90 minut nakopavat do sestnastky na Bentekeho, to zne ako plan.

A Benteke top utocnik nie je a podla mna teda ani nikdy nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak opravdu TOP útočníka nemáte šanci přivést.

Reagovat
fff

Suhlasim.

Ale ... za 25 - 30 m libier fakt mozme kupit nieco lepsie, nez nehodiaceho sa Bentekeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

preco nakopavat? to mas jednoduchy pohlad na futbal..vyssi utocn=nakopavat, maly utocnik=kombinacna hra..

Reagovat
fff

Taky jednoduchy pohlad mas asi Ty, ked to tu pises. Nikde nic take netvrdim. Ale skratka som Bentekeho vidle hrat, vieme ake ma silne a slabe stranky a ako ho mozno najlepsie vyuzit a teda sposobom, aky nam vobec nesedi.

Reagovat
Talker

Ale proč nakopávat? Kombinační a rychlou hru můžete hrát dále, jen budete mít v útoku kladivo, které bude spíš zakončovat.

Reagovat
fff

Potom by som fakt nechapal, na co sme predavali Carrolla z dovodu, ze sa nam nehodi do timu, ked by sme teraz isli za 30m kupovat Bentekeho.

Reagovat
kiwwi

to ako chces povedat, ze Benteke je rovnaky typ utocnika ako Carroll?

Reagovat
fff

Podobny urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ne.

Reagovat
fff

Ok.

Pamatam si ako som tu mal debatu pred rokom o Bonym, fakt podobna s aktualnou debatou o Bentekem.

Zatial vidiet, ako sa Bony do MC moc nehodi, tak ako by sa podla mna nehodil k nam a tak ako by sa k nam nehodil Benteke.

Reagovat
kiwwi

preco by sa Bony nehodil do City? Resp. je to vidiet na com?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Podla coho sudis tych 20 golov?

Reagovat
Maresma

To necekej no, protoze 4 kluby sou uplne jinde nez my a nezmenil by to Benteke ani vsemi vytouzenej Lacazette.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady nejde až tak o samotného Bentekeho, ale ten princip, že prostě nezkusí nic lepšího a hned má být Benteke číslo jedna, když by se určitě našly levnější a vhodnější varianty. Benteke má kvalitu, ale taky období, kdy mu to tak nepálí a pak nasází dost gólů v krátkém období. Pořád by u nás byl nejlepší útočník a kdyby byl Sturridge zdravý, tak by pro LFC byl super. Takhle nevím no, ten tlak, že má jít prostě z AV dělat jedničku do LFC. Se podívej, jak to neunesli Lovren s Lallanou.

Reagovat
r.mrazik

tak zkusili depaye,ale ten sel jinam...u ostatnich hracu to bude dost podobne...jsou kluby proste nad liverpoolem,ktery bude muset jit nejspis cestou nadejneho mladi s tim,ze jim snad po rustu neutecou jinam...

Reagovat
Kowe

Proto se musí pro hráče jako Depay chodit o něco dřív. Loni ho doporučovali skauti, místo toho šel Rodgers pro Lallanu a Depaye nechal být. Dál už to známe..

Reagovat
r.mrazik

on by loni ale neprisel...

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak to neni pravda. Treba by sel jinam, ale LFC se na nej vysralo aby byly penize na útočníka.

Reagovat
fantomas

No, druhá (a hlavní) věc je, že si nemůžete moc vybírat, že jo. Za Evropskou ligou a do takovýho shnilýho prostředí vám hvězdy první cenový skákat prostě nebudou, a potom pro vás může bejt Benteke hotovym bargainem.

Reagovat
fff

Bargain pri jeho cenem ktora sa spomina, vyznieva zaujimavo .

Reagovat
fantomas

Nevim, jaká cena se vzpomíná, ale tak si tam třeba dosad "vysvobození" no.

Reagovat
fff

Spomina sa daco medzi 20-30m libier. Resp. vraj chceme dat po finale FA cupu ponuku 20m, no zrejme by stal viac.

Reagovat
vladis271

tomu ver, že bude stáť viac. Už vidím ako napotvoru popraví Arsenal hattrickom.

Reagovat
Counter

Pokud bude chytat Ospina, je to klidně možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale podla tejto logiky by vlastne ani neexistovala moznost, ze by sme sa z tych sraciek niekedy este vyhrabali. Staci sa zamerat na dvoch hracov. Sustredit vsetku energiu na nich, prizmurit oci a plesnut sa po vrecku, co sa tyka platu. Tolko penazi mame, aby sme Lacazetta kupili. Ono samozrejme treba aj toho samotneho hraca nalakat na nejake ambicie. Kazdorocnym kupovanim sa len stale oddaluje nejaka zmena a ambicie a utvrdzuje sa okolie o diletnstve toho manazmentu. Skratka aby sa LFC pohlo a dotiahlo svojho Ozila a Sancheza.

Reagovat
fantomas

Ale existuje - naplno využít a rozvinout Bentekeho potenciál.

Reagovat
fff

Ty sa nanho u nas tusim tesis .

Reagovat
fantomas

Jak sem řek, těšil bych se na něho v jakymkoliv většim klubu s lepšíma spoluhráčema.

Reagovat
smazaný uživatel

A bral by si ho ako jednotku u vas?

Reagovat
fantomas

To mi teda zaprvé nepřijde srovnatelný (protože my sme v lepší pozici nákupčího), a zadruhé klidně.

Reagovat
Kowe

To ještě bude úspěch. Fakt nezbývá než doufat, že Rodgers vypadne a tady ty výstřely na slepo skončí.

Reagovat
fff

Ja som bol 51 ma 49, aby BR ostal ale zacinam fakt vahat...

Reagovat
#33CCCC

nech mu vybera prestupy niekto iny schopnejsi ako ta komisia a nejako by som to rozdychal aby aj ostal, ak nema prist niekto poriadny

Reagovat
Kowe

Měl bys přestat , s ním to fatk nikam nevede. Vždyť on neví co chce hrát, s kým to chce hrát, přivádí jen průměrný hráče z PL, o obranné hře asi nikdy neslyšel. Chová se jak prvotřídní debil viz to jeho smání se připomínkám, že je potřeba defenziovní kouč (haha, pěkně se mu to vrátilo blbovi). Letos měl být vidět znovu nějakej progres, ok posrala se první půlka sezony, ale druhou půlku měla být znovu vidět tvář hry. Místo toho příšlo co? Střídal rozestavení absolutně bez rozmyslu, hráči hráli mimo pozice, absolutně to nemělo šťávu a jeho oblíbenej charakter nešel vidět ani v 10% zápasů.

Věřil jsem mu, ale dokázal mi, že na to fakt nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

+ teda ještě jeden důležitej fakt. Absolutně nezvládá velký zápasy. Loni to bylo s Chelsea, kdy to bylo naprosto tragická naivita od něj. Letos Basilej- naprosto hrozná sestava. United- LVG ho vyškolil i s týmem v tak bídné formě. A smlsl si na něm i posranej Tim Sherwood v FA Cupu, což mohla být jiskřička naděje v tak bídné sezoně. Misto toho to vypadalo tak blbě..

A fakt to není útočníkem, protože hra nefunguje jak v obraně, tak v útoku, tak i v záloze.

Reagovat
13

To je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Když neodejde BR, tak aspon Pascoe musí. V životě jsem neviděl ho něco Rodgersovi během zápasu říct, naopak mu něco věčně vysvětluje Brendan.

Reagovat
minoLFC

radšej by som kúpil Sturridfovi nejaký ekoskelet....

Reagovat
smazaný uživatel

a vies ty co, vyjeb sa aj na ten futbal a chod sledovat curling

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejhorsích rocníkú PL. Jedním slovem ostuda. Jediné co se dá vyzdvihnout je famózní umístêní Stoke City.Proto si Stoke City jednoznacnê zaslouzí vêtsí respekt a úctu nez kterykoliv club PL. jak tady na Eurofotbalu tak i jinde. Mimochodem nahrazení T .Pulise - M Hughesem byl totání majstrstyk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Za koho jste rozehráli FM15? Já si nemůžu vybrat.

Reagovat
r.mrazik

Vybirej peclive,protoze si muzes vybrat jen jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Arbiter

200. pro Chelsea FC

Reagovat
smazaný uživatel

a najnudnejšie víťazstvo v ére PL

Reagovat
mul

United v rozluckovej sezone so SAFom tiez nemali konkurenciu

Reagovat
smazaný uživatel

Keď im pomáhali rozhodcovia, tak samozrejme, že nie. To je ako šťať proti vetru potom...

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, fakt väcsi saso tu snad nikdy nebol na EF krles prosim, vrat sa

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tu nie sme v ,,Pelikeho priznaniach" na FB, tak s tým skonči rýchlo

Reagovat
mul

takze predpoklad : pomoc rozhodcov, vedie k zaveru : šťať proti vetru ...zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Dedukčné schopnosti sú teda tvojou slabšou stránkou... Čo tam máš ďalej?

Reagovat
technecium

ale hráli fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nevim, jestli je lepší Fergie time nebo beton.

Reagovat
kiwwi

masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Nezklamals

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak to rozhodne ani ty

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě si tam hoď jednoho smajlíka a rychle napiš Mancunianovi at ti to přijde opalcovat.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Miguel19

Tak mohli brát zřetele na ty svoje předpovědi.

Reagovat
kiwwi

Iker Casillas has been speaking to the media again in Spain and at length has explained he's happy at Real Madrid. Casillas doesn't deny that times have been very difficult for him over the past few years and he's gone home from training and matches angry, but he says he's never shed tears over the situation and is still content to continue at the Spanish club. Casillas doesn't want to move anywhere else and could therefore be set to finish his career at Real Madrid.

That's not likely to be as a first choice goalkeeper given Madrid's clear interest in signing David De Gea from Manchester United. The goalkeeper only has a year left on his Old Trafford contract and despite repeated attempts to get him to sign a renewal, his future is very much under doubt. Manchester United have given De Gea all the time in the world to sign a renewal but that he hasn't isn't a great sign of commitment and he's clearly tempted by a move home to Madrid.

Casillas has appeared to confirm he thinks that move will happen. Speaking to Spanish TV and quoted by AS, the goalkeeper said "I would like to finish my career here. De Gea is a really nice boy and a goalkeeper for the present and future. He'll be well received and helped. We'll compete. He can handle the pressure and will be served from his experience at United."

That doesn't sound too promising for Manchester United supporters, but before a move can happen a fee has to be agreed between the clubs and De Gea actually has to tell Manchester United he wants to leave, which seems to be harder for him than other footballers. De Gea is torn between a loyalty to where he is and a desire to play for Real Madrid.

Update: Manchester United fan 'Eze K1ng' watched the actual interview and he says AS have missed out the crucial word IF - which obviously makes a huge difference. Casillas was therefore talking IF De Gea joined.

to uz si aj Iker takto verejne pripusta prichod Davida?

Reagovat
smazaný uživatel

kevšemu Real musí tuhle sezonu prodat Navase, protože nemůže mít na soupisce víc jak 3 hráče co jsou ze země mimo EU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

ved je to hotova vec..Davidove vyjadrenie "nemozem nic hovorit" je akokeby povedal "ano idem do Realu"..

Reagovat
terry

Tak já se píšu s review sezony a nějakej Ustohal to shrne do jednoho odstavce. Ale teda s tim, že má Mourinho práci hotovou, nesouhlasim. Byť to tady asi bylo myšlený trochu jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Na prvu sezonu Pocheho celkom uspech. Uz tradicne sme skoncili pred luzrami z Poolu finale Mickey Mouse cupu skoda tej EL a herneho prejavu v zavere sezony...

Snad si v lete Poche nakupi hracov akych chce a budeme pokracovat v jeho style futbalu. A chcelo by to uz nejaky pohar alebo dobry vysledok v EL. Na top4 nemame na to sa mozeme rovno vykaslat

Reagovat
Counter

V reakci na fanouška Arsenalu:

sandro_n30 07.02.2015 16:15

LFC sa bojim o dosť viac ako vás no...

Reagovat
smazaný uživatel

1. zda sa mi ze to bola reakcia na ligovy zapas nie umiestnenie v tabulke, na loserpool to nevieme

2. ignore list ti nefunguje? zalez

Reagovat
Counter

Když mě nebudeš častovat vulgaritami, tak ani nebudu vědět, že tu seš.

Reagovat
smazaný uživatel

Předem se omlouvám za spam: Máš:li chuť dostávat zprávy o přestupech v Tottenhamu a rozebírat je spolu s ostatními fanoušky přidej se: https://www.facebook.com/pages/Tottenham-Hotspur-P%C5%99estupov%C3%A9-zpr%C3%A1vy/687672541362474

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že tu dost lidí neunáší, jak jsou mezi dětskýma gloryhunter plastic fans lidi jako Usty,terry vitasrp.

Reagovat
r.mrazik

co to zas placas?

Reagovat
kiwwi

masopust zase odrana najebany

Reagovat
smazaný uživatel

Já se z toho narozdíl od tebe vyspím.

Reagovat
smazaný uživatel

a Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já sem naštěstí nepíšu.

Reagovat
j_mrazik

Ty už by ses z tý diskotéky mohl probudit...

Reagovat
oddy

Reagovat
Miguel19

Witsel za 40 éček. O tom bychom taky mohli uvažovat.

Reagovat
Arbiter

ehm... ne

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo je to finále FA Cupu v sobotu? Drbne me, druhé pohárové finále za 2 roky a ja ani jedno neuvidím naživo.

Reagovat
stiflerovamama

A co ides robit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal som ponuku ísť do Orlieho hniezda, Hitlerovho sídla, takže som ani sekundu neváhal, ale myslel som, že finále je až v nedeľu.

Reagovat
minoLFC

od koho? Oliver?

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
vladis271

wau. Od koho, a čo ťa to bude stáť?

Reagovat
j_mrazik

Jak jedeš? Na kolik tě to tam vyjde?

Reagovat
Kily

podle toho, co si objedná k obědu

Reagovat
smazaný uživatel

Ponúkla mi to kamarátka, čo robí v cestovke s tým, že nedokázali naplniť autobus a ponúkajú to s veľkou zľavou. Vyjde to na 40€ + vstupné, jedlo a poistenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne asi mínus vstupné.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

potom jebni čo najviac fotiek na FB. Určite to bude ľudí zaujímať viac než tvoje fotečky s Marešom.

Reagovat
smazaný uživatel

ty smrad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
niflheim

Známý tam teď pár dní zpět byl a chválil si to, dokonce se tam i stihl vysrat a splnil si tak životní cíl

Reagovat
smazaný uživatel

to znie ako plán

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Futbal>Hitler.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Čo si jak Oliver.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

krom výhledu tam teda není moc o co stát

Reagovat
smazaný uživatel

drbne ho

Reagovat
vladis271

300. pre denník N.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre Masopustove a kiwwiho hádky

Reagovat
smazaný uživatel

301

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela renonc.

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/lukequarton/status/603481677453733888 LFC hráči po prehre so Stoke 6:1 - V Dubaji, na Gerrardovej rozlúčke

Reagovat
ďuriLFC

hajzlici

Reagovat
stiflerovamama

celkom synchronizovaní

no co vyslo to blbo prave po takej prehre, ale so Steviem sa trebalo rozlucit, takze z toho zase hlavne nerobme tragediu

Reagovat
smazaný uživatel

to robim, take video nema co hladat na internete a hlavne v tejto situacii

Reagovat
stiflerovamama

tak pochybujem, ze ho tam pridal niekto z nich

Reagovat
smazaný uživatel

nebol to Rodgers?

Reagovat
smazaný uživatel

ten tam nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je přece v Bostonu

Reagovat
alcantara

Klopp

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako mají dělat? Týden sedět doma a brečet, že prohráli se Stoke v zápasu o nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*v zápasu o 5. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Páté nebo šesté, to je úplně jedno, ale chápu, že pro některé se jedná o vrchol sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Není to jedno, dostaneš nějak o milion liber víc.

Reagovat
smazaný uživatel

super no, myslím si, že tohle je těm týmům, kteří chtějí do LM už tak nějak jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kenneth

Reagovat
LGT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

nenápadný odkaz vedeniu o akého stredopoliara sa v lete zaujímať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wow, z toho ide taká energia, že si to asi dám do mobilu a budem si to doKola (háá) púšťať pri behu a už nikdy nezastavím.

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Usty

stejně se ten fotbal hraje jen kvůli tý závěrečný kalbě...

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
niflheim

Někdy i před

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pejsek5

Reagovat
nani92

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
avicii

Reagovat
oddy

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Minister

výborné

Reagovat
smazaný uživatel

Taka nefalsovana radost, ze zacali prazdniny

Reagovat
LGT

Reagovat
13

Super. A lákání už začalo Vladis, třeba se dočkáš.

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Akej rozlúčke zase? Však už mal tri.

Reagovat
smazaný uživatel

lucili sa s rozluckami

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Jejich nejlepší výkon v této sezóně.

Reagovat
Infi

Reagovat
mickey mouse

Kdo je to v té černé košili?

Reagovat
mickey mouse

aha Steve

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

United podle portugalských medií podepsali Gaitána za cca 20mil liber

Reagovat
smazaný uživatel

obchodu bude zpečetěn po finále poháru v pátek

Reagovat
smazaný uživatel

Gaitán tuhle sezonu

4 goly

15 asistencí

Reagovat
iamek

To by byla parada

Reagovat
iamek

Rob Dawson @RobDawsonMEN · 23 min. před 23 minutami

Understand that, despite reports in Portugal today, Nicolas Gaitan is not one of United's targets. Just like the last time.

Reagovat
smazaný uživatel

pohodicka dalsi tyzden to bude Sneijder, cakam aj trosku ozivenie Vidala

Reagovat
r.mrazik

takze uplne novy kridla? husty

Reagovat
r.mrazik

ale koukam ze mu je uz 27...eh...tak to nic moc

Reagovat
Miguel19

Reagovat
r.mrazik

ja mel za to,ze mu je max 23...ale to mu bylo,kdyz ho chtel SAF

Reagovat
kiwwi

co je na tom na " "

27 rocny hrac ktory ani nie je world class...to fakt pochybujem ze by sme nieco take podpisali

Reagovat
smazaný uživatel

no sak uz ste takých vela podpísali

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

po dlhej dobe na dennom svetle?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

prý je to kachna ale sdílel to skysports, tak jsem si říkal, že to tu dám

Reagovat
smazaný uživatel

Super, hlavně že nepujde k nám, vytahuje se už tak 7 let každý léto.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som sa bal ze skonci vo Valencii

Reagovat
Busby babes

toho uz ujsme podepsali loni. A predloni taky..

Reagovat
niflheim

Ten měl přijít už před třemi lety, takový Sneijder 2.0

Reagovat
Busby babes
Reagovat
niflheim

People worry about the debt repayments, what about the 30m we pay Benfica every year for this bloke?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

At the moment he is firm in his idea of ​​staying for a year on the sidelines of the bench, but the calls are repeated and one of the proposals has been considered by the technical and very interesting. We speak, of course, the interest of a historic like Liverpool that today would be the only team that Ancelotti would reverse its decision to stop.

The agreement for the resolution of the contract year left to him is solved, and now are his helpers who are negotiating with the club the settlement for his farewell to Real Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

Duso si mi minule neodpisal, ze ake velke mena a za ake nechutne prachy to ideme podpisat, prosim upresni.

Reagovat
LGT

Hmm, Duško, to si taky rád poslechnu, ať vím na koho se mám těšit .

Reagovat
smazaný uživatel

povedal som velke mena? povedal som ze sa bude tazko rozhadzovat

Reagovat
nani92

Reagovat
fff

To je jedno ako to bolo formulovane, ja som zvedavy na tie mena .

Reagovat
smazaný uživatel

benteke, carvalho čo sa týka najväčších fees zatiaľ najväčšie targety

Reagovat
fff

O Carvalhovi som nic necital niekolko mesiacov. Ako nenahneval by som sa.

Reagovat
smazaný uživatel

scoutujeme ho celú sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

z tých menších targetov, myslíš, že budú aj nejaké loany či len low budgetové additiony do squadu?

Reagovat
smazaný uživatel

ja považujem aj bentekeho za menší target

Reagovat
smazaný uživatel

bohužiaľ v očiach klubu je to ta marquee signing no1

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí ty jsi dlouhodobě mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CubONE

Reagovat
vladis271

carvalha bych bral.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Cobra

To je sice pěkné...ale jestli se Spurs budou chtít dostat do TOP4 (a ty ambice tam jsou), tak buď do toho kádru bude muset investovat neskutečně moc peněz, nebo to prodat nějakému šejkovi nebo rusákovi

Reagovat
niflheim
Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Usty

OT: Nechodí tu někdo pravidelně na Letnou? Potřebuju poradit :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já, vychází mi to tak jednou za rok.

Reagovat
Usty

tak tebe využiju, až budu mapovat cenu párků a piva na českých stadionech..

Reagovat
smazaný uživatel

To budeš psát do diplomky?

Reagovat
Usty

je pravda, že výzkumný téma je to dost... otázka, jestli to má něco společnýho s žurnalistikou... mohl bych leda aplikovat výzkum úměrnosti vypitého piva na kvalitu článků

Reagovat
smazaný uživatel

přes 10 let jsem tohle na fotbale neměl.

Reagovat
terry

Já tam chodim pravidelně každej rok na pivní festival.

Reagovat
Usty

vtipálci! tady jde o vážnou věc!

Reagovat
smazaný uživatel

Jaa tu byvam

Reagovat
smazaný uživatel

Ci tym bol mysleny stadion asi, co..

Reagovat
Usty

správně

Reagovat
Miguel19

marty, Wu-36-man

Reagovat
Talker

Proč se nezeptáš v SL sekci?

Reagovat
niflheim

Spurs 12 mega za Ingse?

Reagovat
smazaný uživatel

ťažka situácia..burnley by bralo všetkými desiatimi obchod levyho, hráč zas nás..snáď uspejú sliepky

Reagovat
fff

Snad .

Reagovat
kissak

Ings určitě bude jedním z hráčů plně přebudouvaného kádru Magpies

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

dobrá cena za hráče zadarmo

Reagovat
kiwwi

jj, len mi tam nepasuje to Spurs...LFC by takyto majstrik dokazali urobit

Reagovat
smazaný uživatel

majstrik

Reagovat
smazaný uživatel

Ako kopka okolo seba

Reagovat
nani92

tak pod sebou hádam nebude kopať, ved to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

To co tu predvadzas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak málo okate/ pochopitelne?

Reagovat
kiwwi

to je take ceske slovo yungu, nenapadlo ma slovenske, prezijes to?

Reagovat
smazaný uživatel

Pockaj, ty myslis majstrštyk?

Reagovat
smazaný uživatel

takže si myslel majstrštyk? prežijem to?

Reagovat
kiwwi

myslel no ale prisahal by som, ze som to uz videl napisane od cecha ako majstrik

Reagovat
smazaný uživatel

určite? nebol to arsin?

Reagovat
fantomas

Tak to musel bejt nějakej analfabet.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jojo, majstřík užíváme běžně.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

To je fakt tak těžké uznat, že ses překlepl?

Reagovat
kiwwi

a co som urobil vyssie

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
vladis271

A Balloblbec ostáva?

Reagovat
fff

Vraj ho chce Sampdoria. Neviem ci na hostovacku alebo na prestup, ale dostat zanho aspon 10m a nech ide dpc.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter -> City -> AC -> Liverpool -> Sampdoria ... docela sešup

Reagovat
vrabejka

Sampdoria bude příští sezonu výš v tabulce než Liverpool takže si polepší.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, myslíš, že bude tak vysoko, že vyšoupne Arsenal z místa zajišťující Ligu Mistrů?

Reagovat
vrabejka

Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

že to zrovna vy palcujete čo ste skončili štvrtí len cez biedu tých za vami

Reagovat
I am Mancunian

co tie tvoje garancie ? nejak sa ti to cele zosypalo

Reagovat
fenixLFC

suhlasim, ved ked sa pozries do tabulky talianskej ligy tak urcite ich uvidis skor ako nas

Reagovat
Sandstorm

Nedovedu si představit, že by za něho někdo jako Sampdoria vysypal na stůl 10 mega. To bude hostovačka s opcí.

Reagovat
Kowe

určitě, ony se totiž přestupy běžně dotahují už 27.5.

Reagovat
kvasha16

500. pre nasho Kapitana, Lidra a Legendu

Reagovat
Robochelsea

Výborne, akurát som chcel dať 500. pre Terryho a už si to urobil za mňa.

Reagovat
Lacko_Boh

Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by bol kapitánom miesto protežovaného Hendersona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kvasha16

kapitan a lider mozno, ale legenda nie

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Mimalu

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Technická, nemělo by být dole uvedeno spíš jméno autora článku, než toho kdo to přeložil?

(originál http://www.bbc.com/sport/0/football/32799483) páč je to "skoro" to samé žejo..

Reagovat
fantomas

Tady se to holt řeší zdrojem, ne jako na PL.cz - já bych třeba McNultyho uved spíš do článku než někam místo BBC.

A ten link se ti moc nepovedl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

McNulty je stejně tragéd, si ani zdrojování nezaslouží

Reagovat
kvasha16

600. pre Franka Lamparda

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Kuba94

Prosím vás,mohu poprosit o vysvětlení pár nejasností ? Jak to máme chápat,že když vyhraje Arsenal FA cup,Saints budou hrát o EL ? Když vyhraje AV tak bude ona hrát o EL ? A ještě nerozumím tomu Fair play co dostl West ham.Děkuji za vysvtělení. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

výhra v FA Cupe garantuje miestenku v EL. Ak pohár vyhrá nejaký tím, ktorý sa už kvalifikoval do LM alebo do EL cez ligu, tak sa tá miestenka prenáša do ligy pre prvý z tímov, ktorý sa nedokázal kvalifikovať do európskych pohárov cez ligu.

Miestenka cez fair play sa udeľuje tomu tímu, ktorý má v lige najlepšiu disciplínu, teda najmenej kariet. Tá sa ale môže udeliť aj tímu z inej ligy, nielen anglickej.

Reagovat
smazaný uživatel

pri tom fair play, pozerám, sa zohľadňuje viacero faktorov ako len karty, ale to je jedno.

Reagovat
Infernoqt

no jo, ale v případě FA Cupu, pokud vítěz má zajištěnou LM/EL se do EL automatický posouvá finalista FA Cupu... nebo aspoň do jeho předkola, loni vypadl Hull City s Lokerenem - tzn. že Saints na EL nemají letos nárok... to samé se mohlo týkat loni nás

ta tvá verze by měla sedět na ligový pohar, tam se to pak posouvá pro tým v tabulce - tzn. že EL má mít jistou 5. místo (Spurs) a 6. místo (LFC díky Chelsea vyhranému COC) ... 7. příčka by neměla mít šanci ani v případě, že vy vyhrajete FAC. ASV půjde tak či tak alespon do předkola

Reagovat
Counter

Ne.

Od této sezony na to platí nová pravidla, jak je zmiňuje Yung.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může mít van Gaal lepší hodnocení než Wenger, když United vypadli nebo vůnec nehráli poháry tak jako Arsenal !!! Kapičku soudnosti ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele